- iPhone topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ronald #258007 üzenetére
Szia! Igen, szerintem kényelmes az óra, akár kisebb csuklóval megáldottak számára is. Egyébként korábban többször beszéltünk erről az óráról, pl én itt. Már van pár topiktársnak Tsuyosája, pl: Tsebacsi. Ami változás van az órával kapcsolatban, hogy fagyalllo értesülései szerint már másodperc stopos szerkezetek kerültek az új szériákba. (Az enyém még nem az.)
-
Szulita28
senior tag
válasz
Ronald #116542 üzenetére
Andorra tudtommal vámszabad terület, így annyival olcsóbbak a cuccok (mint pl. a repülőtereken a Duty Free shop-ok). Az más kérdés, hogy - legalábbis 99-ben, amikor én voltam - annyival nem volt olcsóbb, mint lehetett volna a vámmentessége miatt, kisebb volt a különbség.
Nem vagyok biztos benne, hogy az LHC ára kint kevesebb-e, mint young78 kartács itthoni kedvezményes ára.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest