- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
Ezt nem lehetett megnézni, elővételben elkelt az összes. Utána még emlegették többször is a butikban, hogy eleve biztos eladásra vettem, mert egy ismerős a ch24-en pofátlanul drágán eladta pillanatok alatt. Pedig tényleg megtartottam volna, ha legalább megközelíti azt az élénk arany színt, amit ígértek.
Ott van a link, lusta vagyok. -
-
driv4r
aktív tag
-
ricsik
őstag
Vizet kell bele tölteni és napokig működik.
Van ebből ma is kapható asztali verzió -
ricsik
őstag
Nekem az első órám, amit kaptam, valami noname volt. Az érdekessége, hogy az oldalán lévő lyukba vizet kellett tölteni, hogy működjön.
Ilyen, csak más színben. Itt leírják a működését is. Nagyon menő volt. 80-as évek vége / 90-es eleje.Az első saját pénzből ezt vettem 2000-es évek legelején, használtan, nagyon olcsón. Akkoriban 30e körül volt a bolti ára, 12 ezerért megkaptam, szép állapotban. Azóta is működik.
-
fagyalllo
őstag
Létezik órás célszerszám, mondjuk mocsok drága, egy normális hőlégfúvó kb. 30k.
-
stellaz
veterán
Apróban láttam 15-ért hirdetve, érzésre még alkudni is lehetne belőle, de amúgy annyira nincs nagy szerelem felé, hogy mindenképpen ki akarjam próbálni, csak olyan kb ilyesmit keresek és ez olcsón itt van attitűddel állok hozzá.
Videókat és fotókat nézve is elég nagynak tűnik.
-
Evil Snowman
őstag
és @Macyke82. Köszönöm a választ.
90%, hogy ez lesz, bár a Timestore-os DWE-5600CC-3ER kicsit most elcsavarta a fejemet egy pillanatra.
@5-ös kezelő: valószínűleg több embernek is megtetszett ez a szín, mert eléggé hiány van belőle. Ellenbe a feketéből kis túlzással Dunát lehet rekeszteni. Elvileg ez már MiP-es, szóval ez kis betekintési szögnél is olvasható marad ellentétben a korábbi negatív kijelzős megoldásokkal.
@fagyalllo: köszönöm szépen az info-t.
-
dzsi23
addikt
Bőrrel semmilyen órát sem hordanék, és 2 éve még a fémért sem rajongtam, de azóta sajnos eléggé megkedveltem. Kár, hogy nem fémszíjas az összes, így nagy a dilámmám, ráadásul más Star típusok is tetszenek.
A hivatalos hazai Orient képviselet nem tud fémszíjat beszerezni?fagyalllo #245280:
Nekem kifejezetten tetszik a XII, másik típuson a VI is. Tissot minőségről csak álmodni merek.tomsolo #245283:
Nagy mennyiségben nekem sem kellene rózsaarany, az asszonynak az jobban áll, de mértékkel vállalható, és szerintem itt nincs túltolva.dud998 #245284:
Sajnos szerintem is.Sir Pocok #245285:
Szerintem eleve jó deal az összes Star, régóta az egyik legjobb ár-érték arányú óracsaládnak tartom, csak eddig valahogy mindig más irányba terelődtem... talán féltem, hogy annyira tetszene, hogy végleg megállapodnék mellette, és még "kalandozni" akartam.Másrészt meg nem olcsó, szal biztos akartam lenni benne, hogy nem találok olyat olcsóbban, ami számomra jobb lenne (nos, nem találtam). Most szívesen megállapodnék egy óra mellett legalább egy évre.
-
5-ös kezelő
senior tag
-
Ruszki
senior tag
Megjöttek a szíjak!
Anyagban eléggé ott vannak, nincs "gagyi" hatás teljesen rendben van!
A Paratrooper eléggé kényelmes, könnyen állítható! A SEAL az nem annyira vagy lehet csak nekem fura, kell hozzá vagy 3 kéz amivel rendesen méretre tudod állítani!Képek hamarosan! -
fagyalllo
őstag
Ez a trend, ahogy az utóbbi években megjelent 6R búvároknál látható.
Még csak nagyon homályos kép van róla:Itt érdemes követni az újdonságokat, kiszivárgásokat, pl. a kék teknőcön milyen jópofa már a cápauszony!
A WUS-on is van az újdonságokkal foglalkozó, elég aktív topik, de a legnagyobb része csak unalmas, fárasztó találgatás és okoskodás. -
törölt tag
Sungoo, Mamuska, fagyalllo, Bloodray, ktg3:
Köszi srácok! Eszméletlen szép a SARX élőben, ha GS lenne rá írva, simán elhiszem. Sokáig tököltem, de nem bántam meg. Néztem a fehéret is, az is nagyon szép, de végül a fekete lett a befutó. Nem yodáé volt, Japánból rendeltem Higuchitól kb. 2 hónapja.
Azt hiszem, én most maradok egy darabig még a japán vonalon. Svájciból, ami tetszik 1 millió felett van, az egyelőre nem fér bele, a különbözetet inkább elmotorozom.
Egyelőre nem tudok belekötni az órába: méretre nekem tökéletes, arányos, a tok, számlap, szíj, mutatók kidolgozása hibátlan. Annyira letisztult. Nem tudom, mit csináltak a 6R15D szerkezettel, de sokkal pontosabb, mint Sumoé. Nyilván nem egy Spring Srive, de nekem ennyi belefér.
Igazából amióta megvan, a Sumot nem nagyon hordom, szerintem lassan elbúcsúzunk egymástól, pedig a tok az egyik legszebb diverek között, kár, hogy nem kisebb 1-2 mm-el. 4 évig volt szerelem, kicsit azért sajnálom. Elég magasra rakta a mércét. Nézegetem az SBDC051/061-eseket, mert egy búvár azért kell, de majd meglátjuk.....
-
squir
aktív tag
Igen, ez az.
Patent és marha nehéz. Pontosságról majd később, 2 órája van nálam...(Miyota 9015 szerk.)
A szíj tömörszemes, nagy dög, a csat lemezből hajtott és biztonsági záras(kb mint a Seiko csatja. A szíj sokkal jobb). A tok szálhúzott, ezt mondjuk lehetett volna szebben is csinálni gyárilag, de egy microbrand-ről beszélünk, ne legyenek túlzott elvárásaink. Félreértés ne essék, nem szar, csak lehetett volna szebben is.
20ATM, menetes koronazár. Furcsa volt elsőre, hogy a tokcső és a korona egyben van, gyakorlatilag azt a kis "T" alakot tekered be a tokban kimart hejére. Pirospont, hogy nem áll így el a korona a toktól és mindig ugyanabban a pozícióban áll a márkajel.
Lünetta alubetétes, egy irányban forgatható és 120 klikkes.
Az indexek (hál' Istennek) nem rakottak, világítanak a mutatókkal együtt mint egy atommáglya (SuperLuminova)
Öszességében első benyomásra baromi jó, a tok szálcsiszolását leszámítva komolyan oda van figyelve az apróbb rézletekre is (lünetta oldalának kialakítása, korona, számlap, stb).
42mm átmérő (majd otthon lemérem mennyi a súlya). Egy frankó narancssárga ütésálló dobozban van, mellette leírás, kis prospektus, vízzáró kupakos csavarhúzó a stiftekhez (kétoldali, mindkét mérethez), kis fiólában mellette tartalék menetes stift csavarokkal együtt, valamint egy kék színű Obri Morgan szilikonszíj.
Szóval: patent! -
fagyalllo
őstag
Nem a fényképezőn múlik.
BB9360: Szerintem semmi. Bemutató darab, minimális karc, kopás van a tokon, de rászámolva még az áfát is nagyon jó ár. Ez a kicsi SNK és a 5 Sports modellek között helyezkedik el. A 7S26 werk ugyanaz, mint a kicsikben (meg a fent látható búvárban), a tok viszont méretben és kidolgozásban is a nagyokra hasonlít.
-
eastsider
nagyúr
ettől féltem én is ..
itt egy kép a topikból skx vs srp, kár, hogy nincs kissebben -
-
Blackhole13
senior tag
-
kriszti@n
tag
Köszönöm.
Van pár órám,de ez nagyon megtetszett, eddig sosem néztem rá erre a márkára, de nem is az ára miatt, hanem az egyszerűsége miatt tetszik. Szerintem meg is rendelemSteinhart oceanról indultam a nézelődéssel ,és eddig jutottam
CORVUS , szám nélküli, nekem a lünettán lévő számok mellett ha a számlaponi s lennének, akkor már túlzsúfoltnak tűnik, így sokkal letisztultabb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- PS Plus előfizetések
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest