Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 - alap
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játék listában is zöld az éppen futó játék sora, ez csak nekem új és eddig is így volt, vagy valami újítás?

-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Igen, nem véletlenül játszik PalmDesert 1 évben 2szer csupán.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha vásár alatt kraftolsz, akkor kapsz különleges kártyákat "ingyér". EZeket meg el lehet adni. A vásár legelején még elég szép áron mennek el ezek az "ingyér" kártyák. Nyilván nem ebből fogsz meggazdagodni, de ha sokat craftolsz, akkor a dobált kártyákból össze lehet szedni néhány eurót a vásár elején. Szóval ha "alapból" is szeretnél kitűzőket craftolni, érdemes vele várni a vásár elejéig, aztán gyorsan eladni a kapott bónusz kártyákat.
-
gabor7th
addikt
Köszönöm a válaszokat, akkor még talán érdemes várni... Van valami oldal amin meghírdetik előre a dolgot?
-
-
gabor7th
addikt
Lesz a közeljövőben valami nagy kedvezményes időszak, így decemberhez közeledve?
-
Vertigo18
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jah, még annyi, hogy tudtommal, ha craftolsz, akkor van esélyed arra, hogy bónuszcsomagot kapj. Most nem tudom, hogy ettől nő-e az esély, de majd itt kiegészít a többi tudor. A bónuszcsomagban újabb 3 kártya van, ha kapsz, és abból majd megint tudsz jól craftolni, ami szintén e-penis... És beszippant az örvény...

-
Vertigo18
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pedig úgy nagyjából ez az egyetlen értelme a dolognak
Nagasabb steam-szintet érhetsz el a kitűzők craftolásával, ami szintén kb. e-penis növelő.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
De, sokkal nagyobb lehet tőle az e-pötsöd...

-
Vertigo18
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lehet, hogy megint lesz valami speckó. Volt olyan, ahol azért lehetett karácsonykor "karácsonyi kártyákat" kapni többek között, ha badge-t craftoltál...
-
Sirandrish
legenda
Ismét kérdésem van. Többször olvastam már hogy sokan betárolják a kártyaszetteket hogy majd a karácsonyi vásár elején csinálják meg őket, vagy valami ilyesmi. Leírná valaki hogy ez hogy működik, mikor kell csinálni és mire jó?

-
eami
Topikgazda
Megérkezett a második steam controller is. (Nyilván) ugyanolyan mint az első... pár érdekes dolog viszont:
Csakis a saját adapterével mennek ezek. Nem úgy van mint xboxnál hogy akár négy padot is ki tud szolgálni egyetlen adapter.
Bár Big Picture látja őket külön, konfigolni nem lehet külön külön. Ugyanazt a beállítást kell használni mindkét játékosnak.
Nekem úgy van beállítva hogy ha kilépek big pictureből akkor kapcsolja ki a controller, azonban csak azt kapcsolja ki amelyik először csatlakozott.
Az utóbbiakat bizonyára majd szoftveresen megoldják. Azért furcsa hogy nem gondoltak arra hogy többen is játszanának egyszerre.
-
Egyszerűbb ha megveszi az összes codot steam-en,és akkor nem lesz ilyen galiba.Én is így tettem annyi különbséggel hogy én megvettem dobozosban is ami nem csak steames , azaz a cod1, coduo, cod2, cod4,és codwaw példányait. Így elkerülheti az esetleges multis kellemetlenségeket.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Azt mondjuk én sem értettem miért hagyná meg a Bad Comp. 2-őt warez változatban is, ha pont azt veszi meg, de lehet elírta.
-
Mondjuk ha megvette azért elég evidens lenne eltávolítani a warez változatot...

-
eami
Topikgazda
válasz
[Prolixus]
üzenetére
multis címnél azért én nem mernék ennyire bátor kijelentést tenni, mert a steam ránézhet a gépen lévő fájlokra is.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Fakukacos2
üzenetére
A kettőnek semmi köze egymáshoz. Úgyhogy a válasz röviden: Igen.
-
devbence
tag
válasz
Fakukacos2
üzenetére
Nem.

-
Fakukacos2
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem.?
Ha megveszem a Battlefield Bad Company 2-t (eredetiben), de vannak fent a gépen nem eredeti gamek (pl.: Battlefield Bad Company 2, Call of Duty. stb), akkor blokkolhatja a steam (vagy esetleg valami más) az eredeti gamet?
Vagy esetleg érzékeli a tört verziót, és bannolják a gamet?Köszi a választ...!!!
-
kemotox
addikt
válasz
Assimilator
üzenetére
Borderlands 2 launchernek van zenéje.
-
zseko
veterán
válasz
Assimilator
üzenetére
Most találtam egy launcher-t, A Batman: Arkham City is ilyennel indul, ám a friends ablakban nem azt írja hogy játszom. Egy pillanatra bevillan ugyan, hogy játékban, amíg elindul a launcher, ám aztán visszavált arra hogy online.
Úgy tűnik találtam egyet, a Borderlands 2-t, ezzel azt írja hogy játékban.

-
-
kemotox
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egyszerre csak egy mehet. Én így csinálom. Van valami progi erre, ami automatizálja a folyamatot, de nem bízom meg benne, meg kell adni a pass-t.
-
Sirandrish
legenda
Lenne egy kérdésem a pro steamesekhez.
Többször olvasom hogy kártyákat "farmoltok"...ezt hogy kell elképzelni?
Van bármi mód arra hogy egyszerre több játék fusson úgy hogy számolja is az időt? Mert én úgy szoktam hogy elindítom aztán leteszem tálcára....csak ugye ekkor nem is tudok mással játszani.
Szóval ti hogy csináljátok? -
mark!
őstag
Sziasztok! Meglett a 10-es szint, és a kitűző egy 50%-al olcsóbb Boson X-et adott. Ha valakinek kell, akkor írjon egy privátot!
Meg ha már téma ez a kinek mennyi idő alatt dobott kártyát, nekem Binding Of Isaac-nél 15perc alatt kidobálta az összes kártyát
-
válasz
Assimilator
üzenetére
Azigen...

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Assimilator
üzenetére
Na most nekem is nullázta a majdnem 3 órányi Goat Simulatorozást.
-
Du. elindítottam két játékot, az egyik a Battlepaths volt, az életben nem játszottam még vele, de láttam, hogy 6 kártyát dob. Közben az egyik lányom tolta a Racer 8-at, mert abból is még esik 2. Másfél órán át mentek, ezután toltam egy kis Battlefield-et Originen és amikor lépek vissza, akkor az egyiknél 6 perc játékidőt ír, a másiknál harmincat!
Mi a lóf@sz ez, másnál is van/volt már ilyen? -
Csapoati
nagyúr
válasz
Lucas Kane
üzenetére
Ez max egyszeri eset lehetett, az utóbbi kb 5 játékom mind 2 óra után kezdte dobálni a kártyákat, ma is.
-
Aloha.
A játékok, melyek nem a Steam Store-ban lettek vásárolva, azok is csak 2 óra után dobják az első kártyát? -
wjbhbdux
veterán
válasz
kemotox
üzenetére
létezik, STEAM LIBRARY FILTERS
-
kemotox
addikt
Cső népek!
Nincs véletlenül olyan tool, ahova belinkelem a profilom, és a meglévő játékaim között lehet szelektálni valahogy?
Mittomén pl rakja értékelés szerint sorrendbe, meg lehessen tag-ek alapján keresni. (pl: fps, horror, fantasy, conrtoller support stb stb)
Mióta kereső ember lettem és rákattantam a sale-ekre meg a bundlikra hirtelen megsokszorozódott a librarym tartalma és teljesen el vagyok veszve
Most pl valami ugrabugrás platformerekkel játszanék, de nincs kedvem végignézni egyesével, hogy melyik játék micsoda.Köszi szépen előre is, remélem létezik ilyen cuccli.
-
Spet
addikt
Sziasztok,
Lassan (nagyon lassan), eljon majd a winter sale, en meg asiaban dekkolok. Erdeklodnek, hogy (ha) eszembe jut a jelszavam es itt vasarolok jatekot, akkor fogom tudni aktivalni, es hasznalni ha hazaterek?
-
Danny365
őstag
Hali! Újratelepítettem a telefonom, viszont most jutott eszembe, hogy rajta volt a Steam app és be volt állítva a Steam védelem cuccos (ez adta a kódot bejelentkezéshez) és nem is csináltam vele semmit. Ez így mennyire lesz most nekem problémás?
-
eami
Topikgazda
igen, erről van szó. ami a PC képernyőjén fut az megy majd a TV-n is. wifi megoldható, de az olyan egyéb körülmény függvénye mint milyen wifi routered van, falak mennyire eszik a jelet, maga a wifi mennyit bír. Hiába "gigabites" a router egyáltalán nem biztos hogy a wifi részben is van elég szufla (+falak ugye). Szóval ezektől függően változhat a minőség.
-
eami
Topikgazda
gyakorlatilag a steam link a HDMI/DVI kábelt helyettesíti. Helyette lehet UTP kábellel (ami jóval olcsóbb és egyszerűbb) vezetni, illetve körülményektől függően akár wifivel. Extra még hogy a controller (steam vagy xbox) közvetlenül a linkre tud csatlakozni. Ezen kívül semmi extrát nem tud. A gépen amire rákötöd pont ugyanaz a "műsor" mint a TV-n.
Steam controller pedig egy kicsit újragondolt controller, amiben én rengeteg lehetőséget látok, van olyan játék amivel kényelmesebbnek is találom vele. Egyelőre a kitartóbbaknak ajánlom inkább, mivel kb minden játékot érdemes külön finomhangolni. Legnagyobb előnye hogy játéktól függően lehet változtatni a kiosztást, még akkor is ha amúgy a játék nem támogatja.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Van már Steam hardver fórum, mert én nem találtam, így ítt teszem fel kérdésem:
Mire jó a Steam Link és a Steam Controller ? Pl. arra jó lehet, hogy a Steamet futtató PC ami wifin csüng az egyik szobában, töle falakkal elválasztva az 55" okostévé szintén wifin csatlakozva, de a PC-től jelentős távolságban (tehát drótok kizárva) a másik szobában és ezekkel az eszközökkel tudjak játszani a TV előtt ülve a PC-n futó játékkal, drótok nélkül? Mondjuk kétlem, de azért megkérdezem, mert a Steam leírása nem teljesen világos. -
htc07
addikt
válasz
Assimilator
üzenetére
Azon csodálkozok, hogy piramisjáték nincs még hozzá, de szerintem csak idő kérdése.
-
libamajas
tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Igen.

-
csaba951
veterán
válasz
libamajas
üzenetére
Nem azért van, mert "kijátszottad a 7 napos bant", hanem mert megsérültek/érvénytelenek valamiért a trade-hez szükséges adataid. Ha törölöd őket, akkor újra létrehozza őket a gépeden, és akkor már jó lesz.
Hm. Egyébként ezt a hiba nálad a http://steamcommunity.com/-on vagy a http://csgolounge.com/-on jelentkezik? Utóbbi esetben a náluk lesz a hiba, szerintem.
-
SityiSXT
őstag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Regedittel nézz szét a következő helyeken:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AppCompatFlags\Compatibility Assistant\Persisted
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AppCompatFlags\Layers
Ha itt látsz olyan bejegyzést, ami Steam (vagy ezt a szót tartalmazza), töröld. Legkésőbb a gép újraindítása után elvileg jó lesz. -
csaba951
veterán
válasz
libamajas
üzenetére
Tüneti kezelés
Bug. Próbáld meg böngészőből/Steam kliensből. Ott működni fog.Javítás
Sajna ez már így is fog maradni. Úgy tudod javítani ha:
* böngésző - törlöd az összes cookie-t
* Steam kliens - teljesen letörlöd és újra felteszed.Viszont így min. 7 nap trade ban-t kapsz, így érdemes meggondolni, hogy mikor fog hozzá az ember! Pl. közvetlenül Sale-ek előtt/alatt nem.

-
libamajas
tag
Sziasztok!
2 hete ezzel a hibával találkozom, amikor steam offert akar küldeni egy vállalat.
"Error: There was an error sending your trade offer. Please try again later. (15)"Mi ilyenkor a teendő?
-
Miért van az hogy a steam tegnap óta kompatibilitási módban indul? Semmilyen beállítást nem módosítottam , és ha megnézem a steam.exe tulajdonságait, ott sincs benn a pipa semelyik másik oprendszernél.
-
eami
Topikgazda
Nov 10-re ígért Steam Controllereket átadták a futárnak

-
ChipKng
aktív tag
Akit erdekel es hasonolan osregi csont mint en, az AOE II HD most 3.99 euroert megveheto a hetvegen!

-
Zamery
senior tag
Most megint változott valami a kártyákkal kapcsolatban? Ha jól látom nem kell kivárni a 2 órát az első kártyáig. Vagy ez csak azoknál a játékoknál van így amiket nem Steam-en veszel?
-
pityeszka
őstag
Sziasztok!
Guruhoz kapott kódot tovább lehet adni miután megkapom a pgo oldalán?
-
Edorn
senior tag
-
ayo
veterán
van aki nagyon benne van olyan kérdésekben, hogy miként lehet megosztani Family Share-ben? 2 év után akarok egy 2.0-ás posztot írni erről, mert azóta sok minden változott és ezeket szeretném belerakni, hogy mikor tudod használni a másik library-t hogyan lehet megosztani, meg pár trükköt amire rájöttem vagy hallottam. ha valaki tudna ehhez hozzászólni az keressen fel privátban, köszi!
-
eami
Topikgazda
válasz
FollowTheORI
üzenetére
alaposan körbenéztem mindenfele. vannak fegyók, kiegészítők, easter eggek amiket csak bizonyos helyeken és időszakban lehet összeszedni

-
-
Edorn
senior tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Az új Thief-et nekem pont ~50 óra volt egyszer végigjátszani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)