Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
válasz
CactuS #271321 üzenetére
Én a jomashop-os rendelésnél előre fizettem a vámot meg ilyeneket (DHL international duty prepaid) ...a149 dolláros órát 180 dollárért kaptam meg. Szállítva...és minden fizetve színvonalon. Csak kézbesítették...semmit nem kellett már fizetnem. Ha jól számolom akkor ez kb. 20% pluszt jelent az óra weboldali árához képest. De ugye ebben a szállítás is benne van.
Azt viszont nem tudom, hogy érték szerint sávos-e a dolog...vagy ugyanúgy 20% jön ki egy 10 és egy 10000 dolláros órára is.
-
mert_csokis
senior tag
válasz
CactuS #267716 üzenetére
Esetleg a GM-S5600-1ER?
-
dzsi23
addikt
válasz
CactuS #267710 üzenetére
Eddig is egy logikátlan hülyeség volt ez a "nappal világos, este sötét óra" elv, de tudjuk, hogy a hülyeség a fénynél is gyorsabban terjed... viszont poénnak jó.
"Az egész inkább olyan volt, mint egy zeneiskolai előadás a szülőknek"
Nem lehet, hogy te mentél rossz címre?
Amúgy ja, ez már egészen más tészta, nem az "öltöny-búváróra" kategória... melegítőben nem megyünk operettszínházba.
-
eldoble
aktív tag
válasz
CactuS #267655 üzenetére
Igen, azért írtam, hogy még a fele sincs, én gépészmérnökként dolgozom és vállalkozásom is van, de a vállalkozásomban se tudom a munkámat 15-20e forintos óradíjon se eladni, míg az órás szervízdíjakat elnézve 30-50e ért adják az óradíjukat, és azért órás vs. gépészmérnök ...
-
bigmasterg
addikt
válasz
CactuS #267467 üzenetére
Kínai témában amúgy itt van aktívabb közösség + több infó.
-
-
bigmasterg
addikt
válasz
CactuS #267460 üzenetére
Áltsulis-gimis koromban volt egy analóg kvarc órám, 100 méter, azaz 10atm volt ráírva, az évekig mindent kibírt. Strand, csúszdapark, úszás órák stb, mindig rajtam volt.
Mintha casio lett volna, de a nyakamat nem tenném rá. Arra emlészkek, hogy fekete-piros volt, szíja végig varrva pirossal, kb így
-
fagyalllo
őstag
válasz
CactuS #267460 üzenetére
A vízállóság egyértelműen túl van tolva, sokan a gyártók ajánlásának se hisznek.
Talán azért nem terjedt el, mert nagyon kevés embert érdekel, ráadásul drágább, nagyobb méretű és többet fogyaszt egy hagyományos kvarc szerkezetnél. Amíg egy VH31 2 évet tud a 45 mAh-s SR920SW elemmel, egy PC21 a kisebb, 30 mAh-s SR626SW-vel 3 évet.
A Samsung "órák" tömítése elég hitvány, elöregedve nyúlós, taknyos izé lesz belőle, külön pedig nem cserélhető, a hátlappal van összedolgozva. És a gomboknál is szeretnek beázni.
-
dzsi23
addikt
válasz
CactuS #267460 üzenetére
"miért nincs pl. solaros belőle?"
Remek kérdés, a választ nem tudom (azon kívül, hogy "azért nincs, mert nem csináltak"), de tök jó lenne. Az is rejtély, hogy a Seiko "sweep second" szerkezeteit miért csak kínai órákba pakolják. De legalább Kínában egyre több órában alkalmazzák, talán emiatt majd máshol is rászoknak.
-
válasz
CactuS #267368 üzenetére
No, megjött. Timex 45mm Chicago chrono. Méretéhez képest nagyon lapos, fekete, textúrás számlap, fekete ház, vékony lünetta. A gyári szíj átér, de csak az utolsó lyuk, szóval az cserés lesz. Így annyira nem is tűnik aprónak a kezemen, mint vártam, szerintem marad velem.
-
SOAD19
addikt
válasz
CactuS #267071 üzenetére
Nem mindenkinek lehet Popeye, gorilla alkarja.
Ettől még nem gyerek csukló. Tudjuk-tudjuk, a férfi ember 100 kg felett kezdődik...
Bocs, csak kissé unalmas már, hogy le van gyerekezve, tinizve, akinek az átlagnál vékonyabb csuklója van.
Ettől függetlenül boldog karácsonyt Neked és mindenkinek a topikban. -
válasz
CactuS #267007 üzenetére
Viszont találtam talán eddig az első órát, ami ~dress és 45 mm (már amennyire egy chrono az, de van belőle sima is). Nyilván egy bőr szíj kéne rá, meg az, hogy ne másodpercenként üssön, de már lassan feladom. Ofc a képen valami gyerek csuklóval rendelkező egyén van.
De van néhol belőle fehér számlapos stb.
-
gipsztigris
addikt
-
rbalint88
addikt
válasz
CactuS #266891 üzenetére
“nekem is minden nap tolni valamit”
Ilyen eletmodhoz altalaban valami gyorsitot szoktak 🛣️En azt vettem eszre, hogy amiota nyugisabb melom van, azota a testem se “panaszkodik” annyira, nem huz ugy ossze a stressz-gorcs
Memmaao: az a brutto tiz perc cigivel, zuhannyal bemelegitesnek is keves
-
válasz
CactuS #266891 üzenetére
Azt gondolom, a Garmin egy sokkal jobb ökoszisztémát ad, mint a Samsung. Vérnyomás mérésre továbbra is felkaros mérő. A többi önámítás. Nekem egy időben withings órám is volt, ban még withings ökoszisztéma is itthon, okos mérleg, BT/WiFi vérnyomás mérő és a Samsung health szinkron azzal van összekapcsolva. De sporthoz Garmin. A te méreteidhez a Garmin instinct 2X órát ajánlom! A legjobb ár/érték alapján, amit csak kaphatsz. A LED zseblámpa funkció jól jön a két törpe mellé, ha éjjel át kell menni hozzájuk, vagy valamelyiket pisilni kíséred. Nekem is az esti fektetés után fér bele a mozgás. Ha az asszony éppen tanul vagy ő is edz, akkor jól jön ki ilyenkor is. Ha éppen más programot szervezünk, végülis az is mozgás...🙈😅👌
#zmilaner: van igazság abban, amit mondasz. De a 3 év COVID Era alatt nekem ok nagyon jól jött, hogy még a betegség tünetei előtt jelzett a Garmin, hogy alacsonyabb a body battery, vagy éppen megemelkedett a pulzusom. Mostanában van, hogy hetekig meg sem nyitom a Garmin alkalmazást. Az edzés teljesítményt megnézem az órán közvetlenül utána. És max ha nagyon levert vagyok, ránézek az alvási előzményemre, vagy a stressz szintemre. De igen, be tud szippantani bárkit a túlzott ön kontroll. -
zmilaner
tag
válasz
CactuS #266891 üzenetére
Tényleg csak nagyon zárójelben, hogy menő dolgok az alvás, pulzus és vérnyomásfigyelés csak ne tegye senki ettől függővé a saját állapotát - leginkább mentálisan. Az agy sok mindenre képes, pl. egy-egy random "rossz" eredmény miatt bepánikoltatni és függőséget okozni az állandó self-monitoringra, amiből aztán egész könnyedén alakul ki ún.: "health anxiety"
-
mqm
senior tag
válasz
CactuS #266891 üzenetére
Instinct 2-t jó pénzért árulták (talán még mindig) dobozosan Hardveraprón.
Én csak ajánlani tudom, minden érdekes dolgot nyomon tudok vele követni, nálam meló közben jól jön üzenet/telefon stb értesítés miatt, és elpusztíthatatlan.. tudom... mert nagyon kapja szegény.. -
driv4r
aktív tag
válasz
CactuS #266769 üzenetére
Szia, ez itt 53,6 x 53,6 mm, 219 USD a
listaára mostani akciós ár, de Aliexpressen is biztos van.* Ha felülnézetből 7-8 cm széles a csuklód, kb. 46 mm x 52 mm alatt (pl. Tissot Seastar 2000 ilyen) nem is keresgélnék. Ekkora méretben viszont én nem ismerek kronót, fazonra inkább diver vagy flieger lehet, utóbbiból van a kvázi szabvány 55 mm is. Kitartás és sok sikert, valami csak összejön majd.* jav.
-
válasz
CactuS #266769 üzenetére
Szia,
Nézz szét a Glycine háza táján.
A 44-47 mm példányok is vannak.
Nekem Ő volt, 46mm és óriási a ltl mérete is
Ebay-en még kapható
Jófogáson (természetesen nem az enyém) van fent most egy 46mm-es, de fehér számlappal -
tboldi
nagyúr
válasz
CactuS #266698 üzenetére
Én nem bonyolítom túl, tetszik-e az összkép első benyomásra, avagy sem. De úgy is a szürkét/feketét választom, lásd Seiko SRPD79 és G-Shock B5600BC.
-
válasz
CactuS #266698 üzenetére
Timex van itthon órás boltban?
Amúgy a bézs Q Chrono-t most adom el (ma, ha minden jól megy), az is 40mm, de kicsinek érződött és leolvasni se lehetett olyan jól. Helyette jött az Orient Solar Mako Sport Panda, már csak a szíjakra várok, hogy teljes legyen az élmény.
Bájdövéj, szerintem is a Panda a legjobb a 3 marlinból! -
fagyalllo
őstag
válasz
CactuS #266698 üzenetére
Nehezen. SKX Pepsi először nagyon nem tetszett, el nem bírtam képzelni, micsoda ízlésficam kell, hogy valaki ilyet vegyen. Aztán vettem egyet. Amit aztán átalakítottam, ilyen volt egy #seikomod, mikor még nem gyalázták meg a kifejezést.
Aztán elkunyerálta egy haverom, én pedig a narancsnál kötöttem ki végül.
-
rbalint88
addikt
válasz
CactuS #266635 üzenetére
Azert van automataja, hogy ne kelljen minden reggel felhuzni a mechanikus szerkezetet
Egyebkent amig egy orad van es minden nap azt veszed fel, egyaltalan nem nehez eszben tartani, hogy felhuzzad (vagy az automata felhuzza magat), akkor kezdodik a bonyodalom, amikor elkezdeszosszevasarolni minden szartkollekciot epiteni, aztan annyi orad van, hogy kethetente ersz korbe rajtuk. En a 4 napi hordos + 1 nagyon alkalmi orokolt ora + az okosora mellett most erzem azt, hogy mar igy is tobb oram van a kelletenel, de szinte mindegyiket meg tudom indokolni valamiert (30.+35. szulinapi, fiaimmal kozos modell, nagypapam oroksege), csak a jegvarazs casiot nem, de az meg limitalt, nagyon jo aron volt a listaarhoz kepest es nagyon csipem -
Misi1979
őstag
-
rbalint88
addikt
válasz
CactuS #266427 üzenetére
On meg az autosbol hianyzik fajoan!
Vostok Europe-ok kozott biztos talalsz kezre illo meretut, de szerintem a Citizennek is vannak oriasokra meretezett modelljei, de pl a g-shockjaim femszijabol is kellett kivegyek 2-3 szemet, pedig nekem is 20+ keruletu csuklom van, szerintem teljes hosszusagu szijjal jok lennenek neked is. -
válasz
CactuS #266427 üzenetére
Szia!
Az off topikba néha bele szoktam ugatni, az in topik meg read only, mióta szankciók vannak a felesleges szócséplésért. 🙈 De ahogy nézem, most kicsit álló víz. Még nekem eszembe nem jutna lecserélni ezt a profil képet.Nálam is pont most a 40. előtt jött meg a kényszer érzés, hogy órákat gyűjtsek. Elég jól bele is húztam. Van pár gyártó, amelyik ad extra hosszú szíjat, vagy van lehetőség plusz szemek beszerzésére. Milyen stílus az elképzelés?
-
gipsztigris
addikt
-
Veron
addikt
válasz
CactuS #266427 üzenetére
Pozitív hozzáállással:
A lehetőségek tárháza végtelen, mivel mindegyik óra bután áll, így bármelyik órát választhatod.
---
Közben a hétvégén megint találtam két nekem tetsző darabot:
Ctizien AQ1010
Kuoe Old Smith
Nem egy kategória a kettő, sem árban, sem technikában, de szépek.
Igen mintkettő szerepelt már itt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Cyberpunk 2077
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OTP Bank topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest