Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
polonic
üzenetére
Igen, és ezzel együtt a Valve nem is vállal felelősséget a továbbiakban a trade-ekért, vagyis ha pl. úgy kapsz egy játékot, hogy lopott hitelkártyával vették, simán leveszik az accountodról, és nem kapod vissza azt, amit te adtál érte. A béta alatt még visszakaptad. És ez csak egy példa volt átverésre, csalásra.
-
polonic
félisten
Tegnap óta a steam trade kikerült a beta állapotból.
-
danih
veterán
tőtött egyet most jó
-
Kassadin
addikt
Nálatok is halott a steam?
-
jozsi252
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
Azt tudom, de állítólag steamen kell aktiválni a gamet, vagyis ottis lehet, azért kérdem hogyha ott aktiválom akkor most a rosszat vagy jót tölti le?
Mondom galaxist felhívom ma hogy péntekre van írva a megjelenés aztán mivel előrendeltem gondoltam hogy lehet is menni érte, hétvégén szeretném tolni, erre ért a hideg zuhany, péntektől lehet megrendelni és majd max hétfő kedd fele... na mondom ennyit a hétvégi game-ről
De l4d2 után, biztos felüdülés lesz, grafikába is mindenbe, csak steames verzsönt addig hozzák helyre.
-
törölt tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Az a bundle játék ígyis-úgyis egy promóció keretében kerül hozzád, külön kezelt (esetleg eleve más formátumú) kulccsal. Szóval az, hogy van egy lemez is mellé nem jelent semmit.
A problémát most sem a DRM okozta.
-
cskamacska
addikt
válasz
üzenetére
Mert hogy? Ha nem Steam kupont, hanem egy nem Steam függő játék lemezét pakolták a volna a videókártya mellé(mint a régi szép időkben), nem lenne semmi gond.
Így bízzunk meg az onlány DRM-ekben. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
más:
Hitman cumók jó játékok
, de azok külön 7 euróért is elérhetőek a Hitman csomagban, a Kane and Lynch pedig az összes mutációjával együtt sem ér 10 eurót. 
-
Doki16
addikt
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat Cloning Clyde -67% 1,66 euro
-
jozsi252
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
Sry elkerülte a figyelmem a gamepodos cikk thx

Jólenne hogyha télleg az európai megjelenésig ( szept 9 ) kijavítanák ezt a hibát.
Illetve ugye ezt a játékot Steamen kell/lehet aktiválni, valószinű hogy a dobozos verzió is rossz amit kell vagy lehet aktiválni steamen? vagy csak az rossz ami közvetlenül steamen lett vásárolva? nemnagyon tudjátok ezt mi
-
Wolverine
félisten
válasz
jozsi252
üzenetére
És ezt említették is a patchről szóló hír kommentjeiben is...
-
jozsi252
veterán
Nagyon durva baki, és az amerikába megjelent steames verziókat érinti.
-
7
addikt
Erősen eltértetek a topic témájától, nem lesz ez így jó

-
polonic
félisten
A Valve is vizsgálja már a Dirt 3-as ügyet.
-
whatever
aktív tag
ne vegyen senki steamen aktiválható dirt 3 kulcsot. sokan próbálnak most nyerészkedni ezzel.
-
Kassadin
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én is azt használok, csak ajánlani tudom.

-
Amantius
senior tag
AVAST 6 Pro (fizetős). Egy ideje Comodo tűzfalat használok.
[ Módosította: 7 ]
-
bul07
nagyúr
Nálam Avast (v.6) , sose volt bajom vele és most már nagyon egyszerű is lett regisztrálni az ingyenes verziót(beleépítették nem kell még email se)
-
TazLeacher
nagyúr
Én a Microsft Security-t. Ingyenes, és eddig működik. De én a felelőtlenebb fajta vagyok...
De mióta ez van, nem kúszott át semmi.[ Módosította: 7 ]
-
Nordic
Közösségépítő
Az ESEt-el csak az a bajom, hogy ez alőtt a 3 progi előtt azt használtam, és a BD, a Kap., meg a Norton is sok olyan gyanús fájlt talált, amit a Nod nem is jelzett(pl a haverom döglött vinyójáról lementett adatok között). Azon is gondolkoztam, hogy simán csak vírusírtó+win7 tűzfal, meg Win Def kombó, de csak jobb lenne egy teljeskörű védelem egy gyártótól.
Sajnos a testreszabásokban már nem nagyon hiszek. A Norton gyönyörűen testre volt szabva(a tűzfalához hozzá volt adva minden szükséges fájl - steam.exe, hl2.exe, gameoverlayui.exe), mégsem engedett multizni. Úgyhogy jelenleg vírus progi nélkül vagyok.
-
BandiHUN
veterán
Én csak a Nod32-t használom,de semmi baj vele, +1 ESET

-
Nordic
Közösségépítő
válasz
jozsi252
üzenetére
Ez gonosz volt
...Más: Ki milyen vírusírtót használ?Én eddig akárhányat teszteltem, egyik sem szerette a Steamemet. Kezdtem a BitDefenderrel, ami nem hagyta elindítani a TF2-t. Ezután áttértem a Kaperskyre, ami meg hagyott multizni, viszont fogta a gépemet, meg dög lassú volt. Most Norton-t hazsnáltam, de ezzel meg hiába indul akár a TF2 akár a CS:S, nem találok szervert, lévén nem látja egyik sem, hogy futna a Steam...Kezd eldurranni az agyam. Hozzáteszem, csak teljes próbaverziós progikat teszteltem(értem ez alatt, hogy vírusírtó+tűzfal+spyware egyben).
-
jozsi252
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
vagy mást

-
Serpiko
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ez jó
E-Sport. 
-
polonic
félisten
Volt szó a kategóriákról és az azokba helyezett játékokról, hogy más gépre való steam telepítéskor ott is megmaradnak-e.
Jelentem, igen!
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat Hamilton's Great Adventure -50% 4,99 euro
-
cskamacska
addikt
válasz
Serpiko
üzenetére
A Velvet Assassin jó játék, bujkálós-osonós-náczigyilkolós, némi Hitman-es öltözködéssel, és művészfilmes kinézettel-történettel. Az külön extra, hogy egy adag kábítószer után a főhősnővel meztelenül lehet szaladgálni..

Kis angol bemutató róla
: Zero Punctuation: Velvet AssassinNem mellesleg azon kevés játékok egyike, ami nálunk olcsóbb, mint az usákoknál, vagy a bretonoknál.

-
jozsi252
veterán
Valaki tudna segíteni hogy trackmania szerón vannak zenék, és azokat hogy tudom lejátszani mert nem engedi az oldal, techmini szeró-ról lenne szó pingking.cc asszem az oldaluk és azon van 100+ zene, viszont rámegyek és nemtörténik semmi, írtam a szerón de basztak segíteni.
ti nemtudnátok megmondani hogy hogyan lehetséges a lejátszás?
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat Velvet Assassin -50% 2,49 euro.
-
törölt tag
válasz
intercooler
üzenetére
Néha meglepődnél, hogy az ilyen "gagyi" játékok mennyire megdolgoztatják még a komoly embereket is, hogy célhoz érjenek.
-
törölt tag
The Chronicles of Riddick™ Assault on Dark Athena, ez mi a rák akar lenni:
After activating the game for a third time TAGES will start a 30-day timer. After 30 days you will get that activation back up to 3 total activations? -
olly
aktív tag
válasz
intercooler
üzenetére
ha nem lennének ilyne akciók a kutya se figyelne rá
pl én még nem is láttam soha ezt a jáétkot, de így ezek nem igen nagy nevű játékok is kapnak egy kis figyelmet, még ha a vétel kevés is lesz belőle, de 24órán át rajtuk van a figyelem -
válasz
intercooler
üzenetére
Körökre osztott, stratégiai játék. Miért, mi baj van vele?
-
intercooler
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
Ez jó

-
cskamacska
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Ezt most úgy mondod, mintha nem futhatott volna össze Steam-en egy másik multiplayer partnerrel egy kis koca lanpartyra.
Tudod, van aki több fiókot is használ egyszerre.. 
-
intercooler
őstag
-
polonic
félisten
Napi akció: Delve Deeper -50 %
Függő kolléga biztos csajozik.
-
bnorbert989
tag
Köszi a választ.Nem akartam eddig pénzt áldozni rá,nem is fogok más féle játékok érdekelnek,de kipróbálom ha már így van rá leehtőség

-
Youri
veterán
válasz
bnorbert989
üzenetére
Az akció lejártáig ingyen multizhatsz a Black Ops-szal
-
intercooler
őstag
válasz
bnorbert989
üzenetére
Igen
és ha minden igaz vasárnap estig -
KING1000
tag
Köszönöm a válaszokat!

-
-
KING1000
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy amit ATI kártyák mellé adnak DiRT 3 kupon kódot, azt fel tudnám-e használni az OnLive rendszerén belül? Vagy csak Steam-en belüli használatra jogosít fel?
-
lotek
csendes tag
Play Call of Duty: Black Ops Multiplayer for free until Sunday!

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Raspberry Pi
- Ingyenes az Epic Store-ban a Bloons TD6
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Így bízzunk meg az onlány DRM-ekben. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, de azok külön 7 euróért is elérhetőek a

E-Sport.

Csak nem szóltam, mivel válasz nem jött, gondoltam senkit nem érdekel/mindenki tudja.

eami