- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrg.960
tag
válasz
#45302528 #211573 üzenetére
Igen, nagyobbnak hat de csak mikor le van téve egymás mellé az SPB051 és a 077, a polírozott lecsapás miatt a széleken, de mikor felveszed vagy a szabadban, nem a bolti fényviszonyok között már rögtön előtűnik az a 2mm. Tehát akkor nekem meg is van a befutó, a 051. Nyáron egy szép zöld nato-val nagyon mutat.
-
rbalint88
addikt
válasz
#45302528 #211557 üzenetére
Kulon nezve az endlinket tenyleg troger, de egeszeben osszeall szerintem. Eredetileg 051-et akartam, de felprobalva 061 lett belole. Nem bantam meg, de piszkalja az agyam egy 051 szerias is. Meg szeretnek egy zold szamlapos orat is
2in1 megoldas lenne a sbdc077. De a sary145 se csunya
-
dzsi23
addikt
válasz
#45302528 #211553 üzenetére
A 051, illetve ennek egyéb színváltozatai engem is nagyon csábítanak, még milliókért is nehezen tudnék olyan búvárt mondani, ami jobban tetszik.
Viszont csak szerintem tolták el a fémszíjat? Valahogy zavarja a szemem csatlakozás a toknál, sehogy sem áll össze a kép, nem illik oda az a végszem, csuklófotókon pedig elállnak a szemek, mintha totál másik órához készült volna. -
rbalint88
addikt
válasz
#45302528 #211528 üzenetére
Butikban es tutuban szerintem van mar, meg tudod nezni.
Gipsztigris: utanguglizas nelkul es inkabb kerdezem, mint mondom: turtle-bol jott ki tavaly egy szurke szamlapos valtozat, szurke-narancs lunettaval, annak a szamlapja is erdekes lehet akar. Azon se lennek meglepodve, ha ugyanaz lenne, mint a zimbe-e
-
törölt tag
válasz
#45302528 #209525 üzenetére
Hátlap:
- nagyon csúnyán nyomtatott (így soha nem jön ki a gyárból, főleg nem egy Frogman esetében)
- béka felett Air Diver’s felirat a Shock Resist helyettElőlap:
- ilyen számlappal nem létezett/létezik Frogman
- nagyon csúnyák a betűnyomások (a festés pedig szétfolyt)
- piros-sárga betűkombináció nem létezett (volt külön piros és külön sárga)Elsőre ennyi, de itt te is ellenőrizheted, hasonlít-e valamelyik kiadásra (nem fog…)
-
Szulita28
senior tag
válasz
#45302528 #208239 üzenetére
CW nagyon jó minőséget gyárt/képvisel (nekem C60 Trident-em volt). Külső-belső dolgokra nagyon odafigyelnek (talán az egyetlen órám volt, amit sose kellett kinyitni ilyen-olyan dolgok miatt), és a körítésre is. Sokkal nagyobb nevű gyártók órái mellett sem okoz csalódást, ha melléteszed, DE. Sajnos elkezdték kinőni magukat, ami elég egyértelmű áremelkedésben is megnyilvánul, főleg az új modelleknél. Viszont mindig van 100 fontos akciós kuponuk, és főleg a Clearance-okon lehet jó áron megcsípni darabokat (amik viszont jellemzően 1 nap alatt elfogynak, úh résen kell lenni ilyenkor). Simán véve sokat buksz rajta, használtpiacon nem értékelik. Ilyen akciós darabot kifogva viszont elviselhető az értékvesztése. Iratkozz fel hírlevélre.
-
-
válasz
#45302528 #206497 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek!
Ez tetszett meg: Casio G-Shock GA-2000E-4 G-Carbon. VÉLEMÉNY?
https://www.amazon.com/Casio-G-Shock-GA-2000E-4-G-Carbon-Limited/dp/B07Q7V6P5V/ref=sm_n_ma_dka_HU_pr_ran_0_0?adId=B07Q7V6P5V&creativeASIN=B07Q7V6P5V&linkId=622b520615198f9975ce92571bcc2771&tag=g-shock-8-20&linkCode=w43&ref-refURL=https%3A%2F%2Fwww.g-central.com%2Fg-shock-buying-guides%2F&slotNum=0&imprToken=UF1Zgojc3acu6gDs2csCAw&adType=smart&adMode=manual&adFormat=grid&impressionTimestamp=1555063535960
-
g0n21
senior tag
válasz
#45302528 #206381 üzenetére
Volt, az Omega a Coaxoknál. Elismerték, nyilvánossá tették a javított szerelési útmutatót, stb... (cal. 2500 a, b)
a TH idén kezdi érdemben módosítani a sellitakat az új ISOGRAPH nevű szerkezetben, ami Sellita, de karbonra cserélt hajszalrugo pl, amit már a TH fejlesztett, otthon.
erdekes, van olyan svájci elszar és oragyarto cég, akinek beszelgettem a vezeto orasaval és mondta, hogy gyengébbnek érzi a Sellita werkeket, mint az ETAkat. Közben pedig volt olyan oras, akivel beszelgettem, aki pedig jobbnak látja.
Egy átlagos felhasználónak elég az, hogy a gyártó nevére veszi azt, ami benne van. Pl oris 733, vagy calibre5... de erről is lesz szó egy későbbi vlog-részben, amikor pont a TH kerül górcső alá (Holnap -ma- SMP és kettő mikrobrand márka lesz). -
pikkubee
tag
válasz
#45302528 #206372 üzenetére
Elvileg megbízhatatlan, sokkal nagyobb az esélye, hogy gond lesz vele, mint a a 2824-el. Nyilván nincsen hivatalos statisztika erre vonatkozólag, de vannak itt és más fórumokban is olyanok, akik mondjuk ismernek órást oris vagy tag szervízből. Nekik lehet hinni.
Ennek ellenére én nem rég vettem egy ML Aikon sw200-al és bízom benne, hogy nem lesz gond vele. -
Veron
addikt
válasz
#45302528 #203817 üzenetére
érdekes téma ez. valószínűleg az összes luxustermékről elmondható ez egy hétköznapibbhoz képest.
ennek ellenére egy 9F Seiko, vagy The Citizen nagyon mozgatja a fantáziámat, de fogalmam sincs miben adna többet a jelenlegi automata svájcinál - persze a pontosságon és gondozásmentességen kívül. -
ricsik
őstag
válasz
#45302528 #202960 üzenetére
Sajnos így jártam én is. Nem próbáltam fel, megrendeltem neten. 2 hete jött meg.
Az egy dolog, hogy kicsit kicsinek érzem (a szíj sem pont úgy görbül, hogy ne legyen jó), de a szíj lyukai is úgy esnek, hogy az egyikben lötyög, a másikban meg túl szoros.
Nem lettünk haverok, ellenben a 9052-es számomra tökéletes, sokkal jobban fekszik a csuklómon. -
s4tch
veterán
válasz
#45302528 #200825 üzenetére
Én is gratulálok, gyönyörű valóban.
Seiko diver vonalon, viszonylag kulturált méretben és megfizethető kategóriában nekem kettő tetszik: a Mini Turtle Padi (SRPC41J1 ill. SRPC41K1), és az SBDC053/055. Mindkettő kisebb a Sumónál, nem csak átmérőben, hanem a tokfülek közötti távolság tekintetében is. Előbbiben 4R35 van, utóbbiban ugyanaz, mint a Sumóban.
-
Lev Abalkin
tag
válasz
#45302528 #199909 üzenetére
Pazar. Tavaly az UPS hozta, ill. intézte a vámot, a megrendeléstől számított 7. napon a kezemen volt a cucc (csak mert közben volt egy hétvége is).
Ami nem szokott érdekelni egy (drága pénzért) szolgáltatónál, az a nyígás, hogy sok a munka, meg hányan vannak...
Nyomorékok. -
pulutodurumo
őstag
válasz
#45302528 #199468 üzenetére
Nem tudom mennyire igényli a kavicsokat, én ilyesmi irányba indulnék.
-
s4tch
veterán
válasz
#45302528 #198611 üzenetére
Nekem 4 hetet ültek az utolsó EMS csomagon. Szintén 1-2 nap alatt itt volt Japánból, azonnal beküldtem a szükséges okmányokat, és 4 hét múlva már kézbe is vehettem a cuccot.
Kerülni kell a postai vámkezelést, amíg lehet. Elvileg van kapcsolatom valamelyik logisztikai vezetőhöz, rá fogok nála kérdezni, hogy terveznek-e fejleszteni, mert ez így horror. Ráadásul 3 ezer Ft nem is olcsó a vámkezelésért, pláne úgy, hogy gyakorlatilag semmiféle minőségi követelménynek (kezdve a határidővel) nem kell az ügyfél felé megfelelniük.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
#45302528 #196754 üzenetére
Engem csak annyi zavar ,hogy X-MM logóval összemossák az eddig egyértelmű határokat egy 300 és egy 3000 eurós modell között. Mert ha egy teknős is “professzionális specifikació” meg a MM300 is akkor az árazás úgy kívánja ,hogy az első 1X a második 10X. Követelem ,hogy tudássak a vásárlóval hány X-es órával van dolga.
Más kérdés ha az “X” professional-t jelent akkor minek még egyszer kiírni a számlapra?
-
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
#45302528 #195998 üzenetére
Honlapjukon még nincsenek fent.
-
BLC
tag
válasz
#45302528 #195987 üzenetére
intruder77!
Pont hasonló cipőbe járok. A Sumo mellé gondolkodom az általad is említett páros valamelyik tagjában.
A 061-t hívhatjuk MM 200-nak. Márpedig, ha annak vesszük, akkor számomra kissé eklektikus. A 051 pedig anakronisztikus. (Múltat idéző -62MAS-, de modern kori klisékkel felcicomázva.)Amennyiben nem vagyok indiszkrét, hol sikerült őket személyesen megtekinteni? Továbbá, az árazásról is rendelkezel információval?
-
Deskdiver
senior tag
válasz
#45302528 #194582 üzenetére
Azaz.
A dizájnnal nem sokat vacakoltak ,de látszik ,hogy volt munka a néven és a betű típuson. Ezt értékelem. Ha már így szóba került nekem is született egy két ötletem az utóbbi pár percben. (Előrendelésről ,előlegről privátban tudok tájékoztatást adni.) Nem is húzom az időt. Egy “szekunder” tőlem, nektek. Szívesen. -
szivarvég
csendes tag
válasz
#45302528 #192384 üzenetére
5-7 munkanap körül a visszaigazolás után. Nem volt gyors a szállítás, de rendben megjött minden, szépen be volt csomagolva. Kb 15-16 nap volt a teljes szállítás. Szerviz is látta a terméket, nyomáspróba is ok volt.
excalibur: olvass vissza kérlek egy kicsit a fórumban. Hetente 1-2 alkalommal megkérdezi valaki, hogy mi a helyzet az ÁFA vagy vámfizetéssel. Többször leírtam én is, más is. Gyors kereséssel mindenkinek spórolsz egy kis időt, és meg is tanulod.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest