- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Skimaster #171741 üzenetére
én nem küldök senkit sem, eddig sem én tettem ezt, csak nem szeretném ha még egyszer eladnák a fejem fölül a házat.
én nem utálom a svájci órákat, többször le is írtam már én nem szégyellem, hogy csak álom, de nekem is a rolex sub a végcél.
ide továbbra is jöhet a svájci is, senkit sem zavart, írhatott volna ide wg is, őt mindig elolvastamde engem hidegen hagy a napi másodperc méregetés (ja, rádiósom van)
-
C0RVUS
tag
válasz
Skimaster #171515 üzenetére
Én úgy két és fél éve találtam meg ezt a topikot, és akkor jó sokat vissza is olvastam. Ez alapján meg kell mondjam, hogy nem tolódott ez el sehová. Pont az elég széles merítés volt a lényege eddig. Nekem úgy tűnt, hogy abban teljes az egyetértés, hogy hol az alsó határ, ami még tényleg órának nevezhető. És igen, ez elég konkrét, és nem az ártól függ, mert akár tizenezerból is van már ilyen. És ennél a konkrét határnál volt eddig a gyakorlatban meghúzva, hogy mi a "másiktopikos, és mi nem. A felső határ meg tudjuk, hogy a csillagos ég, de arrafelé azért nincs egy ilyen egyértelműen megállapítható cezúra. A gyakorlatban ez egy gyűjtőtopik volt eddig, minden olyasmi számára, ami egy kellően nyitott órabuzi számára érdeklődéssel bírhat. Ha valakiket bosszant, hogy akár százezer alatt is létezik minden tekintetben használható, és örömet okozni is képes krumpli, akkor miért nem ők mennek el innen valami "zavaró körülményektől" mentes helyre elitkedni?
(#171532) g0n21: "És akkor ezek mellett az embernek legyen mersze beírni, hogy volt pofája venni egy milliós órát?"
Ezt nem igazán értem. A bikaka az lehet, hogy meg volt néha piszkálva, de nem hiszem, hogy a valódi érték ne lett volna eléggé megsüvegelve itt. -
oba
addikt
válasz
Skimaster #171529 üzenetére
Remélem azért érzed vagy tudod, hogy a többmilliós svácji órák és az olcsó divat órák között vannak a svájci órák minőségében és árszintjében is példányok (amiket történetesen nem leng be Svájc mágikus varázsa)? Ne lovagolj már ezen a divat óra dolgon. Sokan nem szeretjük mi sem a divat órákat (főleg azok akiknek az óra belseje is fontos mint tech és minőség), de nem zavart ha néha-néha azokról is szó volt. Nem is a divat órák miatt van ez a hiszti, elhiheted.
-
-
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
Skimaster #166792 üzenetére
Nem tudom, csak találgatok. Szerintem az áraik nincsenek pariban a presztízsükkel. Oké, van saját chronos szerkezetük, de a hárommutatós modelljeik még mindig tokozások. A nonszensz, malomkerék méretű óráik hoztak pár új rajongót a balkáni autónepperek köréből, viszont elijesztettek pár olyan vásárlót, aki nem szeretne ebbe a klubba tartozni. De mondom, ez csak az én véleményem.
-
WiZARD
addikt
válasz
Skimaster #159489 üzenetére
Megrendelés előtt elgondolkoztam a feketén is, meg is néztem. De végül örülök, hogy a kék mellett döntöttem, ez volt a régi álmom. Fény függő, hogy milyennek látszik, kevés fénynél akár feketének is lehet hinni. Direkt, erős fénynél kivilágosodik, és jóval kékebb
(#159500) phranxinatra: igen, 3 kártya van hozzá.
Köszi mindenkinek
-
fagyalllo
őstag
válasz
Skimaster #158676 üzenetére
Menő akar lenni a pajtásai előtt és vesz egy Omegát, mert tartja az árát, ismerik, blabla. Első kérdésük mi lenne: Eredeti?
Vagy megjelenik egy első ránézésre ismeretlen, de így is figyelemfelkeltő órával. Mikor kiderül hogy "csak" egy Casio, hősünk elmagyarázza hogy mi és mennyi és simán van ablakon kidobandó millója, mert az itthoni feketeaudis világban kutya se fog érte pénzt adni használtan...raziel01: klasszikus első automata, jól választottál! Felejtsd el ezt a topikot és akkor talán van esélyed az 1-2 évre!
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
Skimaster #158648 üzenetére
"Egyébként ha van itt a fórumon olyan valaki, akinek van 1 milliós Seiko v Casio órája, ossza már meg velünk, vagy akár az ismerettségi körében tud ilyen esetről... Köszi."
Engem is érdekelne, hogy van-e valaki, aki egy misiért vesz Casiot. (Seiko más kategória, az nem a műanyagóráival lett híres.)
(#158664) Misi1979:
Sziporkázol ma. (Az előbb az fb-n is.)
-
von toth
tag
válasz
Skimaster #158645 üzenetére
Egymillióért vennék-ha lenne rá egymillióm, de vennék Omega AT annual calendart is, meg Gs SD green GMT-is (hogy szép baktérumneveket írjak le korán reggel
)
Az egymilliós Casio vagy Seiko astron természetesen tartalmaz egy műhájpot, ugyanúgy mint a svájciak (egy sw-vel szerelt Tag a kedvencem, hogy ott mi kerül közel ennyibe) valamint reális technikai fejlesztéseket is.
És nem utolsó sorban anyagfelhasználást és élettartamot-ami egy normális kvarc esetében egészen meglepő módon hosszú.
-
von toth
tag
válasz
Skimaster #158640 üzenetére
TE akkor önhatalmúlag eldöntöd mit kell venni egymillióért?
kvazy:
Nekem sekondába volt ilyen, szinte NOS, csak a mester azt hazudta kitisztította és két nappal később megállt mint a szög. Persze gyanakodhattam volna mert a toktömítés sem volt kicserélve, meg múzeális szaga volt továbbra is, valamint a felhúzás is ugyan olyan nehezen ment. Akkor futtattam ki a gyűjteményemet. Ezt a sekondát viszont lehet hogy visszavásárolom, mert lehet hgy lesz aki megcsinálja
-
WiZARD
addikt
válasz
Skimaster #157941 üzenetére
A Forintot emeljük ki a kérdésből.
USD 220ból lett 280, tehát USD-ben nézve, amit 4360$-ért vettél, azt most 4100$-ért lehetne eladni...
(EURban szebb a kép, de ott se lesz 17% növekedés, mint Forintban, hanem csak 7% körüli)GS használt árak hogy alakultak, ami alapján arra jutottál, hogy a Panerai jobban tartja az árát?
-
WiZARD
addikt
válasz
Skimaster #157928 üzenetére
Mi a Panerai múltja a Seikoval szemben? Hogy Rolex werket tokoz, majd 6497/7750-et tokoz, és végül alkotott egy rakás kétes hírű saját szerkezetet? (Ez nyilván erős sarkítás/túlzás, bár nem ismerem pontosan, de mint Panerai témán kívülálló, kb ennyi amit tudok róla)
(meg persze néhány haditengerészeti cucc)Azt, hogy mennyire tartja az árát azt eddig nem néztem, de most megnéztem.
2014es árlista szerint PAM000 4900$, 3300-3700$
5300$ listaárú PAM005 pedig 3850-4300$Ami GS-t nézegettem az 2016os listaáron 5500$, használtan 3700-4200$ között mozog.
Nem látok akkora eltérést... Nem tudom, hogy a valóságban melyiket mennyivel lehet listaár alatt beszerezni.
-
t-bali3
senior tag
-
Misi1979
őstag
válasz
Skimaster #152644 üzenetére
Egy fórumon vagyunk, szerintem nem csak engem érdekelne az eseted
Egyébként ez egy érdekes dolog, mármint most itt van a te és Gonzi esete.
Mi van azokkal az esetekkel, amikor az adott órás tökjól dolgozik és nem hogy panasz nincs, még hálásak is neki az emberek? Hány esetre illik azt mondani, hogy az adott órás kókler/szakértő?
-
rtivi
csendes tag
válasz
Skimaster #151993 üzenetére
A Bretyót sokan nem szeretik, mert csak egy agyonreklámozott tucattokozó termékének tekintik, a gazdáját meg egy felfuvalkodott, buta, kivagyi tahónak. Én már közel 10 éve hordom a (kék) Seawolfot, meg vagyok vele elégedve, nem csupán a fizimiskájával, hanem egyéb tekintetben is. Akinek meg nem tetszik,nyugodtan vásárolhat akármit, én meg nem foglalkozok az előítéletekkel. Megjegyzem, hogy a különböző fórumokon túl található világban az embereket nem nagyon érdekli az egész, legfeljebb a Balatonban kérdezik meg az időt. Én meg nagy örömmel megmondom.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Skimaster #151993 üzenetére
Nekem volt ilyen igaz fehérben . Gyönyörű óra ,szemet gyönyörködtető ,mintha nem is a Bretyó lenne. nagyon magas az új ára és ezért egy Selita van benne cserébe. Ez engem azért elszomoritott. nem is hozta a COSC előirásokat sajnos. Használtan vettem én ,úgy azért megéri szerintem.
-
TeeJay
félisten
válasz
Skimaster #151253 üzenetére
kösz a tanácsot
gondolom láttad hogy megelégszem egy Seiko Kinetic GMT-vel mert nem vagyok óra fanatikus
illetve 1x ha nem tudok majd mire költeni veszek egy Steinhart Ocean GMT-t is de különösebben nem fogok belefolyni a témába.
Rolexre meg sokan vágynak, jó pár évig hordhattam egy kamut és tetszett de ennyi, a Seiko-t is ugyanúgy fogom hordani és vigyázni fogok rá nagyon mert 10-20években gondolkozok -
WiZARD
addikt
válasz
Skimaster #151052 üzenetére
Nekem egyre gyanúsabb, hogy csak trollkodás az egész.
(seiko 5 van, lenne pénz rollerre is, de certinára vágyok, mert nem látom mivel más a rolex, nem ismerem a prémium autókat sem, és az órákat focistákhoz hasonlítva akarok tanácsot kérni a fórumon (pár évnyi fórum olvasás után), miközben a társaságomban szálloda és gyémántbánya tulajok vannak, komoly órákkal a kezükön...)
-
nickgrab
újonc
válasz
Skimaster #151015 üzenetére
Megnéztem. Mondjuk kifejezetten a SubC-t. Tetszett eléggé, de nem láttam különbséget. Ezért kérdezek olyanokat, akik értenek hozzá, meg régebben foglalkoznak vele, hogy mi az, amit nem vettem észre, mi az, ami nem látszik szabad szemmel, amit nem lát laikus, vagy ami csak hosszabb idő után derül ki.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tomato firmware
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest