Hirdetés
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlado
csendes tag
-
törölt tag
Tudtok nekem ajánlani egy elegáns férfi titánium órát? Semmi extra nem kell rá max egy napot jelző funkció de az sem fontos. Sajnos az acél túl nehéz. Először full analogot néztem de eléggé esélytelennek tűnik, hogy legyen a piacon. Bőrszíjat nem szeretnék. Marad a quartz.
-
mlado
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni ,óra vásárlás előttFérfi búvár óra jellegű órát keresek kb Százezer forintig.Szeretném ha zafír üveges lenne,a karcolások miatt.Viszont naponta csak 3-4 órát viselném, a melóba nem lehet.Tehát nemtudom lehet e autómata.Kinézetre nagyon bejön a Seiko monster,orient m force ,tehát inkáb kerekebb vaskosabb forma.Ajánljatok minél többen,több alternatívát szívesen megnézem.Köszönöm -
WiZARD
veterán
válasz
phranxinatra
üzenetére
Igen, sorry, arra gondoltam.
Na de akkor az a vege, hogy nem kevesebb.
5 ora jarastartalek elteres az semmi. Master Chronometernel a 30%os felhuzottsagnal is merik a pontossagot, szoval valoszinuleg nem hianyzik annyira a 2 rugo altal adott egyenletesseg.
Hogy az idozona funkcio a kenyelmesebb, vagy a gyors datumbeallitas anelkul hogy 20x korbe kelljen tekerni, azon is lehet vitatkozni.9300/9900 is golyoscsapagyas, nem tudom hogy 8500/8900 miert nem az.
Amugy nehanyan arra spekulalnak, hogy a 8800 jovore akar SMP-be is belekerulhet a 2500 helyett, hisz meretben belefer.
Macyke82: persze, vekony csuklora a noi meret jo, attol meg zsufolt marad...

KelemenUhr: kavezoban (keves feny, de kozel se sotet) ismeros percekig nezegette, majd amikor kesobb meg szoba kerult, es mondtam hogy kek, akkor ismet elkerte, mert addig feketenek hitte

-
Takashi
aktív tag
válasz
fagyalllo
üzenetére
Sziasztok!
Eddig leginkább read-only státuszban voltam, de most volna egy kérdésem.
Van egy pár hónapos Orient Star Open Heart fekete számlapos fém szíjas modellem, de úgy döntöttem, hogy kihasználatlanság miatt eladom. A kérdés: szerintetek hol lenne érdemes meghirdetni, ahol viszonylag hamar el tudnám adni?
Előre is köszönöm a segítséget, tanácsokat!
KJ -
Atesz 666
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
WiZARD
üzenetére
Nem a 8900 a kevesebb, hanem annál kevesebb a butított verzió a 8800. De most utánanéztem, és igaz, hogy két rugóház helyett csak egy van benne, viszont így is 55 óra a járástartaléka, és a rotorja golyóscsapágyas, míg a 8900-é sikló-. Ugyanakkor hiányzik belőle az időzóna funkció, és a két rugóháznak elsősorban nem is az a funkciója, hogy a járástartalékot növelje, hanem az egyenletesebb nyomatékleadás.
-
Angelo69
senior tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Vele szemezek...
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-Karóra vásárlás előtt vagyok,de nem egyszerű a választás a bőség zavara miatt.
-Sokat nem tudok most áldozni erre a projektre max 80 ezer a plafon.
-Eddig a Lorus és a Pulsar márkát nézegettem ami úgy külsőre is megfogott,de a nagy választékból egyelőre ez a szerkezet tettszik a legjobban.
[link]
-
WiZARD
veterán
válasz
phranxinatra
üzenetére
Mi a baj a 8900al? Miben kevesebb?
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
fagyalllo
üzenetére
Nagyon jól mondod.
Omegából per pill csak a klasszikus Moonwatchot venném. A POC-nak jót tett a frissítés, mert az amúgy is egy sportosabb modell, de az alap hárommutatós PO-nak jobban állna egy kis visszafogottság. Túlmodernizálták szerintem. Azt nem is vettem észre, amíg Wiz nem írta, hogy Macyke a 39-est posztolta. Ahhoz még nem volt szerencsém élőben, viszont a werkje butított 8900, az meg nekem nem szimpi. Kábé megvan, hogy mi lesz a Sub párja, de nem idén lesz megvásárolva, több mint valószínű. 
-
WiZARD
veterán
válasz
Macyke82
üzenetére
Nekem valahogy túl zsúfolt, és aránytalan, bár élőben még nem néztem az új női PO-t. Ugyanezt éreztem régen a midsize smp-nél is.
Megtartották a nagy méretű feliratokat, indexeket, számokat, a jóval kisebb számlap mellé.Ma végre megnéztem a bécsi butikban az új aligátor mintás bőr+gumi szíjat. Nekem tetszik, de asszony leszavazta, azt mondta, hogy a régi, sima gumi sokkal jobb.

Napi +1.3-1.8 között jár eddig az óra, imádom, örülök hogy a kéket vettem

-
törölt tag
Mai napra:
-
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Ha egyszer eljutnánk idáig és te megunod a kéket én meg a feketét akkor alkalmanként cserélhetünk

-
kemalboy01
tag
g0n21:

-
leon1977
csendes tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Legyen igazad, bár én szerintem a PP fizetés csak az amerikaiaknak mehet. Ezért hezitálok.
-
Macyke82
tag
Ezt a képet a német fórumról "loptam", de egyszerűen csodaszép és a méret is tökéletes

-
von toth
tag
válasz
kemalboy01
üzenetére
A hosszú ó
-
szucsy89
tag
Sziasztok,
Casio Edifice EQB-600-ról valakinek tapasztalata, véleménye?Köszi!
N -
fagyalllo
őstag
válasz
kemalboy01
üzenetére
PP bejelentkezés után lehet választani a postázási módot, javaslom a registered airmail opciót és a rendelés leadása után írj nekik egy email-t, hogy mindenképp azzal küldjék.

-
pulutodurumo
őstag
válasz
kemalboy01
üzenetére
Ingyen van a posta, de ÁFA köteles. Azaz +27% és 2500 Ft vámkezelési költség.
-
g0n21
senior tag
válasz
kemalboy01
üzenetére
ha elkapják a határon akkor vámáfa, ami együtt kb 31% a postázási díjjal együtt. Tehát (óra+ posta)*1,31
-
kemalboy01
tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Hú ezer köszönet!
Meg is rendelem.
Még sosem rendeltem külföldről Nyilván forintból veszi le a 128 dollárnak megfelelő összeget ami durván kerekítve 293ft 1 dollár azaz 37.504ft Ezen felül számolnak még föl valamit? -
leon1977
csendes tag
Nézem ezt az Ashford.com Black Friday akciót... Mi lehet a csavar?
http://www.ashford.com/us/watches/hamilton/khaki-navy/khaki-navy-sub-auto/H78615135.pid?nid=cpg_cat6032&so=16Ezek még közterhekkel is nagyon fincsik. Nem értem. Valakinek infó?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
alphaville
üzenetére
Én azzal érvelek, h a kinézett Parnisok egyikén még dátum sincs, hamar ráunnék. A másik meg májkrémes doboz méretű. Húzom az időt. Ki időt nyer, életet nyer. Addig is örülök a w-800 Casiónak /matt fekete tokkal jött, a régi fényes/, és izgulok a Meranom rendelés miatt /átengedik-e vagy csak Dzsanának kell fizetnem a 0 szervizért/.
-
-
alphaville
aktív tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Ne vegyèl karórát, semmi èrtelme. A dinoszauruszok sem ismertèk az időt, mègis hatmillió èvig boldogan ès önfeledten uralták e bolygót. Mondd, a pontos idő ismeretènek boldogtalanságában szeretnèl èlni?!
Hogyan látod, sikerült lebeszèljelek a vásárlásról?
-
-
C0RVUS
tag
válasz
kemalboy01
üzenetére
A zafírnak az extrém karcállóságát szokás hangoztatni, azt azonban nem, hogy - lévén sokkal ridegebb - elvileg könnyebben törik. (Mondom: elvileg. Gyakorlati ismereteim nincsenek.)
-
pulutodurumo
őstag
-
leon1977
csendes tag
Ashford.com-ról valakinek van tapasztalata? Olyan akciók, hogy nem hiszem el. Nem kajlák ezek az órák?
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Ráadásul most kedvezmény is van rá, 8% biztosan.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
kemalboy01
üzenetére
Amit kinéztél, láttam a minap 128 dodóért. Még közterhekkel együtt is jó vétel. [link]
-
fagyalllo
őstag
válasz
Macyke82
üzenetére
Van két SKX hordásra, ezt még akkor konzerváltam, mikor tavaly felröppent a hír, hogy leálltak a gyártásával. Azóta persze kiderült hogy nem igaz, a 007 is idén készült, de marad a szekrényben, sötétben.
7016, vagy valami más?

Mindenki: érdekes kezdeményezés
-
fagyalllo
őstag
válasz
Macyke82
üzenetére
A fekete már nem az enyém, a sárgát rendszeresen hordom, a Pepsi bontatlanul pihen a szekrényben.

kemalboy01: a zafír sokkal karcállóbb, kis szerencsével hétköznapi felhasználás során nem fog megsérülni, míg az üvegen sokkal hamarabb meglátszik egy véletlen koccanás.
-
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
-
pulutodurumo
őstag
válasz
nostromo73
üzenetére
Hát nem lennék annak az órásnak a helyében akinek ezt szervizelni kell... Kb olyan lehet mint vezérlést cserélni egy autón lehegesztett motorházzal.
-
resool
aktív tag
válasz
kemalboy01
üzenetére
Citizen NP4020 60k alatt nincs jobb vetel.
-
fagyalllo
őstag
válasz
kemalboy01
üzenetére
Ha megelégszel a dátummal, a Citizenek között belefér a keretbe néhány Eco-Drive, külföldről rendelve nagyon sok.
pl: [link] [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Projektor topic
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ne dilemmáz, mind kettő más, tehát egyiket a másik után... 

Küldenél egy linket, hogy melyik ez?
Így is vergődök, h a logo nélkülit vegyem DG? kínai werkkel, vagy Miyota automatát Parnis felirattal.