Hirdetés
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemalboy01
tag
Sziasztok!
Hozzáértők segítségét szeretném kérni, ugyanis első órám lenne( amit nem ajándékba kapok 5ezer ft-ért), hanem saját magam tudatosan választok.Ami fontos, hogy 60k a plafon.
Fémszíjas, zafír üveg, nap és dátum mutatása. Kv
arc. Tudnátok ajánlani ezen kritériumok alapján?
Ilyesmire gondolok de ez drága nekem: http://www.karorauzlet.hu/seiko-collection-sgg731p1-ferfi-karora-9085 -
nostromo73
tag
érdekes ez a tok ( monocoque )..ez a megoldás miért ilyen ritka, ha egyébként meg jó

-
Tulku
veterán
Mako II közel két hete lett állítva, azóta Time.is-hez képest estére kicsit siet, éjszaka kicsit késik (2-5 mp) így most is majdnem másodperc pontos...azért ezt nem vártam volna...persze a járástartalék eltérése nem 2-5 mp-en belül van, de azért ez már nem az a szerkezet, ami 20-30 évvel ezelőtt a japán automata órákat jellemezte....
Kellemes csalódás...
-
gprspeter
senior tag
-
fagyalllo
őstag
válasz
t.mate.t
üzenetére
Creationwatches akciózik.
-
t.mate.t
csendes tag
Na tud valaki valami jó kis black Friday akciót?
-
ronin s8
senior tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Ezek szerintem csak becslések. A főbb irányt mutatják, de lehetnek akár nagy eltérések is a márkák között. A Rolex szerintem azok között van, akiknek az eladásai nem csökkennek, sőt. Én nem látok részletes, márkákra lebontott statisztikát, nem tudom, honnan lehetne ezt megtudni. Talán az éves forgalmi adatokból, de azt máshol kellene megnézni. Ez az összefoglaló is együtt kezeli a svájci óraipart, ha részletes adatokat akarnánk megtudni, az oldal alján lévő email címre kellene írni, aztán vagy válaszolnak, vagy nem.
A luxusmárkák mindig egyfajta menekülő befektetések válság idején. A 2012 óta tapasztalható visszaesés simán lehet, hogy csak a válság konszolidációját mutatja. Megint előtérbe kerültek a szokásos befektetések, és kevesebb jut a luxusra (vagy nem...). Azon kívül, a márkák egymással is versenyeznek, így amikor valaki egy Rolexet vesz, azzal pontosan, hogy nem vesz pl. Omegát vagy bármi mást. Még az is kiderülhet, hogy lokálisan vannak emelkedő márkák, csak az átlag megy lefelé... -
Sungoo
addikt
válasz
alphaville
üzenetére
Köszi! 5-ös kezelőnek is.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Sungoo
üzenetére
Grat a Szajkóhoz. Pár száz forintos eszközzel nem nagy ügy a szemet kivenni. Én jobban szeretem magam csinálni. Ha felismeri az ember a stift fajtáját, egyszerű dolog. A felhasított cső mütyür meg ott marad a kitoló hegy végén, nem ugrik sehová /nem úgy, mint a Miyota csavarjai
/. Vosztok szíja törte el a egyszer a szerszám hegyét, de filléres tétel ebay-ről a pótlása. Minimális kézügyesség kell hozzá csupán, én vagyok erre a példa. 
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Üdv.
-Köszönöm a gyors választ.
-Mostanában szeretnék venni ettől a márkától egy fémszíjas szerkezetet,már csak a választás lesz nehéz,mert kinéztem vagy 6-7 változatot.

-
phranxinatra
aktív tag
válasz
C0RVUS
üzenetére
Hát, ha igaz, amit a cikk állít, akkor annyira nem jött be nekik. Túlemelték magukat. Szerintem mindanyian túlemelték magukat. Mindenesetre azt szeretném tudni, hogy a Rolex csökkenő eladásairól szóló adatot honnan vették, mert a Roli erősen titkolja a statisztikáit, és itt nálunk állítólag havi 30 modell megy el a butikban. Az meg átlagban napi 1, és vasárnap nincsenek is nyitva.
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-A Lorus márkával van valakinek bármi tapasztalat?

A válaszokat előre is mindenkinek nagyon köszönöm.
-
Sungoo
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
Én nem álltam neki, az előző monsterem szíjával láttam, mit szopik az órás.
Inkább kifizetem,, de nem kapok agyhúgykövet. -
fiktív1
tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Ha erős CREE leddel pásztázol, kőnél, az segíthet.
-
gipsztigris
addikt
-
C0RVUS
tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Az sanszosabb, hogy inkább emelni fog.
És a vicc az, hogy valószínűleg be is jön neki.
Például csodálkoztam rajta, mikor megtudtam, hogy Ferráriéknál feláras a piros. Gondoltam volna, hogy igyekeznek inkább az olasz versenyszín felé terelni a vásárlókat. Aztán rájöttem, hogy ezzel pont azt teszik.
-
bear_
aktív tag
Tudja valaki, hogy ez milyen óra lehet?

-
resool
aktív tag
-
young78
tag
válasz
kiribati75
üzenetére
használd egészséggel!

-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
t_a_m_a_s
üzenetére
Ezer forintossal nem, de 1500-2500 között már nagy valószínűséggel igen. Resool-nál gondolom a háromcá forintos volt. Csat tényleg gyenge minőség némelyik jobb szíján is. Olyat kell választani az üzletben, ami rendben van. Vagy átrakok egy jobb csatot egy elaggott szíjról.
-
hito
nagyúr
Tudtok ajánlani esetleg mechanikus órát ébresztő funkcióval? Mindezt persze elérhető árban
Kézihúzós leginkább. -
fagyalllo
őstag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Az óragyártók Toyotája. Talán a legszélesebb palettájú gyártó, 50-től 500.000$-ig rengetegféle-fajta, jellemzően nagyon jó ár/érték arányú órát kínál. Kvarcokban egyértelmű a japánok fölénye, mechanikusokból olyan olcsó modelleket is tudnak kínálni (5, 5 Sports, olcsóbb Prospexek...), amiket a svájciak képtelenek lennének gazdaságosan gyártani, felül pedig a GS-eket általában a Rolexekkel szokták összehasonlítani, mert a többiek nem méltók rá.

-
bence0929
tag
Sziasztok!

kis segítségeteket kérném
, rendelt már valaki innen [link] , ha esetleg igen, vagy tud valaki bíztatót a boltról, írjon egí pü.-t. Nagyon köszönöm 
-
Sungoo
addikt
Kollégák, arany tokhoz melyik a "trendi"?
Fekete, vagy a barna szíj? -
nostromo73
tag
válasz
kiribati75
üzenetére
legyen hű társad sokáig ...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De korrekt verseny volt, privátban folyamatosan egyeztetve. (Szép óra volt de komolyan mondom, lámpafénynél sem láttam az időt)

/. Vosztok szíja törte el a egyszer a szerszám hegyét, de filléres tétel ebay-ről a pótlása. Minimális kézügyesség kell hozzá csupán, én vagyok erre a példa.
. Hálás dolog volt......

Poljot.

![[link] [link]](https://www.unger-schmuck.com/documents/image/10/1000021734/SRPA25K1-BS-1-.jpg)

![[link] [link]](http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161123/29cadcbe13c8d458f036847f7527e3bb.jpg)