- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz
nrg.960 #267230 üzenetére
"Within the Powermatic family of movement's there are -thus far- three different levels;
C07.1XX; these have a synthetic escapement.
C07.6XX; these have a regular escapement.
C07.8XX; these have a silicon hair spring."Midóm miatt kerestem rá, abban "mido caliber 80" azaz ETA caliber C07.621 van.
A PRX-ben pedig: ETA caliber C07.111
Érdekes hogy a Tissot Gentleman-ban pedig már ETA C07.811, pedig kb ugyanott van árban, mint a PRX.szerk.: és valóban 23 köves a C07.1XX
-
laci1892
őstag
válasz
nrg.960 #267186 üzenetére
Egy picit nekem is van benne... egy holt játék. De éppen egy pici csak.
Amúgy alapból szerintem nem egy rossz óra. A mérete miatt számomra sokkal Használhatóbb mint a h2000, ( nagy tesója) el is adtam ez utóbbit.Az alapvető tevékenységeket tudja monitorozni, amire szükségem van. Futás, séta etc...
Az egyetlen dolog amit nem értek, miért nem került ebbe a h2000-hez hasonlóan az úszás tevékenység... Vagy a biciklizés...
Amúgy jó cucc. Használd egészséggel.P.s: talán egy kicsit lehetett volna nagyobb az akku...
-
abrtom87
tag
válasz
nrg.960 #243438 üzenetére
Ez tetszene más szíjjal:
https://www.tutuora.hu/seiko/ssc795j1.htmlNem gáz ennél, hogy olyan mint az ikonikus Rolex ‘Pepsi’? Nem röhögik körbe egy ilyennel az embert, hogy hamisítvány van a kezén?
-
cog777
senior tag
válasz
nrg.960 #240255 üzenetére
Hat, en is mechanikus parti vagyok, eleg sok elektronikus kutyu van korulottem, es hogy meg az oramat is tolteni kelljen naponta - na azt mar nem
Ellenben nem szeretnem az ora arat par evente karbantartasra kolteni..
Apropo, mivel imadom nezni a mechanikus orak mukodeset, nem talalkoztatok asztali atlatszo oraval? Jobban menne a programozas utemre ...
-
No.01
addikt
válasz
nrg.960 #239555 üzenetére
Gratula! Neked egy vonalban vannak az indexek es a lunetta? Amit en rendeltem ott nem volt igy ment is vissza postafordultaval. Utolag kiderult, h meg 2 masik ember is hasonloan jart holott a forras kulonbozott.
Ettol fuggetlenul szerintem nagyon szep es nem utolso sorban a merete is igazi sweet spotPeddy789:
En mar regota szemezek az Orissal. Tobb is van ami tetszik es nem mellesleg a kis felesegemnek is, de a kis csuklo vegett a meretbeliu problemak itt is kijonnek.
BTW az Oris mennyire szamit minoseginek? Multheten volt a kezemben egy Tag Heuer es egy Hamilton es h oszinte legyek utobbi nem tunt rosszabbnak. Aztan felprobaltam egy uj terra aqua-t es ott mondtam, h na igen itt azert barki lathatja, h mi is az a minoseg.
(kar(?) h annak az arabol meg clearance nelkul is kijon 2 Christopher Ward)
-
dzsi23
addikt
válasz
nrg.960 #237827 üzenetére
Megértem, hogy nem vállalják; én tágítottam már lyukat (
) óraszíjon, nem jó móka... mázli, hogy nem egy fúrófejet vettem, mert az első beletört, ráadásul bele is szorult, és nagyon nem akart kijönni. Hamar megbántam, hogy belekezdtem.
Végül sikerült, de soha többet...
-
dzsi23
addikt
-
@mriya@
őstag
válasz
nrg.960 #237646 üzenetére
Írtam, hogy mit jelent.
Szinkronizál-T.
Ha kiírja, akkor sikeresen vette a jelet.
Ha nem írja ki, akkor nem vette.
Majd ha sikerül neki (automatikusan hajnalban) akkor kiírja megint.
Mivel a jel folyamatosan jön, manuálisan bármikor elindíthatod a szinkronizálást.
Ha sikeres lesz, megjelenik a "rcvd" felirat. -
hoffman_
nagyúr
válasz
nrg.960 #237563 üzenetére
arról biztos nem, mert azt nem kapják meg
igen, én is attól félek, hogy a bevonat picit megváltoztatja a színét, így a korrigálásnál biztos, hogy eltérés lenne. agyrém...
azt már nem is mondom, hogy van egy enyhe OCD-m, egy 50 ezres Casio órámra költöttem nem rég 30 ezret, többek között polírra, hogy gyári állapotú legyen 6 év után.nebancsa:
ha én verem oda, akkor meg is érdemlem, ez egy ilyen sport, de ez a képviseletben lévő szerviz munkájára vezethető vissza (ami amúgy nagy hírnévnek és megbízhatóságnak örvend tudtommal), azért az nekem sok.Anaren91:
egyrészt nem hiszem, hogy japánba küldözgetnék, másrészt nem szeretném fél évre letenni. lehet, hogy tényleg meg lehet csinálni DIY, de kétlem és nem is ez a célom. új órát sem szeretnék, érthető módon, ez egy szuper QC példány, de ilyen hiba után elég frusztrált vagyok.dzsi23:
bocs, félreértettelek. azt akarod mondani, hogy a Boutiqe-ban lévő szerviz által elvégzett bármiféle (garancia időn belüli) tevékenységre nem vonatkozik felelősségvállalás, olyan, mintha nekiesnék itthon késsel? azon lehidalnék. a Bajcsyról beszélek most, nem a másik garanciát intéző egységről (ami hirtelen nem is tudom hol van, talán a bazilikánál). -
GreenGoblin
őstag
válasz
nrg.960 #236972 üzenetére
Casio PRW 30 vagy PRG 30-as széria közt vacillálok. Ez az egyetlenegy difi csak a kettő közt. De a PRG jóval olcsóbb. Megnéztem hol az adótorony hát nincs közel meg azt sem tudom ezek a tornyok milyen messzire tolják a jelet. Nem értek ehhez annyira. Amúgy pluszmínusz 15 másodperc havonta ha nem a rádió konrollosat választok.
-
Jhonny06
veterán
válasz
nrg.960 #236799 üzenetére
Mindig csak érintőre húzom, hogy ne lehessen tovább tekerni, de ennyi. Azt sem értem, hogy ebből az állapotból hogy lazul meg úgy, hogy előre lehessen tekerni. Mert nem old ki úgy, mint amikor magam felé tekerem, hogy tudjak időt/dátumot állítani, de mégis kilazul valamennyire. Viszont ebben a kilazult állapotban gyakorlatilag végtelen módon engedi előre tekerni, tehát nem engedi érintőig meghúzni megint.
-
SOAD19
addikt
válasz
nrg.960 #236749 üzenetére
Igen a l2l szerintem is fontosabb adat, mert ha nagyobb, mint a csuklód szélessége, azzal nem sok mindent lehet kezdeni ugyebár, le fog lógni a csuklódról. Míg az átmérőnél, azért optikai csalódás miatt egy kicsit nagyobb átmérővel rendelkező lünettás óra is jó lehet.
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
nrg.960 #236389 üzenetére
Köszi srácok választ mindenkinek.
Csak azért kérdeztem mert chrono24 200k+pk környékén már lehet találni.
De ha nem tud sokkal többet mint egy steinhart, akkor nem biztos hogy megéri (márka nemn izgat nem flexelni kell)
Mondjuk steinhartból is a Ocean One Titanium 500 tetszik jobban,nem a sub design. -
korpicschess
veterán
válasz
nrg.960 #236110 üzenetére
Nagy válaszidővel, de csak ideértem.
Azért aki 5 évente 20k-s szervizre bead egy ilyen Seiko órát... Hát nem tudom. Hülyeségnek tartom. Ha nem jár, sokat késik, akkor vinnék ilyen értékű órát. 20k olyan összeg, hogy abból komplett szerkezet cserének ki kéne jönnie. Tehát mondjuk 50k egy óra, akkor 20k-s megelőző szerviz már közelít a gazdasági totálkárhoz. Nem akarok vitát indítani, de valamennyire azért megosztott szerintem a kérdésben a társaság. Én úgy döntöttem, hogy nem fogok mondjuk az óráim használt értéke közelében rákölteni egy szervizre (Orientek).#236111dzsi23:
Szerencsére azért nincs annyira rossz állapotban, itt egy kép.(az üvegen szösz maradt, de az előzőn meg ujjlenyomat, többet nem csinálok
) Még valami rendes szíjat kéne szerválnom, ezt egy ebayes görög eladótól vettem, és alapvetően tetszik, de mivel kaptam egyet egy arany színű csattal, és küldtek másikat, félbevágtam megnézni, hogy milyen. Hát nem véletlenül volt olyan könnyű, mondjuk úgy, hogy 95% filler, és hajszál vékony bőr a külseje.
Nem egyszerű ez a szíj kérdés, most 22 mm-esből jó pár évre be tudtam spájzolni jó minőségű szíjakból, de természetesen ez a Tissot 20 mm-es. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
nrg.960 #236091 üzenetére
Uhh ,ez majdnem olyan mint az Orient em
(#236093)
Én rá kattantam az Orient re ,nekem meg jobban tetszenek mint a Seiko ,remélem Kedd re megjön az állítólagos Mako XL II 45k ért az emag tól és a csörömpölő szíjat meg lecserélem vlmi szövetre ,gumira ,csak legyen vele minden frankó.
Ray II szíjához nem nyúlok - vele minden rendben és a csatja is király. -
dzsi23
addikt
válasz
nrg.960 #232834 üzenetére
Sosem értettem, hogy mer ebbe bárki fémszíjas órát rakni, tuti szétkarcolja egymást a hátlap és a csat.
(Nem tudom, te milyet akarsz belerakni, de a képeken vannak fémszíjasok, és videón is láttam már ilyet.)
Én inkább ilyet vennék, ezeknek az sem árt, ha véletlenül rápakolok valamit, és saját maguknak sem ártanak az órák.
-
rbalint88
addikt
válasz
nrg.960 #230178 üzenetére
Vegyen egy hasznaltat kiprobalni. S4 mar jo lesz. Serulekenyseg ellen lehet venni mindenfele vedelmet, parszaz forintos burkolattol tobb tizezres, szijjal egybepitett tokokig. Covid ota en is az almas orat hordom a legtobbet, amikor meg lehetett edzoterembe jarni, akkor volt rajta neha egy parszaz forintos burkolat. Egesz sokszor odavagtam mar, az uvegen van par karc, de nem veszes. Sztem nem kell tulfelteni.
-
dzsi23
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest