Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
-
hoffman_
nagyúr
válasz
djeperto #248610 üzenetére
azért itthon is akadt pár darab, nekünk volt egy ilyen csoda, ráadásul balkormányos, amiből még kevesebb volt. valamitől vezérelve még ezeket is feltornászta a Lotec 420 lóerőre ~ 370-ről, de az utóbbi se volt zavaróan kevés
hosszú évekig volt a leggyorsabb sorozatgyártott "luxusszedán" -
stellaz
veterán
válasz
djeperto #248176 üzenetére
Az 5610 mellett milyen a mérete és a megjelenése? Őszintén szólva a bejegyzésed óta megint ezen kattog az agyam (a lila fekete verzión), ma még akciós és már kapni sem nagyon lehet online. Szóval mennyivel tűnik nagyobbnak, illetve a megjelenése a mindennapokban nem túl sportos?
A kocka nekem pont jó méret és már a casioak is túl nagy, de ezt próbálni nem tudtam tegnap.Az alkarom nem vékony, de a csuklóm az olyan, hogy a feleségem (aki normál, vékony testalkatú) fémszíjjas óráját a kezemre tudom csatolni.
-
Veron
addikt
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
djeperto #248176 üzenetére
Igazi motoros a kesztyűre rakja az órát, nem alá. Nem egészséges menet közben feltűrni a kesztyű szárát a másik kézzel, és olvasgatni az időt.
Nekem még a békebeli sertésvelúr hosszú szárú motoros postás kesztyűm van, a pántjára applikáltam egy más által kiselejtezett /általam új életet nyert/ Decathlonos digi kvarcot. -
arn
félisten
válasz
djeperto #247762 üzenetére
Allandoan hordanam, automata szvsz igenyli is. Ezzel a minimalis tapasztalattal en ugy latom vhol resze is a az “elo” mechanikusnak, foglalkozni kell vele, amugy nem jar megfeleloen. Felhuzosban csak az eredeti 34es van, ami nekem nagyon feniminnek tunt.
Design szempontjabol jobban bejon a datum nelkuli, a datum bontja a szep szimmetriat, meg nem tudom mennyire zavar hosszabb allitgatas, de igazatok van, hogy neha jol jon.
-
Macyke82
tag
válasz
djeperto #247699 üzenetére
Ez sportóra, ő sem mindenes.
Részemről egy GS Heritage-el és egy Rolex SUB-al vagy Master GMT-vel minden stílust le tudnék fedni. A két stílus közül az egyik már megvan.gipsztigris: az eredeti automata verziója se volt éppen csúnya
A ref szám szerintem el van írva egyébként. -
arn
félisten
válasz
djeperto #247629 üzenetére
A legtobb kult ora a mogottes storytol lett az, hiaba jobb egy ora, lehet idovel toredeket eri. Mit viselt james bond, neil armstrong vagy marty mcfly - ez kell a nepnek.
120 eves csaladi iwc aranyora jo ha negyedet eri egy par eves hasznalt rolex divernek - james bond elott lehet mas lett volna az aranyAztan ilyenkor jon be, hogy pl moonwatchbol az eredeti, de olcsobb muanyag uveges a szep nyomott hatlappal idotallobb, vagy a zafir, aminek szvsz elcseszett modon bena uveges hatlapot csinaltak.
-
ricsik
őstag
válasz
djeperto #247444 üzenetére
Gratula, mikor kijött szemeztem vele
Amúgy majdnem megrendeltem, az "elődjét" (SPB077J1), nem sokon múlt, de azoknál a szokásosnál is sz@rabb volt a QC, nem tudtam volna együtt élni vele. Pláne nem 350e Ft-ért.
Ez az új meg összement egy minimálisan, úgy hogy skippeltem. -
rozsgyi
tag
válasz
djeperto #246782 üzenetére
Lehet igazatok van. Nekem egy titan oram van, azon nincs karc, de nem is hordom
Onnan gondoltam hogy konnyebben karcolodik, hogy ezt tobb helyen is olvastam, meg egyik baratomnak volt titan oraja meg a kilencvenes evekben, nagyon tetszett, de egy-ket ev utan mar nagyon latszottak rajta a hasznalati nyomok. Lehet o intenzivebben hazsnalta, vagy titan es titan kozott is van kulonbseg.
-
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
djeperto #245516 üzenetére
Az én Vosztokom ezt egy nap alatt is tudja, nem kell várnom két hónapig.
Tobey : Hátlapnyitód nincs vagy órás csavarhúzód az excenterhez? Nem kell félned a garancia miatt egy négy éves óránál. Pár perc az egész, és sokkal boldogabb leszel, az órád meg pontosabb.
#245515Caldera : Rengeteg példát tudnék hozni, pl. a Főváros tömegközlekedéséből, ahol - bármennyire is meglepő - menetrend szerint indulnak a végállomásokról a járművek, ha nincs zavar /dugó, meghibásodás, személyzethiány/. És nem mindig működik az a dolog, h "időben ott kell lenni a megállóban az utasnak". Nagyon vidéken ez könnyebb lehet, ahol a napi három autóbuszon kívül nincs semmi. Viszont a metró v a pótlóbusz akár 40 mp-es követés esetében kellemetlen, ha a sofőr a saját, egy percet késő órája szerint indul...Ha a 4-6 villamos csak egy lámpaváltást is lekésik, már gond lehet, a tömeg és a késés pedig csak növekszik.
-
dud998
őstag
válasz
djeperto #244718 üzenetére
Amikor kézbevettem az órát, leesett az állam. Eszméletlen patika a minőség, és ez nem is Star. Neked mennyire pontos a werk? Én felhúztam, beállítottam majd letettem ahogy a képen is van. Pár óra alatt lett +2mp. Nem tudom hogy hordva vagy más pozíciókban hogy viselkedik. Tesztelni kéne.
-
jookomak
őstag
válasz
djeperto #244361 üzenetére
Mit ér a hype, ha nem ők használják ki? Ha ez így ment volna két évig, aztán megnövelik a termelést, és emelnek 20-30%ot az áron, akkor azt mondom, hogy bejött.
Úgy is gond nélkül eladnának mindent.
UK-ban élek, bementem egy boltba ékszer miatt. Rolexet is árulnak. Letudtam az ékszert, mondom nézzünk órát. Sub van? Hogyne lenne, de csak bemutató darab. Ok, tudom, várólista stb, de mégis hogy. Hát a csávó konkrétan kiröhögött. Hát jó. Datejust? Hát fel tudlak írni, de ez nem várólista, csak érdeklődés. Ám legyen. Egy elejtett félmondattal kb azt mondta, hogyha valaha submarinert szeretnék, akkor előtte kell venni ezt-azt...Utána beszélhetünk.Nagyon elméleti gondolatom. Lehet hogy op-n, datejuston, illetve az arany modelleken százalékosan sokkal több a haszon, és így olyan modelleket is eladnak, amiket amúgy a kutya sem venne, ha minden lenne készleten.
-
lenox
veterán
válasz
djeperto #244351 üzenetére
En csak azt nem ertem, hogy ez a cegnek miert jo. A flipper keres rajta, a butik dolgozoja is valoszinuleg, a butik (mint ceg) mar kerdeses, de a R-nek ebben mi a buli? Nagy a kereslet a termekeikre, oke, de kozben a userek huzzak a szajukat, az extra profitot meg mas teszi el. En a helyukben biztos nem orulnek, hogy ilyen ketes tevekenyseggel van a brandjuk osszekotve, ez azert visszafele siman elsulhet. En eddig 2-t vettem, akartam meg, de amig ez nincs megoldva addig nem fogok.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
djeperto #244351 üzenetére
Én decemberben vettem volna egy Tudor black bay 41-et
de a 2019-es 800 helyett 1,2M lett volna az ára (igen, n3met chrono24-en még olcsóbb azért kicsit), miközben a minőség az igazából a 350k Seiko szinte (a csatt egyedül, ami sokkal jobb), csak hát ugye a design közelebb áll a szívemhez. De már 1,2M-ért is 3+ hónap várólista volt a kékre...
a fekete meg olyan jellegtelen.
Hátha San Martin kijön végre a 39-41-es verziókkal, és akkor csak a kékről kell lemondanom.
-
SOAD19
addikt
válasz
djeperto #243516 üzenetére
Persze, ha már úton van, akkor tényleg nem lenne szép dolog visszaküldeni, főleg, ha csak 3k-ról van szó.
A képről egy LOTR idézet jutott eszembe. Egy gyűrű (Seiko) mind felett, egy gyűrű kegyetlen (tényleg az
). Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.
Más: Nem értem mi a gond, talán nem időmérő eszközök?!
[link] -
MARVEL
tag
válasz
djeperto #243365 üzenetére
Tudom.
Azt is a használtan "beleférhet a keretbe" kategóriához szerettem volna sorolni, csak nem sikerül.
Némi koplalással, gyűjtögetéssel #sebixxx-nek egy Pelagos talán még beleférhet, hiszen az általa említett Aquaracer 2600 euró, egy használt acél tokos, régebbi Pelagost pedig már meglehet 3200-3500 euró körül is szerezni. Egy Aquaracerre kialakításában, minőségben pedig SZERINTEM egy Pelagos köröket ver.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest