Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Hát gyerekek, az átélés és minden elmarad, hacsak nem adtok valami tippet...

Szóval: ajándék elküldve, Ep One telepítve a másik gépre. Viszont a Deathmatch nem!!!
Ami azért furcsa, mert most nekem van 2 lemez, amelyiken ez rajta van, de csak az Ep One volt az ajándék, holott a HL2 Deathmatch inkább ingyenes, mint maga az ajándék.
Erre valakinek van ötlete? 2szer fizettem, illetve hülye voltam, nem kellett volna korábban telepítenem csak az Ep One-t, amin ugyanúgy rajta van a Deatmatch, mint az Orange Box kiadáson.
Tök gáz, annyira örültem pedig...Létezik, hogy a Support megkönyörül? Érdemes nekik írni? Hiszen minden lemez a birtokomban van!
Vagy valamilyen más megoldás van valakinek? -
-
VGYke
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Kubanito : Pedig polonic még a megoldás leírását is berakta ide.
jer1cho: Nekem úgy tűnik, hogy egy kicsit több a problémád, mint az átlagnak. Lehet én vagyok a rossz indulatú, de nekem eléggé user errornak tűnik ez is.
Köszönök minden segítséget. Külön köszönet polinic fórumlakó társnak.
Vannak speciális esetek, amit csak akkor tud megválaszolni a user, ha itt-ott vásárol, alkalmaz, tapasztal. Pl. esetemben (bár nem én jétszom) egyik fórumbeli megoldás sem volt jó... -
-
Wolverine
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Miért zárták volna be? Az a Star Wars Galaxies, ami mostanában fog meghalni; a DCUO csak a mostani trendnek megfelelően havidíjas MMO-ból freemiummá válik.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Hunork
üzenetére
A fiával együtt Half-Lifeozik
boldog ember 
Amúgy tudtommal az Episode 1 erre önmagában nem alkalmas (együtt játékra) amit keresnetek kell, az a Half-Life deathmach. Ha hülyeséget írok, a többiek megcáfolnak.Lásd: 10191: nem volt igazam

(Igaz más játék, de ha együtt, egymást támogatva akartok játszani, akkor ajánlom még erősen a Borderlands nevű játékot, az most ebben a favorit, karácsonykor fillérekért fogják osztogatni valószínűleg)
-
Lenry
félisten
válasz
Hunork
üzenetére
a dobozos Ep1 is pont ugyanolyan Steames játék, mint a "valódi" Steames (a Valve játékok ilyen szempontból különlegesek, mindenképp Steamesek lesznek, függetlenül attól, hogy honnan szerzed be)
szóval tökmindegy.
rákattintasza giftre, megadod a fiad Steam accountját / email címét, ő kap egy linket vagy felugrik egy ablak a Steamjében, elfogadja és kész, utána töltheti le, vagy telepítheti a lemezről, ez már lényegtelen. -
Hunork
veterán
Üdv mindenkinek!
Szeretnék érdeklődni: korábban megvettem a HL2 Episode One dobozos játékot. Nagy nehezen felmászott a gépre, mindig volt valami más...Aztán láttam, hogy az Orange Box most nagyon jó áron van (4500-), ezért megrendeltem. Így most 2 db Episode One van.

A Steam kiírta nekem, hogy elajándékozhatom, de ezt nem szeretném, hanem a fiam gépére kúszna fel, hogy itthon tolhassuk egymás ellen is.
Kétféleképpen lehet ajándékozni, email-címen keresztül, vagy egy Steam fiókra.
Ez most hogy működik? Mert ugye nálam az Episode One és az Orange BOx is más kóddal van. A fiam gépén most a lemezt kell használni? Vagy le kell tölteni? Vagy egyáltalán hogyan működik ez? Mielőtt bármelyik módot választanám, szeretném megtudni a pontos menetét!
Valaki volt már hasonló helyzetben?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
zseko
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én a régit szerettem, még most is szeretem, az új demóját végig sem játszottam, annyira nem jött be.
Ehh, lehet megadja magát a rendszervinyóm
, faja lesz újratelepíteni. A steam mappám is azon a vinyón van, most másolom át az egészet egy másikra amíg gond nem lesz. -
Scholes9
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én lehet, h még annyiért sem fogom
Demóján kívül mással nem játszottam, de az alapján nekem még 5 eurot sem ér meg 
Szerk: Steamen ott a demo, nézd meg szerintem mindenképp mielőtt megvennéd majd, nem veszítesz semmit vele. Nekem nem jött be, de lehet másnak meg bejön, nem vagyunk egyformák

-
zseko
veterán
válasz
DeFranco
üzenetére
Én sem rajongok a multikért, single playert szoktam leginkább játszani, bár azért volt jópár élvezetes meccsem a cod2-vel és 1-2x a cod4-el. Régebben az itthoni lan hálón játszottunk a cod-al sokat a szomszédokkal, de mára már alábbhagyott.
Tegnap találtam rá a Prohardver! Steam Csoportra, de Serpikot nem találom köztünk sehol

-
BigBlue69
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Már csináltam két karaktert.. délután még betöltötte a cumot most nem akarja.. közbe behalt az eu szerver is..XD de már elvileg jo mindkettő.

-
Mr.Csizmás
titán
DC Universe™ Online Free-To-Play. Your Way.™
wtf? azt hittem bezárták.
-
BigBlue69
őstag
válasz
Serpiko
üzenetére
Na és a Hétvégi Sanctum 5 Euro + Ingyen hétvége!?!?!
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Conflict: Denied Ops
(#10170) KubanitoS: Most már tényleg összeszedhetnék magukat és lehetne valami ütös gém a napi cuccban. Jelszó: KUKA.

-
DeFranco
nagyúr
DNFFAC: Korábban lehetett vele kipróbálni a demót, és igen, jár hozzá az első DLC.
Egyébként nekem sem lett ingerenciám, hogy megvegyem, kicsit sem, és ennek egy oka van, az, hogy max. két fegyver lehet nálad. Egyébként elpötyögtem volna vele.
A Borderlands viszont nagyon begyere, bár multiban nem jött be, mert idegennel nem szivesen játszok, a haverok meg nem kockákok.
-
zseko
veterán
Jesszus, nem gondoltam hogy ilyen vita lesz egy egyszerű megjegyzésből
Munkahelyről plussz mobilról írni nem egyszerű, különben jobban leírtam volna. Azért is kezdtem a 'Bár' szócskával a mondatot, mert én is úgy látom, hogy nem akkora a veszteségem, hogy érdemes legyen emiatt vesződnöm. Fel lehetne fogni egy legyintésnek is. Főleg, hogy tényleg biztosan vettem olcsóbban is, így ez nem a realizált veszteségem, a tényleges veszteség (már ha nevezhetjük annak) olyan ~2300ft körül mozoghat. Ami, ha a másik oldalról nézzük végülis jelentős, hiszen ennyiből 3-4x is jól tudok lakni, ami már nem mindegy nekem
Vagy pár játéknak az ára, ami kellene. Pl. megvehettem volna a Sacred2: Fallen Angel-t amíg elérhető volt
Mindkettőtöknek igazat tudok adni, mert egy-egy oldalát megláttátok annak amit írni akartam, úgyhogy légyszíves ne veszekedjetek rajta tovább 
Más: a Borderlandshoz kaptam egy ilyet: Duke Nukem Forever First Access Club Code Ez mi? Azt találtam róla hogy a DNF-hez kapom meg ingyen az első DLC-t. Kár, hogy jól elcseszték a játékot
így tervben sincs hogy megvegyem..A Borderlands egyébként baromira bejött nekem, sokkal élvezetesebb mint BF3 vagy a CODBO. Hihetetlenül élvezem, rég volt már hogy így örültem játszani
1660Ft-ért pedig nekem bőven megérte 
-
DeFranco
nagyúr
Tekintettel arra, hogy már az első felszólítást követően is csendben maradtam, kerültem a témával kapcsolatos bármiféle reakciót, remélem a moderátorok nem büntetik ezt a hozzászólásomat. Az a szándékom, hogy a vitát a normáknak megfelelő tisztességes fórumozás szerint rendezzem, és itt lezárjam, innen a megfelelő helyre eltereljem.
@jer1cho: [link]
-
BigBlue69
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Azon néznék egy nagyot!

-
polonic
félisten
Fejezzétek már be!
Nem kért meg egy moderátor titeket, hogy legyen vége az offnak?!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ha most lett volna fölös 3600 forintom, akkor meglenne már a Bastion
Én magát a különbözetet néztem.Nem lehet a különbözetet nézni, hiszen nem igaz. Mivel van olyan játék - gondolom - az accountján, amit 275 Ft-os árfolyam alatt vett. Ez a pénz nincs meg neki és sosem lesz. 2 variáció van: vagy ennyivel többet kéne most érte fizetnie, vagy nem. Olyan variáció nincs, hogy 3.600 Ft-al kevesebbet. Tehát vagy annyi pénzed lenne, mint most, vagy kevesebb. Olyan opció nincs, hogy több. Már látom, itt van a bibi.
-
Dondom
tag
válasz
Doki16
üzenetére
És van akinek eltudod küldeni a gift-eket? Vagy esetleg megtudnál dobni egyel?

nem beta-nak van írva

Szerk.:
és az előző bétában részt vettél? mert szerintem csak akkor küldött ilyetSzerk2.:
igen-igen így van
hát én nagyon szeretnék vele játszani de én még csak ma töltöttem ki a kérdőívet miután kiküldték már az első hullámot, szóval próbálnék valakitől kérni ha esetleg kapott, mert azok még 2-t továbbküldhetnek
-
Doki16
addikt
válasz
Dondom
üzenetére
Én valamit kaptam, de nem vagyok benne biztos, hogy beta lenne.
Egy ilyen levél jött:
You recently indicated you want to play Dota2. Before we send the first batch of invites we need to collect a little more information from you about your level of gaming experience and your gaming rig.To begin the survey go to the machine on which you intend to play Dota2, start Steam and click this link: steam://takesurvey/1/ (if you haven't restarted your Steam client for a few days, you might need to do that before clicking that link).
To install Steam go to http://www.steampowered.com/about
Thank you
The Dota2 Team
-
Dondom
tag
Srácok esetleg valaki kapott közületek Dota 2 Beta-t?
-
KubanitoS
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Te beteg vagy?
-
HaaS
addikt
A sztímes háesz mit sem ér ha nincs benne legalább 10 számjegy
! Pézpézpéz!Ez csak kettő volt, tudom... minden csodálatom a tiétek, no offense!
-
maross
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
DeFranco
üzenetére
Nem vettem magamra...meg amúgy sem zavar.
Fotyt. köv.:
A 10% azért nem igaz, mert a 10% a maximum, amit elbukhatott volna (de ugye nem bukta, de az egész egy feltételezés). Tehát a legnagyobb bukta is 10% lehet. Mivel az árfolyamok nem folyamatosan növekvőek, így biztos (mert emlékszem is rá), hogy a 275 és a 303 között volt olyan időszak, amikor 275 alatt volt, ergo még a 275-ös vásárlás is bukta azzal szemben, tehát lett volna akár jobb időszak is.Összefoglalva: jelen esetben egy olyan vásárlásról beszélünk, aminek a legrosszabb esetben is 10% a buktája, és e mellett simán benne van, hogy akár jól jössz ki a dologból, nem nevezhető kockázatosnak.
Konkrét példa:
Beteszel 100€-t a STEAM számládra 275 Ft-os árfolyamon, legyen mondjuk január 12.
Ez neked 27.500 Ft-odba fájt. Mai szemmel nézve 2011 novemberében 303 Ft-os árfolyamon ez jó döntésnek tűnik, hiszen jelen esetben ugyan ezen összeghez 30.300 Ft kellene, ami 2.800 Ft-os veszteséget jelentene (~10%). Tehát a döntésünket szembe állítjuk a legrosszabb eshetőséggel vagyis az eddigi legmagasabb árfolyammal.Azonban mivel az euro árfolyama folyamatosan ingadozó volt egy időszak legyen mondjuk július 10, amikor az euro lecsúszott 261 Ft-ra. Ha ebben az időszakban vásároltál volna, akkor ugye ugyan azon 100€ mindössze 26.100 Ft-ba került volna, tehát a Te 27.500 Ft-os befektetésed nem volt egy jó üzlet, hiszen az 1.400 Ft-os veszteség ~5%-os bukta. Itt ugye a döntésünkkel szembe állítjuk mondjuk a legjobb eshetőséget.
És itt jön képbe, az amit mondtam: mivel a döntésen akár nyerhetsz, akár veszíthetsz is (tehát a kezdeti tuti bukta állásponttal szemben) két esélyes a dolog, és a lehető legrosszabb esetben is mindössze 10% a bukta, nem rossz. Sőt, tovább megyek: természetesen, ha másról beszélnénk, és több milliós tételekről lenne szó, ott ez sarkítottan lenne igaz, azonban ott is jellemző, hogy az olyan spekulációs ügyletek, amiben a legrosszabb kalkulálható veszteség 10%, az azért nem a rizikósabb fajta. Itt azonban mindössze 3.600 Ft volt a "vita" tárgya, és továbbra is úgy gondolom, hogy 3.600 Ft egy komplett STEAM account esetében, amikor ennyire elvonatkoztatunk a valóságtól (mi lett volna, ha az accountomon lévő összes játékot most veszem meg...), nagyon karcsú bukta.
Egyrészről, mint fentebb ecseteltem, egy ilyen durva túlzó példa esetében a 10% sem mérvadó szerintem, azonban a mai viszonylatokat figyelembe véve a 3.600 Ft (amire én azt mondtam, hogy nem sok...én nem említettem %-ot) az egy komplett account esetében nem sok, mint rizikó. Persze, le lehet %-osítani a dolgokat, csak a %-nak sokszor semmi értelme.
Tehát valóban, a legrosszabb esetben a bukta 3.600 Ft lehet, ami szerintem továbbra is egy komplett account esetében vicc, hiszen többet "buksz" akkor, amikor megveszel egy játékot 20€-ért, amit fél év múlva 5€-t leakcióznak. És ez egy tétel, tehát továbbra is úgy gondolom, hogy 10-12€ bukási lehetőség egy komplett account esetében nem tétel, főleg, hogy nem is realizált.
És, hogy miért baromság %-ra kivetíteni mindezt:
Konkrét példa:
Az 1 db ceruza, amit tegnap vettél 20 Ft-ért, ma már 30 Ft. Kétlem, hogy ettől Te otthon sokkal jobban éreznéd magad, pedig 50%-os a nyereséged ahhoz képest, mintha ma vetted volna meg.Ellenpélda:
Veszel egy 20M-s új autót, kigördülsz vele a szalonból, én meg egy téglával beb@szom a szélvédőjét. A szélvédő a az autó értékének mindössze 0,5%-a, de kétlem, hogy a tegnapi ceruzavásárláson szerzett haszon feledteti veled eme veszteséget.Pedig %-os arányban az 50% nyereség áll szemben egy 0,5%-os veszteséggel....mi a gond? Elviekben neked örülni kellene.
Remélem sikerült egyértelműen fogalmaznom.

-
DeFranco
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Folytasd, mert nem értem
Komolyan. Amit írsz, az engem támaszt alá eddig, de lehet csak nem vagy elég egyértelmű. A mérték még mindig 10% és az szerintem sok. 
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
DeFranco
üzenetére
Pontosan erről beszéltem. Az utolsó mondatot kiragadva könnyű válaszolni.
Bár az eddigi vásárlásaim összértékét kiszámolva 275 és 303 forinton is, a különbség 3600 forint volt.
Re:
Azért az a 3600 forint jelentős összeg, szerintem.Re:
Egy komplett STEAM-accountnál? Hát nem tudom...Re:
10%. Az sok.Tehát ne csináljunk már úgy, mintha azt mondtam volna, hogy egy 36K-s account árához képest 10% lósz@r. Mert nem ezt írtam, hanem azt írtam, hogy az eddigi vásárlásait átszámolva mai árfolyamra egy komplett steam account esetében a 3.600 Ft nem sok. Erre jöttél Te, hogy DE, mert 10% és sok...folytassam?

-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ja, ezért mentek csődbe.
-
wednesday
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Mostanáig. Most már csak munkanélkülinek lehet oda is "jelentkezni".
-
maross
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Akarcsak itt...ja nem bocs, elszamoltam egy nullaval. Meg meg egy picit ki kell vonni utana.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nyugodj meg, igyál egy kakaót, és lazíts. Ebédidő van.
"Azért az a 3600 forint jelentős összeg, szerintem.
Egy komplett STEAM-accountnál? Hát nem tudom..."Konkrét felvetésre konkrét álláspontot fogalmaztál meg, mi szerint arról, hogy 3600 Ft jelentős összeg egy komplett steam accountnál jelentős összeg nem vagy meggyőződve (magyarul az állítással nem értesz egyet).
Erre reagáltam én, hogy az konkrétan ebben az esetben 10%.
Hogy ezek után elkezdesz relativizálni és burkoltan komplett pénzügyi analfabétának titulálni mindenkit, mert az általad frissen felhozott szempontot még nem hozta fel, illetve nem építette bele előre a véleménye kifejtésébe (persze hogy nem, nem is erről szólt a fáma), szerintem nem támasztja alá az eredeti álláspontodat, mi szerint 3.600 Ft egy steam account esetében nem jelentős összeg.
Úgy amúgy igazad is lenne, ha nem verbális erőszakkal próbálnád megvédeni magát a tényt, hogy neked tulajdonképpen ultimate igazad van.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
DeFranco
üzenetére
Komolyan, olyan, mintha csak a számokat néznétek, és nem gondolnátok bele, hogy ez nem valós.
A 10% akkor 10%, ha:
1. Minden játékát egyszerre vette volna
2. Már akkor szerette volna megvenni, amikor az euro 275 volt, de csak akkor vette meg, amikor 300 lett.Tehát ez nem valós veszteség. "HA"-ról beszélünk. Ha akkor tudta volna, hogy ma ennyi lesz az euro, és ha akkor tudta volna, hogy mennyiért szeretne idén játékot vásárolni és ha akkor vásárol meg mindent, amikor az euró a tetőponton van, akkor realizált volna 10% veszteséget.
Azt ugye Te sem gondolod, hogy ez reális? Tehát továbbra is tartom, hogy a lehető legjobb döntés (vagyis minden játékot egyszerre megvenni 275-ös euro-nál) és a lehető legrosszabb döntés (minden játékot 303-as euronál venni) 3.600 Ft különbözet vicc. Egyszerűen vicc.
Megint leírom, hogy nem realizált veszteség. Ebből realizált véleményem szerint kb. 1.000-1.500 Ft. Na, ennyiért szívózni, meg előre feltölteni pénzt egy évre, meg izgulni, hogy ne csökkenjen az euro, mert akkor átmegy buktába, meg kiszámolni, hogy mennyit is fogok idén költeni játékra igazán jó ötletnek tűnik.

Tehát most feltölteni mondjuk 20K-t a karácsonyi akcióra nagy okosság. Vagy kevés lesz a pénz, vagy pont elég, vagy sok, ezt nem tudhatod előre. Ha az euró felmegy mondjuk 320 Ft-ra, akkor nyertél a dolgon kb. 1.000 Ft-ot, de azt ugye tuti hogy játékra kell költened. Ha marad ennyi az euro, akkor ugye nincs semmi, de a 20K tuti játékra megy el. Azt ugye nem kell ecsetelnem, hogy mekkora biznisz volt, ha csak 1 Ft-os is lentebb megy az euro. Esetleg a tranzakciós költségeket megspórolhatod.
Tehát egy nagyon komoly költési vággyal is spórolhatsz akár 2.000 Ft-ot (kb. 40.000-es költésnél), de ugye ezt akár el is bukhatod. Szerintem egyszerűbb bevinni a kaszinóba, és feltenni a feketére.
-
zseko
veterán
válasz
KubanitoS
üzenetére
Tulajdonképpen igazatok van, rosszul fogalmazhattam. Ez csak elméleti felvetés volt, hogy miért van értelme a steam walletnek. Jobban szeretem ha nekem kamatozik a pénzem nem másnak
És bár van most 'felesleges' pénzem de azt nem a steamnek szánom, már megvan a helye. -
Wolverine
félisten
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Optimista vagy. Nincs mire.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
10%. Az sok.
-
Total War sale a GamersGate-en, ezek mind Steam-esek:
Empire: Total War - £3.98 Steamworks
Napoleon: Total War™ Imperial Edition - £5.98 Steamworks
Empire & Napoleon Total War™ GOTY - £7.98 Steamworks
Total War: SHOGUN 2 - £14.98 Steamworks
Total War: SHOGUN 2 Sengoku Jidai Unit Pack DLC - €0.80 Steamworks
Total War: SHOGUN 2 The Ikko Ikki Clan Pack DLC - €1.40 Steamworks -
DeFranco
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Sajnos erre reális esély van, és ez középtávon is elég bizonytalan. Abból a szempontból viszont igazad van, hogy ha most ez beszakad, akkor nagyot szakad, és nem a steam wallet lesz a fő problémánk.
-
zseko
veterán
azon gondolkodtam, hogy most amennyire hektikusan váltakozik a forint, nem-e megérné a 'steam-pénztárcába' feltölteni valamennyi pénzmagot. Ki tudja karácsonykor mennyi lesz az árfolyam. Bár az eddigi vásárlásaim összértékét kiszámolva 275 és 303 forinton is, a különbség 3600 forint volt.
-
KubanitoS
veterán
-
nepszter1
addikt

ötletek?
-
KubanitoS
veterán
Valamelyikőtöknek nőtt már az e-pen..?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
polonic
félisten
válasz
lordjancso
üzenetére
De van ott is, csak nem ugyanakkor, mint nálunk.
(#10108) ProEvoFan
Nem volt kedvem játszani. De ma vagy holnap lehet, hogy megyek.
-
ProEvoFan
nagyúr
észrevettétek hogy 1 órával előbb jött a napi ajánlat?
(#10109) polonic
Na köszi, ezt sem tudtam
(na és mi van a BF3-al?) -
Niczo
senior tag
Napi ajánlat: Toki Tori 66% off
-
Elvileg még HL2 sem kell hozzá, csak Steam.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Mivel sokat offline-oztam, tisztàba rakom a dolgot kicsit. Minden jàtékot legelöször el kell inditani Online, különben nem indul el Offlineban. Achievementeket elvileg megadja Offlineban is, de lehet ez jàtékfüggö. Ha befagy a steam offline, akkor hajlamos legközelebb vagy nem elindulni Offlineban, vagy jàtéko(ka)t nem hajlandó elindìtani. Backup/Restore csak Online müködik. Updatekkel lehet vàltozott valami, bàr nem hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Oled Pokemon Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, faja lesz újratelepíteni. A steam mappám is azon a vinyón van, most másolom át az egészet egy másikra amíg gond nem lesz.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Munkahelyről plussz mobilról írni nem egyszerű, különben jobban leírtam volna. Azért is kezdtem a 'Bár' szócskával a mondatot, mert én is úgy látom, hogy nem akkora a veszteségem, hogy érdemes legyen emiatt vesződnöm. Fel lehetne fogni egy legyintésnek is. Főleg, hogy tényleg biztosan vettem olcsóbban is, így ez nem a realizált veszteségem, a tényleges veszteség (már ha nevezhetjük annak) olyan ~2300ft körül mozoghat. Ami, ha a másik oldalról nézzük végülis jelentős, hiszen ennyiből 3-4x is jól tudok lakni, ami már nem mindegy nekem

Ha az haverom bukik az ilyenekre szolok neki.

eami