- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bence0929
tag
válasz
Bazsi101 #187593 üzenetére
Értem, akkor pontosítok, szinte végigmeóztam a csattanást, majd a karc nyoma az üveg közepétől kezdve a lünetta széléig tartott, melyet az üvegről nyom nélkül letöröltem és a lünettán szép kis nyomot hagyott, ez több éves hordás alatt nem 1x fordult elő, de ha szeretnétek legyen a Hardlex xar, ezzel azért én nem fogok egyetérteni, ha nem baj, egyszerűen csak helyén kell kezelni, egy Festina stb. szintű mineralhoz képest sokkal jobb
-
-
Deskdiver
senior tag
válasz
Bazsi101 #184696 üzenetére
[Ennél] a Hong-kongi tokgyártó cégnél sok "ismerős arc" visszaköszön. Steinhart, Deep blue, Helson, Aeronautec, Precista, Barbos, Phoibos stb.
Nem csodálom ,hogy ezek a kisebb cégek nem ruháznak be olyan megmunkáló központokba és a szerszámozásukba amik olyan pontossággal tolják ki magukból ipari tételben a 316L acél tokokat ,hogy nem orrán-száján ereszt nyomáspróba során. Az szerintem fontosabb ,hogy ki végzi a végső simításokat és az összeszerelést. Nyilán egy kicsit csalódás ,hogy nem Günter reszelgeti a tokokat a Jura lankáin, de hát profitból élnek.
-
Nekton
aktív tag
válasz
Bazsi101 #182330 üzenetére
Ja! Bazsi101!
terra 052-t idézve:
Bocs, hogy kijavítalak, de ..., csak hogy ne rögzüljön helytelenülírod:
"Hesalite=ásványi üveg
Plexi=poli-metil-metakrilát
Melyikre gondolsz?"Nem!
A Hesalite is egy PMMA márkanév, vagyis az is plexi.
Valahol kering a neten magáról a cégről egy leírás. Azt most nem találom. Addig álljon itt ez:
Üdv.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Bazsi101 #182418 üzenetére
Amennyiben tőlem kérdezed, elengedtem a dolgot.
Volt egy cnc marós akivel beszéltem, az kb. 100 eFt-os nagyságrendben határozta meg, ha viszek egy minta tokot akkor lemásolja nekem bronzból. Lehet, hogy lenne olcsóbb vállalkozó is, de ennyiért nem foglalkozom vele.
Jól esett eljátszani a gondolattal, hogy lesz egy egyedi bronz tokos órám. -
@tco@
aktív tag
-
Veron
addikt
válasz
Bazsi101 #181920 üzenetére
nagy a dilemma, egy cheapestnatostrapsos 20mm-esr próbáltam, de ott látszik, hogy nagyobb a szíj. viszont most valami jobb minőségűre gondoltam: timefactors vagy cincystrapsworks darabra.
esetleg próbálta valaki a NATO-k szélességének módosítását? perlont pl. lehet vizesen nyújtani egy kicsit. -
törölt tag
-
gipsztigris
addikt
válasz
Bazsi101 #179932 üzenetére
Köszi!
Két napja keresek elérhető áron olyat mint ennek az órának a csatja. Légy szíves ajánlj szebbet!
-
válasz
Bazsi101 #179296 üzenetére
Gyakran használod az AW1410-et? Mennyire tartós a gyári NATO szíj..? ha egyáltalán azzal használtad.
túrás... oldalzsebes nadrágos, szettjeimhez kellene egy utcai kiegészítő. Nagyjából úgyis arra készült.
Mivel nem világít, így esti erdőbe vagy valós military célra úgysem alkalmas. -
squir
aktív tag
válasz
Bazsi101 #178050 üzenetére
És Empsepo
Egyedi.
M1ó készítette az én terveim alapján, közös projekt volt. AS1130 wehrmachtswerk szerkezet (17 köves, kézihózós, ütésbiztosított, tükörpolír hidakkal és arany chatonokkal), svájci gyártmányú tok (5ATM, 38mm kn, zafír üveg elől, ásványi üveg hátlap), egyedi számlap Olaszországban készült (eredeti NOS számlapról lett mintázva, amit sajna nem lehetett felhasználni hozzá, mert közben derült ki, hogy gyári hibás. Valszeg ezért maradt NOS...), a mutatók az Ofrei.com-ról lettek hozzá beszerezve (három mutató, három különböző szerkezettől...)
Nem volt egyszerű összeszedni, a szerkezethez már kb 40-50 éve nem gyártanak semmit. Méretezés alapján kellett egyesével keresni a hozzávalókat, vagy egyedileg elkészíteni (mint pl. a szerkezettartó gyűrűt is) -
törölt tag
válasz
Bazsi101 #177904 üzenetére
Nem is értem miért nem, de erről nem csináltam képet
Lauda: Senki nem mondta, hogy a Seiko eladja a hulladékot!
5-ös kezelő: Az a baj, hogy ha nekem szóltok vagy ha emailbe rendelitek meg akkor is csak ugyan az a posta hozza, és akkor is csak onnan lesz rendelve. Sok ember nem tudja feldolgozni, hogy ezek nem a mi hibánk, hogy nem jön meg valamilyen alkatrész vagy késik. Mi leadjuk a rendelést és várjuk a postást ugyan úgy ahogy bárki más
2x lehet rendelni egy hónapba 1-én és 15-én a metekot rátok bízom, hogy mi van akkor ha mondjuk 16-án rendeltek
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest