Hirdetés
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csaba951
üzenetére
Igen, de azért azt tudni kell hogy emögött a 'nemjátszom' mögött leginkább az áll hogy a játékok nagy része köszönőviszonyban sincs a gépem teljesítményével, de pár hónap múlva elkezdem apránként megvenni az új konfig elemeit
Utána folytatom a GTA5-t is , mert eléggé félbe vagy inkább az elején vagyok a sztorival, de diavetítés üzemmódban nem vagyok hajlandó veretni
Utána fogom tolni a survivorokat ( Rust , DayZ, Forest, Subnautica, ARK, Vortex , 7daystodie , lifyo) , amik jelen pillanatban szintén low grafón 10-20fps-el futnak, és nem mellékesen kib@szott drágák is. Majd pedig az AAA címekkel amiket megvettem : Batman AK , Mad Max , meg az Assasins C: Syndicate. Szóval azért a "77%-al nem játszottam " arány csökkenni fog némileg. -
-
bul07
nagyúr
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Lehet rosszul értem
Tehát h indítok egy cserét és nincs ez a mobilos valami végrehajtva akkor 3napig visszatartják a cserét -
Szabad magyar fordításban : Dec 9-i indítással : bárkinek, aki cuccokat veszít egy tradelés során, rendelkeznie kell egy legalább 7 napja futtatott steam mobilos autentikátorral a felhasználói fiókján, ellenkező esetben - a jogosulatlan tárgycserét megelőzendő - a szajré visszatérítése előtt azon tárgyakat a steam akár 3 napig is visszatartja.
Tehát december másodikától indítani kell a mobilos steam guardot, ellenkező esetben sztímék még 3 napig rajta csücsülnek ha esetleg visszakapod.
-
bul07
nagyúr
Akartam küldeni egy csere ajánlatot és ez a sárga sáv is megjelent
Nekem nagyon angol(fordítónak is)
Valaki tömören leírná mit is akar, és miért?
Linkre kattintva meg ez jön elő[link]
Köszi
-
[Prolixus]
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Pont ezt mondom, hogy az AC: Black flag alapján ez nem igaz. Első-második nap nem volt 75%-os akció az AC: Black flag-re, harmadik nap meg kapott egy ilyen leárazást. A játékok nagy része persze változatlan áron fut végig (gondolom), de ezek alapján kicsit mégis változhat az akciós kínálat.
-
Cheesus
senior tag
Csak nekem fura hogy némely játéknál Nov. 30-at ír az őszi vásár végéhez, máshoz meg Dec 1-et?

-
KubanitoS
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Javítsatok ki, ha nem jól mondom, de szerintem ugyanazok az árak vannak végig, csak mindig más játékok vannak kiemelve a főoldalon.
-
FLATRONW
őstag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Nem nézted el, nem volt rá akció. Én is beszereztem most. Eddig is megvolt a VGA-hoz kapott sima Uplayes verzió, de valahogy idegesített, hogy nincs mentésből visszaállítás (persze némi türközéssel megoldható, de nincs kedvem azzal bajlódni).
-
[Prolixus]
addikt
Érdekesen "alakul" ez a sale. Nem úgy volt, hogy fix akciók vannak? Ebből arra következtettem, hogy nem lesz naponta változás az akciós kínálatban, Márpedig van, ha nem is jelentős.
Most 75%-os akción van az AC: Black flag. Amikor indult az explor. sale, még biztosan nem volt akciós. wtf? Vagy többször is elnéztem volna, hiába néztem rá többször a wishlistemre mind steam-en, mint istheanydeal-en, amióta van a sale?
-
FLATRONW
őstag
Látom az Ubisoft is szépen játszadozik az AC játékok árával. Az elmúlt napokban felvitték a Unity alapárat 40-ról 70 euróra és ezt akciózták, most pedig ismét 40 lett (akciózva 20). Mondjuk 7-8 eurónál többet úgy sem adnék érte.
-
A This War of Mine szerintetek fog nagyobb leárazást kapni karácsonykor?
-
bager13
senior tag
válasz
Scrake^;DD
üzenetére
Hsz-eid alapján én BO3- at javaslom neked.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Qmi
tag
CS:GO 50%-nál nagyobb leárazására lehet szerintetek számítani?
-
Lackki
őstag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Multiplayer
AppID: 10190, Game - Free or No Price 1,202.0h77%
Games not played
-
csaba951
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
És tényleg! Többet toltad a Clicker Heroes-t, mint a GTA V-öt!

-
-
Jinxb1rd
addikt
Nuveemről már semmit nem lehet venni?

Meg akarnám venni a Lara Croft Guardian of the light játékot meg a payday 2-őt, amihez nicsn írva hogy régiózárasak lennének, de kosárnál mégis azt írja.
-
VitaD5
tag
Boldog 15. évfordulót a Hitman-nak!

Ennek alkalmából a SQUARE ENIX shop-jában ingyen beszerezhetjük a második részt. Vásárlásnál csak aktiválni kell egy kupont: FreeSilentAssassin. Egy Steam-es kódot kapunk az aktiválás után.
Nézzük mennyire megy a picike hosszú idő után.
-
Az OFF-ot legalább tegyétek OFF-ba!
-
[Prolixus]
addikt
"Ne legyünk álszentek , míg nincs saját fizetés és nem is Rockefellerek a szülők igen is a tört játék alternatíva
Mert míg egy játékra képes gépet pár évente össze is lehet spórolni, addig havi szintem több ezer forintot csak játékra nem biztos hogy elbír a pénztárca"Ez csak mellébeszélés meg a felelősség áthárítása, kifogáskeresés, vagy hívhatjuk ahogy akarjuk. Nekem nincs saját keresetem (még) és nem olajmilliárdosak a szülők, sima középosztálybeli család vagyunk. Azért megiscsak ott pihen 250 játék a steam-es könyvtáramban és ha ránézel, nagy része nem filléres bundlihulladék. A képlet egyszerű, nem full áron kell megveni a játékot, hanem akciósan és kész. Nyilván ez azzal jár, hogy a legfrissebb játékokkal nem tudsz játszani, mindig le leszel maradva egy kicsit (mondjuk ak csinál bármit is az életben, annka ez azt hiszem nem probléma, mert amúgysem lenne annyi szabaideje, hogy mindig tolja a firss játékokat), de a nem fizetéstől még az is ezerszer jobb, ha 70-80%-os akcióban veszed meg 5-10 eurókért. Jah, igen, a gépemet sem cserélem 2 évente és nem tuningos i7 meg GTX980Ti van benne. Nyilván ha mindent warezolnék akkor gyakrabban tudnám cserélni a konfigot, nem csak kb. 4 évente. Szóval racionális kompromisszumokkal, illetve nem az egekben lévő igényekkel (mindig full grafika, mindig az új játékok stb) igenis totálisan elkerülhető a warez.
Még akinek nincs fizetése, annka is lehet bevétele: Kaphat nagyszülőktől néha pár ezer forintot, lehet ösztöndíja, elmehet diákmunkára vagy mittudom én. A szél szerintem inkább onnan fúj, hogy máshol vannka a prioritások. Az emberek rengeteg felesleges dologra költenek, vagy ésszerűtlenül vásárolnak, az esetleges drága káros szenvedélyekről meg ne is beszéljünk.
"Ne ez meg a másik amivel a halálba tudnak kergetni
Míg nincs jogsi addig oké a autós játék de utána, na neee"Azigen. Miért, aki szeret vezetni, miért ne szerethetné az autósjátékokat jogsi után is? A játékokban olyanokat megtehetsz, amit a való életben nem. Nem kell fosni attól, hogy összetöröd az autót, meg nem vagy rákötelezve, hogy a dugóban ácsorogj meg a belvásorban tötymörögj, ahol minden 500 méterenként lámpa van. Plusz benzint/gázolajat sem fogyaszt a kocsi és versenyeken is ritkán vesz részt az ember a való életben ugye. Értem én, hogy az igazi élményt sosem reprodukálhatja egy játék, szóval ha szeretsz vezetni és van kocsid, miért is ne a való életben vezetnél? Azonban a játéknak is vannka előnyei.
Disclaimer: Vezetés nekem közömbös, az autós játékokat meg kifejezetten nem szeretem.
-
CactuS
Arcképgyáros
Szerintem nem tudta szegény, hogy mibe keveredik, amikor ezt a fél mondatod leírta ide.

Amúgy fiatal koromban engem sem érdekelt. A 90-es, 2000-es évek elején még az volt a divat, hogy warezoljunk (igazából azt se tudtam mit jelent ez pontosan, csak töltsük le valahonnan). Manapság, bár használom az alternatív forrásokat (főleg azért, mert az a szó, hogy demo kihalt a játékok terén), ha bejön egy játék és néhány tíz percnél többet eltöltök vele, akkor megveszem, amint megengedhetem magamnak (függetlenül attól, hogy szimulátor vagy fps, netán RTS, multi/solo). Nem állítom, hogy akkor, amikor 16-20k az ára, mert az ma sem férne bele. Viszont itt nem arról volt szó, hogy nincs keret. A keret alapján meg tudna venni 3-4 AAA-s címet is simán, viszont single-t nem akar, mert le lehet warezolni is. Itt a keret megvan, csak a szándék nincs.
Ez sem a teljesen fehér út, de azt hiszem, hogy talán vállalható nézet.
-
kemotox
addikt
Szegeny embereknek nem telk jatekra. Es az senkinek nem jut eszebe, hogy akkor mondjuk ne jatszon? Nem letszukselget, ha meg is akkor rengeteg free dolog van. " vannak fontosabb dolgok is" meg is muszaj jatekot lopni.
-
Csapoati
nagyúr
Ja, hát minek is üljek be egy autós játékban (szimulátorban meg pláne) mondjuk egy Bugatti kormánya mögé, amikor minden nap ülhetek egy Daewoo-ban. Ezt te se hiszed el.
Azt hittem a műfajok leszólását már kb 10 éve kinőttük.
Én se rajongok a multis fps-ekért, mégsem mondom azt, hogy a sima állú tinédzserek játékszere, akik katonának képzelik magukat. 
SityiSXT: Ámen.

-
SityiSXT
őstag
Nem álszenteskedés - és ez független a saját fizetéstől is. Nem azzal van a baj, hogy warezol, hanem azzal, hogy "nem éri meg a pénzét mikor törtbe ugyanúgy tudok vele játszani multija meg tudtommal nincsen". Na most ez így, ebben a formában több, mint karcos. Oké, ha csóró, és a single játékokat virágboltolja, de illene ezt a gyakorlatot nem nyíltan hirdetni. Plusz személy szerint én továbbra is erősnek érzem ezt a kijelentést. Régebben én is virágboltoltam, de sose voltam büszke rá és soha nem úgy gondoltam egyetlen játékra sem, hogy azért nem ér egy fillért sem, mert single only.
-
Jinxb1rd
addikt
Egyébként jah, annak, aki nem dolgozik, tinédzser miből fizesse? Azért vannak ott fontosabb dolgok is, hogy játékra költse.
Én sose gondoltam volna, hogy ennyi eredeti szoftvert fogok vásárolni, de már megtehetem. Kevesebb a baj is velük, nem fertőzik össze a gépem stbstb.
Szóval majd ha nagyobb lesz, majd ő is megveszi.
-
bul07
nagyúr
válasz
SityiSXT
üzenetére
Ne legyünk álszentek , míg nincs saját fizetés és nem is Rockefellerek a szülők igen is a tört játék alternatíva
Mert míg egy játékra képes gépet pár évente össze is lehet spórolni, addig havi szintem több ezer forintot csak játékra nem biztos hogy elbír a pénztárcaÉn felvállalom hogy én is játszottam tört játékkal cod4-el vagy 2300órát, most sok évvel utána megtehetem meg is vettem a steam-re(bár nem valószínű hogy valaha is játszanék még vele)
(#83258) Csapoati
Ne ez meg a másik amivel a halálba tudnak kergetni
Míg nincs jogsi addig oké a autós játék de utána, na neee
(más példa is eszembe jutott csak az erősen 18karikás volt
) -
SityiSXT
őstag
Ez egy dolog. De nem is ez volt a téma. A fórumtárs olyan nézeteket hirdet, hogy minek single only játékért fizetni, ha megy warezban is. Próbáltam rámutatni arra, hogy azért ez nem feltétlenül helyes és követendő hozzáállás. Hogy ki preferálja a single- és ki a multiplayer cuccokat, az totál más tészta.

-
Csapoati
nagyúr
Na, hát más meg nem szereti, ha autósjátékban ripityára törik, miközben előzne (egyenesben is), FPS-ben lekempelik-kiröhögik/aimbottal lekapják, stb.
Ráadásul multi közben nem lehet kimenni vécére sem, az öreg játékosoknak ez már komoly probléma. 
noorbertt: Nem tudom te lenni jó vétel-e, de ez reflink ám.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
djculture
üzenetére
még jó hogy 2 kattintnás másik játékba ugrani ha zavar vki.
A steam accountok 1.48%-a van VAC bannolva, azért nincs itt a világvége.
-
Arkennys
addikt
válasz
Scytha
üzenetére
volt. most a kettőről volt szó mikrotranzakcióval kapcsolatban. Itt pl látni hogy foglalkoznak a játékkal, épp sharpshooter még nincs, de már demolisher pl bekerült , jönnek hamarosan új fegyverek, elsőből patriarchot áthozzák ide is bossnak (gondolom némely pályára), szóval dicséretes
-
Scytha
tag
válasz
Arkennys
üzenetére
Sajnos azért nem csak golden weapon pack meg pár skin volt a dlck-ben, hanem egy csomó jó fegyver is. Én egyébként valami extra akcióban vettem meg az összes weapon dlc-t egyszerre. Egyébként nevetséges, hogy majdnem a teljes játék árát kérik el azért, hogy arany színű legyen pár fegyver...
Szívesen áldoznék a KF2-re is, mert az ingyen hétvégén nagyon bejött, de ezek a mikrotranzakiók, illetve hogy még mindig nincs mesterlövész perk, ki tudja hogy haladnak a fejlesztéssel stb. elbizonytalanít. Amúgy más játékoknál az early access megszűntével, vagy ahogy gyarapodott a tartalom drágult a játék vagy maradt kezdőáron? -
bul07
nagyúr
válasz
SityiSXT
üzenetére
Mióta van nett azóta 0percet töltöttem single játékban(na jó talán volt egyszer egy fél napos nett kimaradás és akkor ráfanyalodtam)
Egyszerűen én nem élvezem hogy mentés és újratöltés, buta gép ellen játszani, újból és újból ugyan ott felbukkanó ellenségBár ügyességi játékokat tartom valamire, de FPS játékok single része á nem
Star Wars: Battlefront-ból is kimaradt a single és nekem nem is hiányzik(bár szerintem a multija is kicsit vérszegény lett és nem érte meg a 11.600Ft-ot)
-
SityiSXT
őstag
válasz
Scrake^;DD
üzenetére
Nem erről van szó. A single player only játékokban is ugyanúgy egy rakat ember munkája fekszik, mint egy multiplayert is kínálóban. Miért is ne érdemelnék meg a kért anyagi ellenszolgáltatást a munkájukért? Ami single only az nem ér egy fillért sem?

-
Lackki
őstag
válasz
Scrake^;DD
üzenetére
aha, jajóvan...

látom nem egy korosztály és felfogás vagyunk
-
tomsolo
addikt
válasz
Scrake^;DD
üzenetére
O.o o.O
-
Scrake^;DD
aktív tag
Stick of Truth ot is úgy megvenném ha lenne benne multi még királyabb lenne :/
-
Arkennys
addikt
válasz
tomsolo
üzenetére
Hát, elvileg csak kozmetikai cuccokat adnak majd ott, az engem speciel nem zavar egyáltalán. Aki zebracsíkos fegyverrel akar nyomulni, vegye

KF1-hez nekem is megvan minden DLC kb, de a kettő valahogy jobban tetszik már jelen állapotában is, ami nagy szó. Nagyon jókat multiztunk az elsőben is.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Scrake^;DD
üzenetére
El ó el. Akkor vegyél csak multis címeket, minden más kidobott pénz.
-
Arkennys
addikt
válasz
Scrake^;DD
üzenetére
Killing Floor 2-t tudom ajánlani, főleg ha elsőt is játszottad/szeretted, akkor nem hiszem, hogy ér csalódás.
-
tomsolo
addikt
válasz
Scrake^;DD
üzenetére
Akkor én egy CRYPTARK-ot kérek
Köszi!

-
cattus
addikt
válasz
Scrake^;DD
üzenetére
és nem éri meg a pénzét mikor törtbe ugyanúgy tudok vele játszani
A szoftverfejlesztők nagyon szeretnek téged.

-
tomsolo
addikt
válasz
Scrake^;DD
üzenetére
> van 125 euró költőpénzem
mármint a steam walleten? Ha igen olyat érdemes venni ami kapott nagyobb leárazást és jó.

Ha rendes pénzről beszélünk akkor a lehetőségek száma végtelen

-
maross
nagyúr
válasz
Scrake^;DD
üzenetére
Azt vedd amivel te jatszanal, nem mas
. Vagy vegyel masnak 10-20% kedvezmennyel jatekokat, es huzd be erte az igazi kokemeny magyar forintokat. -
Lackki
őstag
válasz
Scrake^;DD
üzenetére
steam controllert és fallout 4et

-
Scrake^;DD
aktív tag
Sziasztok!
van 125 euró költőpénzem és egyszerűen nem tudom eldönteni mit kellene belőle venni steamen :/ Black ops 3 ra gondoltam de sógorom igyekszik lebeszélni róla. Szerintetek megéri ? Ti mit vennétek meg? -
Arkennys
addikt
válasz
kemotox
üzenetére
nekem meg az hogy muszáj csesztetni, nem nem lehet tényleg túllépni a dolgon. Tudod mit? Ameddig ez lesz igen fogok rá írni
Ovis ismétlés, hát ha egyszer muszáj, mert magadtól nem vagy képes észrevenni, hogy mi a helyzet... Ha már bennem ennyi hibát találsz talán magadba is nézz, milyen értelmes volt nekiállni piszkálódni, megint. Egyébként az is szánalom, hogy rögtön hisztizés és egyéb ilyesmi ha szóváteszek BÁRMIT ami nem tetszik. Menjen a sunyiba akkor aki így gondolkozik, köszöntem. -
kemotox
addikt
válasz
Arkennys
üzenetére
Ja csak nem en vagyok az aki elkezdett egy piti hulyesegen hisztizni, nem en vergodok mar ket napja, es nem en mondogatom alszent modon, hogy vege, holott nem is.
Azert fasza h elertunk az ovis utanzos reszhez, ez a kedvencem
Megmutatom hogyan kell tenyleg befejezni, te meg vajudjal meg ha gondolod. Na puszi. -
Arkennys
addikt
válasz
kemotox
üzenetére
És mi lenne ha egyszer nem ütnétek tovább a vasat ami kihűlt, hanem továbblépnétek? Képtelenek vagytok rá. Annyira tipikus
muszáj mégegyet rákommentelni, és még egyet, csak mert a megmondóemberek túlszaporodtak.Hogy megnyugodj, csapoatinak már nem válaszolok, tök fölösleges lenne, bár elég vicces és irreális párhuzamot vont egy totál más dolog és az új csodás pistikevédő intézkedés között.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Arkennys
üzenetére
Minek vezették be a zebrát az úttestekre, mikor máshol is át lehet szaladni? A buta elütöttek miatt lehet sétálgatni mindig a zebrához... Na meg a biztonsági öv is! Csatolgatni állandóan, én meg sosem ütközök!
Amúgy kb 650 játékom van (nem épp világrekord) és nyilván nem az utóbbi egy évben jött ki a lóvé java része. De ezt akkor is ingyen kaptam. Cserébe (na meg mások biztonsága érdekében) nekem belefér ez a mostani lépés. Az gáz, hogy WP-re nincs alkalmazásuk, ezt aláírom. Oké, hogy 1-2%-os op.rendszer, de akkor is. -
Arkennys
addikt
válasz
Socket A
üzenetére
Annyira megnyugodtam, hogy megyek aludni. Vergődés meg a frász, az
Kérdezgettek, válaszolgattam. Ezt hívják kommunikációnak. Egyébként alkalmazom amit nekem is annyiszor mondtak már ha kifogásoltam HSZ témát: nem muszáj elolvasni, át lehet görgetni. (igen tudom hogy itt már az én hangnemem is kifogásolható, csak kicsit unom, hogy soha nem lehet ellenvéleménye az embernek az itteni többséggel szemben
egyébként is szabad a ha nem tetszik el lehet menni mentalitás ahogy láttam
főleg pl ennek a kommentnek mi értelme volt, mikor látni lehet hogy tényleg lezártuk a témát.) -
eami
Topikgazda
válasz
Arkennys
üzenetére
annyira nem értem mi a problémád hogy visszaugrottam oda ahonnan indultunk és rájöttem, lehet oldani tudom benned a feszültséget

"Starting Dec 9, anyone losing items in a trade will need to have a Steam Guard Mobile Authenticator enabled on their account for at least 7 days. Otherwise, to protect against unauthorized trades, items will be held by Steam for up to 3 days before delivery"
Szóval ez azt jelenti hogy legalább 7 napja aktivált mobil authenticatornak kell lennie, ha nincs akkor van a 3 napos móka. Aktiválod és 7 nappal később elérhetsz mindent.
Tradenél két pillanat alatt engedélyezni lehet a tranzakciót, szóval hacsak nem üzletszerűen küldöd akkor nyilván nincs min fennakadni.
Minden másnál meg általában ritkán kéri csak a kódot.
Ez így szerintem messze van a kicseszéstől.
-
Arkennys
addikt
válasz
bager13
üzenetére
nem, nem kell a "kölcségeket" benyelniük. De nem fogok hálát zengeni. Ez üzlet, nekik is. Oké vigyék a pénzt.Én cserén nyerészkedni. Ja minden vágyam. Szó sincs arról, hogy egyszerűen eddig mehetett azonnal a csere, most meg kotlanak 3!!! napig a holmimon, ha nem használom kényszerből ezt az új hülyebiztos okosságot. Hadd ne örüljek már hogy kicsesznek velem. Na jó tudod mit? Itt hagyom abba a válaszolgatást neked. Egyszerűen nem éri meg. Rosszindulattal mindent kiforgatsz amit mondok, akkor minek? Ömleszd a mérgedet másra. Akárcsak máskor és máshol, a továbbiakban inkább nem folytatok veled beszélgetést ebben a topikban sem.
mellesleg jót röhögnék ha beszüntetnék a cserét és marketet, saját maguktól vennének el szép bevételt. Tuti ezt fogják tenni....
-
bager13
senior tag
válasz
Arkennys
üzenetére
Akkor sem értelek. Szerinted úgy kéne üzemeltetniük a piacot, hogy nem vonnak le semmit, és a szerver, plusz egyéb kölcségeket meg benyelik? Inkább örülj neki, hogy van ilyen és jön belőle mellékes neked is. (vagy keress más alternatívát, ahol csak a játékokkal kell foglalkoznod). A cserére 3 napot kell várnod és így nem tudsz nyerészkedni? Mindjárt megsajnállak. Az a baj, hogy sokan már úgy vannak vele , hogy nekik az alanyi jogon jár. És ha holnaptól beszünteti a trade lehetőségét a steam (amit bármikor indoklás nélkül megtehet), akkor tüntetni kezdenél, hogy a valve "monyyyyon leee!" ? Mindenki nézzen magába és gondolkodjon el rajta, hogy mennyit köszönhet ezeknek az új lehetőségeknek!
-
eami
Topikgazda
válasz
cattus
üzenetére
most mindenki kezdjen el sírni hogy a világon minimális részesedéssel bíró mobiloprendszerére nem adtak ki valamilyen appot amit a többire meg igen? WP választottál, ezt választottad.
(#83209) Csapoati: a kedvezményről annyira nem vagyok meggyőződve. Az alábbi képen pl enyém a legolcsóbb tétel, viszont én €2.40 -ért raktam ki és még mindig annyiért is van kirakva. hopppá

-
Arkennys
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
hű, bizony. a 33% a párcentes dolgoknál jön ki, és éppúgy semmitérő látványelem, mint amennyire a 2GB os DDR3 videokártya kis adat sávszéllel
Emiatt sem lennék túl hálás. Nyeljék be a kedvezményüket, ha a trade késleltetés nem kényszerítene rá, biztos nem használnám.TE kártyákból kiszedtél 100 eut, ez tökjó. Másnak lehet nincs hatezer játék amivel megtehetné. Konkrétan most szedtem ki egy rakás kártyát, és eladni nem érdemes, mert kapnék érte 1-2 centet kb kártyánként. Ennyi erővel bevágom őket drágakőnek, bár annak is kb zéró értelme, de ennél még jobb. Mostanság kb itt tart a kártyabuli. Ágálok ellene mivel kb vagy megszivatnak, vagy muszáj lesz használnom egy nekem tök fölösleges vackot (írom ezt le kb hatodszor. de nem baj). NEM az anyagi károkozás miatt zavar, hanem mert teljesen fölöslegesnek tartom mégis muszáj lesz használnom. Support meg nem hiszem, hogy ettől javulni fog. De majd az idő megmutatja.
(#83211) eami ismét az így jártál, pusztulj meg hozzáállás
akkor aki WPt választott, az csssze meg magát, ne károgjon. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Arkennys
üzenetére
6 centből benyel a Steam 1-et, a játék kiadója/fejlesztője még 1-et, neked marad 4. Ez hol ugyanannyi? Én amúgy 100 euro felett kaptam már kártyákból pénzt (pedig nem veszek +1 sorokat meg szutykokat csak a kártyáért és nem is seftelek meg csencselek marketes cuccokkal). Ennek örülök is, de azért Valve-fan nem lettem, szóval nem erről van szó, hogy iszonyat hálás lennék.
Nekem az nem tetszett az okfejtésedben, hogy egy olyan dolog ellen ágálsz, ami neked konkrét anyagi kárt nem okoz. Amire kíváncsi leszek, hogy a support reakcióideje csökken-e, ha nagyságrendekkel kevesebb lenyúlt cuccos problémával kell foglalkozniuk.
Amúgy nem értem miért tetted offba, végig a Steam a téma.szerk.: Azt viszont meg sem említetted, hogy az authenticatort használók meg 5-33% kedvezményt kapnak 3 hétig a Marketen... Szemét Valve!

-
Arkennys
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Nem, egyszerűen kb elkezdte védeni a nagy többség
Tegyen így akkor, ebből gondoltam támogatja is. De unom kicsit a kérdezz feleleket. Kártyázással nyertünk pénzt, ja. Kb a részesedések miatt ugyanannyit, amennyit egy tök átlagosan 6 centes kártya árából steam benyel
innentől nem tudom lapogatni a vállukat, milyen jó arcok, mivel inkább saját érdekük nézték, mint a miénk. Ezzel nincs is bajom, ez a 3 napos korlátozás egy elég poénos lépés, ennyi. Egyébként ez a ha nem tetszik takarodhatsz hangulat volt még ami ingerelt a HSZekben de hát ez az én szocproblemem, mert elfogadott dolog, még legyek hálás mert biztonságot adnak nekem, amire nem volt szükségem. Tehetném is hogy figyelmen kívül hagyom, ha nincs ez az időkorlátos csere. 
CactuS legalább megpróbálta megérteni, mi is lehet a baja valakinek ezzel az egésszel
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
csaba951
üzenetére
Én nem Arkennys-vel vagyok.
Én használnám, ha lenne, de nincsen WP-re.

Viszont Arkennys megértem, hogy mi a problémája ezzel a bevezetéssel ilyen formában. Kicsit sarkított a dolgon, de alapvetően szerintem érthető, hogy miért fáj.
wikings2: Egyébként ez volt a másik ötletem. Szinte minden helyen, ahol be akarták vezetni ezt az appos authenticator-t, adtak valami kedvezményt a felhasználóknak. Lehetett az 1% kedvezmény, vagy valamilyen játék esetén egy haszontalan kütyü, de kajálta a nép, nem szükséges rossznak fogta fel.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Arkennys
üzenetére
Nekem csak egy kérdésem van: miből jött az le neked, hogy örülünk neki? Vagy ilyen fekete-fehér, avagy "aki nem velem, az ellenem" világképed van? Nem, nem örülök neki. Bosszant vagy idegesít? Nem, azt sem. Szerintem a kártyabiznisszel ráadásul nem csak a Valve nyert némi pénzt, hanem mi is, szóval nem is értem ezt a zsigeri gyűlöletet, ami szinte az összes biztonságot szolgáló lépés bevezetésekor előjön. Na de mindegy, hagyjuk. 3 nappal előre kell gondolkodni a mobil appot nem kedvelőknek és kész.
cattus: Na látod ez már egy másik kérdés. Akkor aki WP-s, az megszívta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Utána folytatom a GTA5-t is , mert eléggé félbe vagy inkább az elején vagyok a sztorival, de diavetítés üzemmódban nem vagyok hajlandó veretni
Utána fogom tolni a survivorokat ( Rust , DayZ, Forest, Subnautica, ARK, Vortex , 7daystodie , lifyo) , amik jelen pillanatban szintén low grafón 10-20fps-el futnak, és nem mellékesen kib@szott drágák is. Majd pedig az AAA címekkel amiket megvettem : Batman AK , Mad Max , meg az Assasins C: Syndicate. Szóval azért a "77%-al nem játszottam " arány csökkenni fog némileg.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)