- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alpachino #266875 üzenetére
Egyébként jók is a garminok. Garmin instinct-től tactix Delta Solar -on át. A marq széria meg jól is néz ki. De nagyon hiányzott az a változatosság, amit egy analóg óra gyűjtemény tud adni. Így most jobb kezén Garmin Vivosmart 5 karperec, bal oldalon meg óra. Így egyben után már nem is szokatlan. A napi összes aktivitás és alvás adat így látszik a Garmin alkalmazásban, edzésen instinct crossover van rajtam mellkaspánttal és nem kell lemondanom az órákról.
-
Fall-N
veterán
válasz
Alpachino #215022 üzenetére
Nálam gyerekkorban sokáig a kvarc = digitális kijelzős óra volt. Ott jók főleg a G-Shock és a digitális Casio óráknál. Ha meg analóg akkor legyen mechanikus. Most vennék simán folyós Seiko mechakvarc órát, de nem tervezek venni most többet.
Tetszene az Eco Drive óra is mint koncepció, de például a Citizen óráin nem tetszenek a túlzsúfolt feliratok. Nem értem minek kell ennyi szöveggel telerakni az órát. A mutató is lépeget.
-
Fall-N
veterán
válasz
Alpachino #215017 üzenetére
Én is hasonlóan vagyok vele. A lépegető mutatót nem szeretem a kvarccal nincs bajom, sőt annyival praktikusabb is, hogy nem jár le semmi rugó, pontos és igénytelen a szerkezet, nincs szervíz. A kettő kombinációja az ideális, bár olyan kevés van. Vagy a kettő kombinálva, mint egy GS Spring Drive.
-
dzsi23
addikt
válasz
Alpachino #214657 üzenetére
Most rajtam is egy 7T szerkezetes Seiko van, csak ez 7T92-es, nem 94. Ez is 12 órán át jár, viszont ez mutatja, is az eltelt órákat. Cserébe nem "folyik" a másodpercmutató. Bár a felső segédmutató egy másodperc alatt megy körbe, annál vegyen észre valaki lépkedést...
Tudom, merész színválasztás, de most ez jött szembe.
Eredetileg egyébként fémszíjas (az utolsó képen talán látszik), de azokat nem szeretem, szal gyorsan dobtam rá egy gumit, ami úgyis csak porosodott otthon.(#214662) Szulita28:
Tudom, csak a sok párás G-Shock-ra keresem a magyarázatot, mert kétlem, hogy mindenki a víz alatt nyomkodja. -
minas
aktív tag
válasz
Alpachino #214000 üzenetére
fagyalllo, Alpachino: OK, köszönöm a válaszokat.
Első G-Shock órám, ezúton is köszönet TimeCenter-nek a segítségéért.
-
válasz
Alpachino #209349 üzenetére
Photoshoppban próbáltam rá 😜 úgy néz ki betalált. Mivel a lukacskák fém gyűrűt kaptak nem tudtam csak úgy lazán belefűzni. Tűske kivétellel sikerült. Köszi, hajrá és muti majd.
A luminoxnál sajnos nem volt túl nagy választék 28 méretben, ez tünt anno a legjobbnak de nem vagyok elájulva tőle.
-
dzsi23
addikt
válasz
Alpachino #207913 üzenetére
Nincs azzal bajom, ha valaki 10-20-30 ezerért divatórát vesz, ezen az áron változatosabbak dizájnban, mint a Casio, és ha tetszik valakinek, miért ne. Persze, ne egy 200 forintos kínai szerkezet döcögjön benne. Ezen az áron kapható Lorus is, de pl. a Fossil is hozza (kb.) azt a minőséget (Seiko-csoport ide vagy oda, találkoztam már selejtes Lorus-szal, nem véletlenül olcsóbb, mint a Seiko). 30k felett már más a helyzet.
(#207915) speedernet:
És itt is van egy túlárazott darab. -
dzsi23
addikt
válasz
Alpachino #207906 üzenetére
"nem szeretjük a divatórákat"
Igen, ezt észrevettem.
Érdekes egyébként, hogy néhány óramárka elismertebb, mint a divatmárkák, annak ellenére, hogy csak tokoznak, rányomják a nevüket, és a divatmárkákkal ellentétben saját dizájnra sem futja. Nemrég fagyalllo is elismerően beszélt valamelyik Calvin Klein óráról, nálam is megfordult már pár Fossil, és mind korrekt, masszív, megbízható szerkezetes volt. Az egyetlen, amibe (általában) bele tudok kötni, az a bolti ár, amiért sokszor már Seiko is kapható, de jó áron nincs velük gondom.
És ha már rádiós Citizen és Fossil, pont ma érkezett meg a rádiós Citizenem, tegnap egy pedig Fossil automata (8N24-gyel). Utóbbi még nem biztos, hogy marad, szal nem dobok be képet (nehogy burkolt hirdetéssel vádoljon valaki
), de a Citizenről lövök majd délután.
-
törölt tag
válasz
Alpachino #207623 üzenetére
Kinek mi. Amugy ez eleg oldschool szabaly, regebben az volt a lenyege, hogy az ora mutatja a tarsadalmi statuszodat, de en arra hasznalom, hogy ne csinaljak hulyeseget. Nyilvan el lehet terni, de havi 200 nettobol ne vegyen az ember Patek Philippe-t, mert nem engedheti meg maganak. Szerintem ha csak par oraja van az embernek, akkor belefer egy-ket ertekesebb, ha nem csak a port fogjak. En 30 szuletesnapomra akarom meglepni magam egy izmosabb Omega-val, pedig az jocskan tulmutat a kereten.
-
BloodRay
veterán
válasz
Alpachino #207627 üzenetére
Valóban, de én arra céloztam, hogy ha az éves jövedelmem 10%-át költöm órára és van mondjuk 13 órám, akkor azokat nem feltétlen kellett mind egy évben vennem.
(#207628) squir -> Jézus, nem láttam semmit, rá se merek nézni milyen lehet a fekete, vagy a karbon.
De tényleg, nekem nem épp a kedvenceim a sárga számlapok, de ez még ezzel is frankó.
-
Jenne
őstag
válasz
Alpachino #207439 üzenetére
Nem. De amikor azt a kérdésemet beírtam ide, csak utána kaptam meg a tüskecsatos képet. Meg azt a magyarázatot is mellé, hogy ajándékba kapta ...stb...gari papír nincs.. meg már 2 éves ... és azért ennyi az ára, mert a bolti ár feléért hamar el akarja adni. Már ekkor kezdett kicsit gyanús lenni, és ezek után kértem azokat a saját képeket.
Már nem érdekel.
Részemről befejeztem a témát és elnézést amiért kissé eltértem a topik eredeti témájától. -
fene_vad
senior tag
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Alpachino #203237 üzenetére
Gyári tűrésen belül van, és amúgy sem rossz. Mivel ezeket az "olcsó" szerkezeteket nem szabályozzák agyon, ezért lehet játszani azzal hogy hogyan rakod le estére. Ha lesz olyan pozíció amiben késik (vagy kevesebbet siet), akkor tudod javítani az átlagot. Feltéve hogy akarsz ezzel játszani. Arccal lefelé, élére állítva, hátha valamalyik bejön.
Drága órákánál ezért írják hogy adjusted to X positions X ált. 5 vagy 6. De ez a szint minimum 3-400e Ft, de inkább felette.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali játékos kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Goddess of Victory:Nikke
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest