- Telekom mobilszolgáltatások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
-
bul07
nagyúr
válasz jozsi252 #80249 üzenetére
Nálam ez akkor írta ki mikkor ugyan azt a paypal-t akartam használni másik fiókomnál
Tehát sok fióknál használni ugyan az a paypal fiókot nem engedi és ezzel a hiba üzenettel gátolja
Próbáld meg bánkártyáról feltölteni[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
válasz jozsi252 #78394 üzenetére
A számlázási cím és a bankkártya/PayPal adatoknak egyeznie kell lehet ahhoz hogy engedje a fizetést.
No most ez másik accon, főleg ha ő is szokott vásárolni/vásárolt már lehet más van elmentve.
Tehát hozzá kell adnod rendesen névvel címmel stb stb mint fizetési eszköz a kártyád/PayPal accod.
Szerintem az utóbbi szigorítások óta lehet nézik ezt is.De ez csak egy lehetőség.
Lehet venni online steam gift cardot elvileg, veszel egy olyat és odaadod neki a kódját. Persze nincs ilyen kis összegű.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bul07
nagyúr
válasz jozsi252 #78392 üzenetére
Én is így jártam nemrég csak akkor játék vásárlás nem sikerült , lehet megint lehat a rendszerük próbáld meg később hátha gatyába rázzák addig
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
-
cskamacska
addikt
válasz jozsi252 #74935 üzenetére
Steam Threats: What They Are and What You Can Do to Protect Your Account
Steam annyira kinőtte már magát, hogy külön phising megoldásokat, trójaikat, és rablószkripteket készítenek rá. Legtöbb ilyen cuccnak közös vonása, hogy Steam csevegés ablakban minden ismerősnek továbbküldik az elérhetőségüket valami másnak álcázva, és így kirámolják az egész környéket. Sok felhasználó nem is tud róla hogy a nevében malware linkeket küldözgetnek, és így napokig, vagy akár hetekig(!!) zaklatják a Steam barátaikat. Ezzel az Steam Support nem tud mit kezdeni, kénytelenek eltiltani a közösségi szolgáltatástól, máshogy nem tudják kordában tartani a spam hullámot. Az újabb bot változatok ugyanis nem az égből pottyannak, a készítők távvezérelt Steam profilokat vesznek elő, azok bejelölnek véletlenszerűen embereket, majd miután azok balek módon visszaigazolták őket, jön a malware link, és ez egész kezdődik újra. Na most a Steam mi alapján méri ki, hogy az ötös közösségi szintű ismerősöd rendes felhasználó, a level 6-os bot meg potenciális veszélyforrás?(mert már a terjesztők sem csak új fiókokkal bohóckodnak, fillérekért vett magasabb szintű farmoló profilokat is látni akár több ezer óra játékidővel)
Amúgy nem szörnyülködni kell*, nem VAC banánt, vagy teljes fiók zárat kapott, csak eltiltották a haverkodástól. Tessék kipucolni a gépét(nem tudni hogy egy tisztes férget, vagy csak egy gyors fiók rámoló szkriptet kapott be ugye ), fejébe verni a kiberbiztonság alapjait, új Steam fiókot nyitni, rávezetni family sharinggel az előző fiók játékait, és az át nem hozhatóakat leírni veszteségként.
*IQltúra ez rád is vonatkozik, nem a játékok elérhetősége, kvázi tulajdonjoga lett oda. Ha csendben meg bírna a srác ülni a seggén, az unokáknak is mutogathatná, hogy a Forradalom előtt 蒸汽-en milyen furcsa volt angolul játszani kínai helyett.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
maross
nagyúr
Ez csak egy file amit buta modon a user le tud futtatni es kiadja az ukaszt hogy fiokot lerabolni, uzenetet tovabbkuldeni mindenkinek. Par sornyi script amit a steam megert (szerk: kihasznalva egy win biztonsagi hibat, hogy mindezt .scr-bol meg tudja tenni), nem fogja a virusirtod felismerni, max malwarebytes (szerk2: abbol is csak a premium, ami valos idoben ved, esemeny utan mar halottnak a csok) es tarsai, az is csak ha mar felkeszitették ra.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
djculture
félisten
Üdv a való világban játkaidat is bármikor törölhetik bármilyen hivatkozással. Adigitálisan megvett javak gyakolatilag egy lufik.. Akinek már töröltek bármilyen játékot a profiljáról az tudja miröl beszélek. Most tekintsünk el az okoktól. Fizikai termék esetén ez kb mitha ráadrugnák az ajtót odamennének a polcodhoz és lekapnák a játékot majd távoznának egy igy jártál és máskor ne csinálj ilyeneket felkiáltással.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz jozsi252 #74923 üzenetére
Hát, ennek a fióknak annyi!
Ha először fordult elő ilyen, akkor egy ici-pici reménye van rá, hogyha ír a Supportnak egy szívhez szóló levelet, hogy éppen Karácsonykor kapott el egy ilyen vírust, akkor talán megkönyörülnek, és feloldják a ban-t. Egyszer. De baromira legyen hálás a sorsnak, ha sikerül!
-
válasz jozsi252 #74913 üzenetére
Én sürgősen jelszót változtatnék, és bekapcsolnám a Steam Guard-ot. Chatelni tud még? Vagy terméket értékelni?
Bármilyen levél, ami a Steam-tól jön, fenntartásokkal kezelendő, linkre csak akkor szabad kattintani benne, ha például jelszó emlékeztetőt kértél. Ha egy kattintott linken be kell jelentkezni, az oldal címének mindenképp https:// protokollal kell kezdődnie (ez a mai böngészőknél zöld jelzést, vagy zöld címsort is jelent).
A Steam Friends az mi? A chat akar lenni?
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
törölt tag
válasz jozsi252 #47678 üzenetére
Pár napja én ezt úgy oldottam meg, hogy az illetőt aki egy perverz kép linket küldött minden figyelmeztetés nélkül + utána még egyet amire már rá sem klikkeltem csak sejtettem, hogy hasonló, így elsőnek kapott egy minden kommunikáció blokkolását, majd töröltem is a baráti listámról.
-
Wizard of Oz
aktív tag
válasz jozsi252 #47684 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen hamar vált, sosem használtam. Lehet, hogy újra kell indítani a klienst.
szerk.: illetve ha bejelentkezve nézed az ismerősöd barátait, akkor persze, hogy online leszel, hiszen magadat nem tiltottad le
[ Szerkesztve ]
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
csaba951
veterán
válasz jozsi252 #44022 üzenetére
Ugyanezeket az adatokat megküldik az e-mail címedre is, onnan ki tudod nyomtatni később is.
Egyébként később nem igazán jó semmire sem, maximum neked ha könyveled a kiadásaidat. Ha ellopják a fiókod, akkor majd azt a bankkártyaszámot/paypal vagy webmoney fizetési azonosítót kell megadnod amivel vásároltál.
-
addikt
válasz jozsi252 #44022 üzenetére
Nem, később már nem.
Nyomtasd ki akkor pdf-be (CutePDF), xml-be (Windows beépítetten tudja, nézegetője is van), vagy másold ki a szöveget sima txt-be.
Amúgy nem tudom hogy jó-e ez a nyugta bármire is, fióklopásnál pl. scant kérnek a dobozos játék kódjáról. Na majd Csaba Steam Nagymester megmondja.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
-
addikt
válasz jozsi252 #43256 üzenetére
A játék könyvtárában tuti van egy DirectX-es alkönyvtár. Onnan indítsd el a setupot, az majd felteszi (bár első indításnál a Steam is megcsinálja, de futtasd csak kézzel, abból baj nem lehet).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
qdak
addikt
válasz jozsi252 #26075 üzenetére
játék tartalom konvertálás ?
nálam is ezt csinálja, és nézem a kis ablakot h töröl file okat még jo h a konfim le van huzva remélem mindent le0ázmod: mindig elfelejtem h keresőzök, fura h nekem csak most csinálja az meg mikori hsz ?
elmegy a picsbe, most van 1-2 orám, semmi dolog erre szivatnia kell, remélem kifagy
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
ViharVadász
őstag
válasz jozsi252 #42500 üzenetére
Szia!
Úgy hallottam, hogy a játék az alap felbontást használja a játékban is(tehát ha mondjuk 1366x768-as felbontást használsz a számítógépen, akkor a játékra is ezt a felbontást alkalmazza).[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Jinxb1rd
addikt
válasz jozsi252 #41681 üzenetére
Ezenkívül néha beakad az egér igen. Én úgy oldottam meg hogy kiléptem a menübe majd vissza. 1x általában elég volt, max 3-szor kellett ezt eljátszani.
Az is elképzelhető, hogy valakinek egyáltalán nem akar működni, arra valami olyasmit olvastam hogy egy dll fájlt kell rakni a könyvtárba, de ennek neked kell utánajárni.
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz jozsi252 #41661 üzenetére
A GTA 3, GTA: Vice City és a San Adreas esetében is ez van.
Ok: Túl sok az fps-ed a játékban (túl jó a gép)
Megoldás: Bekapcsolod a framelimitert a beállításoknál. Ez a GTA 3 és Vice City esetében még oké, de San Andreasnál csak 25 fps-ed lesz így, ami nevetséges szerintem. Ennek a problémának a kiküszöbölésére külső programot használtam a framelimit módosításához (RadeonPro-t, 40 fps-re állítottam)We are only Stardust...
-
addikt
válasz jozsi252 #39474 üzenetére
Jobban jársz, ha a Vezérlőpultból szépen egyesével uninstallálod őket ahogy kell.
Amúgy ha nem adtál meg másik könyvtárat a játékaidnak, akkor a Steam mappán belül van az összes. Tehát a Steam mappa letörlésével törlöd azokat is. Viszont így nem tudod, mi minden szemét marad a registryben.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
ViharVadász
őstag
válasz jozsi252 #39474 üzenetére
Nem törli le akkor a játékokat, megmaradnak a helyükön. Neked kell akkor azután kitörölni az egész Steam mappát letörölni, plusz akkor azután érdemes egy bejegyzés vizsgálatot csinálni, hogy az elmaradott fájlok nehogy elhitessék a géppel, hogy még fent vannak
[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
addikt
válasz jozsi252 #39234 üzenetére
Nagy valószínűséggel nem fogod tudni beregelni, mert akkor ezt már az első telepítésnél meg kellett volna tenned. Tehát a játék nem Steames, és igen ritka, hogy dobozos játék később regelhető legyen a Steamre.
Ettől függetlenül próbáld meg nyugodtan, legfeljebb nem fogja elfogadni a kódot, bajod nem lesz abból hogy már a gépeden van.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz jozsi252 #31797 üzenetére
Nem tudjuk hogy tiltott e a VPN-es aktivalas VAGY pedig csak a VPN-es steam shop átverést buntetik... tovabbra sincs példa bannolt emberkére augusztus óta...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
félisten
válasz jozsi252 #31799 üzenetére
Karácsony környékén már biztos fog kapni egy -50%-os akciót, várjátok ki azt, ha biztosra akartok menni.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
félisten
válasz jozsi252 #31792 üzenetére
Mivel nem régiózáras, és VPN-aktiválás sem kell hozzá, bíztató.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
Youri
veterán
válasz jozsi252 #31648 üzenetére
Mert eddig is irreális magas áron nyomták a játékokat mi? Ja, hogy az itthoni viszonyokhoz képest irreális az 50€? Az nem szempont. Mint ahogy ezt a Steam szemére vetni sem, mert nem ők határozzák meg az árakat...
3DMark. Letölteni nem lennék hajlandó, nem pénzt adni érte
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
Ilsyde
őstag
válasz jozsi252 #31130 üzenetére
Ha futtatsz mast is ugyanarrol a vinyorol mikozben Steamben jatszol akkor lehet belassulas, hiszen ide-oda kaparaszik a tu mikozben tobb helyrol probalja beolvasni az adatokat.
Egyebkent meg ha a WD Black gyorsabb mint a mostani vinyod akkor erdemes attenni oda mindent, vagy legalabb azokat a jatekokat amiket sokat futtatsz.
-
cskamacska
addikt
válasz jozsi252 #29606 üzenetére
"Bakker, akkor csak sima 1 játékos aztán kész? Fejlesztők nemtudom mi jót láttak ebbe hogy így csinálták meg "
Ej, jó ecsém, azért azért nagy szavak ezek. Nem is csoda, ha a mai játékok egyre inkább unlockos, grindelős, achievementes, DLC-s, MMO izék lesznek.
Ha továbbra is ilyen elcseszett irányba tart a játékipar, lehet visszaszokom asztaliteniszre a végén.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cskamacska
addikt
válasz jozsi252 #28338 üzenetére
Nna, már megint a buta shooterek, meg a zértelmiségi indie ellentét.
De ha így elkezdted, tán tovább is folytathatnád melyek azok a mostani buta játékok amik a _grafikával_ szeretnének hódítani. Tavaly ugye kijött két nagyobb név ami feljebb nyomta a lécet, a direkt dudebro pistikéknek készített Witcher 2( ), meg a BF3, ami ugyan nem újította meg a műfajt, de azért elég szolid lett azon belül.(single-t nem szbad nézni, az a CoD-ot is alulmúlja)
Volt viszont temérdek indie szemét ami direkt a 80-as évek egyszerűségét célozta meg, mind grafikában, mind játékmenetben. Namost, a RPG Maker szökevény jRPG féleségek is masszívan ebbe a lukba csöppentek nagyon kevés kivétellel.
Pl a Cthulhu-t sem tudom hova tenni, ZS kat jRPG-nek túl over the top, "rendes" játéknak meg kevés/unalmas."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Źşë'
addikt
válasz jozsi252 #26270 üzenetére
az olyan moddolt szerókat érdemes elkerülni, főleg ha lassan jön a content, (azért is érdemes mert lehet h balckistes és azokra nem ad semmi fejlődést stb)
(#26274) AMD_ok elég érdekes, ilyen hangos novella szerűség, kell hozzá angol tudás, mert ahogy mész előre a játékban úgy "olvassák" fel a dolgokat... legalábbis nekem ezt mondták
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
TommyX_
őstag
válasz jozsi252 #26052 üzenetére
Én annak idején csak a KF-t vettem meg, majd később az Outbreak character packot, de csak is Dj Scully miatt.
Amit ebből kiakartam hozni, nézd végig a packokat és ha egyik karakter sem tettszik, akkor elég csak az alapjátékot venni.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
Źşë'
addikt
válasz jozsi252 #26052 üzenetére
változatosabb lesz a játékod, sok karakter közül válogathatsz, pl ha haverokkal játszol és nekik is van pár egymás játékát teszitek színesebbé..
ezeket zsákoltam én be most:
- The Hitman Collection 4,99€
- Prince of Persia Complete Pack 9,99€
- Trine 2 3,24€
- Legend of Grimrock 4,39€
- Killing Floor - Harold Lott Character Pack 0,99€
- Killing Floor - Urban Nightmare Character Pack 0,49€"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
danih
veterán
válasz jozsi252 #25946 üzenetére
http://www.steamgamesales.com/
Lehet rendezni kedvezmény mértéke alapján, ez segíthet.[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
válasz jozsi252 #25942 üzenetére
szoókásuk nem mindent kirakni... kutatokdni is kell. meg alkalmasint wishlist-edet nézni, ott is látod a leárazásokat.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest