- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrew01
tag
válasz
dkovizoli #276716 üzenetére
Így van, (vám+áfa is gondolom), én is utánanéztem anno itt, úgy már 400k Huf fölé mennénk, ami már húzós. Akkor már inkább ez a Citizen Deep Green Leaf Urushi Lacquer.
Churpik: Zöld+narancs=ütős! Bejön. Ha a magyar polcokon is lennének ezek a limitált különlegességek - lehetne próbálni ezeket....volna ám fejvakarás! -
ricsik
őstag
válasz
dkovizoli #276652 üzenetére
A tegnap reggeli anomália után felhúztam megint, beállítottam. Délelőtt hordtam, délután leraktam. Ma reggelre 14 sec késés. Nem a legjobb, de még határon belül.
Az jobban zavar, hogy látszólag semmi baja, nem mindig produkálja a hibát, hanem ritkán, és az is randomnak tűnik.
Ha szar, legyen szar, de most jó....
-
bigmasterg
addikt
válasz
dkovizoli #276415 üzenetére
Órák esetben gyors lume töltés, semmi más. Nem csak fotózni, nézegetni is.
De máshol is lehet szórakozni vele, soroltak előttem pár példát. Azt is tudod csekkolni vele, hogy hogy sikerült a takarítás.
Több kuponnal, coinal együtt 2 ezer ft-ba volt a lámpa, akkuval együtt. Valós gyakorlati haszna ugyan viszonylag limitált, de nekem ennyit megért. -
mrbego
aktív tag
válasz
dkovizoli #270545 üzenetére
Az emag oldalon ha belépsz a profilodba, akkor van ott olyan, hogy Termékgaranciák, meg Szervíz stb. Én ezek próbálnám.
Nekem talán kétszer volt ilyen ügyintézésem, abból az egyik külsős (nem emag) eladóval, de nem volt gond. A terméket be kellett tenni egy emag automatába, a pénzt meg visszautalták.
De ez lehet, hogy boltfüggő is. -
dzsi23
addikt
válasz
dkovizoli #270535 üzenetére
Nem meglepő, hogy román a cég, mert az emag is román. Garanciát csak a chrono12-vel (Vifor SRL) tudsz intézni, itthon senkivel (garancián kívül természetesen akármelyik óráshoz viheted, de az fizetős lesz). Nem tudom, hogy mennyit segít, de itt van egy telefonszám is, talán megtaláljátok a közös hangot/nyelvet.
-
válasz
dkovizoli #260629 üzenetére
Eddig 2 automata és 1 mechanikus Irma van. A Kriston Karcsi a valjoux 7750et nagyon jól belőtte, az ha felveszem, akkor nap végére 1 mp siet, és a hátlapon lerakva este ezt visszakési. Persze a forgatóban nem pontos, de mondta is, hogy pontatlan lesz ott. A Seiko 5 sport még nem heckelhető. Az amikor átvettem +15 mp mutatott és 2.1 msec beat error mellett működött. Azt a Sallai Sándor pécsi órás állította be, most a pontos időhöz képest -10 -15 mp között van minden nap, szóval brutál pontos lett egy Seiko régi autómatához képest. Az Omega elvileg késni nem szabad, hogy késsen, így pl nem tudom, van e olyan pozíció, amiben ledolgozná a napi 2mp sietést. De PL ebből sem volt heckelhető a 1861 werck, a 3861 már igen. De nem nagyon zavar, hogy nem kvarc pontosságú. Csak ránézek és az érzés, hogy az enyém,. mindenért kárpótol.
-
-
dzsi23
addikt
válasz
dkovizoli #258994 üzenetére
A fólia is a dizájn része?
Amúgy jól néz ki.
#258995 fagyalllo:
Nagyon szemeztem a piros-fehér verzióval, de végül nyerta sötét oldala PRX. Nem bántam meg a döntést, de azért még mindig tetszik az a Seiko.#258999 eldoble:
"nem svájci vagy japán vagy német"Valóban nem az. Ugyanakkor ez semmit nem mond el róla, egyeseknek még előny is, hogy az óragyártásban "egzotikusabbnak" számító hazája van (és itt most nem Kínára gondolok
).
"csinált egy olcsó, egyszerű, pontatlan szerkezetet"
Már nem használja azt a szerkezetet, szal érdekességnek tök jó, szeretem az órás sztorikat, történelmet, de el tudom különíteni a jelenlegi óráktól.
Na jó, egy Moonwatch esetén azért erősen képes befolyásolni a történelem, és birtoklási vágyat kelteni bennem. -
dzsi23
addikt
válasz
dkovizoli #253990 üzenetére
"Élőben szebb."
Na meg fólia nélkül is... szerintem.
Majd kérünk egy normális képet is.
#253975 Stewenke:
Legalább a poén jó a linkelt videó elején.#253993 fagyalllo:
Elfáradtam, mire a végére értem.Na de Seiko szerkezetes Orient? Wtf?
NH34 és NH70 pedig van nekik saját GMT és open-heart szerkezetük is.
-
SOAD19
addikt
válasz
dkovizoli #253489 üzenetére
Pedig, pont most kell vásárolni, most sokat erősödött a drága jó ft-unk. Sokat már nem igen fog tovább erősödni, szerintem.
Jó, ez a szkeletált Mido. Jó megoldás a leolvashatóság (bocs, fagyalllo, továbbra se tudok alternatívát, szinonímát rá
) szempontjából, hogy a számlap külső része megmaradt, és csak a számlap közepe van áttörve.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest