Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@mriya@
őstag
Rendeltem egy 22-es bőr(?) nato szíjat, kíváncsi vagyok rá.
Nem találtam elfogadható áron "alátétes" pilóta szíjat.
-
Robi1985
csendes tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem volt egy Fossilom, egy ilyen:

Anno annyira megtetszett, hogy megvettem. Eleinte valóban tetszett "élőben" is. A szálcsiszolt felület tetszik inkább, nem a polírozott. Ennek az volt. A lánc kezdő szeme is tömör volt. Még a lünetta is elég precízen kattant, nem lötyögött, amikor bekattant egy pozícióba. Sőt, elég szépek voltak a számok és markerek is, amik bele voltak marva a lünettába.
Viszont egy idő után azt vettem észre, hogy nem szívesen hordom... A szerkezet nagyon gagyi volt benne. Olyan hangosan ketyegett, hogy amikor a kezemen volt, nagy csendben hallani lehetett. Nem a fülemhez tartva, hanem úgy, hogy a kezem le volt engedve. A stopper funkció is nagyon béna volt. Oké, ez egy divat órán nem annyira fontos, de akkor is idegesítő volt a tudat. Ha elszámolt pl. 20 percig, akkor a reset gomb hatására elkezdett visszafelé pörögni a másodperc számláló kb. 2 fordulat/mp sebességgel. És így szépen visszatekerte magát. Percekig tartott. A perc számláló pedig csak egy áttétellel volt megoldva, nem percenként ugrott egyet, hanem folyamatosan "kísérte a mp számlálót. Nem tudom pontosan milyen szerkezet volt ez, de eléggé idióta megoldás.
Na szóval végül eladtam, mert már nem szívesen hordtam. Az árából vettem egy (kvarc) Citizent, amit nagyon szeretek azóta is. Ennek akkor sem hallom a járását, amikor a fülemhez tartom. Egyszerűen semmit nem hallok, pedig nincs baj a hallásommal. A mp mutató pontosan markerre üt, nem a 2 közé össze-vissza, mint ahogy a Fossil tette.
Ezzel most nem szidni akarom a márkát, csak azt, hogy én csalódtam benne. Előtte nem értettem, hogy miért nem tartják sokra, de most már tapasztaltam.
(látom, most már lehet kapni Ronda szerkezettel is, lehet azok sokkal jobbak, arról én nem nyilatkozom.) -
-
WiZARD
veterán
-
fagyalllo
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Ha tényleg "valami japán automata" lenne, ilyen áron hosszabb sorok állnának az üzletek előtt mint az új iSomething megjelenésekor!

Te a Mriya kronóra gondolsz, abba került NE88 szerkezet és jóval többért adják, ebben egy Miyota 6S30 kvarc ketyeg. -
@mriya@
őstag
válasz
szundybence
üzenetére
Írtam az óra osztályba sorolását, de te úgyis minden hozzászólásomat vitatod.

Amúgy sosem volt "piacos gagyi" órám, a leggagyibb a műanyag Rula volt eddig.
De azt kaptam ajándékba.
-
hdman
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
-
Injun
senior tag
Tudom...de van hangulata.

-
chris-v
senior tag
válasz
fagyalllo
üzenetére
Élőben is nagyon tetszik, bár egy kicsit sötétebb szíjra számítottam. Kicsit aggódtam is a barna szíj miatt, hogy az általános ruházatommal hogy fog összepasszolni, de azt kell mondjam nem volt miért aggódni.

A fém szíjas változata is szép, csak annak narancs a számlapján ami ezen zöld és valahogy az összkép nem olyan mutatós élőben szerintem. Persze nem csúnya, szóval még az is lehet, hogy egyszer egy olyat is beszerzek.
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
szundybence
üzenetére
Szerintem is szép!

-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
sly1976
üzenetére
Hát igen, a Chronósok számomra felesleges funkciókat tartalmaznak, ezért nem is jöttek nálam számításba. Mindenképp a klasszikus búvár vonalban gondolkodtam.
A másik versenyző a Seiko SKX007 lett volna, de a Citizen jobban tetszett, ezért azt választottam, még ha tudom is hogy ezért elkárhozok, mert nem automata! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pé
senior tag
válasz
szundybence
üzenetére
Na. Ugyanezt tudja a gagyi kvarcóra is.
(#98068) alphaville
Dettó.
(egyébként is, a művésznőnél csak a beállítás ment egyszerűbben
)Ui. Én se játszom veletek többet !

-
Pé
senior tag
válasz
szundybence
üzenetére
Neee.. nem ugyanaz a két kategória. Autó az kell. El kell jutni A-ból B-be. Persze azt is lehet tuningolni, fejlesztgetni, hobbyból tartani ( nekem is a másik nagy szerelem
) , de óra ma már nem kell. Mindenkinek van mobilja, és mindenhol van óra... buszon, vonaton, épületek falán, stb. Az óra az abszolút hobby. Szeretgetni kell, törődni vele, és gyönyörködni benne.De ha már a hasonlatoknál tartunk, mutass nekem olyan nőt aki az elmúlt 50 évben alapvető újdonságot mutatott a többihez képest.

-
ronin s8
senior tag
válasz
szundybence
üzenetére
Biztos az ályvacsra gondótá!

-
szundybence
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Cö-cö, csak simán blöfföltem.

(#98057) ronin s8: Ezt akkor eleve bebuktad.

-
ronin s8
senior tag
válasz
szundybence
üzenetére
A videót nem tudom lejátszani. Biztos flash...

-
squir
aktív tag
válasz
szundybence
üzenetére
"Egy piacos gagyi? Volt már neked egyáltalán olyan?"
Volt? Van!
Péntekenként még sokkol is mindenkit a fotózásukkal! 
Szerk:
Pé!
40 mp-vel megelőztél!
-
Pé
senior tag
válasz
szundybence
üzenetére
Mi az, hogy volt. Most is van.
-
ronin s8
senior tag
válasz
szundybence
üzenetére
Egyébként eltaláltad!

-
Wg5113
aktív tag
válasz
Mr. Deluxe
üzenetére
Egy év nem hosszú táv szerintem.
-
ronin s8
senior tag
válasz
szundybence
üzenetére
Igen is meg nem is... Ha így mondtad volna, igazad lett volna, de Te a követ említetted (persze már nincs ott, mert kitörölted).

A billegő hídjának magasságát lehet vele állítani.
Emígyen valóban a kő-tengely szorulását állítják vele, de a híddal. 
-
condy
senior tag
Teljesen egyet értek! Én pl. már a forgatót sem használom, mert van abban valami szépség, hogy minden reggel egy másik órát állítok be. Így nem is tudom, hogy egy-két hónap alatt mennyi az eltérės, mert annyit egyik sem jár megállás nélkül.

ronin: Mutatópozicionálás???
akko nem. -
ronin s8
senior tag
válasz
szundybence
üzenetére
Nem talált!

-
alphaville
aktív tag
válasz
alphaville
üzenetére
Lőjetek fejbe!

meghazuttoló=meghazudtoló -
ronin s8
senior tag
válasz
szundybence
üzenetére
Minek a magasságát állítja?
-
icm
tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Kis tömegű súlyzó
100 ismétlés, 4 sorozat, 2 kéz 
-
Pé
senior tag
válasz
Reverting
üzenetére
Ez az Oysterquartz dolog annyi, hogy drága jó Rolexünk gondolta, hogy újraértelmezi a kvarcórát, hogy aztán kihozzon valamit, ami a mechanikus és a kvarcórák összes hátrányos tulajdonságát ötvözi. De legalább egyedi és Rolex style.
Kb mint ez. Rakott krumpli burgonyahabból, mentával, szalonnachips-szel

(#98037) @mriya@
Nem ez a lényege a mondandómnak, de ha már így rákérdeztél, szerintem semmit ne szóljon. Nekem olyan mindegy hogy beállítás után 2 hónappal 7:30 van, vagy 7:32. És két havonta belefér egy 3 mp-es beállítás. (pláne ha dátum is van...) Szerintem a mechanikus óra egyáltalán nem erről szól.
-
Pé
senior tag
-
ronin s8
senior tag
válasz
fagyalllo
üzenetére
Jó irányba tapogatózol!
A többieknek felhívnám a figyelmét a Day-Date szerkezetben arra a különös véletlenre, hogy a csavar hét pozíciót vehet fel. Ez ugyanolyan frappáns állíthatóságot sugall, mint az Oysterquartz-ban lévő megoldás, ahol be lehet állítani, hogy pozitív, vagy negatív forgásirányban mozogjon a mp-mutató.
Nos...?
-
bandi94
tag
Egy ilyen ebayen kapható 3000ft alatti, valószínűleg kínai milánói acélszíj mennyire tartós dolog? Egy zeppelinre raknám rá a bőr helyett, jön a meleg.
-
szundybence
aktív tag
válasz
alphaville
üzenetére

-
Magnum_
nagyúr
válasz
Mr. Deluxe
üzenetére
-
alphaville
aktív tag
válasz
szundybence
üzenetére
Èletem párjának vettem nèhány ève Casio Oceanust.
Több órát megnèztem az üzletben, de árát meghazuttoló minősègi kidolgozásával nem is volt kèrdès, hogy ne a Casiot válasszam.Azóta is hibátlan...
Valóban szèp órák! -
g0n21
senior tag
válasz
Mr. Deluxe
üzenetére
-
Mr. Deluxe
tag
Szep jo estet mindenkinek! Ki mit visel epp?
-
Rocsesz79
tag
Szevasztok.
Van egy szép állapotú Casio WVQ-550DE-1A órám amit lehet eladnék.
A kérdésem az lenne hogy mennyit ér? -
szundybence
aktív tag
Ez is de nagyon tetszik nekem!

-
szundybence
aktív tag
válasz
szundybence
üzenetére
Ártól függetlenül nekem most az tetszik, hogy végre van új a Nap alatt.

-
fagyalllo
őstag
válasz
Szulita28
üzenetére
A tavalyi modell árából és a 300 darabra limitált szériából kiindulva mocsok drágán.
-
fagyalllo
őstag
válasz
bigdaddylaza
üzenetére
Az a Seiko nagyon szép, ne nagyon tétovázz ha még nem egyeztetek volna meg!

-
bigdaddylaza
tag
üdv bocsi a fél offért,van egy eladó Révész groszi maskarám nem használtam el szeretném nem használom és az árát bele szeretném tolni egy seiko automata chronoba nem nagy összegröl van szó de még is bejjebb lennék azt legalább hordanám..
mentett képem van de privibe tudom küldeni..bocs,hogy ezzel offoltam sok helyre felraktam már pár napja de itt hátha szerencsém lesz..köszi..
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szundybence
üzenetére
Egy gondjuk van ezeknek, az áruk. Fanoknak van beárazva.
-
fagyalllo
őstag
válasz
szundybence
üzenetére
Ezt ki is emelik kázióék, nagyon 3D-s mutató egy pötty zafírral a közepén, amiből jutott a koronára is, a 12-es pedig index gyöngyház...
Itt az összes újdonság, a G-Shock vonal nagyon brutális: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
CH2957

Azt hittem kvarc,de most nézem hogy valami japán automata van benne és limitált kiadás(500db). De marha nagy durung lehet az 50-es méretével...

)