- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
gipsztigris #204568 üzenetére
Én a fehéret nagyon hordanám, ha meglepne vele valaki
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
marquuard #203843 üzenetére
6,5 másodperc naponta... 1,5 perc késésre állítva 1 hónap múlva fog 1,5 percet sietni. Amikoris úgyis ki kell húznod a koronát, hogy a dátumot átállítsd. És egyúttal be tudod állítani a 1,5 perc késést is. Bennem fel nem merülne ezért megbontani.
Túl van ez misztifikálva, de tudom, ez az én vesszőparipám
A dédapám kirovszkiját sem nagyon szabályozgatták. Amikor kellett, állított rajta.
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
KelemenUhr #203359 üzenetére
Akkora a csat mint az óra...
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
gipsztigris #203317 üzenetére
Nekünk csak két kocsink van, de azok ketten együtt is közel vannak a 30-hoz... k*rvaélet...
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Scooter86101 #203268 üzenetére
Megy? A kondenzátornak a teljes lemerülés nem tesz jót, de nem hagyják megállásig merülni, akkor tizenévet elmegy. Ha cserélni kell, tízezer Ft körüli költség. Ha ezt le tudod alkudni az árból, és tetszik az óra, nem rossz vétel, mert amúgy örökélet háromnap.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Palesztin994 #202502 üzenetére
Érdekes, hogy Timecenter oldalán más méretek vannak megadva: CITIZEN AT8113-55A - 45.9mm x 49.2mm x 10.4mm ( MxSZxV ) Ez alapján ez kb egy korona nélküli 42 mm átmérőjű óra. Biztos van az a női csukló amin jól mutat...
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Empsepo #201131 üzenetére
Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy a dédapám 50+ éves ruszki Kiovszkija azért ketyeg még most is hiba nélkül, mert esténként mindig ügyelt rá, hogy a megfelelő pozícióba lerakva kímélje a billegőt, meg mert arra is nagyon figyelt, hogy szépen betartsa a szerviz periódust. Nem kell ezt túltolni.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
alphaville #198860 üzenetére
Amint azt ezerszer megbeszéltük: ahhoz az IWC-hez ami szívedvágya, rendesen kéne pótolni... Illetve nyughatatlan órabuzi lelked úgyis csak ideig-óráig altatnád el. Pár hét/hónap, és azon elmélkednénk a plázában, hogy merre is legyen a tovább...
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
gipsztigris #198237 üzenetére
Asszem a stricisszíj alapfogalom lett a topikban...
-
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Palesztin994 #197847 üzenetére
Írj privátot TC-re, lehet, hogy kicsit jóárasít neked
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Deskdiver #197791 üzenetére
kiszolgálja az armageddonra készülő taktikai paintballos irodisták igényeit.
Ez kurvajó
És igaz. Ide az irodába kell a zafíros, WR200-as cucc, mert mi lesz ha a kávéscsésze mosogatás közben víz alá kerül és/vagy lezúzza a billentyűzet? Napokon belül két éves lesz az AS2020-as Citizenem. Még nem volt vízben...
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Palesztin994 #197734 üzenetére
Ha egy automatával szemben elvárás, hogy percen belül maradjon egy hónap alatt, akkor szvsz nem kell automatát venni, maradj az eco-drivenál.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
SeatZola #197165 üzenetére
K*rvanagy +1 erre a hsz-edre!
A rádiókontrollos Citizennek majd két éve nem nyúltam a gombjaihoz. Kitapasztaltam, hogy minden körülmények között szinkronizál legalább heti kétszer, téli, nyári, dátum, minden átáll. Van olyan minőség mint a hasonló árú automaták. Könnyű. Sz*rok én a lelkére
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
alphaville #197053 üzenetére
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
TaylorPro #196829 üzenetére
Ez tényleg csak arra jó, hogy halomra generálja a hsz-eket... Mik azok az órás berkek? Mi az hogy abszolút netovább? Szerintem ez ízlés kérdése, arról meg vitatkozni... Elég ha csak megnézed a Becsei Áron óráit. Hihetetlen mit művel az a srác, csoda dolgokat készít de nekem pl akkor sem kellene ha lenne annyi pénzem hogy megvegyem, mert minden elismerésem mellett abszolút nem az én világom.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Zoltán124 #196579 üzenetére
Szerintem itt a fórumon nincs ilyen ember. Itt mindenki beteg, senki sem állna le
Egyedül Deskdiver adott megfelelő választ, hisz nála nem csak az óra típusa, hanem a "története" adja a sava-borsát. A többiek szerintem a pillanatnyi boldogság elmúltával már dobnák is fel a fészre
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Sungoo #196371 üzenetére
Szóról szóra ezt akartam írni
Persze, ízlés kérdése, de engem a hideg kiráz tőle. Ezek szerint nem vagyok egyedül vele.
(#196369) Fall-N: melegben én is a gyári fémmel hordom a Citizent. Illetve leginkább sehogy. Teljesen renitens módon 1,5 hónapja a 2 dekás Amazfit Bip-et használom
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Citroware #196231 üzenetére
Én bedobom a szokásos favoritomat: Orient Bambino
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
evo87 #196102 üzenetére
Esetleg kérdezz rá, hogy egy hónap alatt hazaért-e a doboza Ámerikából
A képek nem sajátok, alku nincs, csere nincs, valszeg magyar nyelvű sincs, nem csoda hogy a kutya sem mozdul rá. Egyébként szerintem Amerikában vásárolt órát itthon nehéz lesz gariztatni.
Már ha ugyanarról az óráról beszélünk.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
rbalint88 #195491 üzenetére
Mindig van valaki aki ismer valakit, akinek a barátnőjének a tesójának a haverja hallotta, hogy a szomszédjának még soha semmilyen órája nem ázott be
Én a hétvégén Szelidi-tó futás után megmártóztam a WR50-es Polar futóórámban, és biza bepárásodott picit, pedig a manualjában is benne van, hogy úszni lehet benne... Szóval én inkább maradok a WR200-as G-SHOCK DW5600-nál, az a biztos.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Veron #194305 üzenetére
Az én - meglehetősen szubjektív - sorrendemben a MIDO valahol a Longines és az Oris tájékán helyezkedik el, nyilván nagyságrendekkel kevesebb marketinggel (és erre költött pénzzel), ezért kevésbé ismert, kevésbé hangzatos névvel.
Az én lassan 10 éves MIDO-m még ETA2824-2, abban az időben ha jól tudom ETÁ-t tokoztak.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
petipetya #194041 üzenetére
Ehhez szerintem egy 6 inch-es női csukló az ideális.
6 inch-es női csukló... Olyan mintha valami katalógusból választható adat lenne
(#194045) ElRamos: 152,4 mm!!!
Egyébként fontos, hogy a barátnőd mennyire akar a mai divatnak megfelelő órát hordani, és mennyire vékony/kecses a kacsója, mert szerintem egy 36 mm átmérőjű óra elegáns nőinek baromi nagy... Pl amiket linkeltél, azok közül a Citizen és a kék mutatós Lorus is jóval kisebb. ezek közül amúgy én a Citizent venném.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
evo87 #193968 üzenetére
Tudom hogy mennyekapicsába, de ma másodszor olvasom a családtagot, és valahogy nem tudom értelmezni... Nálunk utoljára akkor érkezett új családtag amikor a lányom született, szóval ha ilyen értelemben családtag az új óra, akkor az kurvára beteg. Vagy a családotokban van egy óracsalád, és annak az új tagja?
Mert amúgy fasza ez a Suunto, csak nem családtagnak, hanem új órának
(#193971) Lauda: hááát... Mondjuk én ilyen hagyományos gyerek vagyok, az autó, a telefon, az óra az csak egy eszköz/tárgy, akármennyire szeretem is. Még a dédapám órája is.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
pulutodurumo #193942 üzenetére
Ez inkább pilóta mint búvár...
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
-Ben- #193920 üzenetére
Az napi 6-7 másodperc. Kéthetente beállítod -1 percre, két hét után +1 perc lesz... Ennyi azért bele kell férjen egy mechanikus óránál.
A gyári pontosság +/- 15 másodperc. Ezt tudják a gyári technológiával, gyári körülmények között összerakott, beszabályozott szerkezetek. Tényleg van értelme ennél nagyobb pontosság után lihegni, ezért megbontani egy órát?
-
t_a_m_a_s
addikt
-
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
vzsryl #192050 üzenetére
Múltkori tanácsod után néztem Casio-kat, de egyet se láttam a büdzsé kategóriában, amit felhúznék, tehát maradt a kompromisszum.
Valami Szerencsi gyerek árul a FB csoportban olcsó játszósokat...
Én inkább ezekben strandolnék mint abban a szép Citiben.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
vzsryl #191759 üzenetére
Én csak fém szíjas órát vennék. Tizenezerért kapsz/csináltatsz rá jó bőrszíjat, a fém meg hagy pihenjen a dobozában. Fordítva macerásabb, bőrszíj helyett gyári fémet venni húzósabb.
Pont a búvár vonalat javasoltam volna mindenesnek, Orient, Citizen, Seiko vonalon ami csak tetszik. Mellé nem nyúlsz velük.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
5-ös kezelő #191092 üzenetére
Nem is kellett volna ezt az "évfordulót" felemlegetni, erre értettem
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest