Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
SOAD19 #279116 üzenetére
Gyarilag szilikonszijas, a femet vettem hozza utolag. A femmel jobb az egyensulya, a szilikonnal nagyon fejnehez, meg kell szoritani a szijat, ugy meg kenyelmetlen nekem. Ha nem a 30. szulinapomra vettem volna, akkor lehet mar eladtam volna hirtelen felindulasbol, ami meg azert nem lenne korrekt, mert 2022-ig nem volt mas oram mellette (Apple Watch nem szamit) es nagyon szerettem hordani. Csak hat elqrvultam a G-Shockokkal es az Omegaval, valoszinu ez a CW se fogja javitani a Seiko csukloidejet
-
rbalint88
addikt
válasz
Tsebacsi #279106 üzenetére
Marad.
Egyre jobban tetszik, mar megszokta a kezem is. A pillangocsatot is sikerult ugy beallitani, hogy csak olyan pozicioban nyomja az orsocsontot, ahogy amugy sem szoktam tartani a karomat. A mikroallitas nagy baratom lesz, mert ezt a fazont nem lehet lotyogosre allitott szijjal hordani. A szamlap szine kevesbe univerzalis, nehezebb feloltozni hozza, egyetlen oranak valoszinu az arctic white-ot valasztanam. Kivancsi leszek a titan tok es szij mennyire fogja gyujteni a karcokat, valoszinu ez az ora is majd tol elore a spiritualis utamon a karcok elfogadasat illetoenAz egyetlen aggodalmam, hogy annyira meg fogom szokni ezt a konnyuseget, hogy a Seiko buvart egyaltalan nem fogom hordani, mert bitang neheznek ereztem eddig is.
-
rbalint88
addikt
válasz
djeperto #279044 üzenetére
Visszakuldes nem lesz szerintem, de egy megnezesre osszefuthatunk.
Christopher Ward The Twelve 40 (Ti)
Pillangocsat tovabbra se a kedvencem, de van teljes erteku es kb felszem is, plusz a microallitas sokat segit rajta. Szamlap bomba, kidolgozas bomba. Nagyon kellemes a konnyusege es vekonysaga, kb igazi GADA/ egyetlen ora, ha valaki elegansabb vonalon mozog. Ugy erzem jo baratok leszunk, csak a pillangocsatot kell megszokjam.
Kronometer Viktor azt mondta, 2millioig a legjobb ora, igy akciosan meg foleg… pedig biztam benne, hogy jon valami kiados kutyazas a markara es konnyu szivvel visszakuldom, de igy nem
lesznek majd rendes kepek is, ma este program volt. -
rbalint88
addikt
válasz
energy4ever #278236 üzenetére
Ne forintban alljon a penzem.
akkor valtsd at valami rendes penzbeerre ne vegyel OP-t
-
rbalint88
addikt
válasz
energy4ever #278233 üzenetére
Na irtam egy jo hosszut es elvitte a halozati cica
szvsz menj el probalni, ha mar ugyis ott jarsz az aranyharomszogben, akkor menj be wdlbe, breitlingbe, omegaba es mivel elegansabb fazont nezegetsz, a grand seikokat se hagyd ki!
ja es legeloszor azt dontsd el, hogy magadnak veszel orat vagy a piacnak - mennyire szamit az ertektartas, konnyu eladhatosag, netan velt/valos presztizs vagy “csak” az a fontos, hogy neked a leheto legjobban tetszenha utobbi iranyban mozogsz, akkor szvsz van sok jobb ajanlat egy OPnal
-
rbalint88
addikt
válasz
energy4ever #278218 üzenetére
A honlapos arat forintositjak neked az atvetel napjan aktualis arfolyamon. De sztem Becsben elobb kapsz Rolexet
-
rbalint88
addikt
-
rbalint88
addikt
válasz
halalfalo #277991 üzenetére
Ahogy dzsi irja, lehet venni utolag femszijat hozza tobbnyire. Tobb forras is van, ahol a markaszervizes ar 2/3-aert kapsz gyari szijat (holland watch group, ebay).
Ha maradnal a bornel, Hirschnek van olyan szija, ami belul kaucsuk, kivul bor vagy azovet. Nem olcso, de tartos. -
rbalint88
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #277941 üzenetére
Jo valasztas, gratulalok!
-
rbalint88
addikt
válasz
Veron #277921 üzenetére
Ha csak egy (vagy egy “””rendes””” * ) orat tervez az illeto, akkor szerintem erdemes merlegelni, hogy a kinezett darab mennyire passzol a tulnyomo tobbsegben hordott ruhaihoz. Persze ha sportos sznob hippi©️-kent oltozik, akkor tokeletes valasztas mind a Zeppelin, mind a Tissot, koherens lesz, de egy kinyult poloval olyan lesz, mint egy wishes Zuckerberg a Gruebel Forseyval
-
rbalint88
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #277909 üzenetére
A Zeppelinek es ez a ket Tissot is erosen vintage dizajn, picit lazabb ruhaval mar elegge furcsan mutat. Ezekhez az orakhoz az ing es szovet/chino nadrag a minimum, amivel passzolnak, nem tudom mennyire oltozol elegansan a hetkoznapokban.
Az ajanlott Orient Star sokkal univerzalisabb darab, de meg mindig inkabb elegans vonalon mozog, aztan barmikor rakhatsz ra egy borszijat es eltolhatod elegansabb iranyba a megjeleneset, ha az az igeny. -
rbalint88
addikt
-
rbalint88
addikt
válasz
Ceree #277521 üzenetére
A CasiOak inkabb a vastagsaga miatt tunik nagynak a kezeden, nem az atmero miatt. Szvsz menj el probalni, fotozz le minden orat a kezeden ugy, hogy meglegyen a tipusszam is hozza, aztan az ott szerzett benyomasok alapjan tudsz rendelni barmit kesobb - de er raalkudni barmire helyben is
-
rbalint88
addikt
válasz
TheProb #277238 üzenetére
Hat igy jobban kifejtve a kerdest az Ultras topikhoz kepest mar vakarom a fejem en is
(hogy mit szabaditottam a topikra
)
En alapbol ugy gondoltam, hogy az SE melle vegyel egy hagyomanyos, mutatos orat azokra a napokra, amikor kell az elegans fazon, egyebkent meg smart casual melle meg elfer a sima apple watch a nep szemeben.
Ha mindenegyben megoldas kell, akkor valami altalanos okosoras topikban biztos tudnak jo tippeket mondani, de ez a topik nem arrol szol, hanem a hagyomanyos orakrol
Szvsz okosorabol nem lesz igazan elegans, talan egy acel Apple Watch lenne a legjobb kompromisszum, csak azokbmeg orult dragak, gyakorlatilag Ultra arban vannak -
-
rbalint88
addikt
válasz
margithid #277032 üzenetére
Integralt szijasnal a problema inkabb az, hogy mast nem lehet feltenni ra… szerintem innen a tobbseg otthon csereli. Szemet kivenni oraja valogatja, eddig egy ora kivetelevel mindet meg tudtam csinalni itthon, felesegemebe viszont ugy be volt ragasztva a csavar, hogy azt nem tudtam kitekerni, Pesti Orasnal meg Viktor nagyon kedvesen segitett.
-
rbalint88
addikt
válasz
bigmasterg #276943 üzenetére
Aston Martin Cygnet: kell egy varosi mini anyanak, de ne valami proli cucc legyen, legyen ugyanolyan Connolly borbe varrva a beltere, mint a rendes autoke.
Amugy multkor lattam egyet eloben (bp.2.ker)ide csak naggggyon szormenten kapcsolodik: vettem az AW Ultra2-hoz egy titanszijat Alzarol, nagyon jo minoseg, ezzel azert oda mernem allitani a “rendes orak” melle, fuggetlenul attol, mi hajtja.
-
rbalint88
addikt
-
rbalint88
addikt
válasz
tboldi #276766 üzenetére
Tennek egy kirandulast a nyugatlo hanyattra, szerintem mar Pandorfban is lesz Hamilton, de ha bemereszkedsz Becsbe, akkor ott biztos lesz. Egy kis benzinkoltsegnel nagyobb szivas, ha nem lesz jo es valami gikazer van a visszakuldesnel. Ja es szvsz helyben siman bele lehet alkudni egy utikoltsegnyit, amire a neten nincs lehetoseg (chrono24 mas teszta, az nem klasszikus webaruhaz).
Arrol nem beszelve, hogy en tobbszor jartam ugy neten kinezett oraval, hogy kepeken nagyon tetszett, eloben meg nem adta ki. Ha ott vagy egy oraboltban, akkor van alternativa a logo orral visszautalasra varakozason kivul. -
rbalint88
addikt
válasz
margithid #276349 üzenetére
Definialni kell eloszor, hogy milyen szempontbol tokeletes.
A legszeleskorubben hasznalhato, ami a strandolastol a szmokingig jo mindenhez?
Vagy ami a legjobban tetszik akkor is, ha csak egy evben ketszer tudod felvenni?Egyebkent nem tudnek mondani egyetlen olyan orat, ami eletem vegeig eleg lenne. Illetve… olyat tudok mondani, amit eladnek, vennek belole hazat, kocsit es boldogan alairnam, hogy soha tobbet nem hordhatok orat
-
rbalint88
addikt
[link] uj CW C65, hullamos szamlappal.
Alapbol SW200, GMT-ben SW330-2 szerkezettel. Szvsz megeri a felarat a gmt a 38h vs 56h jarastartalek, magasabb kategoria es plusz funkcio vegett, de a ket szinu chapter ring miatt nekem kevesbe szep, mint a sima verziok. Ara szvsz rendben van.
Ja es van bronz is, bronz karpereccel! -
rbalint88
addikt
válasz
lore76 #276123 üzenetére
En sem ereztem irigyseget a cikkben. Olyan ez az oragyujtemeny, mintha a Himalajan epitett volna egy kifutopalyat. Nagyon magas, de lapos. Nincs kozte egy hetkoznapibb darab sem, ami a kinyult poloival is harmonikus lenne felveve. Nyilvan azt vesz meg a csavo, amit csak akar - akar az oragyarat is -, de tenyleg csak heavy hitter orak vannak, nincs egy konnyedebb darab sem, teszem azt egy Casio MR-G, csak hogy a markan belul a top szint meglegyen, de megis helyenvalobb (stilusilag) abban elugrani a boltba vagy kutyat setaltatni, mint egy porcelan szamlapos manufakturalis tourbillonban
-
rbalint88
addikt
válasz
Polarstar #275764 üzenetére
Egy eredeti dizajnu es jo minosegu kinai orat tobbre tartok barmilyen hommage-nal
Itt azon kivul, hogy rajzoltak egy uj szamlapot egy meglevo oranak, nem tortent semmi, aztan buszken rairjak a ze germans, hogy made in ze germany, hat berosalok, ugy belesajdul a cringe-em es a deja vu-m.
Mintha Ludwig megtalalta volna a svejci nagybacsi hagyatekaban az IWC muszaki rajzat es felcsillant volna a szemeben az € jel, hogy na ezt egy minimal rancfelvarras utan gyartani kellene es tett kovette a gondolatot…
De annyi esze se volt, hogy a szamlapot ne az ujkori Porsche Design (vagy arra kisertetiesen hasonlito) tipografiaval csinalja -
rbalint88
addikt
válasz
Memmaao #275449 üzenetére
47?
Szep baleset
meg 6 kellene es akkor az ev minden hetere van masik orad
Nekem a 6 rendes + az okosora boven eleg jelenleg, a legtobb ami bizsergetne, az arban odebb van a szandekhoz kepest. Egyedul ami neked megvan a 40.evfordulos resin kocka G erdekelne, de azt kb lehetetlen szerezni. De - ha - esetleg - veletlenul az segit a lelkeden egy ujabb vasarlas fontolgatasakor, hogy eladsz valamit, akkor csak ird meg, hogy mennyit engedsz a felebol -
rbalint88
addikt
válasz
bigmasterg #275407 üzenetére
Az a GS buvar titan es spring drive, azert 5M. A masik dolog, hogy a Grand Seikok kidolgozasa nem csak szem-csuklo tavolsagbol jo, hanem lupe alatt is, amire sok luxusmarka nem
annyira ad. Szerintem rendben van az aruk. Ha esszel veszek draga orat, akkor valoszinu valami GS-t vettem volna, de a Speedyt felprobalva megvolt a kemia, ugyhogy nem mentem mar el GS-eket megnezni - de a jovoben meg konnyen lehet, hogy egyszer lesz.lenox: egy husz eve letezo marka (a belpiacos maszatloast hagyjuk, csak azt nezzuk amiota vilagszinten elkezdtek tolni) megis milyen ikonikus modelleket vonultasson fel? A Snowflake egyebkent egy oras korokben nagyra tartott darab, szerintem a legendaepitesben jelen korulmenyek kozott - sokkal nagyobb es tobb forrasbol jovo zaj - eddig lehet eljutni, Holdra szallas egyszer volt es minden azzal volt tele, James Bondot is mar elhasznaltak, a Cartier kb ugyanazokat az orakat gyartja 100 eve, AP, Patek 50 eve Genta hagyatekabol meg a 100 eves nagypapa orakbol el, a Rolex meg a vilag legprofibb marketinggepezete, akik amugy eleg fasza orakat gyartanak. Ezekhez kepest sztem tok jol all a GS, foleg hogy a japanok a mai napig nem feltetlen erzik a marketinget.
-
rbalint88
addikt
válasz
diegho #275280 üzenetére
Ha mar Timex, bedobnam ezt a nem csak hunyoritva IWC Pilot chronora hajazo darabot: [link]
Plusz szerintem a Waterbury kicsit tul sportos, ahogy a duro is, Timex chronobol vagy a fentit lonem meg vagy egy Marlint, nagyon esetleg egy Q Timex Chrono Falcon Eye-t.
Gondolom uszashoz/konnyubuvarkodashoz ugyis az okosorat venned fel. -
rbalint88
addikt
válasz
NYJ75 #275240 üzenetére
Erre egy jo valasz van: menj el a butikba es probald fel. Nekd kell a sajat kezeden latnod es erezned, hogy melyik a kenyelmesebb, jobban tetszo, stilusodhoz jobban passzolo darab. A SMP300-ba bele voltam (meg vagyok meg mindig*) zugva, de eloben tokre nem jott at, ugyhogy Speedmaster lett - amugy se akartam meg egy buvart, aztan iden csak lett meg egy a “MM200” (jobb szelso) melle
* a black on black on black keramias es az uj titanok is mozgatjak a fantaziamat, szerencsere egyikre sincs penzem es a kovetkezo 5-10 evben a prioritasi listan vegignezve nem
is lesz, csak ha nyerek a lotton. -
rbalint88
addikt
válasz
Gergőke88 #275114 üzenetére
Omega es ha majd mar vallalhatatlanul karcos lesz a plexi, cserelteted zafirra (nalam is ez a terv).
2m-s keret kicsit legures ter, mert ujban mar egy certina/tissot mecha krono is nyaldossa a millat lassan, a Tudortol lejjebb levo markat meg nem akarsz gondolom. Szoval ujban a Tudor/Longines, esetleg Sinn, ami beleferhet, hasznaltban meg a roleaux szijas Breitling Chronomat szerintem egy jo dizajn, de lehet meg tul uj, hogy becsusszon 2m-ra. Zenith Defy/El Primero, Chopard Mille Miglia, Omega Seamaster/Planet ocean chrono vonalon neznek meg szet. De legegyszerubb a chrono24-en inditani egy keresest, aztan majd zavarhat a boseg zavara -
rbalint88
addikt
-
rbalint88
addikt
válasz
chris-v #274844 üzenetére
Ha nem koronazaras az automatad, viszont masodpercstoppos, akkor csak huzd ki a koronat. Nem jar le, csak be kell allitani mindig. Kozben koronarol fel is huzhatod akar.
Egyebkent nekem az ilyen megdontott forgatoban nem is huzott rendesen az ora, ugyanugy megallt benne, csak lassabban
En mar elengedtem a forgatozast, utobbi idoben ugyis ritkan hordom a mechanikusokat, akkor felhuzom koronarol es beallitom. -
rbalint88
addikt
válasz
bigmasterg #274741 üzenetére
Amcsiknak van erre valasza a crate engine V8-akkal, ott letezik is 6.2-es Mazda MX-5
-
rbalint88
addikt
válasz
dzsi23 #274429 üzenetére
Nyilvan, mindent korbe lehet okoskodni, de ilyenkor nagyon figyel a gvh, ezt tapasztalatbol mondom. Elozo munkahelyemen volt egy eleg specko fulhallgato, nyilvan k. dragan. Julius ota arultuk, nem vettek egy darabot se. BF-re kaptunk a gyartotol tamogatast, durrant ra egy -50%, elindult a fogyas, gvh egybol kopogtatott, hogy csokolom hogy van ez, most akkor mi is a termek rendes piaci ara? Szoval ok kivetelesen nem csak ulnek es malmoznak, neha kicsit tul is buzognak
-
rbalint88
addikt
válasz
dzsi23 #274421 üzenetére
Most mar nem, GVH jon es inasba tesz, ha valotlan akciot kommunikalsz. Elmult 30 nap legalacsonyabb arat adhatod meg eredeti arnak.
Tehat ha neked folyamatosan megy a 199.900 helyett 169.900, akkor BF-re 169.900-rol dobhatod mondjuk 149.900-ra, nem szabad 50ezres ardobast kommunikalni. (Es utana se allithatod vissza a 199.900 helyett 169.900-at) -
rbalint88
addikt
válasz
Icewloxy #274169 üzenetére
Casio-nal kb 35% a nagyker ar vs listaar arres, ezt mondjuk pont tudom, dolgozunk a nagykerukkel
Viragot az orahoz hasonlitani kereskedelmi szempontbol irrelevans, a viragnal milyen kutatas-fejlesztes, marketing, markabolt koltsegek vannak?
Arrol nem beszelve, hogy semmilyen gepnel nem 3x akkora koltseg egy 3x annyiba kerulo termeket legyartani -
-
rbalint88
addikt
válasz
Churpik #273911 üzenetére
Hala a jo egnek velem ezek a szelsoseges arcok nem jottek szembe. Bluesy neve nem mond semmit, ezek szerint szerencsere.
Oras csatornak kozul most mar csak kronometert nezem (Oszinten orakrol), regebben Teddy Baldassare egy-egy videojat, meg neha azt a posh britul magyarazo csavot, akinek csak a kezet lattad, de az annyira kimert, hogy azt csak kaveval a kezben lehetett tulelni
Autos vonalon se az ordibalos-allatkodos vonalat tolja elem a YT. Hagerty, Collecting Cars (nekik elvileg van oras tartalmuk is) Chris Harris-es videoi nagyon jok szerintem, illetve ujjaepitosbol Tavarish es Mat Armstrong videoit szoktam nezni, utobbi sracnal talalkoztam Nicoval, ott is egy kis primadonna volt.
Altalanos trend sajnos, hogy a szelsoseges velemenyek hozzak a like-ot, kattintast, nezettseget, igy egyre inkabb kopik ki a mersekelt allaspontot kepviselo, jozan esszel keszitett tartalom, mert nem eri meg…
Na de befejeztem az offolast, megyek is okokat keresni arra, miert nem vegyek tobb orat -
rbalint88
addikt
válasz
5-ös kezelő #273397 üzenetére
Seiko markaja nem a Seizaken vagymianeve?
-
rbalint88
addikt
-
rbalint88
addikt
válasz
margithid #272939 üzenetére
Bor szij 1-10 evet bir, a hordas mennyisegetol, az izzadastol, az intenzitastol fuggoen. Erdemes egyebkent fem szijjal venni az orat, egy jo aftermarket borszijat tudsz venni 20ezerert, mig gyariban elkerhetnek erte sokszor annyit is, valamint a femszij utolag sokkal dragabb, mint amennyi ujonnan a felara. Raadasul a borszijas orak altalaban elegansabb fazonok, ha nem minden nap oltonyozol, egy femszijas ora univerzalisabb valasztas, polo+rovidnadragtol oltonyig jo tud lenni - arrol nem beszelve, hogy a horszij a kezmosas vizmennyiseget se nagyon szereti, nem hogy az uszast, strandolast.
-
rbalint88
addikt
válasz
margithid #272937 üzenetére
Jobb ezt eloben intezni, egyaltalan nem biztos, hogy elsore kenyelmes lesz. Pl van akinek a pillangocsat nyomja az alkarcsontokat, amikor letamaszt, ezen lehet segiteni azzal, ha nem kozepre van rakva, de ehhez jatszani kell a szemekkel.
Ha van konkret kinezett tipus, akkor dobd be, majd jol megfikazzuk
Egyebkent Longines, Tag Heuer es Frederique Constant is van magyar forgalmazasban, erdemes vasarlas elott eloben megtekinteni, felprobalni. Longines teteje, Tag Heuer arkategoriajaban ott van meg az Oris, Baume et Mercier, Tudor is, amikkel erdemes lehet foglalkozni, csak hogy egyszerubb legyen a dontes -
rbalint88
addikt
válasz
Puculo #272381 üzenetére
Menj el boltokba, nezd meg eloben es probalgass. Bar nem svejci, de ebben az arkategoriaban megneznem a Seiko, Orient Star vonalat is. Utobbibol van kifejezetten tetszetos skeleton verzio is, pedig en annyira nem vagyok annak nagy hive - foleg ha retro/elegans stilussal van kombinalva, mint pl az altalad linkelt Tissot eseten.
Egyebkent, csak hogy meg melyebbre lokjelek a fertobeerdemes chrono24-en is szetnezni, olyan bomba orak vannak nevetsegesen olcson (ujkori arukhoz, a marka statuszahoz kepest), hogy nagyon nehez megallni, hogy elkezdjek ra alkudni
-
rbalint88
addikt
válasz
No.01 #272251 üzenetére
Amelyiket felveve jobban bizsereg
Ez abszolut nem a racionalitasrol szol, tenyleg ami jobban kiadja a csuklodon. Nekem tetszik a Conquest is kepekrol, eloben meg nem talakoztam vele. Ugy erzem el kell engedni ezt a “kiszamolos-osszehasonlitos” vonalat az oraknal.
Szerintem kerdeztem mar, de 5 napos Oris ProPilot nem jott szoba? Talan a csat miatt esett ki? -
rbalint88
addikt
válasz
stellaz #272245 üzenetére
Ezen jobban latszik a 33 ev, mert a szijon kivul mindene a gyari, de kapott egy uj szijat (izlestol fugg ki mit rak ra) es egy biztonsagi elem+tomitescseret 10.000-ert, aztan 5 evig le van a gond megint - ebben 5 evre igerik az elem elettartamat. Az elmult egy honapban miota megvan, alig hordtam mast
De ez meg igy oreg korara is egy viszonylag ertekes ora - ugyanakkor mivel kellemesen patinas, ezert nincs zabszem az allapota miatt -, amit rentabilisen fent lehet tartani.
Remelem a tobbirol is elmondhato lesz ez majd ilyen korukban, meg mindig nalam -
rbalint88
addikt
A tok, szamlap, (fem)szij mind magan fogja viselni a az egyutt toltott eveket, hogy a szerkezetben mennyi eredeti alkatresz van, az mas kerdes. Semmi sem orok eletu, az osszes mechanikus eszkoz kopik. Ha milliokert vennel orat, abban is ugyanugy kell cserelni ezt-azt, csak abban rentabilisebb az ora ertekehez viszonyitva.
-
rbalint88
addikt
Anyagilag nem eri meg, de az orazas nem a racionalitasrol szol
A szervizek alkalmaval is cserelik a kopott alkatreszeket, szoval siman ez is nagypapa baltaja* eset lesz, ha epp ugy szukseges a mukodeshez.
* mar 5x csereltunk nyelet, 2x fejet, de ez meg mindig a nagypapa baltaja -
rbalint88
addikt
5-8 evente 20-500ezret oratol fuggoen. A 8-as Miyota nyilvan az olcsobbak koze tartozik. De mivel egy kifejezetten olcso szerkezet (20-30eFt), megkockaztatnam azt is, hogy szerviz nelkul megy ameddig megy, aztan a megsporolt szervizek arabol lehet venni egy uj szerkezetet, de akar uj orat is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest