Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oposzumtoszó
senior tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Bocsánat!

650000 forint, ismerőstől. Újonnan (a hivatalos honlap szerint) mivel limitált kiadás, már elfogyott. Amúgy 2500 dollár körül mozgott az ára.
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Miért lenne alumínium?
-
gipsztigris
addikt
-
fagyalllo
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Oldalnézetet kihagytad, pedig az elég... khm... karakteres!

-
gipsztigris
addikt
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
-
Tulku
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az azért más volt...
-
Tulku
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Gyönyörű órák...fifty fantoms legendás darab...
Szeretem ezeket a legendás órákat.... -
vadászcsiga
félisten
A Rolex is ártatlan kis csenéssel kezdte a sub pályafutását

Pötty indexek maradtak, mutatót lecserélte.BP FF 1950

BP Aqua Lung. Ez is 1950-ből származik.

-
vadászcsiga
félisten
Azt hittem az új Tudor BB fémszíján a szemek oldalán, az a lezáró lapocska újkeletű dolog de nem. Az 53-as subnak is olyan.
-
WiZARD
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
tudom (amúgy homage), a submariner pedig magyarul tengeralattjáró

-
Tulku
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hu vazze de szép ez a roller....aztaaaa....
-
7s26c
őstag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
persze, hogy van rá igény !

-
Teasers
tag
Sziasztok. Venni szeretnék munkába használatos karórát. A keret olyan 10.000-15.000Ft körül lenne.
Semmi extra tulajdonság nem kell rá, csak ami fontos, hogy-digitális legyen
-sötétben is jól olvasható legyen
-esőnek álljon ellen, ne keljen haboznom ha szakadó esőbe meg kell néznem az időt
- a mérete maximum 40-41mm legyen, mostani órám egy Lorus a méret ehhez hasonló legyen.
-sötét szín(fekete,sötétzöld,sötétkék)
Keresgéltem, de csak nagy méretű órákat találtam, 45mm és efölött.
Ami nagyon megtetszett az ez a police óra . Ez 20.000 Ft, de ez nagyon tetszik, csak sajnos ez is túl nagy a csuklómra. Azért linkeltem be, hogy tudjátok,hogy milyen kivitelezésű érdekelne.Köszönöm.
-
WiZARD
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Emléket állítani, aha...

-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
7s26c
üzenetére
Megjött a Carnival tríciumos. Fekete számlap, fehér mutatók, sima acél tok, nem a PVD-s. Zöld sugárirányú csövekkel, 12-esnél narancs. Első benyomások : Teljesen rendben lévő masszív tok zafírüveggel, hibátlan számlap és indexek. Szerkezet nem a lötyögős mutatós fajta, egyelőre nem nyitom ki, majd később. Szíj tömör szemes, de a csat és szemeket rögzítő mütyür csavarok nem szimpatikusak egyelőre. És a lényeg, a sugárzó csövecskék működnek, várom az első közös éjszakánkat.
Sötét kis helyiségben nézve nem erősebb, mint a Seikóim 8 óra elteltével. Jó szeműek /én +2-es szemüveggel/ tisztán és élesen látják a sötétben világító H3 gázzal töltött csöveket az indexeken és a 3 mutatón. Kitöltetlen garancia kártya, használati útmutató, doboz párnával. Óra bubis zacsiban, kívül kartondoboz. Életlen képeket később, ha van rá igény. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
7s26c
őstag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Szép, de Tiéd szebb. Persze lehet, megint a katalógusfotó gyenge csak.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo
üzenetére
Visszakéste magát, már csak rá kell jönnöm, miért. Talán szabadnap miatt kevésbé mozgatom a kezem.
Ronin : Seiko szerviz mestere állítja, h az új kenőanyagjaik szilikonosak, nem párolognak el. Ezt alátámasztja, h nem talált kenési problémát a fentebb említett 2009-es gyártású, új órámnál. -
ronin s8
senior tag
válasz
JDMKid
üzenetére
Nem tolták ki a szervizciklust. A mai kenőanyagok csak látszólag jobbak, mint a régiek, és csak abból a szempontból, hogy amíg működnek, többé-kevésbé azonos kenési tulajdonságaik vannak. A régi pataolajjal szemben nem beszáradnak, hanem elillannak. Ez veszélyesebb, mint a sűrűsödés-beszáradás, mert nem áll meg az óra (ami így simán átvészeli az öregedést), hanem tovább jár - olaj nélkül.
A Seiko-k szervizciklusa régen azért volt hosszú, mert egyfelől igénytelenebb, pontatlanabb szerkezeteket gyártottak, mint a svájciak, másfelől az üzleti modellbe a tönkrekopott szerkezet fért bele.
Ma már ők is rövidebbre vették a szervizperiódust, egészen egyszerűen azért, mert a márkaboltoknak szükségük van erre a bevételre is. -
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Semmi baj, láttam élőben, ott jól mutat, mostanra meg már pontosan is

-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
7s26c
üzenetére
Én is ezért vettem meg.
Talán az aranyszínű lünetta-betétes /snzg75j1/néz ki még jól ebből a típusból.
[link]
Fagyalllo : Bocs az életlen képért, így sikerült.
Csabulaxi : Ebben az árkategóriában /cca. 300 rugó/ már nem vennék Seikót. Tomitól vennék inkább egy acélszíjas Fortis Spacematic Pilot órát - ez még esélyes, ha elmegy valamikor az automata Caimano. -
WiZARD
veterán
válasz
Sungoo
üzenetére
akkor siess

(#157151) csabulaxi Németeknél pedig mégolcsóbb az SBDX017

(többi árát nem néztem)sőt osztrákoknál még olcsóbb.
-
WiZARD
veterán
-
von toth
tag
válasz
JDMKid
üzenetére
Már a hetvenes években a Seiko 5 is megtette. Normál (mondjuk irodai) viselés mellett elszaladgált akár 20 évig is mindenféle karbantartás nélkül. Aztán persze megállt mint a csapágyas volga.

Viszont egy karbantartás után megint jött egy gondtalan húszas (mint palvinbarbi)
-
JDMKid
tag
válasz
g0n21
üzenetére
azért azt tegyük hozzá, hogy a mai alap- és kenőanyagok használatával, illetve pontos gyártás mellett nem olyan meglepő, hogy kitolható a szervizciklus (ugyanúgy ahogy az autóiparban is látni). Különösen igaz lehet ez egy vadonatúj óránál, ami egy high-tech manufaktúrából kerül ki. Simán alkalmazhatnak olyan kenőanyagokat, amiről halandó ember még nem is hallott.
A rolex is kitolta 10 évre a szervizciklust, azon nem lepődött meg senki. A GS is simán megteheti, hogy azt mondja,10 év múlva majd tegyétek műszerre, és kiderül, hogy szervizérett-e.
-
von toth
tag
válasz
krx21
üzenetére
A GS paletta igazándiból csak az utóbbi években nyílt meg az országban előtte nem is nagyon lehetett kapni max 1-2 modellt. Presztízsben a svájciak nagyobbak, aki órabuzi és van keret inkább arra költ, úgyhogy tapasztalatok még nincsenek igazán. Én valamelyik seiko magaziban anno három évet láttam ajánlott szervizperiódusnak, de lehet hogy rosszul emlékszem. Eddig az omegánál láttam global oldalon feltüntetve hivatalos szerviz árakat, egy mostani aqua terrát pl 450 euro környékén szervizelnek. Az hogy mennyi idő alatt az más kérdés. Valakinek a zindex fórumról volt elemes GS, de menapság már szerintem egy precidriveal beljebb van az ember fia...
-
bucsher
őstag
Azzal a FB-s IWC sorozattal úgy érzem készen is lennék

-
7s26c
őstag
Azon tűnödöm, melyek azok az új(abb) márkák amik akár 50 év múlva is említésre méltóak maradnak majd és léteznek is . Persze lehetetlen megmondani előre ezért inkább úgy fogalmazok, hogy kikben van meg a potenciál? Pl.. Leboif, Steinhart, Hublot, Damasko, vagy akár egy Avi 8...
-
melynduska
újonc
Sziasztok! Bocsi, hogy a beszélgetésetekbe írok... Citizen Eco-Drive bl8000-45l órához keresek pótszemet...
-
Skimaster
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Talán jövőre,de inkább piszok olcsón kellene.

2005 végén vettem egyet 220-ért,most jó lenne....az árak többnyire csak felfelé mennek. -
Skimaster
senior tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Szépek.....225450 még mindig a legszebb...kéne nagyon,de a Panerai-t nem áldoznám érte....mellé kellene.
-
Szulita28
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Viszket a tenyerem, de az idei keret már kimerült

-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
alphaville
üzenetére
Sőt, ha megáll olaj nélkül, napjában kétszer akkor is atompontos...

-
g0n21
senior tag
Voltam ma bent Seiko Butikban ügyes-bajos dolgaimat intézni. Mikor végeztem, megkérdeztem, hol vannak a GrandSeikok.
Megmutatták. Nézegettem...és felmerült bennem: "Büszkén mondta az értékesítő, hogy vannak automaták is, ha azt szeretem, 36000-es lengésszámmal. Én pedig mint jólnevelt kölyök megkérdeztem, hogy akkor ezeknek 3-4 év a szervizciklusuk a magas lengésszám miatt?
Erre a válasz: Igazából a szervizes kollégáktól is kérdezték ezt többen, nincs kikötött szervizciklusuk, 10 évente elég megnézetni, de szervizciklus nincs a Seiko által megadva.
Ekkor mondtam, hogy "ááááh, hogy fejlődnek ezek a japánok", majd kijöttem, és elkezdtem aggódni a Seikom miatt.
Fura. 4 év alatt 12,6 milliárd féllengést végez a billegő, ha folyamatosan jár.
Mi fogja kenni ennyi idő után? A lelkesedés meg a japán szellem?"Epic fail.
-
Bazsi101
tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Tizensok év után egy ilyen helyen gondolkodtam el először hogy mégiscsak jól esne egy pohárral.

Végül aztán győzött az almalé
-
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra
üzenetére
Kitartás.
Én tuti meglépnék onnan

-
Bazsi101
tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Kérj egy sört és egy jagert is mellé, mindjárt nyugodtabb leszel

-
Szulita28
senior tag
Gyenge fonttal kombinálva igen jó vételek.
Ch. Ward.
-
fagyalllo
őstag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Műtét után ne 5-ös kezelő SNZ fotóján teszteld a szemed, az életlenre sikerült!

-
phranxinatra
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Sikerült a faszt, még el se kezdték. Itt ülök, várom a műtétet. Kicsit fel vagyok spannolva, pedig kötelező jelleggel bexanaxoztak.
A Blake is meg a GMT is egy jóbarátomé, aki szokott árulgatni a csopiban is. -
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra
üzenetére
Látom sikerült a lézerkezelés
Jó kép. Kié a blake? -
silboy
aktív tag
FB használt órák eladása/vétele/cseréje csoportba történő felvételnek van valami feltétele? Két napja jelentkeztem, de eddig semmi. Friss regisztráció, valós néven.
-
7s26c
őstag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
szép ez az óra, rájöttem

-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
törölt tag
válasz
phranxinatra
üzenetére

és

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Trollok komolyan
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Király....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[link] [link]](http://i.imgur.com/snHrQyw.jpg)