Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hitvanyalak #277067 üzenetére
Kicsit (nagyon) túlárazott microbrand. Nekem van tőlük órám, egy ideje árulom, nem megy el.
Más: szimpatikus, hogy a chronofixe vette a fáradtságot és beszabályozta az NH35 szerkezetet az Asterix órában. Négy napja hordom és 1mp siet. A hátán fekve +9mp , a 9essel lent -2mp mértem, és valahogy viselés mellett full pontos. Dzsi23, a tiéd is pontos?
-
válasz
hitvanyalak #274565 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
válasz
hitvanyalak #274504 üzenetére
Akartam rendelni, mert egy hollandnál volt egy és nem kell vám meg tréfa..... Mire átgondoltam - huss! Elfogyott.
Egy másik amcsit is akartam magamnak, de a dolcsi úgy kilőtt, mint a rakéta!
Kaptam volna kedvezményt is.... De elengedtem. Az is elfogyott közben.
Idén nem lesz új ketyegő, vagy elemes. -
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
hitvanyalak #274504 üzenetére
Nekem is nagyon megtetszett, csak fura hogy nincs másodperc mutatója.
-
dzsi23
addikt
válasz
hitvanyalak #273501 üzenetére
Akad rajta lume, de az indexeken nem vitték túlzásba.
Szerk.: Mondjuk '89-es vagy '99-es gyártás (utóbbira tippelek, de akkor is 25 éves már), lehet, hogy új korában még bevilágította a szobát.
Seiko 7T32-7E50
-
dzsi23
addikt
válasz
hitvanyalak #273499 üzenetére
-
Puculo
aktív tag
válasz
hitvanyalak #272065 üzenetére
Inkább én köszönöm! Elgondolkoztam rajta hogy kell egy ilyen nekem is.
Most még úgy is vacilálok az óra vásárláson. Nem akarom elsietni. A nyár nálam óra mentes. Nehezen viselem melegben az órát illetve ékszert. Őszig van időm véglegesíteni. De ez a modell is bekerült a listába.
-
Puculo
aktív tag
válasz
hitvanyalak #272054 üzenetére
Gyönyörű óra.
Nekem nagyon bejön a pilóta stílus. Van ebben az órában valami, ami vonzza a tekintetet..
-
törölt tag
válasz
hitvanyalak #272054 üzenetére
Érdekes, nem mindennapi megjelenésű óra! Sokáig használd! Mostantól tessék több órát posztolni.
-
Veron
addikt
válasz
hitvanyalak #271220 üzenetére
-
No.01
addikt
válasz
hitvanyalak #271207 üzenetére
DPD es MagyarPosta offos. GLS talan, de inkabb DHL.
-
dzsi23
addikt
válasz
hitvanyalak #261256 üzenetére
-
dzsi23
addikt
válasz
Nem tudom, hogy van-e neve ennek a szíjnak, de én is kerestem hasonlót a bullhead Citizenhez. Végül nem tartottam meg az órát, így szíjat sem rendeltem hozzá, és a linkjét is kitöröltem, de talán ez volt az, amit kinéztem: [aliexpress] (érdekes, hogy az egyik vásárlói visszajelzésben jobb a csat, mint a reklámfotókon).
Van pillangócsatos is, de én direkt nem olyat kerestem: [aliexpress].
Tapasztalat hiányában a minőségükről nem tudok nyilatkozni, csak saját felelősségre ajánlom. -
arn
félisten
válasz
Ezek a braun designok megerdemelnenek egy igenyesebb kiadast.
-
zola96
senior tag
válasz
hitvanyalak #259392 üzenetére
Chrono24 nemzetközi árak vannak. Ott be lehet lőni kb mennyit ér.
-
fagyalllo
őstag
válasz
hitvanyalak #259392 üzenetére
Akkor esetleg keress márkaspecifikus csoportot.
-
fagyalllo
őstag
válasz
hitvanyalak #259387 üzenetére
Fb-on a Használt órák eladása / vétele / cseréje a legnagyobb magyar órás csoport, ott érdemes rákérdezni, sok kereskedő van köztük.
-
válasz
hitvanyalak #253131 üzenetére
Mellesleg, hogy a rohadás jönne a svédekre! A hadsereg és szolgálatok részére megvehető MALM órák gusztustalanul bugyiba nyúkálósan néznek ki - és kivülálló halandó nem veheti meg őket.
-
arn
félisten
válasz
hitvanyalak #252251 üzenetére
Bauhaus orat azert gyartanak paran, meg letisztult dbokat is, pl a beringek szepek es olcsok.
-
válasz
hitvanyalak #252086 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Glycine-je van Lev Abalkin és Soad19 topiktársnak, úgy tudom meg vannak vele elégedve.
-
zoarden
tag
válasz
Talán mások is mondanak véleményt majd, de pl itt egy video . Nem tudom milyen elvárásaid vannak és a keretedből mi az ami még vonzó (ennyiért van sok más alternatíva is most). Én azt gondolom nagyon nem nyúlhatsz mellé. csak példaként Itt ez a bót, ami eu-n kívül van meg $30 a szállítás (nem tudom kinek van vele tapasztalata), de sarcot beleszámítva talán most nem rossz cyber monday ár jön ki pl. airplilot-ra (nemtom melyik kollekcióból néztél ki valamit)
-
zoarden
tag
válasz
hitvanyalak #252061 üzenetére
#hitvanyalak
A catawiki aukciós oldal. Elsősorban az eladó megbízatósága számítana vevőként.
Ha nem olyan nagy értékű az óra akkor neked az ÁFA+kezelési költség fáj jobban majd, nem vám, ami csak egy értékhatár felett van. -
SOAD19
addikt
válasz
hitvanyalak #246567 üzenetére
Én meg inkább a sima 3 mutatós órákat preferálom. Főleg, ha egy szép textúrált óráról van szó, mint a linkelt óra, akkor jó, ha minél több látszódik belőle. A segédszámlapokat úgyse használnám, használom. Azért se túl optimális számomra a több segédszámlappal rendelkező óra, mert vékony a csuklóm, és a nekem megfelelő méretű segédszámlapos óra számlapja már túl zsúfolt, jó példa erre a GST-B400-asom. De megbarátkoztam vele, mert akartam egy acél g-shockot.
-
rozsgyi
tag
válasz
hitvanyalak #243735 üzenetére
Még talán az új Tudor chronokat is a növekedésbe tenném, mert azt is nehezzebb már beszerezni. Hallani még, hogy Girard Peregaux Laureatok is kezdenek keresettek lenni a Royal Oak népszerűsége miatt. Az Omega árat emelt, ott amiatt kúszhatnak feljebb az árak. A Seiko meg még 1-2 éve kezdte feljebb pozícionálni a Grand Seikokat. De majd az okosabbak kijavítanak, ha valami nem így van
-
törölt tag
válasz
hitvanyalak #243727 üzenetére
-
rozsgyi
tag
válasz
Egyszerű: Richard Mille, Patek Nautilus, AP Royal Oak, és az acél Rolexek felfele, a többi piaci ár vagy lefele
-
válasz
Ha tudnánk ilyenről - már az lenne a topik címe!
Minden más csak hype.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen egeret válasszak?
- Nők, nőügyek (18+)
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest