- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Skimaster
senior tag
válasz
Tsebacsi #171733 üzenetére
Nekem a DS 2 nagy kedvencem szerintem a másik kettő említett óránál kicsit több van benne.Hétvégén a börzén volt egy hibátlan 160-ért,ami biztos alkuképes volt!
Méretben nem tudom mi tetszik,de a ds2 41mm,élőben gyönyörű és komoly óra hatását kelti,az aquarider 44mm a szerkezete jónak mondható,a ds sport 42mm.A swiss military gyengébb felszereltségű szerintem,persze olcsóbb is!
Ha teheted nézd meg mindegyiket élőben a kezeden.Köszi az új lehetőséget...mindenki mehet a megfelelő helyre!
-
Skimaster
senior tag
Gratulálok,szép óra. Láttam a börzén egy szép vintage Hamiltont, csak pici volt,vagyis közepes,de majdnem elcsábúltam.Szerintem a Hamilton egy jó ár/érték arányú induló óra. Használd egészséggel!
A szétválásról meg még csak annyit, hogy nem lett innen elűzve senki,én várom fagyallo és a többi Seiko szerető, és egyéb szerető svájci órákkal kapcsolatos hozzászólását.
-
Skimaster
senior tag
válasz
gipsztigris #171518 üzenetére
Szerinted lehet az,de akkor neked biztos a másik topikban a helyed,mert így gondolod.Aki nem így gondolja az maradni fog.
-
Skimaster
senior tag
Kicsit azért eltúlozzák itt sokan szerintem és sarkítanak,pusztán csak arról van szó,hogy aki a svájci órákat szereti és azért jár ide,az főként arról tudjon olvasni,ha még kevesebbet is,de az arról szóljon.Tudom sok mindenkinek nem tetszik, de pont nem érdekel, én nyíltan vállalom a véleményem,hogy eltolódott nagyon a fórum a japánok és sok egyéb gagyi sz....r irányába.Bocs,de nem invictákról és hasonló divatóra társairól szeretnék csevegni egy főként svájci óra topikban. És bocs,de nem kell ezt elferdíteni,hogy majd akkor ide jöhetek ilyen belsős,meg olyan olcsó,meg amolyan órámmal....és hogy akkor csak a luxus jöhet,meg rolex,meg f...om. És pláne ne élezzük már arra,hogy kinek mennyije van órára....és milyen órája van! Szánalmas itt néhány hozzászólás....
-
Skimaster
senior tag
Itt vannak a Submersible újdonságok(pár hónapos)...
[link]
Végre van kisebb modell is saját szerkezettel!! -
Skimaster
senior tag
válasz
Veron #171294 üzenetére
A hsz-el valóban nem volt gond,de azt már nem látta,hogy válaszoltak rá pár sorral lejjebb.
Kioktató nem voltam,csak figyelemfelkeltő,mivel nem vette észre,hogy válaszoltak neki,és újra megismételte a céltalan logikai fejtörőjét,amit meg is válaszolt magának. A válaszom nem volt céltalan,mert az volt a célja,hogy észre vegye,amit nem vett.Lekezelő?Finom voltam és nőies...
Egyébként te a spanja vagy,hogy megvéded,vagy csak te vagy a "galaxis védelmezője" és úgy érzed,hogy a gyengék mellé kell állnod? -
Skimaster
senior tag
válasz
Oposzumtoszó #171266 üzenetére
Csak finoman szólok,hogy már a kérdés feltevését követően,néhány sorral lejjebb már megválaszolták....jól!
Nem csak írni,hanem olvasni is kellene....barát! -
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
válasz
ronin s8 #170313 üzenetére
Sok jó gondolatod van az órákról,főleg ezért nem értem ezt hogy tudtad leírni:
" egyedül a Rolex képes tartósan megbízható működést produkálni"
Ezt ugye nem gondoltad komolyan...
Az ilyen szöveg miatt gondolják a kevésbé hozzáértők,hogy a Rolex mögött sok a hype,meg a reklám,meg a nagy szavak és ettől "híres"(ami persze nem igaz,mert nem ettől).Egyébként,ha van egy Omegád,meg egy IWC-d,miért nem adod el őket és mutatsz nekünk egy komoly Rolexet!?Én már nagyon várom,hogy ne csak beszélj róla,hanem lássuk a kezeden!
Én Panerai fan vagyok,nekem az van a kezemen,szeretek más márkákat is,de a fő kedvencem van.Neked miért nem?
-
Skimaster
senior tag
válasz
squir #169461 üzenetére
De azok,csak sajnos nem az olcsóbb modellek közé tartoznak!Saját szerkezetes mind ezekből.
Itt találod őket,és mindjárt meg is tudod nézni,melyik órában található meg:Kézihúzós szerkezetek -
Skimaster
senior tag
Összefoglalva a Rolex vs Omega eszmecserét,mindkét gyártó nagyon jó és nagyon menő és nagyon sok ember szeretne egyet feldobni a csuklójára....ja és egy Panerait is....
-
Skimaster
senior tag
válasz
phranxinatra #166775 üzenetére
Nem értem miért, hiszen elég sokféle modellt gyártanak,van már saját szerkezetük, a minőség szerintem magas szintű, van kellő marketing és imázs mögöttük, persze fejleszteni mindig kell,és szerintem még mindig jó a nevük, annak ellenére hogy a design mindig is kicsit megosztó volt. Én sajnálnám, ha be kellene olvadniuk!
-
Skimaster
senior tag
válasz
gipsztigris #166717 üzenetére
Szép óra, gratulálok! Hol sikerült levadászni?
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
válasz
fagyalllo #165071 üzenetére
Barát,az első két tételben(48,50-es hozzászólás) egyet értünk,nem értem miért ismételed el,amit már megbeszéltünk.És mivel igaz,hogy minősítettem a kvarc tulajokat(de csak a 2-ban) NYILVÁNOSAN ELNÉZÉST KÉREK A KVARC TULAJOKTÓL!!!Jogos a 2 pont!(abban viszont nagyon mellé lőttél,hogy miért ezt a kifejezést használom(kárc),de nem baj,te sem tudhatsz mindent)
Unalomig ismétlődik sok minden ebben a topikban, ugyan úgy,mint az én véleményem,de ezt gondolom te is látod.Miért pont az én véleményem ismétlődése zavar? Azt sem tudom miért zavar téged,hogy én nem rajongok a kvarcokért,mert bármikor lehúzom őket neked meg kell szólalni.Lehet azért mert neked kvarc órád van?Lehet személyes sértésnek veszed a véleményem a kvarcokról?Nem tudom,de érdekes...te biztos tudod miért!
A 63-as hozzászólásban csupán az első(48-as) véleményem védtem,ami azért jogos,mert a kvarc órákról szólt.Aztán jöttél te(64-es) és igazad volt,hogy minősítettem a kvarc tulajokat,ezért a 70-es hozzászólásban el is ismertem(először volt róla szó,a te előző 64-es hozzászólásodban,előtte nem mondta senki,hogy bunkó voltam),hogy úgy van,ahogy mondod,részben!
Bármilyen hihetetlen számodra,a te írásod előtt is láttam,hogy hibáztam,de tudod, csak egy ember vagyok,hibázom néha.
Most már nem csak tudom,hanem érzem is,hogy mi a baj a kvarcokkal!! -
Skimaster
senior tag
válasz
BrukoMisike #164820 üzenetére
Én már írtam rá,csak azt nem értem minek,ha el sem olvasod....és utána újra megkérdezed....volt matektanárom erre mondta,vak ló hozzád képest sólyomszem(bocs)
TALÁN EZT ÉSZRE VESZED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Skimaster
senior tag
válasz
phranxinatra #164767 üzenetére
Hát ehhez a fejhez,pont ez passzol...ennyit a méretről!
-
Skimaster
senior tag
válasz
BrukoMisike #164729 üzenetére
Az első linket nem tudom,de valami 2 pálcás finomságnak nézem,a Breitling pedig egy Navitimer...
-
Skimaster
senior tag
válasz
hyperbola88 #164145 üzenetére
Szerintem sok hirdetést nem láttál itt topikon belül,de ha netán volt,akkor azt is észre vehetted volna,hogy szólva lett neki,hogy ne hirdessen!Aggódni nem aggódunk,mert a gazdánk mindjárt törli.
-
Skimaster
senior tag
válasz
kemalboy01 #163658 üzenetére
1. valamilyen nagy Brenya
4. talán Omega PO chrono
5. Panerai
A többi passz....durván nagy karok vannak! -
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
válasz
squir #161859 üzenetére
Nekem egy saját szerkezetes Pam de csak 44-es méretben,mert a 47 már nem az én csuklómhoz van méretezve.Erre is jó volt a börze,hogy lássam a méretet(47mm) élőben.
De sok a project asszony részéről a jövő évre is,úgyhogy én még lehet kimaradok,de nem sír a szám és hálás vagyok az Úrnak,hogy egy PAM024 lehet a kezemen!
Pé: legalább lenne egy márkatárs,mert nagyon egyedül vagyok...
-
Skimaster
senior tag
válasz
alphaville #161158 üzenetére
Gratulálok hozzá, finom darab, szeretem a Longines-t...
-
Skimaster
senior tag
Voltam a vasárnapi börzén,végre találkoztam néhány fórumtárssal,örültem.....
A helyszín jó volt,a tömeg nagy,sok szép óra volt.Nehéz odaférni,ami érdekel,de azért nem lehetetlen.
Aki venne érdemes eljönni,ha még nem is talál számára megfelelőt,próbálni sok mindent tud!Meglepetés: Felpróbáltam egy Deepsea-t és tetszett....a kisebbek továbbra sem.
Elcserélte volna egy kereskedő a pam024 -em egy pam104-re,ami rohadt jól nézett ki,kicsit elegánsabb mint az enyém,de nem mentem bele.Majd legközelebb!Ami nem tetszett,miért beszél szinte mindenki euroba.....persze tudom,de nem teszik.
Remélem legközelebb is lesznek a fórumról.Ja és megnyugodtam,mert Wizard PO-a tényleg szép kék,nem hivalkodó.
Üdv!
-
Skimaster
senior tag
Steinhart Ocean One pótszemet fémszíjhoz honnan lehetne intézni?
-
Skimaster
senior tag
válasz
csabulaxi #159996 üzenetére
Egyik barátomnak ilyen van,klasszik finom darab:Memo raider JLC szerkezet van benne....
-
Skimaster
senior tag
válasz
von toth #158647 üzenetére
Persze van mögötte sokminden, nem rossz óra, de nem ennyiért..... ha csak egy órát vehetnél, akkor az Casio lenne?
fagyálló : Japánban van pénz bőven, biztos nekik gyártják.
Egyébként ha van itt a fórumon olyan valaki, akinek van 1 milliós Seiko v Casio órája, ossza már meg velünk, vagy akár az ismerettségi körében tud ilyen esetről... Köszi.
-
Skimaster
senior tag
válasz
von toth #158644 üzenetére
Nem döntöm el, csak javaslat volt. Kérdezett az ember én az 1 milliós casios javaslaton keresztül írtam neki is, hogy szerintem mit érdemes. Te Casiot vennel 1 millaert?
Bazsi : szerintem a 3 ezer kint sem kevés pénz, egy euro milliomosnak biztos nem, de az átlag nem az.
alphaville : lehet mindketten meglepődnénk, ha megtudnánk mennyit adnak / adtak el belőle.... Én arra tippelek, hogy nem sokat.
-
Skimaster
senior tag
Érkezett egy újdonság....ugye sokaknak nem tetszik,ha egy óra túl magas,mert az ad neki "krumpli jelleget",nyilván alkat kérdése is,kinek mi áll jó.A Panerai most csökkentett a magasságon,persze másik szerkezet is kellett hozzá,mert a P9000 nem férne el ekkora tokban.
Íme egy újabb összetéveszthetetlen finomság:LUMINOR due videó! -
Skimaster
senior tag
válasz
WiZARD #158020 üzenetére
Semmi gond, nyilván nem befektetés egy óra, nekem sem azért van. Igen feltételezés, de úgy érzem nem járok messze a valóságtól.
Van Mohácson egy tagnak olyan chrono PO, mint a tiéd, és ő esküszik rá, hogy most kell saját szerkezetes Omegát venni, mert csak nyerni tudsz vele... Mondtam neki, hogy ők, majd ha lesz újabb bő 1 millám órára, az lesz a következő...
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
válasz
WiZARD #157936 üzenetére
A Panerai története itt összefoglalva megtekinthető,szerintem nem csak arról szól,hogy tokoztak ezt-azt,meg a hadicuccok.
A rakás kétes hírű saját szerkezet tényleg messze áll a valóságtól,nem is reagálnék rá,csak egy videóval:Nostromo
Persze nekik is lehet még fejlődni....Az árak tartására csak annyit,hogy az enyém 4 évesen(2 éve) 960 volt,szerintem jó vettem,most 1.1-1.2 között el tudnám adni.Nekem ez jó.Persze ezek használt árak.
Számomra,mert én Panerai rajongó vagyok,ezáltal elfogult,hiába a Seiko hiper super szerkezete,nem érzem benne azt a pluszt.
-
Skimaster
senior tag
válasz
fagyalllo #157879 üzenetére
Nem ciki,mert ez az én saját véleményem,gondolom nem gond,hogy leírtam,mivel ez egy fórum.Egyébként nem azt írtam,hogy szép(nekem nem is tetszik),hanem,hogy egyedi a szerkezet. Máskor pedig nyugodtan címezd nekem,(mint választ),ha már az én írásommal kapcsolatban csicseregsz.
Wizard: A Panerai 6497-es átalakított szerkezetei szintén nem érnek annyit,ugyan úgy,mint az én 7750-el szerelt órám, de a Panerai múltja,történelme mégis ad egy többlet értéket az órának.Ezen kívül,amit más is megfogalmazott,hogy az GS árán mennyit buksz és a Panerai árán mennyit nem.Ez is szempont.Nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest