Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én is már csak azért tartom meg, hogy azon gyűljön a spam, ne az aktuális címeimen. (Az is egy szép húzás volt, amikor kérdés nélkül kikapcsolták mindenkinél a spamszűrőt, és törölték a kizárólistát.
Arról már nem is beszélve, hogy teljes mértékben megbízhatatlan egyébként is.
-
Mr.Csizmás
titán
kicsit röviden írtam le.
szóval adott az én steamem, mastercard, paypalra hibát mond. log off, asszonyéval be, mastercardra engedi, ajándékként steamon küldve.
log off, be enyémbe, sehol. email néz, pár perc késéssel megjött egy mail, hogy 1 giftje van, vegye át. klikk átvettem, megjelent a listában + érvénytelen kód üzenet

szóval megvan a flatout UC.
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nekem minden egyes giftnél érvénytelen kódot írogatott, még mind működik.
-
zseko
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nekem meg az email-es gift küldés még egyszer sem működött, csak úgy, ha steamen belül küldtem el
A mai napig nem érkezett meg az email.. -
Spam123
tag
Ha újrarakom a C meghajtón a rendszert és D-n van a steam, az összes játékkal együtt, akkor azok továbbra is működni fognak az új rendszeren?
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nemrégiben elküldtem ajándékba egy rég az accomban porosodó játékot (előrendeléshez adott plusz példány), és haveromnál ugyan így érvénytelen kódot emlegetett. Ettől függetlenül le tudta tölteni, és azóta is vígan játszik vele.
-
jozsi252
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Lehet hogy túlterhelt a rendszer és várni kellene kicsit, elvégre hétvége van

v2: Írj a supportnak hogy a gamet nem kaptad meg ticket-be másold be a mailbe elküldött dolgokat.
-
Mr.Csizmás
titán
felpofozom a steamet 2. rész:
kicsekkoltam, asszony be, az övéről elküldtük nekem ajándékként, de nem jelenik meg.
mastercardos fizetés, leokézva, mailben visszaigazolta, de nincs nálam

-
horvathd
aktív tag
Újabb ingyenes Sanctum DLC került az indieroyal.com bundle-jébe. A Steam kulcs a többi mellett található.
-
Serpiko
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nekem is volt mar ilyen vartam 30 percet utana mar ment is a dolog.
-
Kephamos
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem ártana, ha volna elég pénz a számládon.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Volt már ilyen nekem is. steamapps mappa és steam.exe marad, többit kitörlöd, majd steam.exe indít. Elvileg ettől megjavul.
-
Mr.Csizmás
titán
valaki tudja mi van a steammel?

mert felpofoznám. megvennénk a flatout UC-t, erre mind paypal, mind kártyás fizetésnél hibát ugat.

-
zseko
veterán
válasz
HS 2142
üzenetére
Okk, a BF be lett regisztrálva Digital Deluxe-ként, de ekkora fos rendszert, már bocsánat... Originen keresztül nem lehet, hiába van benne a menüpont, a legvégén benyögi hogy csak weben keresztül, ááhh...
Ám a Vietnamhoz külön kulcs kell úgy olvastam utána most., hiába választottam ezt a verziót. -
KubanitoS
veterán
Karácsonykor a Steames kínálat 90%-a akciózva szokott lenni. A maradék 10% a pár napos, vagy pár hetes új játékokat érinti, azokat nyilván nem fogják leárazni.
A játékok kaphatnak 25%-tól 90%-ig kedvezményt, ezen kívül lesznek napi akciók, amikor 5-7 játék egy napig még jobban le lesz árazva. Általában a 25%-osok szoktak kapni egy 66% vagy 75%-os engedményt, magyarán érdemes a tényleges vásárlást a legutolsó napra halasztani, nehogy közbejöjjön egy napi akció valamelyik játékra. Persze ha valamit 75 vagy 90-os kedvezménnyel árulnak, akkor ott nem valószínű a napi akció.
Lesznek még pakkok is 50 és 75 százalék körül, például ID Collector pack, Valve Complete pack vagy az összes THQ játék, ilyesmik.
Szóval van mire várni, ha szeretnél venni egy-két cuccost.

-
zseko
veterán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Hát ja, írnak érdekes dolgot az eulában...
Nekem ami ea játék és dobozos, az az nfsu I+II, mirror's edge, Crysis, Crysis warhead. Ebből egyedül a mirror's edge-t tudtam beregisztrálni a többit nem fogadta el
pedig az 'ea classic' kiadás, az nfsu meg rendes csomagolású. Már csak az a kérdés hogy tudom hozzáadni azt a két játékomat ami van steamen..
BFBC2 és Dead Space. -
m1sk4r
aktív tag
Karácsonykor kb. mennyi játékot szoktak akciózni?
GTA-val kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy ha felteszek egy nagyobb modifikációt, akkor letilthat a steam? Pl. ezt--> [link]#9972
Az olvastam, de ez esetben nem egy két skinről lenne szó. Úgy általában mennyit változtathat egy ilyen mod, hogy ne sértse ezzel a steam EULA-ját? -
zseko
veterán
Tudom, hogy hülye kérdés, de ha a steames ea játékaimat beregisztrálom originre, attól még megmarad steamen? Nem szórakozik miatta egyik sem?
-
Воланд
titán
Ha a gta valamelyik részében lecserélem egy-két skint, akkor vajon letilt a steam?
-
chatran
őstag
Ez a Halloween Sale pontosan meddig tart európai idő szerint? 'Now through oct31, csak ennyi van kiírva, akkor okt31 éjfél US idő szerint?
-
chatran
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Rendben, kösz a választ!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
BigBlue69
üzenetére
Karácsonyig semmit nem vennék, csak amin min. 75%-os akció van, és még azt is meggondolnám. Ugyanis ha lentebb megy az ára, és utána dobják karácsonykor a 75%-ot akkor még olcsóbb lesz. Nekem 12 játék van a kívánságlistámon, abból szerintem a felére idén be tudok ruházni, a többi még így is drága lesz...(50€-s játékok max 20€-ért...azt majd jövőre).
-
BigBlue69
őstag
-
whatever
aktív tag
-
horvathd
aktív tag
Az indieroyal bundle 4. játéka is aktiválható már steamen.
-
k4rL^
senior tag
A Bordlerlands GOTY játékot 4-es packban szeretném megvenni várok rá jelentkezőket.
-
törölt tag
Helló!
A következő lenne a kérdés: nekem megvan steam vásárolva az alap S.T.A.L.K.E.R, de a COP nincs. Az egyik barátomnak nincs semmilyen S.T.A.L.K.E.R-e steamen, ha most ő megvenné ajándékba nekem a S.T.A.L.K.E.R. Bundle-t akkor nekem ugye lenne két alap meg egy COP. Vissza lehetne e a felesleges alapot, Neki ajándékozni?
-
jozsi252
veterán
Van ez a Cities XL2012 érdemes megvenni? trailer alapján ilyen városépítős játéknak néz ki. mi a cél benne amúgy? minél nagyobb városokat létrehozni? Illetve pl miből lehet építkezni? bármekkora összeg rendelkezésre áll vagy aztis termelni kell az emberekkel?
-
HS 2142
őstag
Nekem dobozos van úgyhogy nem tudom nálad hogyan működik pontosan, viszont a steames adatlapon az olvasható, hogy csupán egy kódot vásároltál meg, amit a játék indulásakor elméletileg a steam megjelenítene (mint pl.: a gta 4-nél) és azt kellene a játékon belüli live rendszerbe vagy böngészőből a megfelelő oldalon aktiválni.
-
chatran
őstag
Egy barátom Steam Walletjébe tudok valahogy pénzt utalni? Az illető TF2 cuccokra szeretné pazarolni a pénzét.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Most kicsit off leszek, de a megfelelő szakfórum már kihalt, hát ha itt kapom meg a választ.
Vettem a Fable3-hoz, Fable III - Dog Breed Set DLC. Innentől mi van? A játékban nem látom hogy történt volna valami, a Steam ablakban sem látok semmi letölthetőt, vagy ilyesmit. Biztos egyszerű, de úgy tanul a gyerek, ha kérdez
-
BigBlue69
őstag
Bár tudom hnem steam..De nem szeretném ha ki maradnátok belőle..
OnLive / OnLive UK is doing a Halloween Promotion. You have 3 days to play 4 different games for free. Basically like a Steam Free weekend.
There are 4 different games available:
Orcs Must Die!
FEAR 3
Metro 2033
AmnesiaGreat way to try these games out.
És igen müködik!
-
m1sk4r
aktív tag
Elfordulhat, hogy a karácsonyi leárazáskor lesz néhány játék azok közül, amik most vannak akciózva? Vagy ez nem jellemző az egymást követő nagyobb volumenű leárazásokra.
-
kovsol
titán
ha van a kártya hátulján cv2 szám akkor alkalmas netes fizetésre, én simán vagy 100x rendeltem neten visa electron kártyával, ahol nem fogadta el ezt a tipust oda sima visa ként adtam meg és láss csodát ment is
, azóta mondjuk master card kártyám van, vagy másik megoldás lehet a paypal -
horvathd
aktív tag
Aki megvette az IndieRoyal bundle-t, az ne felejtsen el visszamenni a két Sanctum DLC kódjáért.
-
whatever
aktív tag
új free2play game a steamen: bloodline champions
úgy kell eképzelni mintha a diablo multiplayere lenne, csak sokkal több kaszttal. pörgös rövid meccsek, csapatmunka minden felett. -
DeadBullet
tag
válasz
S0m30n3
üzenetére
Visa Electron biztos jo. En mar tobbszor vasaroltam visa electron kartyaval. Vigyazz a helyes adatokra. Foleg nev, cim ezekre erzekeny. Nevet a kartyarol ird a cim pedig ugyanugy legyen irva mint a banki szerzodesnel amikor keszitetted a kartyat. Persze legyen rajta penz.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- XPEnology
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A mai napig nem érkezett meg az email..
gondolom a duplán kattintás miatt.

Nekem ami ea játék és dobozos, az az nfsu I+II, mirror's edge, Crysis, Crysis warhead. Ebből egyedül a mirror's edge-t tudtam beregisztrálni a többit nem fogadta el

eami