Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Mobil flották
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Igen, ez teljesen jó taktika, én valahogy még nem tudtam ráállni erre a refundra, mert félek, egyszer beragad mondjuk 50 EUR, ha egy AAA címet kipróbálok és nem jön be.
Bár, gondolom, ha mondjuk valaki 2 hetente refundol, azt nem tekinti visszaélésszerűnek a Steamnél.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
üzenetére
Ugyanúgy mennek mint eddig, csak a DLC boltjuk állt le. A klienset xbox.comról frissíteni kell hogy működjön új rendszereken. A sajtó valamiért egybemosta az Age of Empires Online leállását meg a GFWL Store Xbox.com-ra költöztetését és azt hozta ki belőle hogy leáll a rendszer, de valójában ilyet sosem jelentettek be.
-
zseko
veterán
válasz
üzenetére
Én épp ezért csak a számomra értékes játékokat vettem meg
Persze így nincs hatszázezer játékom
, és azért csak becsúszott 1-2 a bundlik miatt, de azok nem sokat zavarnak.Más, volt egy Wolfenstein rész a The New Order előtt, amiben különböző kristályokkal különböző képességeket lehetett szerezni. Ha jól emlékszem nem értékelték túl a tesztek, de nekem tetszett. Még 2010-ben adtam hozzá a kívánságlistámhoz, mert akkor nem tudtam megvenni, azóta kikerült a steamről
, meg lehet ezt még valahol szerezni? Sehol nem találtam hogy árulnák. -
SRII
őstag
válasz
üzenetére
csak egy van, amit a laphoz kaptam, 2014 decemberi ha jól emlékszem, az igpt-t meg netről szedtem le az intel oldaláról.
(ha ennyire az időbeli driverekre gyanakodtok akkor elárulom ,hogy a left 4 dead 2 vel a régi 10 éves gépen játszottam hd4350-es vga-val melynek 2008-as telepítőlemeze volt) ezért sem értem én ezeket a hibákat, ezért gyanakodtam én steam hibára, (meg a többi game fut ahogy kell)de megteszek mindent annak érdekében,hogy a friss driverek felkerüljenek, és amit tanácsoltatok követni fogom, remélem megoldja a problémát. -
-
Assimilator
őstag
válasz
üzenetére
Azt nem értem, hogy amit eddig mindenki ingyen csinált, azt hirtelen most miért nem akarja senki csinálni némi pénzért cserébe? Eddig is születtek rendkívül igényes modok, nem is kis számban, csak hobbiból.
Meg azért ne felejtsük el, ha valaki valami tényleg kimagaslót tesz le az asztalra, az nem 1 dollár lesz.
Nem 25 centet fog kapni utána. -
kriszpontaz
veterán
válasz
üzenetére
Azt a csillámpóni kardot is idő volt megcsinálni még ha sz@rul is néz ki. Valaki úgyis megveszi mint a fillért nem érő sapikat TF2-ben. Tehát piaca van. Ha arra van igény azt csinálja a készítője, és lehet nagyobb a bevétele belőle mintha csinálna egy normális MOD-ot hozzá, 20X annyi idő alatt

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nem hiszem hogy bárki is a Valve felé húzná azt a csúszkát. Én legalábbis tuti hogy a készítőnek tolnék annyit, amennyit csak lehet. Humble-n még úgy ahogy megosztja az ember, de a Valve iszonyatosan meggazdagodott a Steam-ből.
Ez a 75% és a fizetős modding szerintem pofátlanság.
-
-
-
Ryder62
őstag
-
DeFranco
nagyúr
válasz
üzenetére
Hát... volt nálam kölcsön egy xbox, kipróbáltam az új Mortalt rajta, de... valahogy nem győzött meg. Nem tudom miért, nagyon nagy Mortal rajongó voltam, ezt a részt nagyon is vártam, videók alapján nagyon is tetszett, de játszva egyszerűen nem kötött le. Még a tutorialt sem vittem végig. GoW3-aztam inkább helyette.
-
spanyoll
addikt
válasz
üzenetére
Valahogy engem sem kapnak el mostanában.
Nagyobb ünnepekkor bevásárolok indiekből, amúgy meg ha belecsúszik 1-1 klasszikus kedvencem (Kotor, PoP WW, miegymás) a napi / hétvégi / hétközi rostába akkor megveszem óccóért, de amúgy lehet felőlem 90%os sale is ha az alap játék irreálisan drága. -
genndy
addikt
válasz
üzenetére
Nem tudom hol hallottam/olvastam már, de egy játék eladásánál asszem max. az első hónap számít. Ha az alatt nem hozza a tervezett bevételt, akkor nagyjából mindegy. Ha hozza, akkor utána meg már adhatják bármilyen olcsón, az már csak tiszta haszon. Úgyhogy nem ezek miatt az akciózások miatt nem készül el a következő.
Azt mondjuk nem tudom, hogy mindez igaz-e az indie-kre (és a Trine annak számít-e). Bár szerintem a Trine-k pont jól mentek, és azért tudják ilyen olcsón adni (és igenis készül a Trine 3, bár ez már csak szvsz). -
Źşë'
addikt
válasz
üzenetére
pc-n baromira hamar "elértéktelenednek" a játékok, ha nem akar az ember preordert akkor érdemes kivárni, Batman AC vettem meg 40€ért preorderben, mikor láttam hogy lemegy fél évre rá az ára 5€-ra, majdnem agyf***t kaptam!
ráadásul oda sem adják azokat a dlc-ket melyeket az adott csomag már teljesen tartalmaz! nem éri meg megvenni preordreben, vagyis a legtöbb magyarnak nem éri meg
előbb útóbb uis lemegy az ára, aztán akkor meg majd boldog boldogtalan megveszi -
genndy
addikt
válasz
üzenetére
Ja, hogy Steam kulcsokat osztogatnak a bundlek. Ez legtöbbször igaz (de cashbacknek is igaza van, mert sok DRM-free is van). Úgy értettem hogy Steamen vannak bundle-k, mert az viszont nem jellemző

Mondjuk érdekes lenne hogy mennyi fogy DRM-free bundléból és mennyi a Steam kódosokból, csak azért mert a játék Steames... (meg főleg ha káártyááás! Káártyaaa, drágaszág...!
) -
Źşë'
addikt
válasz
üzenetére
ami a hátuk mögött történik az a max bizonytalan humble bundle kódok tranzakciója után-ra érvényes, ill. arra hogy te mit adsz azért a bizonyos gift-ért (de ez logikus is, hogy bizonyítod be azt hogy egy zsák krumplival fizettél?! a kulcsnak van nyoma, és igen is "elfogadott fizető eszköz", mivel regisztrált a csere, ezáltal visszaigényelhető az a mennyiség amit egy giftért cserébe adtál), mivel ahogy írtad felelősséget vállalnak minden vásárlás után, steamen játékot csak cserélhető gift-ként tudsz vásárolni, azaz rajtad múlik mit mire cserélsz, és a saját felelősséged hogy az accountodat a vásárra viszed vagy sem
amúgy ez amit írtál ez totál igaz arra ha van valamilyen gondod egy adott a humble pakkal, írod a tranzakció számát meg a problémád és megoldja a humble support (a steam az picit más)
-
-
-
eami
Topikgazda
-
sagem
addikt
válasz
üzenetére
Na jó, de azért a Trine 2 nem egy friss tétel, s sokszor volt kiemelt ajánlat a Steamen, valszeg azért dobták be bundleba, mert már akadozott az eladás..így meg plusz profitra tesz szert a készítő, kifacsarnak belőle minden centet. A gond inkább akkor kezdődik, amikor egy friss megjelenés bundleba kerül (sokszor már greenlightos cím), ott valami már nem stimmel a játékkal (mármint eladások szempontjából)
-
válasz
üzenetére
ez nem hiba szerintem, minden nap így lesz. sztem ezzel fogják elkerülni, hogy olyan fiaskó legyen mint tavaly, hogy egy-egy akció első órájában 90+%-os akciók legyenek.
flash-ből mi nincs nálunk?
@(#57192) zseko
a vége az lett, hogy aközött kellett választania, hogy az $500+ értékű acc-jától végleg elbúcsúzik, vagy teljes áron megveszi a comandos pack-ot 5 napon belül. és ez volt az utolsó ilyen alkalom, legközelebb nem választhat, mindent bukik.
miután azt választotta, hogy megveszi teljes áron, próbálta visszakapni az akciós ár és a teljes ár közötti különbözetet, de elküldték, hogy menjen a paypal-hoz. viszont a paypal nem volt hibás, szemben a steam-mel, ami nem válaszolt a paypal megkeresésére, zsarolt és eleve többszörösen hülye policy-kat alkalmaz.
a gyereknek ez volt az utolsó steam store-os vásárlása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze így nincs hatszázezer játékom
, és azért csak becsúszott 1-2 a bundlik miatt, de azok nem sokat zavarnak.

eami