Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
-
bepken
veterán
szerintem arra a bizonyos "R" számra gondolsz (aminek talán visszaállító kód a neve?), amit a mobil hitelesítő aktiválásakor tol eléd hosszú másodpercekig. na most, tudtommal ez csak olyankor szükséges, ha egyáltalán nem férsz hozzá a hitelesítő eszközökhöz (se készülék, se telefonszám, se email) - tehát ha ezt a számot beírod, akkor az aztán tutibiztos, hogy kapod is a 15 nap bant, mellesleg tök jogosan.
én viszont a fentebb eami által is leírt módon tettem vissza (most is) az appot, illetve épp úgy adtam hozzá a fiókjaimat, mint már sokadik alkalommal...mert hogy 1-2 havonta rendszeresen ROM-ot cserélek vagy gyáriztatok... (tudom
)
illetve sosem láttam még 24 és 48 órás trade/market bant. csak ezen kaptam fel a fejem. mindegy, nem árt vele, inkább legyen. tényleg csak meglepődtem
-
-
-
Vesporigo
aktív tag
Szia! Minden nap nézem, de még mindig semmi változás.
Szállítási részletek megnézésénél még mindig "Szállítási állapot: Feldolgozás" van nekem is.
A vásárláselőzményeknél ha a Tételeknél a Steam controller-re kattintasz, ott mutatja, hogy "Szállítási állapot: Hamarosan szállítva". De ez sem változott a megrendelés óta.
Szintén június 26-án rendeltem.
Steamen a Steam controller témáknál nagyon sokan jelezték már, hogy nekik sem érkezett meg még a controller. Van olyan, aki a sale első napján rendelte és még mindig nem érkezett meg. -
csaba951
veterán
-
Chiller
őstag
-
maross
nagyúr
-
nkAAA
aktív tag
Azért valami (fél)megoldást kitalálhattak volna rá, mert ez így eléggé gyenguska. Bár az is igaz - amit korábban említettek -, hogy annyian bevásároltunk már egy raklapnyi játékból az elmúlt időszakban, hogy csak kevés akció lesz, ami csökkenti a pénztárcánk tartalmát.
Joci93: én is

-
-
huskydog17
addikt
Nem, nem segít.
Más kérdés: az miért van, hogy néha, ha átállítok valamit a steam kliensben, akkor egy adott játékot teljesen újra lehúz, valamint egy másik játéknál is a felét újrahúzza? Ezekhez a játékokhoz nem nyúltam, nem korruptak stb. Miért törli a steam mindig ugyanazoknak a játékoknak a fájljait? Nagyon idegesítő. Ez általában a steam kliens nyelvének átállításánál jelentkezik.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Az összes steames gift csoport igy müködik , nem csak az enyém.
Egy sorsolás elkészitése a SteamGiften max 3 perc - ha az sok idő sajnálom.
Megbeszélhetjük , és feltehetem én is a nyereményeket a SteamGift-re (megemlitve hogy tőled származik). Másnak is megtettem , neked is megtenném ha kérsz. -
csaba951
veterán
Némi lényeges információ kimaradt...
This backup file contained user names, email addresses, encrypted billing addresses and encrypted credit card information. It did not include Steam passwords.
A biztonsági másolat felhasználóneveket, e-mail címeket, titkosított számlázási címeket és titkosított hitelkártya adatokat tartalmazott. Steam jelszavakat nem tartalmazott.
We do not have any evidence that the encrypted credit card numbers or billing addresses have been compromised.
Nincs semmi bizonyítékunk arra, hogy a titkosított hitelkártya számokkal vagy a számlázási címekkel visszaéltek.
Számlázási címekkel szerintem nem sokra mennének. Az emberek ezt maguktól is megadják rengeteg helyen. A hitelkártya számokkal meg nem sokra mennének, mert azóta az összes kártya lejárt. Ja, és első lépésben dekódolni kellene az adatokat, hogy ezekhez az adatokhoz egyáltalán hozzájussanak.
Ebből az egészből látszik, hogy a Steam-nél nem a megtörhetetlen rendszert akarták kiépíteni. Már eleve úgy tervezték meg a rendszer, hogy a hackerek átveszik az irányítást a rendszer fölött, a kényes információkat, adatbázisokat áttöltik a saját rendszerükre. Na, ebben a helyzetben hogyan szerezzük vissza az irányítást?
Ellenpélda a Sony PS3. Itt abból indultak ki, hogy az összes gépet a Sony gyártja le, tehát teljesen ellenőrzött, biztonságos körülmények között készülnek. Tehát amikor megtervezték a kliens-szerver kapcsolatot, akkor a klienst feltétel nélkül megbízhatónak fogadták el. Na, ez egy darabig működött is. Aztán ügyes emberek módosítani tudták a klienst, mert hardver és szoftver oldalról egyaránt belenyúltak. Na, ezt a módosított klienst is megbízhatónak fogadja el a központi rendszer. Márpedig akkor a kliens gépről a szerverre küldött adatok is megbízhatóak. Na, innen kezdve ügyesség kérdése, hogy valaki rosszindulatú kódot készítsen, amit a szerver feldolgoz.
-
DeFranco
nagyúr
Én is csak az edge, meg a potenciálisan később hozzácsapott játékok miatt vettem meg... meg támogatásképpen, az elv miatt.
DNF DLC-re valaki vélemény?
@Amantius: jó, azért tegyük hozzá, hogy magánvélemény, de a demónál jobban tetszik sokkal. Plusz most már egyszerre 4 fegyver lehet nálad, ami sokkal több, mint az eredeti 2.
-
ObamaHD
csendes tag
Elég sok csoport van, amibe nem csak meghávóval lehet bejutni, de viszont ha olyanokat akarsz, hogy Skyrim, L.A. Noire, stb ahol napi szinten ilyen giveawayek vannak oda csak meghívóval, pl. http://steamcommunity.com/groups/d22zone <- csatizz ide, én is erre a groupra csinálom a giveaway-eket ráadásul napi szinten vannak amiket persze nem én csinálok, de ilyenek ,hogy egyszerre 10 copy meg hasonló. Még van idő Skyrim-re is nevezni de az fórum giveaway, minden információt megtalálsz a groupba vagy a www.d22-zone.com -on
-
Alien83
senior tag
Pontossan!

ezért vártam vele, pedig ugy volt akkor megveszük haverral, de csak ő vette meg én vártam, nem hiába..

17598:
nekem van egy account, meg sóginak, egy helyre van a megmaradt szén ami 3 szén, és nem bannoltak.
Nagyon ipari tételbe bannolnak csak!17599:
engem is bannolnának de én csak 1-2 esetről hallottam, 200-300 direkt erre a célra készített profilal.
pl józsi1-nek volt ennyi haverja: feri002-feri437
nah ez durva...nekem 2 profilom van, de nem basztam ki mással, mert 3 szenem maradt, és nem rontom a sorsolás menetét vele!
-
Ilsyde
őstag
Úgy, aha. Az vele a célom. Pár napja vettem Just Cause 2-ket meg Lara Croftokat 2,5 dollárokért, azokon viszont már túladtam.
más
Elorendelheto a kovetkezo indieroyale, lesz benne Nuclear Dawn (kár hogy barom voltam és anno elorendeltem) meg másik három játék amit csak találgatni lehet hogy mi.
-
kovsol
titán
-
Béééla
őstag
Viszont az a durva, hogy HA csak egy userje lett volna, akkor ezt TF2-ben úgy hívnánk, hogy (nem írok le csúnya "szavakat", mert elvisz a NIBEK-TEK-Pintérsanya és lassú tűzön egyengetnek laposra antiszemitizmus miatt)
Csomó ilyen van, ezek úgy csinálják, hogy a képen látható kulcsból bevásárolnak, a játékon belül elég sokat ér, és nyúzzák a népet, ugyanis az achievement cuccok már jó ideje nem cserélhetők.
Bár hozzá kell tenni, hogy inkább vasa van az ürgének, mint használható vagy fura cucca, tehát ennek a függvényében még nem is lenne olyan kőgazdag gyerek, öcsém egy jobb napon csak egyik trade szerverről másikra mászkálással, és a használhatatlan ünnepi dobozok ide-oda cserélgetéséből 3-4 "nagy" vasat simán összeszedett. De egyvalami biztosítja, hogy azért biztos nem keveset farmolt: a Bill sapi
Remélem az ilyet úgy seggberúgják, hogy visít.
(mondjuk azt is górcső alá vetném így az ünnepek végén, aki ezres nagyságrendben szedett össze szenet oszt PERMABAAAAN)
Legalább lenne esélye Nekünk, kis júzereknek a nyerésre, ha már csak szén jutott nekünk (meg kupooon)Amúgy érdemes megnézi, azok valószínűleg a farmerek, akiknek rengeteg not tradable
játéka van
Mukibuci: neked is, mint korábban: helyi tartalom mentése a Steamen, pendrive-on, bármin át, ott biztonsági mentés visszaállítása, és kb ugyanannyi idő, plusz választhatsz méretet, mekkora darabokra szedje a mentést
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Neked megvolt korábban bármelyik rész?

)

már melóban vagyok, nem látom mit ír ki.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami