Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
válasz
Vasinger!
üzenetére
A masodikra a valasz: Nagyon minimalis az eselye de elofordulhat hogy le lesz arazva. De ha le is lesz arazva, meg akkor is dragabb lesz mintha itthon venned meg dobozossan. Jelenleg 60€ = 18390Ft, ami nagyon sok. Még 50% akcional sem eri meg, de bobit ismerve 30% tobb nem lesz rajta. Ha nagyon kell inkabb ved meg most itthon dobozossan.
-
phenomHUN
senior tag
Yeah, Left 4 Dead 2!
Kedves kuzinomnak megvehetem végre
-
Vasinger!
nagyúr
2 kérdésem lenne:
1. Van e rá lehetőség arra, hogy a steames játékaim közül mondjuk egyet átrakjak egy másik meghajtóra itt speciel egy Ramdisk meghajtóról lenne szó.
2. A COD Black Ops lesz e leakciózva még az idén és ha igen mennyiért várható?
A válaszokat előre is köszönöm!

-
FLATRONW
őstag
Sziasztok!
A Half Life 2 furcsán laggol. Megvan a stabil fps, de mégis.
Van erre valami megoldás? Ezelőtt megvolt az a verzió amelyikhez nem kellett a Steam (ezért ne szidjatok le, tetszett a játék és így később megvettem), annál nem volt ilyen probléma.
Igaz az nem is volt ilyen szép, mivel az az alap verzió volt, de hát így sem kéne hogy laggoljon. -
Kephamos
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
WTF? Azt se tudom miről van szó? Mi van ingyen vagy annál olcsóbban?

-
TazLeacher
nagyúr
Mi ez az adventi naptár izé? Mit kell erről tudni? Elkattintottam, de nem találom.

-
Amantius
senior tag
-
phenomHUN
senior tag
Valaki benne lenne ebben?
ÉN ADOM: Dead Island
Te adod: Homefront + összes DLC-t adni
vagy
Homefront alapjáték + Oblivion GOTY.Akit érdekelne kérem, dobjon egy PÜ-t!
[ Módosította: ollie ]
-
Youri
veterán
Vagy natural disaster, a vis major amúgy hasonló jelentésű, mint az act of god
Morrowind? Nem volt nyíl, hogy merre menj, hanem el kellett olvasni a párbeszédet, többeket megkérdezni. A karaktergenerálás nem csak a faj, nem és küllem választásból állt, hanem s különböző skillek kiosztása és hatásuk kikalkulálása annyi időt vett igénybe, mint egy MW3 single hardon

Nem beszélve arról, hogy megjelenésekor nem a textúra pakkokkal lett tele az internet, hanem a felsőközepet, de talán a csúcs VGA-kat is megfektette -
Youri
veterán
Hmm.... elolvastam a giveaway szabályzatot, hogy megtudja mikor sorsolnak. Erre egy ilyenbe futok:
In the event of sabotage, acts of God,
-
SityiSXT
őstag
Újfent Oblivion a napi akció.
-
Tom6
aktív tag
Üdv!
Mitől lehet az, hogy 2 napja nem bírom bekapcsolni a steam guardot?
Ezt írja mikor bekapcsolnám -
GoZoL
senior tag
Aki megvette a homefrontot és persze játszott is vele megmondaná, hogy milyenek a szerverek, játszanak e még sokan vele? Köszi!
-
szacsee
nagyúr
Új nyerteseknek kiosztott játékok lista frissítve.
-
SQX_Barto
addikt
Nálatok kiírja, hogy "bennevagy" a játékban a Daily Deal-nél? Mert nekem eddig ki szokta, de ma nem írta ki, hiába van meg a 10 játék meg a kattintás

-
NFL#13
tag
A Killing Floor-nál ezek a DLC-ként megvásárolható karakterek adnak valami pluszt a játékhoz(fegyver, képesség, stb...)? Szóval aki azt nem veszi meg az nem veszít semmit? Mert túlzottan nem érdekel milyen karakterrel ölöm a zombit.
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne: még régebben megvettem az orange boxot, most vittem végig a half life 2 trilógiát, regisztrálnom kellett steamen a játékot ehhez.
Viszont én nem nagyon vagyok híve a digitális terjesztésnek, tehát semmi szükségem a kliensre a gépemen.
Ha minden lepucolok, akkor később ha valami folytán még is szükségem lesz ismét rá, akkor be fogok tudni lépni? (persze felhasználónevet jelszót már felírtam, nem áll szándékomban elfelejteni)
Bocs ha béna kérdés, de abszolút nem értek hozzá. -
chatran
őstag
Az miért van, hogy a Didimatic, Steamprices stb oldalak nem a nálunk érvényes akciós árakat mutatják? Pl. Killing Floor 3,74€ helyett náluk 4,49 €.
-
danih
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Két féle játékos tolja
- csíter
- OnLive-os
-
Rabbitf_24
addikt
Homefront DLC-kel pipálva. Kíváncsi vagyok a multira....

-
olly
aktív tag
problem mególdva!
-
BigBlue69
őstag
Nekem most megint semmit nem hozz be.. sztem szorakoznak a wishlistes játékkal!
-
bijesz
aktív tag
Valamit eltoltak szerintem, nálam most a Killing for van kinn -75% és free weekend.
A news-ban viszont benn van a homefront -75-el de a kliens nem enged az oldalra lépni.Lehet, hogy régiós akció van?
A whislistes akciónak vége lett?
-
olly
aktív tag
Daily Wishlist Giveaway - Today's Deal: Homefront
The featured daily deal today is Homefront at 75% off! -
HS 2142
őstag
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Egyedi játékmenet, szép grafika, olcsó <-> Rövid, monoton, könnyű
Nekem tetszett, mert szeretem az godgame műfaját, de egy utánanézést youtube-on vagy a tesztek között megér, hogy eldöntsd neked is tetszene-e. (Demója úgy tudom nincs.) -
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Jópofa, a terepet kell alakítgatni benne, hogy a néped eljusson a pálya egyik végéből a másikba. Lényegében a természet ellen "küzdesz" benne.
-
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Szerintem egyszeri végigjátszásra nagyon jó, teljesen más stílus, mint az elmúlt évek játékai (amolyan Populous light). De teljese árat nem adnék érte (bár én előrendeltem), de most Karácsonykor úgyis tuti le lesz árazva.
-
-
-
Wolverine
félisten
Utolsó infóim szerint két verziója fut most az EQ2-nek; az egyik az ingyenes mikrotranzakciós, a másik az eredeti havidíjas. Mivel nem igazán érdekel a játék - Sony... -, ezért nem néztem utána részletesebben, mik a különbségek. De pl. a Massively biztosan foglalkozott vele a szakmai oldalak közül.
-
ProEvoFan
nagyúr
A mostani napi akciót vegyétek meg!
A Bastion fantasztikus játék! -
bAtt001
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
hm erre nem gondoltam, de ha tudják a nevet akkor nem csak fel tudnak venni barátnak maximum?

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Pánik a memóriapiacon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

eami