Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
GTA Complete Pack megvéve. Majd 40 giga jólesz letölteni

Az episode from liberty city az külön játék vagy kiegészítő a IV-hez?
Melyik GTA-val szoktatok multiba játszani illetve van sok szerver? sokan játszanak multiba?
-
Vasinger!
nagyúr
Köszönöm szépen a segítséget mindannyitoknak, ez volt a probléma, hihetetlen, hogy ilyen hiba még előfordulhat 2011-ben...

-
-
törölt tag
válasz
Serpiko
üzenetére
Köszi elvileg amit kaptam email-t abban az áll hogy várjak még a kódra vagyis hitelesíti még az AMD ez kb mennyi idő lehet tegnap este aktiváltam. Amúgy kértek digitális másolatot is a kuponról remélem megkapták, mert hallottam voltak gondok a Dirt 3 kódokkal. Ha véletlenül nem kapom meg a kódot akkor mi tévő legyek?
-
BigBlue69
őstag
Bocs a dupláért csak későn vettem észre : L.A. Noire: The Complete Edition megjött steamreés "csak" 45 Euro..

-
bul07
nagyúr
Leírjam én is negyedjére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vasinger!
nagyúr
Hali!
Egy rejtélyes hibával áll szemben az egyik haverom. Ma megvette a GTA kollekciót, feltette a STEAM-et, C-re, de nem tudta, hogy az oda szedi le a játékokat is. Így az én csodás tanácsomra átmozgatta az egész mappát úgy ahogy van a D-re. Amikor onnan akar telepíteni, akkor azt írja a steam, akkor azt írja, hogy kevés a lemezterület, pontosabban 0 mb-ot, pedig sokkal több hely van ott. Próbálta már CC cleanerre l is törölni az egészet, újra felrakni D-re, de akkor se jó, hiába. Csak a C-re hajlandó telepíteni. Már azzal is próbálkozott, hogy kitörli a clienregistry.blob filet, de úgy se jó.
Mi lehet a baj?
-
DeadBullet
tag
Grand Theft Auto Pack megveve.

-
törölt tag
Üdv mindenkinek. Segítséget szeretnék kérni van egy Dirt 3-as kuponom és aktiválni szeretném a steam-en Library menüpontba rámegyek a add a game, utána rámegyek a activate a product on steam feljön egy ablak beírom a kódot és amikor tovább megyek a next-re azt írja nézem meg hogy a szám billentyűk be vannak-e kapcsolva caps look meg ilyenek vagyis valami olyasmi, hogy a kód rosszul van beütve. Kérés le tudná valaki írni, hogy lehet steamon letölteni, feltelepíteni a játékot hogy tudjak online-ba játszani? Előre is köszönöm.
-
Serpiko
addikt
válasz
jozsi252
üzenetére
Külön progi nem kell a játékban előkapod a mobilod és irány a multi. Én csak haverokkal szoktam tolni közben pedig TS3 pofázunk. igazából csak mászkálgatunk a városban és közben romba döntjük azt. Jó buli.

De volt olyan is, hogy küldetést csináltunk együtt végig olyan mintha singlit tolnánk csak többen.
-
jozsi252
veterán
GTA-nál a classic tart egész hétvégén, mármint a leárazás vagy a complete pack is?
Végre mióta várok hogy -75% legyen egy gta complete pack.
Valaki megvette már? Multiba amúgy ezt lehet nyomni?
-
Franklin
addikt
válasz
DeadBullet
üzenetére
Igen, vásárolhatsz. Nekik teljesen mindegy, hogy honnan érkezik a pénz, csak megérkezzen :-D
Csak arra figyelj, hogy számlázáskor a kártyatulajdonos nevét és címét írd be, ez esetben anyukádét.
-
Kephamos
addikt
7,5 euróért az összes gta. Tehát ~2100 forintért minden rész. Elég jó vétel.
-
DeadBullet
tag
Lenne egy kerdesem. Valaki masnak a kartyaval vasarolhatok az en acoountomra? Mert mar nincs penz a kartyamon, mert kivettem. De anyukam kolcson adna nekem. Koszonom elore a valaszt.
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Cargo! – The Quest for Gravity
-
törölt tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem egyes országokról van szó, hanem simán, egységesen (már amennyiben ilyenről lehet egyáltalán beszélni) az EU-ról. A britekre hivatkozni kár. Ők önmagukban vannak akkora piac, mint az EU többi része együtt, szóval megérte velük külön foglalkozni.
-
Воланд
titán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ööö, írd be a google-ba, hogy gyorsnaszád...
Remélem ez még nem minősül politizálásnak.

-
TazLeacher
nagyúr
-
törölt tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
A magyarázat itt van az orrunk előtt. Európa nagy mellényét ezzel honorálja mindenki. ("Ha tényleg Ti vagytok a gazdasági nagyhatalom, akkor ki tudjátok fizetni.")
-
Youri
veterán
A GTA packban valamilyen módon benne van a GTA London, vagy az benne van aGTA 1-ben?
-
Kobe
veterán
sziasztok
újratelepítettem a gépem, a steam és a játékok viszont külön partíción voltak. Ilyenkor újra kell húzni azt is, vagy maradhat ? Eddig úgy veszem észre, minden megy flottul, egyedül egy dolog változott emg, a kliens és a játékok is magyar nyelvre lettek átállítva. zt hol tudom visszaállítani angolra ?
-
pethYeti
addikt
Üdv!
Ha ITT veszem meg az FM 2012-et akkor kapok egy kulcsot amit steam-en kell aktiválnom, és így megúszom 5000Ft-al olcsóbban?
-
G4ga
őstag
sziasztok.
hallottam h a borderlands goty dobozost belehet reggelni steamre. Magyar boltokban kaphato premium kiadasra is vonazkozik?ha valakinek van felesleges csak doboza es terkepe es nincs szuksege ra megvennem tole.
-
Wolverine
félisten
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Wolverine
üzenetére
De azt nehéz megmagyarázni, hogy a különböző régiókban miért drágább/olcsóbb valami, esetleg miért nem érhető el. Szerintem erre írta, hogy régen ezt rá lehetett fogni bármire, de mostanában nehéz megmagyarázni, hogy miért más az ára ugyan annak a játéknak Európa szerte, és ezt nehéz ráfogni az adóra, hiszen Németországban, Szlovákiában és Magyarországon nem egységes az adórendszer, a játékok mégis mindhármunknak ugyan annyiba kerülnek.
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
PAYDAY™ The Heist - Four Pack-ben ki lenne benne? Több mint 1000 Ft a megtakarítás ha jól számoltam!
-
válasz
Wolverine
üzenetére
Bár azzal egyetértek, hogy indokolatlanul drága a digitális terjesztés (kivéve az akciók alkalmával), de azért vannak komoly, még ha nem is akkor kiadások, mint egy fizikai terjesztésnél. Elég csak megnézni, hogy a Steam mennyi szolgáltatást nyújt, melyek folyamatos fejlesztése és fenntartása mind pénzbe kerül.
-
ProEvoFan
nagyúr
Te is

Én nem a komplett pakkról beszéltem.Amúgy tényleg nem volt még ilyen olcsó a teljes csomag.
GTA3 és Vice City volt 2.5 euróért is
Az mit csináljon akinek már csak a GTA3 és a Vice City hiányzik?Én 2.5 eurót adok érte, többet nem.Sajnos ha a pakkot venném a többi részt nem tudom elajándékozni. -
BigBlue69
őstag
Nálam ez be is lendült a könyvtárba..
csak hiányolom a Grand Theft Auto IV: The Lost And Damned -et... na mind1
már a gta 4 is megér annyit! sztem!Arra meg kiváncsi lennék h jött ki a Gta-nál a Classic pakk 10 euro a complete pakk meg 7.50 ??XD vagy csak simán Gta 4 pack 12-ért? lol
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
Tökéletesen egyet értek veled!
Dobozos játékoknál mindig azzal jöttek, hogy szállítási költsék, raktározási díjak meg a jó isten tudja mire fogták még ezeket az ár különbségeket.
Digitális letöltéseknél vajon miért nem változott semmi?Itt nincs semmi olyan költség, mint a dobozos értékesítésnél.
Na mindegy, azért szeretjük a Steamet
de az EA-t továbbra sem 
(#9537) Youri
Volt ez már olcsóbb is.Persze így sem rossz ajánlat.
GTA3 és Vice City volt 2.5 euróért is.Nem is egyszer! -
Youri
veterán
Na most örülök, hogy nem repültem rá a GamersGaetes akcióra.[link]
-
Zamery
senior tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Hasonlóképpen érzek!

-
HS 2142
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Én is csak az első részt ismerem, az jól sikerült. Dobozosokból itt esetleg körülnézhetsz, postával is körülbelül hasonló árakon kínálják a játékot.
-
mcwolf79
veterán
Mostanában elég sűrűn belefutok abba,hogy "Ez a játék jelenleg nem elérhető,próbáljam meg később" . Kicsit irritál a dolog, hogy játszani szeretnék,de ez a sz@r nem enged. Most perpill a Deus Ex nem indul el

Mi van ilyenkor?
THX
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
Látom mostanában az elsőt nyomod. Nekem a kedvenc játékom. A 2. részt nem vettem meg. Olvass utána, hogy miért nem.

-
Воланд
titán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ááá, én akkor adnék érte ennyi pénzt, ha majd az ultimate verzió (ha lesz belőle) fog ennyibe kerülni. És még akkor is kétszer meggondolnám.
-
cskamacska
addikt
válasz
BigBlue69
üzenetére
Nem, mivel a magasságos EA/Steam koprodukció nekünk büdös kontinentális európaiaknak 3300 forint helyett 7500-ért adja.
Hogy $z@rj@n@k farfekvése süncsaládot mind. 
-
Kareszovics
addikt
Úgy látom ezen a hétvégén is a kártyán marad a pénz.

Más: sokan írták, hogy még lewarezolni se érdemes, de ez megér ennyit? Ha jól számolom a dobozosnál olcsóbb. Originen horror árban van. Vagy kivárjam karácsonyt?
-
OnSeT
őstag
Hatalmas akció az alsó terméknél

-
BigBlue69
őstag
-
BioNiCMaN
addikt
Megelőztek...

-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Commandos Collection
-
polonic
félisten
válasz
cskamacska
üzenetére
Azt a szánalmasan szar levelezőrendszert felejtsd el, az legyen az első lépés.
-
Scholes9
nagyúr
Másnál is szokott lenni, h igen lassan kapja meg a Steam Guard mailt

-
danih
veterán
Elfogyott a hely a steam-vinyómon. Kéne tisztogatni.
Kérdésem az volna, hogy nem tudom hogy az Overlord hogy viszonyul az Overlord: Raising Hell-hez. Sima expansion az RH (tehát kell az Overlord) vagy tulajdonképpen ez egy az egyben az eredeti Overlord ÉS plusz még pár dolog/küldi (ala Mount and Blade Warband, ami feleslegessé tette a sima Mount and Blade-et)?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Facebook és Messenger
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami