Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Na, a tegnapi akció termése:
Mass Effect 2 - 5 EUR
Portal 2 - 6,8 EUR - FrozeN` kollégának köszönet
Ezekre már régóta vártam.

-
bAtt001
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
igen este 7ig, még van belőle most 10 és fél óra

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
Vírusirtód nem lehet, hogy kártevőnek nézte? Pontosan mi történt? Indítottad a játékot és kiírta hogy hiányzik valami és letölti? Nem lehet, hogy csak frissítéseket töltött le a játékokhoz?
-
huskydog17
addikt
Sziasztok!
Egy meglehetősen furcsa jelenségről szeretnék érdeklődni, talán nem csak nálam jelentkezett/jelentkezik ez a bosszantó probléma. A gond szerintem a steam kliensével lehet, ugyanis a jelenség, hogy mindenféle értesítés vagy előzetes jel nélkül bizonyos játék bizonyos állományai egyszerűen törlődnek a merevlemezről úgy, hogy én nem csináltam semmit. Emiatt újra sokat le kellett tölteni, egyik játéknál mindig csak egy darab fájl tűnt el, míg a másiknál majdnem az egészet, több GB-ot újra le kellett tölteni.
Ez nagyon idegesítő probléma és nem tudom, hogy mi okozza, nem jöttem rá, mivel mindenféle logika nélkül történik ez.
Eddig mindössze két játéknál jelentkezett, de nem akarom, hogy még egyszer megtörténjen, kérem aki tudja a megoldást, az jelezze, köszönöm! -
lordjancso
senior tag
válasz
lordjancso
üzenetére
KubanitoS kolléga megtalálta a választ!

Ezer hála és köszönet innen is!
-
Itt van egy teljesebb lista az akciókról, rengeteg játék 70-75%-os engedménnyel van már most is!
-
válasz
horvathd
üzenetére
Még egy kérdés: ez most zuhanyozás közben jutott eszembe:
- mi történik így azokkal a játékokkal, amiket az átirányítás után töltök le? Pl jön valami akció, megveszem, kattintok a Download gombra: hova mennek ezek a fájlok? Az új helyre (HDD) vagy a régi helyre (SSD)?
-
BioNiCMaN
addikt
Unreal Tournament: Game of the Year.

Anno elég sokat játszogattam vele. Nem mai gyerek, nem tudom mennyien nyomják még.

-
AxBattler
félisten
No, én most sebtiben behúztam az AvP Classic-ot, a Beyond Good and Evil-t, az UT GOTY-t, meg a SegaMD-os Golden Axe-t - és kijött 7,81 ójróbó'...

Hosszú még az idő nov. 28-ig, és még hosszabb az akciós lista: SWRepCommando (5,4,-), Doom csomag (17,5,-), Kings bounty csomag (15,-), Gothic Universe (10,-), Orange Box (7,-), Stalker Clear Sky (5.-)...
...Dragon Age Origins Ultimate (15,-) !!!
ID Super Pack-ot is megvenném, csak lenne benne a Quake Wars is...

Ajjajj, mi lesz itt a bankszámlámmal...

-
AMD_ok
őstag
válasz
maross
üzenetére
Melyikben? Mert ebben benne van
-
Az lenne a kérdésem, hogy ugye azt meg lehet oldani, hogy egyes mappákat (pl a "steamapps" mappát) áthelyezzük másik meghajtóra, és ezt a Steam számára egyfajta átirányítással megadjuk?
Mintha lett volna már ilyenről szó...És ha ez lehetséges, akkor én azt kérdezném meg, hogy az lehetséges-e, hogy a Steam programot feltelepítem a C-re, viszont a "steamapps" nevezetű 238GB méretű mappámat, pedig valahova máshova rakom?
Ez ugyanis azért lenne fontos, mert holnap érkezik az új SSD-m, és azt szeretném, ha villámgyorsan indulnának a programok, beleértve a Steamet. A játékok nem érdekelnek, azok tőlem lehetnek "lassúak", jó helyük van a sima HDD-n.
Életképes ez az ötlet így szerintetek?
Előre is köszönöm a tanácsokat

-
hjanos1
senior tag
Sziasztok!
Ha megveszem a Mass Effect 2-t, akkor milyen DLC-ket kapok meg hozzá?
Van valami különbség DLC-k tekintetében az alap és a Digital Deluxe Edition között? -
AMD_ok
őstag
válasz
maross
üzenetére
Erre gondoltál, együtt raktuk fel, de ez ugye nem az United, ez tényleg ingyenes
-
JSaN
addikt
Am erdemes a steam bugyraiba el melyulni, sok erdekes learazott jatekot kilehet fogni:
par ajanlat tolem, tobsege regebbi.Republic Commando Legjobb SW game a JK2 es kotor1 mellett.
Commander keen pack alap, ezt most meg is vettem.
Sacred gold nekem jobban bejon mint a masodik resz, ezen meg gondolkodom.Amugy meg rengeteg 60-75% akcio van, meg en is csak toredeket neztem at.
-
GeneraL_XTX
veterán
-
KubanitoS
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Durva, pont ez a helyzet nálam is. Syrimet most tolom, nem nagyon lehet abbahagyni, rendkívül jól sikerült. Mellette ott van az L.A. Noire, szintén egy remek játék.Két nap múlva itt a Batman pre-order, később a Mass Effect 3, majd Diablo 3 és még később GTA 5. Ja és még élni is kellene.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
GeneraL_XTX
veterán
Karacsonykor az a baj hogy meg veszel mindent egyszzerre es nem birsz majd veluk jatszani, aztan ott marad es lehet el sem inditod.
Nálam most is ez állna fent. Itt a Skyrim, jövő héten Batman, December elején AC. Szóval idén nagyon nem lenne pörgetve egyik sem. De gondolni kell Januártól Márciusig tartó időszakra is ahol az ME3-ig túl sok gém nem lesz

-
KubanitoS
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Ne az ár döntsön minden esetben a vásárlásról! Kérdezd meg saját magad: Akkor is érdekelne ez a játék, ha nem lenne leárazva? Tényleg akarom tolni?
Portal 2-t egyébként sürgősen megveszed, ha rám hallgatsz, nagyon jó kis cuccos. A Duke Nukemmel nyugodt szívvel várj Karácsonyig, nem fogod megbánni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
JSaN
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Nyilvan idovel mindennek lemegy az ara, neked kell eldonteni hogy mindig varsz. Vagy jelenlegi akcioval meg veszed es jol szorakozol. Karacsonykor az a baj hogy meg veszel mindent egyszzerre es nem birsz majd veluk jatszani, aztan ott marad es lehet el sem inditod. (tapasztalat, nekem is van egy gamem amit meg vettem tavaly karacsonkor de meg fel sem telepitettem azota se)
66% is nagyon jo mar, aminek van four packja az meg abszolut. -
DeFranco
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Barátok között is 2 EUR a különbség, HA megkapja a 75-öt. Ami szerintem az esélyes és a valószínű között van valahol félúton. Ez most szerintem kb. pánikleárazás a balhé miatt, tehát mindent lenyomtak amennyire lehet.
Two packban meg még olcsóbb is. Ha nem sürgős, ne vedd meg, a 66-ot biztos megkapja karácsonykor is, és ha nem száll el az euro, bukni nem buksz. Én megveszem, mert KELL

-
GeneraL_XTX
veterán
Azt mondjátok csak 75%-on érdemes vásárolni? Mert a Portal2 és a Duke Nukem is 66%

Valószínüsíthető hogy ezek karácsonykor megkapják a 75%-ot? Mert akkor várok addig.
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Megvettük haverokkal a Dungeon Defenders-t és próbálunk együtt játszani.
Online Open game (tehát nem ranked). Ha csinálok egy custom vagy egy private meccset, a creating alatt kifagy.
Találkozott valaki ilyen hibával?
Előre is köszi! -
KubanitoS
veterán
Orcs must die jó játék? Megéri ezt a minimális összeget?
-
GeneraL_XTX
veterán
Hmm nem is tudok választani

Az Orcs Must Die! 850ft-ért instant get, esélyes még a Portal2 (2300Ft), a Test Drive Unlimited 2 (1500) és a Duke Nukem 4Ever (2100ft)
Az ME2 is csábít ezen az áron, de itt van a polcon az Xbox360-as Collectors, ki az a hülye aki 2x vesz meg egy játékot?

-
JSaN
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Ez halaadasi akcio het, de termeszetessen nagy karacsonyi akcio is lesz 1 honap mulva.

-
DeFranco
nagyúr
OK, köszönöm mindenkinek, szerintem már zsákolom is a Mass Effectet

-
KubanitoS
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Lesz Karácsonykor is majd.
-
GeneraL_XTX
veterán
Hoppá mi a csuda van itt. Felnézek steamre és nagy vásár van. Ez lenne a nagy leárazás? Vagy lesz még karácsonykor is? (új vagyok még nyáron csatlakoztam a steam-hez
) -
BigBlue69
őstag
És én már Hétfőn megmondtam h valami nagy van készülőbe Szülinapomra!!
-
Amantius
senior tag
válasz
DeadBullet
üzenetére
Én 7.50-ért vettem a nyáron.
-
DeFranco
nagyúr
A mass effect 2 digital deluxe tényleg csak lényegtelen dolgokkal több a simánál?
Van benne valami extra tartalom a simához képest?
re:#10939: és mi az a cerberus network?
-
DeFranco
nagyúr
Portal 2 packban benne lennék, aki társulna, vagy társulhatnék, jelentkezzen.
-
BigBlue69
őstag
Remélem steamen is regizhető lesz:
-
olly
aktív tag
TDU 2 megvéve!!!

nyáron lemaradtam róla így most már sikerült megvennem!
-
JSaN
addikt
Kene csinalni four pack vasarlast.
En egy renegade ops-ban benne lennek.
siman 6,49
de four packban fejenkent csak 3,1225 lenne. -
JSaN
addikt
válasz
DeadBullet
üzenetére
Elkepzelheto hogy olcsobb lesz esetleg ugy kb 50% aron.
-
maross
nagyúr
válasz
DeadBullet
üzenetére
Trackmania united (a sima, nem a forever) mintha ingyenes lett volna, es fel is tettem szombaton...most meg nincs a library-ben. Valami demo verzio volt??
-
DeadBullet
tag
Gyerekek egy kerdes. A trackmania united fog ez ennel olcsobb lenni mondjuk karacsonykor?
-
JSaN
addikt
Huha nem semmi, most akkor minden nap lesz ilyen pack? 27ig?
-
maross
nagyúr

orcs must die-t mar vartam

-
maross
nagyúr
hohhooo mennyi josag steamen

-
DeadBullet
tag
Probaltam a paypalos direkt kartya vasarlast, de nem akar osszejonni. Nem venne meg nekem valaki? Steamen vissza szolgaltatom az arat.
-
KubanitoS
veterán
válasz
DeFranco
üzenetére
Pontosan. Nagyon sokan csak azért veszik meg ezeket a játékokat, mert a készítőket akarják támogatni és szimpatikus nekik ez az annyit fizetsz, amennyit akarsz. Maguk a játékok sokszor másodlagosak. Érvényesül az "1-2 dollárt nem sajnálok rá" érv.
A Royal meghatározza, hogy mennyit kell fizetni minimum és ezzel pont az annyit fizetsz, amennyit akarsz dolgot teszik tönkre. Persze, hogy ez sokaknak nem tetszik.
-
HS 2142
őstag
válasz
maross
üzenetére
Az indie royal alig egy hónapja indult, a humble gyökerei meg már több mint egy évre mennek vissza, ráadásul elég nagy reklámot kapott internet szerte, szinte mindegyik szaklap netes portálján/ fórumán lehetett róla olvasni, amiben az is közrejátszhat, hogy ez a modell nagyobb szimpátiát váltott ki az emberekből, mint amilyet az indie royal kínál. (jótékonykodás, nincs minimálár, stb.)
-
maross
nagyúr
-
válasz
Balazs_
üzenetére
Nem olyan egyszerű az. Kell készíteni hozzá Linux meg Mac portokat is. Na meg fogalmunk sincs, hogy ebből mennyit kapnak meg ténylegesen a fejlesztők, hiszen lehet adni az alapítványoknak is, na meg ott a PayPal díja.
A legelső Humble Bundle-nél még nyilvánosságra hozták az adatokat, ott úgy számoltam, hogy kb 130.000 USD-t kaptak a fejlesztők fejenként. Bár ebből még mindig nem vontam le a PayPal tranzakciós díjakat, melyre nem voltak adatok.
-
Balazs_
senior tag
Mekkora ötlet... Bárki, aki csinált már 2-3 játékot és nem tud mit kezdeni vele, csak felveszi a kapcsolatot a Humble Bundle Inc.-cel és máris keres félmillát.

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Pánik a memóriapiacon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem is fejeztem be 

eami