- Mindenki Z Fold7-et akar
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tulku
veterán
válasz
rtivi #159026 üzenetére
A kérdés többrétű...egyrészt ugye vannak órák, amik nem 10 de 50-100 évesen is jól néznek ki.
A példánál maradva a Rolex két modellje manapság leginkább kopírozott darabok, azt szerintem senki nem vitatja el, hogy megjelenésük nem fog visszatetszést kelteni 50 év múlva sem...másrészt a linkelt Rolex modell szerintem bűn ronda, semmi pénzért nem venném fel, szerintem nagyon réteg óra, manapság bizonyos helyeken a kisebbség bizonyos köreiben népszerű anyag összetétellel...de elnézést minden Elvis fantól, nem megsérteni akartam bálványukat...egyszerűen ez nem az örökkévalóságnak szánt modell...Más...
Első órámat kaptam...egy pobeda volt, nem tudtam vele mit kezdeni, mert 12 éves voltam, ráadásul gondolom nem igazán volt pontos...
Aztán egyik karácsonyra kaptam egy Roamer kvarcot...az jó volt de az álmom egy hét zenés Roamer kvarc volt...egy nyáron át dolgoztam egy üzemben (15-16 éves lehettem talán) és meglett életem első saját órája...Pestről kellett megrendelni és elhozni a Roamer szaküzletből... -
-
-
squir
aktív tag
válasz
rtivi #125282 üzenetére
Köszönöm!
1969-es, egy Adolf Schild cal. 1895 werk ketyeg benne, teljesen eredeti állapotú az óra (szíjat leszámítva). Szerelem volt első látásra!phranxinatra: a francokat!
előkerült nem kevés információ, eloszlott néhány tévhit. Jók az ilyen viták. Felpezsdítik az életet!
De a "lepedékgyártó" erős volt, azért még számolunk! -
tacto
aktív tag
Egyertelmüen tetszik. Annak ellenere, hogy nem fokuszaltam a nem kerek tokformakra, sem pedig a romai indexekre eddig, nem is beszelve a jatekossagrol. Am ez, különösen ebben a szinösszeallitasban, kompaktsagaban, nagyon bejön. Gratulalok a valasztashoz! Utana is jarok alaposabban
(Meg ha kezihuzos lenne...) -
trassher
addikt
Ahogy nézem 100 dollártól kezdődnek az automaták. Emiatt pont ott van hogy kicsivel többért már "órább" órákat lehet kapni de ez minden árszinten így van.
phranxinatra: Ennyi idő után nem sok maradt abból az "aranyból", gondolkodtam is hogy 55. születésnapjára kellene venni neki egy komolyabb órát. A gond csak az hogy neki az óra tényleg csak egy használati tárgy ami rajta van mindig ha nincs itthon.
vadászcsiga: Üveget nem lehet polírozni? Óránál inkább nem éri meg tökölni vele és potom pénzért lehet venni másikat nem?
-
condy
senior tag
Az órásmesterem tiszafüredi. Régi, jó szaki, nagyon becsülöm. Eddig még mindent meg tudott csinálni. Egyszer még egy eltörött kulcs helyett is készített "utángyártottat" az egyik órám számára.
A tokkal meg az üveggel nem igazán foglalkozik, nem políroz meg ilyesmi, de a szerkezetekhez nagyon ért.Szulita28: Ha kell a kütyü-mütyü
az ebben a kategóriában már nem 130. De hidd el, hogy rá fogsz jönni: semmi értelme. Ha csak nem főzöl napi szinten tojást, vagy nem vagy 100m-t futtató tesitanár vagy ilyesmi.
Tapasztalatból mondom. Az első két órám ilyen segédszámlapos, "hú de királyul néz ki" kvarc volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest