Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
driv4r
aktív tag
Nem szabad bántani a számlapot egy ilyen példánynál, csökkentené az értékét, meg egyáltalán, minek. Decemberi BÁV aukción volt egy, a katalóguskép alapján agyusztálatlannak tűnő Lemania ugyanilyen szerkezettel, 600 ezres kikiáltási áron. Nem ment el, utána próbáltam hívni szervezőket, de nem jött össze.
-
Veron
addikt
Ha nagyon kemény a felület, akkor megkarcolni is nehéz. A kérdés konkrétan a GS SBGX szériára vonatkozott, mivel a 355 titániumból készült.
Ezek a felületkeményítések (pl. Duratect) egy védőréteget jelentenek, ami idővel lekopik, vagy eleve a fémötvözet karcálló, azaz polírozásnál sem kopik le?@mriya@: itt mit kell nézni?
-
Veron
addikt
Barton elite silicone
Más: CW dune gmt mótvá? -
ricsik
őstag
-
driv4r
aktív tag
-
dzsi23
addikt
Igen, van náluk nagyon hasonló (gondolom, ilyen van neked
), ami első ránézésre akár össze is keverhető az újjal (+ van még egy vagon "bond színű" szíjuk), de ha le merik írni, hogy az új a legjobb, akkor csak nem ugyanazt adják 3x annyiért.
-
zmilaner
tag
Az egész weboldal olyan mintha 2002 környékén egy 6. osztályos rakta volna össze Word97-ben. Én itthon a KKV szektornak igyekszem elmagyarázni miért fontos egy épkézláb weboldal és saját domain a legjobbsvajciorakft@gmail.com jellegű címek helyett, de úgy tűnik ideje külföldre is kiterjeszteni az igét
-
Fent van még pedig. Van rá vevő, elvileg kedden viszik. Nagyon szeretem azt a panda kompozíciót, de az az óra 42mm, a lunetta plusz 2mm és 15mm a vastagsága, ráadásul nagyon hosszú a füle így szerintem majdnem 50mm a ltl. Az Omega mellett batàr nagy. Egyelőre marad a Bulova lunar kék Panda. Meg jön majd egy speedtimer Gulf kék Panda. De klasszikus panda ihybmost nem lesz.
-
krono.
tag
Egyébként a Timex is készített ehhez hasonló terméket, ők a szíjba integrálták a chipet, ami sokkal több lehetőséget nyit meg, de azt hiszem csak 1 amerikai bankkal szerződtek.
-
Quartz51
tag
Ezek az órák közel 50 évesek, sokféle szerkezettel, tokkal, számlappal készültek. Nagyon strapabíróak, szétszedhetőek, tisztíthatóak. Általában a kosz miatt állnak meg, talán eggyel találkoztam, ami panelhibás volt, de akkor kell venni egy lepukkant donort, aztán kész. Nekem is van pár eladó, de sztem annyi pénzt nem szánsz rá
-
papaya
senior tag
Köszi mindenkinek.
Számlapilag ilyesmi jön be:
at8218-81lSokat hordok inget, zakót, de sportoshoz is jó lenne ..
Fekete-kék színű óralapok tetszenek, és minél többet nézem, egyre jobban bejön ha 100gramm körül megállna súlyban. -
SOAD19
addikt
A GBD-200-asomnál folyamatosan aktív, össze vannak kapcsolva (ha megfelelő távolságban vannak), legalábbis az óra kijelzőjén folyamatosan "világít" a bt jel. Aztán, hogy meddig fogja bírni az elem az jó kérdés. Szeptemberben lesz még, csak egy éves. Viszont a GST-B400-asomnál tényleg az embernek kell bekapcsolnia, ha a telefon segítségével akar valamit állítani. Az elején nem is értettem, mondom, hogy fogja akkor pontosítani az időt. De a leírásban írva vagyon, hogy napi 4-szer fix időpontban bekapcsol a bt, és pontosítja magát az óra. Amennyiben elég közel van a telefonhoz, hogy össze tudjanak kapcsolódni.
"The watch will connect with the phone and perform auto time adjustment at around 12:30 a.m., 6:30 a.m., 12:30p.m. and 6:30 p.m. The connection is automatically terminated after auto time adjustment is complete"
-
sajtosg
újonc
Köszi a válaszokat.
Még nincs végleges, de úgy ezek lehetnek:
GA-B2100-1A | CASIO
GBD-200-1 | CASIO
GW-B5600BC-1B | CASIO
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest