- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Üdv!
16.5 cm-es csuklóm van. Órában kb 36-39 mm-esek állnak jól kb 44-46 mm lug to luggal.
Vettem egy Henry Archert, mely 40/47 mm-es és picit nagynak érzem. Kb 1-2 mm-rel. Talán azért is, mert nem lünettás óra, így a számlap akkora, mint a tok.
Az avocado San Martin 39.5/46.5 mm-es, de a fix lünetta miatt kisebb a számlap és talán ezért nem tűnik nagynak. A Berny pedig csupán 37.5/43 mm-es. Szerintetek?
-
Land
veterán
Henry Archer Vesterhav
-
Land
veterán
válasz
Keil Walker #263097 üzenetére
Köszönöm!
Jól emlékeztem, hogy a Merkur (és a Baltany) csinál ilyen órát. A W10 szócska pedig nagy segítség a kutatáshoz. -
Land
veterán
Üdv!
Tetszik ennek a Timexnek a tokja. Van ennek a toknak híres típusa, melyet Alin xy márka alatt megtalálhatok? Nem tudom hogyan keressek rá.
[link]
-
Land
veterán
Kapható még bárhol Bulova Precisionist a 3 mutatós fajtából max 48 mm-es lug to lug-gal emberi áron? Nekem is régóta tetszik a folyó mp mutató.
-
Land
veterán
válasz
#97571072 #252750 üzenetére
Nem feltétlen a Tsuyosának szólt az elmélkedésem. Mondjuk egy újabb 8000-es mp stoppal azért elférhetett volna. Az újabb Seiko 5-ök is már 4R35-ot használnak.
Egy 9015 nyilván nem ez az árkategória.
De ők tudják, majd egy drágább modellben epukkanják a fejlesztett 8000-est is. -
-
Land
veterán
Üdv!
Van Dél-Pesten vagy a Csepel szigeten ajánlott órás, aki ért az NH35-höz? Elég nehezen tekerhető a korona, illetve nem mindig tudom a mp mutatót elindítani. Csak visszarugózik. -
Land
veterán
Köszi srácok!
Szerintem marad így ahogy van, mert amúgy szeretem az órát. Nagyon korrektül össze van rakva. Max kicsikarok tőlük egy számlapot, amit remélem elpostáznak.
-
Land
veterán
Lehet marad. Amúgy ilyen szín hivatalosan nincs a palettán. Fekete és tiffany kék lenne még ezen kívül.
Amúgy valóban szép, csak azért agyaltam a gariztatáson, mert királykék "buzi" vagyok. De majd akkor inkább rendelek egy olyan színű órát is. Párom biztos megéri az érvemet. -
Land
veterán
Jó kérdés, mert talán már az első perctől kezdve sántított a színe, aztán pár hónap alatt teljesen másmilyen lett. Először azt hittem a videó tesztek ügyesen vannak megvilágítva, de végül a sima telefonnal lőtt elhasználói képek is hozták a videókban látottakat. Aztán beírtam a San Martin fb csoportba és írták, hogy ez tényleg más színű.
Olyan kékes-zöld a sunburst blue helyett.bigmasterg: Volt aki beírta a csoportba, hogy neki tetszik az "új" színe.
-
Land
veterán
Üdv!
Van köztetek, aki jártas csomagfeladás témakörben Kínába? Vissza kellene küldenem az órámat, mert a számlapja kifakult. Ha ők is így látnák, akkor kicserélnék a számlapot és úgy küldenék vissza. Ha jól láttam 10-15 ezer Ft feladni csomagot Kínába. Jól láttam?
Olcsóbb lenne tőlük kikönyörögni egy új számlapot, hogy küldjék el ide és majd én kicseréltetem egy órással? Mennyibe kerülhet itthon egy számlap csere? -
Land
veterán
Sziasztok!
Szeretnék venni 50k Ft-ig egy szép belépő szintű Seiko 5-t.
Ha jól tudom jövő héten lesz Black Friday. Hol érdemes nézelődnöm?
Egyelőre creation watchest és Jomashopot néztem, csak ugye ezeknél 1.3-as szorzóval kell számolni. Esetleg EU-s forrás? Köszi! -
Land
veterán
Ti értitek ezt a tiffany blue örületet, mely a kínai márkák (lehet máshol is) körében uralkodik? Pagani Design, San Martin stb mind ezeket nyomják és ahogy látom az értékeléseket Alin ha van ez a kék és más színben is az óra, a tiffanyt veszi a többség. Férfiként kérdezem, hogy nem túl hivalkodó, feltűnösködő ez a szín, hogy a mindennapokban hordja az ember? Azon agyalok, hogy bennem van-e a hiba, hogy előbb vennék meg egy fekete számlapos órát, mint ezt a babakék verziót... Nem azt mondom, hogy nem szép az a szín, csak nem tűnik túlságosan férfihoz illőnek. Illetve every day órához sem tűnik túl szerencsésnek az a szín.
-
Land
veterán
A Tissot PRX-ben a műanyag belsős Powermatic van?
-
Land
veterán
-
Land
veterán
válasz
Pszihonaranc #244210 üzenetére
Chrono24-ről vagy máshonnan?
-
Land
veterán
válasz
Veron #243972 üzenetére
Chronoclass (CZ): Phoibos, Geckota, Spinnaker és Tisell
Time and Passion (PL): Vratislavia
Watchbandit (DE): Alsta, Audaz, Audric, Bausele, Circula, Crafter Blue, Draken, Dufa, Esoteric, FineWatchesBerlin, Formex, Gruppo Gamma, Hemel, Henry Archer, HVD, Le Jour, Lytt LAbs, Martenero, Mitch Mason, Ocean Crawer, Out of Order, Raketa, Reverie, RZE, Spinnaker, Squale, Subdelta, Vandaag, Venezianico, Venturo, Vilhelm, Von Doren, William L. 1985, Zelos
Zatoka zegarków (PL): Andersmann, Carpathia, Circula, Eza, Gruppo Gamma, Hanhart, HVD, Martenero, NTH, Out of Order, RZE, Sinn, Subdelta, Venturo, Viribus Unitis
Chrono24: EU-ra állítom a keresőt és márkánként keresek. Vannak EU-s kereskedők több micro brandhez.És persze a Seriouswatches. Többet nem találtam, de biztos van még. Akinek van ismerete EU-s forrásról kérem írja meg.
-
Land
veterán
válasz
tomsolo #243957 üzenetére
Mitch Masonhöz mit szólsz?
-
Land
veterán
válasz
tomsolo #243954 üzenetére
Áfával, vámmal annyi? Én már nem is nézek EU raktáron kívüli órákat, mert "horror" lesz a végösszeg.
Amúgy vélhetően veszek egy Zelos Mako V3 Ti-t Teal színben. Láttam élőben, nagyon tetszett.
Látom Németországból jön. Neked hogy jön ki a 200k Ft? 228k Ft-ot ír a weboldal? Van kedvezményed?
-
Land
veterán
válasz
mrc90 #243593 üzenetére
Hamilton Khaki Navy Scuba 40 mm-t ajánlom még vagy esetleg a Glycine Combat Sub sorozatát.
Hamilton
Glycine -
Land
veterán
válasz
korpicschess #243251 üzenetére
Köszi!
-
Land
veterán
válasz
korpicschess #243249 üzenetére
Mennyiért sikerült venned? Én is árulok olyat, nem igazán van rá kapás. Csak ezért kérdezem.
-
Land
veterán
válasz
Eugene Roe #242099 üzenetére
-
Land
veterán
Sziasztok!
Ha szálcsiszolt acél szíjon van egy kis, alig látható horzsolás, akkor azt valamilyen eljárással ki lehet javítani, el lehet tüntetni? -
Land
veterán
-
Land
veterán
válasz
csocs #240475 üzenetére
Valami alapján szűrni próbáltam, de végülis A-tól Z-ig végig lehet nézni pár hét alatt az összes microbrandet és szelektálni közöttük.
Olyat talán hallottál, hogy "csak svájci órát veszek". Ehhez is kell egy kicsi korlátolt látásmód. Szétnézek. Ezek a meca quartz szerkezetek is hasonlóan "folynak", mint egy automata szerkezet. Nem beszélve a Bulova precizionistről. -
Land
veterán
válasz
hallador #240469 üzenetére
Ránéztem az ETA szerkezetes órák áraira és valóban nem a kitűzött árkategóriámban versenyeznek. Így marad a japán vonal vagy valamelyik jobb microbrand, amely az NH35-n túllát.
"Az Orient pedig egy nagyon jó óra márka. Szerintem ezek az órák érik meg a legjobban az árukat a piacon, nincs jobb ár/érték árú óra ami mechanikus szerintem."
Kicsit szétnézve nekem is ez kezd körvonalazódni. Vannak igencsak szép Orient Starok, melynek áráért talán ki lehet fogni hasonló tulajdonságú Seikot vagy Citizent is.
Seiko 4R35/NH35A szerkezet felett mi a következő lépcsőfok, mely pariban lehet egy járástartalék mutatós Orient szerkezettel?
Miyotából a 9015-t lenne a 82** utáni szint? -
Land
veterán
válasz
Veron #240467 üzenetére
Azt próbálom megfejteni, hogy ha 150 ezer Ft-ig keresnék órát (szép kidolgozás, tömör acél szíj, zafír, jó automata szerkezet), akkor talán könnyebb szerkezet alapján nézelődni, mert anélkül (de még azzal is) végtelen a kínálat és nehéz megtalálni a megfelelő órát. Elevle van ezer féle mikrobrand. Azok ennyi pénzért jobb minőséget kínálnak, mint a japók vagy a svájciak?
-
Land
veterán
28800 lengésszámú automata szerkezetet azért "érdemes" választani, mert a másodperc mutató szinte folyamatosan folyik egy 21600-as szerkezetekhez képest?
150.000 Ft-ig mely szerkezetek kaphatóak ezen tulajdonsággal, melyek jónak számítanak?
ETA 2824-2
Miyota 9015Egy ilyen szerkezet "jobb", mint egy járástartalék jelzős Orient Star szerkezet, mely csak 21600-as?
-
Land
veterán
Orient F6T22 szerkezetről (Golden Eye II) kis helyzetjelentés. Nappal kézen volt, éjszaka számlappal felfelé lerakva. Home officeban dolgozom számítógépen.
Egy hete van nálam és így muzsikált ez idő alatt:
1. nap: -5 sec/d
2. nap: -5 sec/d
3. nap: -2 sec/d
4. nap: -3 sec/d
5. nap: -3 sec/d
6. nap: -4 sec/d
7. nap: -2 sec/dÖsszesen 1 hét alatt 24 sec-et késik. Nekem ez bőven megfelelő.
-
Land
veterán
Akkor veszek egy Maikes bőrszíjat feketében. Bár bőrből is elég sokfajta szíj van... Amit ráraktam a Casio órám nem túl jó minőségű gyári szíja.
-
Land
veterán
Szerintetek egy fekete számlapos open heart órán milyen szíjak állnak jól? Fekete mesh vagy inkább az ezüst?
Orient Golden Eye II -
Land
veterán
Maikes (vagy ehhez hasonló minőségű) bőrszíjat itthon lehet valahol kapni jó áron vagy nincs valakinek 22 mm-esből felesles darabja otthon?
-
Land
veterán
válasz
Lev Abalkin #232538 üzenetére
Linket kérhetek a szíjhoz? Köszi!
-
Land
veterán
Elvileg meg kell kapnunk az órákat :
Cikk : [link] -
Land
veterán
Casio "CasiOAK" EFR-S107L-1A (bőrös) verhetetlen áron. Gyorsan rendeltem is egyet.
-
Land
veterán
válasz
pulutodurumo #218510 üzenetére
Van ötlet hol szerezhető be az Oceanus?
-
Land
veterán
Szeretnék venni egy órát: férfi óra, acél/titán tok és szíj, quartz/solar szerkezet, letisztultabb kinézet, sötét/kék számlap+kék/zöld/piros mutatók, 3 mutató+dátum.
Amik tetszikenek:
CASIO OCEANUS OCW-T200S-1AJF (ezt honnan érdemes beszereni?):
CERTINA DS ACTION CHRONOMETER COSC C032.851.11.057.02:
CERTINA DS ACTION CHRONOMETER COSC C032.851.11.047.00:
Tudtok ajánlani hasonló órákat? Köszi!
-
Land
veterán
válasz
gipsztigris #214722 üzenetére
Korrektnek tűnik, köszi.
-
Land
veterán
válasz
rbalint88 #214708 üzenetére
Samsung Galaxy Active 2-höz kellene és az alis védelem eddig nekem bevált. Mindig visszakaptam a pénzemet. Igazából azt nem tudom, hogy melyik tényleg jó minőségű. Mert 600 Ft-ért nem hiszem, hogy jó lesz. És ha találok is pár ezer Ft-ért másikat az lehet a 600 Ft-os csak drágábban.
-
Land
veterán
Okosórára vennék 20 mm-es fekete mesh acél és fekete klasszikus acél szíjat.
Honnan érdemes venni korrekt áron? Alin nézegettem és annyira olcsóak (6-1000 Ft) pl a mesh "acél" szíjak, hogy nem hiszek a minőségükben. -
Land
veterán
válasz
gipsztigris #214269 üzenetére
Banyek mennyivel szebb, mint a render képen... A gyári képe alapján simán skipelném..
-
Land
veterán
-
Land
veterán
Bulova órákat (főleg Precisionist) jó áron honnan érdemes beszerezni? Itthon nem sok van, ha pedig van elég drágán. :(
Hasonlóan "folyó" másodperces szerkezete csak a Seikonak van még drágábban?
Más : 500 dollárig vannak ajánlott Quartz órákat is gyártó micro brandek? (+szétnézek Casio, Seiko, Citizen stb vonalon is) -
Land
veterán
Üdv!
Adott egy olcsóbb 2 óra férőhelyes óraforgató, mely elromlott (egyik oldal nem forog, másik csak szenved). Lehet ezt javítani, buherálni vagy kuka? -
Land
veterán
Üdv!
Olcsóbb, de jó minőségű 1 db-os óraforgatóra van fórum tipp?
Itthonról: Eurochron Óraforgató
Aliról
Köszi! -
Land
veterán
Üdv!
Tudtok jó ár/érték arányú óraforgatót 1 db órához? Aliexpress, ebay stb is játszik. Köszi!
-
Land
veterán
Ha már microbrandek.
Pár hete megrendeltem a Hamtun H1 Blue titán órámat, elvileg gyártják, júliusban küldik. 95.000 Ft-ban állt meg.
Seiko NH35a, 200M, matt kerámia lünetta, zafír üveg, szendvics számlap, jó fényerő, Grade 5 titán tok és csapos titán szíj+szilikon szíj, jó lume, 41 mm tok, 22 mm. -
Land
veterán
válasz
@mriya@ #192683 üzenetére
Ha jól tudom az is Grade 5-ös. Igazából nem az a kérdés, hogy jobban bírja-e a strapát egy acélnál, hanem hogy bírja-e legalább annyira? Mert maga a súlya miatt pl biztos kényelmesebb, mint egy 220 grammos krumpli. Eddig nekem legalábbis a műanyag tokos és szíjas óráim voltak a legkényelmesebbek.
-
Land
veterán
Jónak számít ha az óra tokja és szíja Grade 5-ös titánból (titanium) készült? Elvileg kevésbé fog karcolódni? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezünkben a Honor Magic V5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest