- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashback
őstag
válasz
huskydog17 #60356 üzenetére
Már visszakerült. Egy ideig nem volt meg.
-
cashback
őstag
válasz
huskydog17 #60038 üzenetére
Ennyire nem mennek ezek a Hitman-ek?
Régebben, úgy rémlik, nagyon kelendő játékok voltak... vagy csak a virágboltban - pénzt már nem ér? -
Prof
addikt
válasz
huskydog17 #60038 üzenetére
Meh kezdem rosszul erezni magam, hogy 2 kulcsot adtam az Absolutionert
-
törölt tag
válasz
huskydog17 #56286 üzenetére
Most ez az elso alkalom.
Be is zsakoltam mert az alaparat nagyon soknak tartottam de ennyit meger szerintem -
Ryder62
őstag
válasz
huskydog17 #56286 üzenetére
Úgy tudom nem. Ennyire olcsó még nem volt.
Kár hogy Uplay miatt kilőve nálam.
-
Źşë'
addikt
válasz
huskydog17 #43875 üzenetére
még nem próbáltam ki, bár megvan a játék, csak időm nincs játszani vele, de majd pótlom, és kíváncsi vagyok tényleg
-
genndy
addikt
válasz
huskydog17 #43205 üzenetére
Nekem nem töltött le semmit. Szerintem Windows alatt csak ellenőrzi.
-
huskydog17
addikt
válasz
huskydog17 #43203 üzenetére
Azt hiszem megtaláltam a választ. Most már csak az a kérdés, hogy akkor Windows alatt is letölti a Linux verziót? Ha igen, mi a francnak?
-
genndy
addikt
válasz
huskydog17 #43203 üzenetére
Aha, most kliens frissítés után nekem is csinált valami hasonlót. De nem töltött le semmit, inkább csak ellenőrizte (vagy konvertálta?) őket, mert gyorsan végzett.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
huskydog17 #42777 üzenetére
Fura. Sokszor mikor bedob olcsóbb játékokat euróban a steam, fontban ugyanannyiért adják, ezért jóval drágábban jön ki. Most meg ez 30 euró (kb 9000ft) Fontban meg 18 (kb 6500ft) Nem értem, hogy váltogat euró és font között
Úgyhogy ha esetleg valakinek kell 6500ért meg tudom venni és elküldeni giftben. -
Alien83
senior tag
válasz
huskydog17 #42781 üzenetére
Megnézzük, csak az a veszélyes ha a boltban a dobozos is szépen lemegy majd.
-
Alien83
senior tag
válasz
huskydog17 #42777 üzenetére
Nagyon megéri, ennyibe kerül neten a dobozos változat ami nem akciós....(vagy 2-300ft al olcsóbb is a dobozos)
Steam megint alakít. -
pylon
tag
válasz
huskydog17 #42591 üzenetére
állítólag tök hangulatos, tele van poénokkal és utalásokkal
régi FPS játékok hangulatát hozza vissza
ja és ha valaki majd játszik vele nyomja meg "F" betűt
egyébként már kint van -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Főhősnek enyhén szólva terminátor beütése van.
-
danih
veterán
válasz
Ez a Blood Dragon állat lehet. Tegnap néztem róla egy review-t
"The near future. The apocalypse has had an apocalypse" -
Niczo
senior tag
válasz
huskydog17 #42220 üzenetére
Pedig egy szerencsés már meg is nyerte Gamemineren
-
Jakesz
addikt
válasz
A legnagyobb viccet a Valve csinálja vele
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Csak a tájékozatlan embereket lehet ilyennel csőbe húzni. A tapasztaltak mind tudják, hogy a Valve nem tud 3-ig számolni.
-
HS 2142
őstag
válasz
Nem? Pedig minden április elején visszatérő téma.
-
alratar
addikt
válasz
huskydog17 #41593 üzenetére
Szvsz nem csak a hétvégén, hanem a jővő héten se fognak válaszolni.
Egyébként úgy értettem, hogy a kliensnek nincs ehhez köze, hogy szerintem a program van így megírva!
-
alratar
addikt
válasz
huskydog17 #41591 üzenetére
Szvsz ehhez a kliensnek semmi köze. Én a játékon belüli tállibásokban nézelődnék!
Mi a gond az angol szinkronnal?
Nem m mindegy, ha úgyis mindent magyarul ír? -
csaba951
veterán
válasz
huskydog17 #40325 üzenetére
TDU2
Nincs korlátozás. Nekem orosz Steam Storeban (gift) vásárolt változatom van. Gond nélkül aktiválható és használható Magyarországon és benne van az angol nyelv is.
Az összes Steam Storeban ugyanazt a változatot kapod meg, csak az orosz Steam Storeban kevesebbet kell érte fizetni.
-
törölt tag
válasz
huskydog17 #40317 üzenetére
Én bezsákoltam de teljesen megértelek.
Vicces, hogy a nagy ünnepi Sale alatt 1x se fért bele de már idegesítően 4-5 játék több(!) leárazást is kapott pár napon belül. -
BioNiCMaN
addikt
válasz
Ment pü...
-
csaba951
veterán
válasz
Nyugodj meg, és bízz ayoban! Orosz traderek biztosan vettek a játékból egy kazallal! Majdcsak tud szerezni tőlük egy példányt neked!
Egyébként nem te hibád, hogy lemaradtál róla! Az égadta világon semmi előjele nem volt ennek a -75%-os akciónak! Ebből is látszik, hogy mennyire rossz a Steam kommunikációja. Amazonon T-Money már több nappal az akció előtt kiszivárogtatta volna, és a fórumokon keresztül eljutott volna a jövendő akció híre hozzád is. Ha tudsz róla előre akkor biztos úgy szervezted volna meg az életed, hogy ne maradj le róla, vagy legalábbis valamelyik barátod megvette volna a te részedre. Ezzel a titkolózással meg csak lemaradtál róla.
Egyébként a Steamet sem értem! T-Money módszerével egészen biztosan sokkal nagyobb forgalmat csinálnának, ami több profitot is jelent. Nem értem, miért nem akarnak több pénzt keresni?!
-
Zamery
senior tag
válasz
Igen, velem is megesett már, hogy nem olvastam a topikot, és lemaradtam egy-két jó akcióról. De nem kell kifakadni, szerintem ayo, vagy danih megoldja neked.
-
danih
veterán
válasz
Szerk, ma elég amatőr vagyok
-
ayo
veterán
válasz
ne aggodj, megoldjuk!
-
genndy
addikt
válasz
huskydog17 #39586 üzenetére
Kicsit későn, de válaszolok, most jutott eszembe hogy te itt kérdeztél
Megvan a TR Collection de nem tudlak megcáfolni, helyes a nyelvlista. A Legendnél igazad van, játékon belül már lehet állítani a nyelvet és a feliratot is, de az Angel of Darkness csak angol, nincs lehetőség átállítani.
Tehát ha neked kimondottan németül kellene, akkor nem jársz jól a Steames Collectionnel. -
DeFranco
nagyúr
válasz
huskydog17 #20874 üzenetére
Most fejeztem be a Legendet, abszolút megérte az árát, várakozáson felüli volt. Kellemes könnyed játék, jó sztorival, nagyon jó zenékkel, izgalmas kalandokkal. Kicsit már retro, de minden percét élveztem.
A fura kontroller támogatásért levonok fél pontot, de amúgy 4,5/5.
Már csorog lefelé az Underworld.
-
cskamacska
addikt
válasz
huskydog17 #38859 üzenetére
Mert a SpecOps: The Line nem is jó játék. Én szenvedtem a játékkal, többször abbahagytam, mert idegesített a játékmenet(zs kategóriás modern military chest high wall szimulátor). Mégis azt mondom utólag, hogy tán a legértelmesebb játék ami kigurult tavaly a garázskapun.
Viszonylag ritka az olyan, hogy klasszikus történeteket ültetnek igen jól játék formába, és utólag a gagyi játékmenet még meg is erősíti a mondanivalót.Szóval mint szórakoztató játék kis félórás tunyuláshoz, abszolút kukszi.
De ha az ember Apocalypse Now: The Game-re vágyik, akkor nagyon rendben van.
-
Ilsyde
őstag
válasz
huskydog17 #38851 üzenetére
Nekem nem az iranyitassal volt a bajom, hanem a zs-kategorias bugyuta jatekmenettel. Ahogy olvasgattam a legtobb ember ugyanigy velekedik, viszont a tortenet meg a mondando miatt elvileg mindenkeppen megeri vegigvinni.
Nekimentem ketszer is de olyan primitiv a jatekmechanika hogy abba kellett hagynom mert kinlodtam :/@ollie ha nem nemetul van akkor nem. Szornyuek a nemet Daedelic angol szinkronjai.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
huskydog17 #38497 üzenetére
Helyes, helyes, a Defense Grid nagyon korrekt. Kár, hogy nincs benne coop.
Majd írj, hogy tetszik. -
válasz
huskydog17 #38466 üzenetére
A Prey esetében szerintem megszűnt a fejlesztő, ezért nincs több kulcs. De ha tudsz venni dobozosat valahol, az regisztrálható Steamen. Persze használt esetén már lehet, hogy regisztrálták, de működik Steam nélkül is.
(#38470) Wolverine: Pedig egyszer már bejelentették, hogy a battle.netet egy általános online shoppá fejlesztik, ahol nem csak Blizzard játékok lesznek. Nem hiszem, hogy hazudtak.
(#38475) Vertigo18: azért szerepel többször, mert különböző ID-vel szerepelnek, az egyik az orosz/kelet-európai, a másik a ROW. És akár mindkettő lehet egyszerre az accountodon.
#38488) Spam123: igen, de az utolsó 2 napon (vagyis szombat este 7-től) már csak a legsikeresebb leárazásokat fogják ismételni.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
huskydog17 #38454 üzenetére
Szerintem a Defense Grid önmagában megér ennyit.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
huskydog17 #38459 üzenetére
A demo prezentációs okokból könnyített. Gyorsabban kapod az XP-t, gyorsabban fejlesztesz, mint az éles játékban. Plusz az az első pálya. Hidd el, fogsz még plazmát könnyezni.
-
csaba951
veterán
válasz
Évekkel ezelőtt tönkrement a Prey kiadója. Nincs aki legyártsa az új kulcsokat. Steam meg önkényesen nem készíthet újakat (jogi okokból, hiszen nem ők a tulajdonosok).
-
SenorGrande
senior tag
válasz
A dobozos Prey azon ritka játékok egyike, amik ugyan nem Steamworks-ösek, de aktiválhatók Steam-en. Én valami olcsó EVM, vagy valami hasonló budget-priced kiadást vettem, és gond nélkül aktiváltam.
-
válasz
huskydog17 #38460 üzenetére
A Preynek tényleg elfogytak a kulcsai. A Wolfeinsteint meg az Activision visszavonta, mint ahogy minden játékát szép lassan. Majd megveheted a battle.neten előbb-utóbb.
-
huskydog17
addikt
válasz
huskydog17 #38459 üzenetére
Bocsánat! Egy kis pontosítás:
A Quake IV jelenleg is megvásárolható a Steam-en (20 eurós alapár, jelenleg -40%-on van, tehát 12 euróért vihető). A Prey és a 2009-es Wolfenstein viszont nem. Így viszont bukott a teóriám a tech4-el kapcsolatban.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
A Hard Reset tényleg megér ennyit magában is, egy baja van, néhány helyen bitangpusztulat nehéz.
De amúgy egy FPS rajongó lubickol benne.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
A Prey már viszonylag rég (elfogytak a kulcsok), a Quake 4-et én viszont tán fél éve szereztem be, szóval az nem olyan régen.
HR, HP, DG: jó cuccok, jó áron.
-
csaba951
veterán
válasz
huskydog17 #38082 üzenetére
Hm. Azt sajnos nem tudjuk megnézni, hogy a szerver oldalon mi is van pontosan az adott mappákban. Lehet, hogy hiába van hozzáférésed a német fájlokhoz, ha a szerver oldalon nincsenek feltöltve, esetleg csak a redme.txt német változata van csak ott.
A német oldalon ez van feltüntetve a játék adatlapján:
Low Violence: German low violence version only available with German languageNa, ebből nekem nem következik az, hogy a "rendes" változat nem elérhető német nyelven.
Doom 3 (DE)
Az mindenesetre biztos, hogy a játéknak van olyan változata ami kizárólag a német Steam Storeban vásárolható meg. Viszont az elképzelhető, hogy ez a változat csak kizárólag Németországban játszható (indítható).Érdekes módon ebben a változatban is pontosan ugyanazokhoz a német fájlokhoz kapsz hozzáférést, mint abban a csomagban amit megvásároltál. Ebből pedig az következne, hogy ez a játék tényleg nem játszható jelenleg német nyelven. Azt viszont nem értem, hogy ezért miért nem reklamálnak tömegesen a németek, hiszen egész biztosan mások is küzdenek ezzel a problémával.
-
csaba951
veterán
válasz
huskydog17 #38072 üzenetére
425 - Doom 3 Pack
Márpedig a csomag hozzáférést ad a német nyelvi fájlokhoz is, gondolom, hogy nem viccből. Legközelebb még a telepítés előtt állítsd be a játék adatlapján a német nyelvet, és csak utána válaszd az installt. Szerintem ez megoldja a problémádat.A legtöbb játéknál az angol nyelv az alapértelmezett a játék adatlapján (legalábbis a ha angol nyelvre van állítva a Steam kliens). Elképzelhető, hogy (bizonyos esetekben) nem kezeli rendesen le a Steam, ha a játék adatlapján utólag módosítod a játék nyelvét.
-
Zolás
addikt
válasz
Ha megvolt, akkor Wolwerinnek van igaza, a brutálisabb játékokat erősen cenzúrázzák a németek, valószínűleg ezért nincs benne a német nyelv, mert nem a korlátozott német kiadásod van, hanem a rendes. Ha van németbe élő isemrősöd, akinek megvan, és kimásolja neked a szükséges dolgokat, akkor a megfelelő helyre másolással működhet, csak akkor meg minek vesz az ember eredeti programot, ha utána meg hekkelni kell.
-
Wolverine
félisten
válasz
Szerintem a Doom 3 egyike azon játékoknak, amelyeknek speciális német verziója van. Csak ebben van német nyelv, és ezt csak Németországból lehet megvenni. Egyben ez a verzió "kiherélt" erőszakosságú, azaz nem piros benne a vér stb.
-
Zolás
addikt
válasz
huskydog17 #38066 üzenetére
Steam könytárban jobbklikk a játékon-tulajdonságok-nyelv, itt kiválasztod amit szeretnél, leokézod, és elvileg mennie kell.
-
zseko
veterán
válasz
huskydog17 #37808 üzenetére
Nem is tudom, nekem a Far Cry 2 nem igazán jött be, bár ennyiért... A 3-as meg még drága.
De milyen jó akciót csináltak megintJátékok ára egyenként:42,47€
Csomag ára: 49,99€ -
válasz
huskydog17 #37808 üzenetére
Upsz, amikor az előbb néztem, még csak 35-40%-on álltak, de így már döfi!
-
Ti Bo
aktív tag
válasz
huskydog17 #37492 üzenetére
-
pylon
tag
válasz
huskydog17 #37100 üzenetére
Gondolom ugyanazért amiért nem lehet megvenni Red Faction Guerrilla-t sem. Elfogytak a kulcsok és még nem kaptak újabbakat.
A Red Orchestra: Ostfront 41-45-nál kint van a Linux logó és a Linuxos gépigény is alakul ez
-
johnny6.d
tag
válasz
huskydog17 #36719 üzenetére
Defense Grid összes DLC-je is le van árazva. Novemberben tényleg olcsóbb volt, a DLC-kel együtt volt 4,24 euro, de a mostani árat is megéri.
Januárban jön elvileg egy újabb kieg (Defense Grid: Containment). -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
huskydog17 #36716 üzenetére
Megér 3 eurót, rengeteg tartalom van benne, és már az elejétől rendelkezésre áll az összes pálya, úgyhogy megvan a változatosság. Ha megvetted és kérdésed van, írj nyugodtan.
Utolsó achim az volt: 100 arany medál. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
huskydog17 #36714 üzenetére
Defense Grid-et nagyon ajánlom, én 60 órát töltöttem vele, klasszikus tower defense tökéletes kivitelezéssel, achikkal, sok pályával.
-
Vertigo18
addikt
válasz
huskydog17 #36407 üzenetére
nálam is, de gyorsan megfagyasztja a gépet...
-
Serpiko
addikt
válasz
huskydog17 #35835 üzenetére
Köszi így már megtudtam csinálni működik rendesen.
Köszönöm jövők egy sörrel vagy kolával.
-
Serpiko
addikt
válasz
huskydog17 #35826 üzenetére
Nekem is ugyanez a problémám a steames NFS HP játékkal, nem tudom beállítani a magyar felíratott. Neked régebben sikerült, de hogyan?
-
válasz
huskydog17 #35578 üzenetére
1 dollaros humblebundle?
-
horvathd
aktív tag
válasz
huskydog17 #35539 üzenetére
Kapsz Steamen aktiválható kódot.
-
horvathd
aktív tag
válasz
huskydog17 #35536 üzenetére
Igen, ugyanúgy az a 8 nyelv választható.
1GFT1112UK - További 20% kedvezmény GameFly-on.
-
Zamery
senior tag
válasz
huskydog17 #35536 üzenetére
Én megvettem, ugyanazok a nyelvek vannak benne, mint amik fel vannak tüntetve a Steam-es oldalán. De sajnos magyar az nincs benne.
-
csaba951
veterán
válasz
huskydog17 #34923 üzenetére
Ja, ezt benéztem. Azt hittem az 5 kerül összesen 10 EUR-ba. Így viszont hihetetlenül túl van árazva szerintem is!
-
zseko
veterán
válasz
huskydog17 #34920 üzenetére
Jeee, ezt várom már legalább másfél éve!
50 ojrót természetesen nem ér, de ha kap egy 50%-os leárazást karácsonykor veszem is meg rögtön
. Vagy, mint DeFranco mondja, a pakk legyen 20€
Vajon a legújabb, dobozos változatát lehet majd regisztrálni Steamen? -
Niczo
senior tag
válasz
huskydog17 #34923 üzenetére
A 2. rész nagyon durva lehet, az már kérte a születési időt
-
csaba951
veterán
válasz
Ne bánd a magas kezdőárat! Winter Sale-ban meglesz a -50% erre is!
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Tyűha... ez karácsonykor szüret lesz
@csaba951: szerintem meg a teljes sorozat pakkban olyan 15-20 EUR lesz. Darabra 80 EUR-ért kapnád, rátolnak egy 75-öt, 'sztkész. 20 EUR-ért meg is veszem. (Életben nem vettem még ennyiért játékot, de ez megérné.
-
törölt tag
válasz
huskydog17 #33281 üzenetére
És ha meg bejön akkor 21 euro a 2 kieg.
"Ha viszont egy 6970-es nem bírja el maxon 60 FPS-el, akkor nem is kell a játék."
60 FPS multihoz kell leginkább de azért egy ENB módosítást lehet annyira nem szeretne
Nálam néha voltak gondok de 4850-el nem is csoda
-
Ti Bo
aktív tag
válasz
huskydog17 #33277 üzenetére
Annyit megér bőven, csak legyen bivaly géped.. Nekem a 2 gb-os 6970el, összes patch-el, és minden grafikát tuningoló programtól mentesen alig sikerült fix 30-35fps fölé mennem.... És akkor csak 4x élsimítás volt bekapcsolva és sok csúszka le volt húzva a felére.. Szóval optimalizálatlan szegény a mai napig eléggé.
-
törölt tag
válasz
A Collection jobban megéri szerintem csak 8,74 euro
és külön külön drágább.
-
Amantius
senior tag
válasz
Nekem a Vice City volt a kedvencem, de ennyit megér a VI is. Igen 16 giga a cucc.
-
Con Troll
senior tag
válasz
huskydog17 #27982 üzenetére
Én is a téli hepaj alatt tervezem a bevásárlást, bár az akkortájt kezdődő vizsgaidősuck miatt majd pihentetnem kell az újdonságokat pár hétig.
Vagy a vizsgákat
-
Asbee
veterán
válasz
huskydog17 #27388 üzenetére
Ok, köszi vettem is.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
huskydog17 #22444 üzenetére
Volt egy topik a fórumon , ott mondta egy moderátor , de mikor elkeztdek durvulni a beszélgetésben (pl hogy a steam miért nem ad válaszokat hétvégén) akkor törölték az egész topikot.
Annak idején a Painkiller Resurrection-nak a végleges verziója helyett is valami bétát adott ki a Jowod.
Meg volt még pár ilyen , csak ki tartja őket nyilván. Az igazi szivás az,hogy pénteken(ha jól emlékszem) jelent meg a demó , ma már kedd ,oké megértjük hétvége meg minden,de a fejlesztők mind a mai napig nem küldték le a javitott alkalmazást.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
huskydog17 #22439 üzenetére
Ne is kinlódj vele , a játék készitői hibás demót küldtek a steamnek
-
JSaN
addikt
válasz
huskydog17 #20288 üzenetére
Esetleg magat a steamet is at allitod nemetre?
-
szacsee
nagyúr
válasz
huskydog17 #13068 üzenetére
Van egy felhasználói azonosítód, amivel a steam kliensbe, böngészőbe belépsz.
Azon kívül van egy Steamnek megadott felhasználói "beceneved" amit a közösségnél ír ki a steam. Ezt látják a barátaid stb...
Az ID pedig a közösség profil oldalon a címsorban látható, viszont ez sok esetben hosszú karakterhalmaz. A könnyebb elérhetőség végett és hogy a barátaid előbb megtaláljanak a steamen is adhatsz meg egyedi ID-t profil szerkesztésénél.
Szám és betű lehet benne, ott úgy is írja, ha foglalt vagy nem kóser. Ez arra jó, hogy ha rád keres egy barát és a becenevedre keresve kidob vagy 1000 találatot, akkor ne kelljen átnyálazni, csak megadod az ID-d és akár böngészőből elfogad barátnak pl... -
Воланд
titán
válasz
huskydog17 #13068 üzenetére
automatikusan kapsz, de lehet egyedit is megadni.
pl. http://steamcommunity.com/id/huskydog17
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
huskydog17 #13065 üzenetére
Van a kliensben egy beállítás, hogy felül mutassa az URL címsort. Azt kell bepipálni az Interface fülön belül, majd a Community részen meg tudod nézni az ID-det. Nekem így mutatja, aztán más lehet mást mond.
szacsee: Nekem hiába van minden publikusra állítva, úgyanúgy semmi. Lehet sz*rt se ér a profilom
.
-
Fecniii
tag
válasz
huskydog17 #13010 üzenetére
és még mindig nem tért vissza
remélem holnapra visszakapom, ha nem, megy a levél a supportnak.
-
danih
veterán
válasz
huskydog17 #12678 üzenetére
Szenet is kaphatsz.
-
gtamate2
veterán
válasz
huskydog17 #12601 üzenetére
gondolom igen.. mivel nem lehet semmire kattintani, most nagyobb akció van
-
Воланд
titán
válasz
huskydog17 #12593 üzenetére
jah, igy nem is veszek semmit. vagy sokaig fennmaradok, vagy koran kelek, mert a mass effect 1-et meg a metrot szivesen megvennem, de nem szeretnek olyanba belefutni, hogy sikertelen lesz a vasarlas.
je, 33%-os kupon.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
huskydog17 #11112 üzenetére
Vírus? Más hozzáfér a gépedhez?
-
olly
aktív tag
válasz
huskydog17 #10996 üzenetére
nekem is ez volt a TDU2-vel és nekem nincs vírus írtom, 20%körül jártam amikor vissza ugrott 0%ra (meg egyik ismerősömnek is ez volt a tdu2-vel)
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
huskydog17 #10996 üzenetére
Vírusirtód nem lehet, hogy kártevőnek nézte? Pontosan mi történt? Indítottad a játékot és kiírta hogy hiányzik valami és letölti? Nem lehet, hogy csak frissítéseket töltött le a játékokhoz?
-
huskydog17
addikt
válasz
huskydog17 #8084 üzenetére
Elnézést a felesleges hsz.-ért, ugyanis megoldódott a probléma! Mindössze újra kellett indítani a steam klienst.
-
whisperity
tag
válasz
huskydog17 #6630 üzenetére
Na a hivatalos feliratról csak ne beszéljünk. Főleg nem a Portal 2 hivatalos feliratáról... olyan gány lett, hogy csak na.
Létezik magyar felirat az összes játékhoz elkészítve a fordítószerveren, de a Valve egyszerűen nem hajlandó betenni.
-
whisperity
tag
válasz
huskydog17 #6622 üzenetére
Angol nyelvre tedd a Steam kliensed. A játékban a hang angol legyen, a játék nyelve angol legyen, és legyen bekapcsolva a felirat.
-
KubanitoS
veterán
válasz
huskydog17 #5464 üzenetére
-
polonic
félisten
válasz
huskydog17 #5448 üzenetére
Milyen kártyád van?
Ha elektornikus mastercard vagy maestro, azokkal nem lehet online vásárolni. Csak a visánál lehet az elektronikussal is vásárolni. -
KubanitoS
veterán
válasz
huskydog17 #5448 üzenetére
Pontosan milyen kártyád van? Egy link kellene, ahol le van részletezve a dolog, lehetőleg a Takrékszövetkezet oldalán. Nem is tudtam, hogy ott is lehet kérni bankkártyát, nekem a takszövvel kapcsolatban mindig nagyanyám és a takarékbetétje jut eszembe.
Mellesleg régen direkt a Steam miatt kértem még a K&H bankomnál egy Mastercard dombornyomott kártyát és ugyanaz volt a baja, mint nálad, pedig kifejezetten rákérdeztem, hogy netes vásárlásokhoz használható-e. "Persze, persze." Aztán meg persze, hogy nem. Visszamentem és elmondtam a problémát, erre az volt a válasz, hogy a netes vásárlás a K&H banknál gyakorlatilag egyenlő vonatjegyvásárlással
, kb minden más le van tiltva a visszaélések, meg a "pornó" miatt
. Ez utóbbit külön ki is emelték, én meg kicsit kiakadtam, mégis mi a fene közük lenne hozzá, ha én történetesen poreszra akarnám költeni a pénzem?
. Elmondtam, hogy a Steamről van szó, persze nem tudták mi az persze és csak az én biztonságom miatt nem engedélyezett a netes költekezés bárhol. Egy hét után vissza is lett mondva a kártya, azóta az MKB netes kártyáját használom nagy megelégedéssel.
-
bul07
nagyúr
válasz
huskydog17 #5425 üzenetére
Veszel valami pár forintos dolgot majd a pénztárnál odaadod a kártyát ha kéri beütöd a pin kódot és kész, ha vissza dobja akkor kp-vel kifizeted
vagy itt az ATM keresővel kikeresed a legközelebbit és kérsz egy egyenleglekérdezést , ha nagyon közel van még most is elsétálhatsz egy egyenleg lekérdezés re , én az egyenleg lekérdezéssel kezdeném az a biztos
jó éjt
-
danih
veterán
válasz
huskydog17 #5425 üzenetére
Ha esetleg van netbankod, talán azon is aktiválhatod.
-
bul07
nagyúr
válasz
huskydog17 #5421 üzenetére
igen az is jó lehet, bár úgy emlékszek hogy pin -es tranzakciónak kell lennie
De a kártyával együtt érkezett levélbe le van írva pontosan hogy mi a teendő -
danih
veterán
válasz
huskydog17 #5421 üzenetére
Az is jó ha odamész egy ATM-hez, beírod a pin-t (azt hiszem ez a lényeg - ha kell, meg is változtathatod elsőre úgy emlékszem), lekérsz egy egyenleget, és kész
-
bul07
nagyúr
válasz
huskydog17 #5417 üzenetére
És használtad már a kártyát valahol ,mondjuk automatánál egy egyenleg lekérdezés ,mert ha nem addig nem él az új kártya
-
válasz
huskydog17 #5412 üzenetére
PayPal-on keresztül próbáld, még PayPal account sem kell hozzá.
Amúgy ugye magyar IP-ről akarsz magyar kártyával fizetni?
-
huskydog17
addikt
válasz
huskydog17 #3486 üzenetére
A helyzet megoldódott: megvan az elfelejtett jelszó (rögtön le is mentettem magamnak), kipróbáltam és újra gond nélkül megy a bejelentkezés. Bocsánat a felesleges hsz-ért!
-
7
addikt
válasz
huskydog17 #3465 üzenetére
Kénytelen leszel angolul írni. Próbálj meg az Ez a mondat angolul? topicban segítséget kérni.
-
polonic
félisten
válasz
huskydog17 #3465 üzenetére
A steam supportnak kéne írni mindenképp.
Magyarul nem lehet. Azaz lehet, de nem fogják érteni.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest