Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
lkristóf
üzenetére
Tyűha, ezen talán lesz egy-két cent haszon is!
Ejj de rettenetes játék ez. Unity-s, szóval optimalizáció nélküli, az irányítás borzalom, a kameramozgás is, nem is túl érdekes, 5 centet viszont megért.frem1790: Nem az a gond, ha valaki rosszul ejti. Ha valaki társaságban rosszul ejt egy-egy szót, azon szerintem nem szoktak fennakadni. De ha mondjuk videót készítenék, amit rengetegen megnéznek, akkor bizony figyelnék arra, hogy azokat a szavakat, amiket használok (és a fentebb említett szavak nagyon gyakoriak), vagy helyesen ejteném (akár videóból tanulva), vagy a magyar megfelelőjüket használnám.
Nem a videóval vagy a készítőjével van "probléma", hanem a kiejtéssel.
Amúgy a személyes névmásokat nem írjuk nagybetűvel (néhány kivétellel), főleg nem E/1-ben
De nem kell személyes sértésnek venni az ilyet, nincsenek "sznob angolosok", de az nem árt senkinek, ha felhívják a figyelmét, legalább tud javítani rajta.
-
frem1790
őstag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Nem igazán értem mire vagytok ennyire felháborodva. Aki nem tud angolul és muszáj kimondania egy angol szót az mit csináljon szerintetek? Ha az írott változatot mondja betű szerint: nem jó, ha megpróbálja saját feje után kiejteni az sem jó. Szép magyar nyelvünkben megvan majd minden angol szó megfelelője(sőt sokkal gazdagabb a magyar szókincs szerintem), ha tehetem Én csak magyar kifejezéseket használok. Ha mégis muszáj angol szót kiejteni megpróbálok csak olyanokra szorítkozni amelyeknek tudom a helyes kiejtését. Mégis előfordul, hogy becsúszik egy-egy általatok kipellengérezett baki, ami úgy tűnik megbocsáthatatlan.
Kicsit olyan sznob szagúak ezek a hozzászólások: mi kiváló angolosok most jól leszóljuk a prosztó, tudatlanokat????? -
válasz
Csapoati
üzenetére
Van itt 5 centes is, és ez is kártyás!
Woodle Tree Adventures -
kemotox
addikt
válasz
maddionmax
üzenetére
Nálam a csúcs a "cancel" - "csencsel", egy régi tanárom mondta

-
eami
Topikgazda
válasz
maddionmax
üzenetére
170 játék van az akuntjan xD
-
Csapoati
nagyúr
Törpe accountokra tökéletes játék. 0,19€és még kártyás is!!4!
-
sid.:Rc211v
őstag
Sziasztok ! A steam-be lehet betű méretet állítani ? Kerestem beállításokba de nem találtam. Nagyon kicsik a betűk.

-
djculture
félisten
Lopós genyó ..
[link] -
ZS3NI
őstag
Kicsit kitakarítanám a steam mappám, mert eléggé belassult a program, és szerintem feleslegesen nagyra hízott az egész. Hogy tudom megoldani, hogy ne kapjak 7 napos market elzárást?
Arra gondoltam, hogy meghagyom a steamapps mappát, meg a steam.exe-t és gondolom onnan clean installt kapok. Mit kell még megtartani, hogy ne zárjanak ki marketről? Vagy ez így nagy hülyeség amit írtam?

-
válasz
kemotox
üzenetére
mindig egy icipicivel többre cserélem
Erről ez jutott eszembe: one red paperclip
-
kemotox
addikt
válasz
freddirty
üzenetére
Ha úgy is menne a gép, akkor tök mindegy, sok kicsi meg sokra megy. Vagy ha türelmesebb/hozzáértőbb az ember, akkor nagyon jó cserealapok, ha szépen nyomja a "mindig egy icipicivel többre cserélem" típusú dolgot akkor azért lehet érdekes dolgokat szerezni.
Vannak CS:GO skinek amik többszáz eurót érnek, amikor már olyanokat cserélgetsz, akkor azért elég fasza
De amiért a legjobban megéri.. hát igen már írták felettem. Én badgékat csinálok belőle, hogy nagyobb legyen a profilom szintje, én meg boldogabb
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
freddirty
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
egyébként mire jó ez a trading card farmolás? Az értékük minimális, vszleg a gép többet eszik áramot mint a pár centes kártyák. Akkor minek?
-
Ryu
tag
válasz
Hegasus
üzenetére
Nekem is volt mostanság sok ilyen eset. Azt figyeltem meg, hogy ha a kitűzők lapodon nem látszik, hogy az adott játékkal hány órát játszottál, akkor bizony a drop is elmarad. Ez nincs összefüggésben a játék adatlapján látható játékidővel, azt normálisan számolja.
Szóval, ha 10-20 perc elteltével (drop után is) se látok a kitűzők oldalon változást, akkor halasztom a farmolást. Nekem úgy tűnik, hogy mostanság estefelé amúgy is lehal a markettől kezdve minden, szóval marad a délelőtti kísérletezés (ez eddig bejött).
-
-
Hegasus
senior tag
S1M0N , [Prolixus]
értem, köszönöm! akkor marad, hogy fut 10 órákat egy játék...
-
ayo
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
+1
szerencsére kevés helyen van ilyen hülyeség

-
eami
Topikgazda
válasz
kriszpontaz
üzenetére
egyetértek! Szerencsére a steam controlleren több gomb van mint az xbox360-on így nem jelent gondot áttenni máshova.
-
ayo
veterán
válasz
Assimilator
üzenetére
ha azt nézed a jobb autószimulátoroknak is egyedi konfigjai vannak az adott eszközre, hogy tuti legyen minden, szóval az hogy van valamihez megfelelő cucc és nem általános, az még nem baj, max. az lenne ha alapból nem menne vele

-
eami
Topikgazda
válasz
Assimilator
üzenetére
Igazából ez nagyon faszántos így. Valve is adott ki hozzá konfigokat, szóval out of the box lehet használni. 3 fő profil van hozzá, amivel kapsz egy alap controllert. Ezen felül lehet tetszelgősen alakítani a configot és ha elég jónak ítéled akkor meg lehet osztani mással is. Attól függően hogy mennyien használják az adott configot, rangsorolják őket. Hol ebben a probléma? Főleg hogy rengeteg játékban nem lehet állítani a controller kiosztást, itt meg attól függetlenül úgy állítod be ahogy akarod
Pl ha futás csak bal analóg sticket lenyomva menne de úgy elfárad a kezed hamar (pl nekem Dying Lightban) akkor két pillanat alatt át lehet rakni azt a funkciót bármelyik mások gomba (pl alsó markolatra). -
eami
Topikgazda
válasz
freddirty
üzenetére
pontosan analóg karként működik. ha elengeded akkor ugyanúgy visszapattant középre csak nem látod / érzed fizikálisan. Egér módban meg valahol a bill/egér és controller között mozog az egész. Ha jól be van állítva akkor kényelmesebb lehet mint az xbox controller. Rocket League pl egész jól kezelhető vele. Batman kakukktojás, nem tudom mit csesztek el, de tuti köze van ahhoz hogy az xbox one controllerek sem mennek vele már.
-
freddirty
senior tag
A batmannél ott akadtam el, hogy két analóg stickre számít a játék mert egy bizonyos pozícióban kell tartani mindkettőt egyszerre!. A bal analóg kar ok, de jobb nincs mert ott a tapipad van ami nem analógként működik.(mert az analóg sticket rugó dobja vissza középre, a tapipadnál meg mást szoktunk meg - ugye ez volna az előnye ennek a controllernek. Nem egér pontosság de nem is vacak kis stickek) A bal pedig ugye dpadként van használva. Ideiglenesen le7 át tudnám konfigolni vmelyiket aztán vissza...
Mindegy annyira nem érdekes a probléma, hogy sokat szüttyögjön vele az ember, csak látszik hogy lesznek itt még problémák. -
eami
Topikgazda
válasz
freddirty
üzenetére
? gyakorlatilag 3 van rajta. egy analóg és két digitális. A digitális ráadásul lehet egérként is használni aminek köszönhetően egy fps is sokkal jobban irányítható. Megszűnik a robot mozgás. Persze kompetetiv fps nem lesz olyan jó mint egérrel, de pl egy wolfensteint sokkal jobb így tolni. Sokat kell még állítgatni, de egyre több játékhoz van community által készített configok.
-
S1M0N
senior tag
válasz
Hegasus
üzenetére
Én pont ma kezdtem el megint kiszedegetni a kártyákat, és én is hasonlóakat tapasztalok.
A Contraption Maker-rel játszottam úgy két órát, de semmi. Letettem tálcára, majd fél-1 óránként ránéztem, de semmi. Aztán 5,1 óra után dobta az első kártyát, végül 8,9 óra kellett a 3 kártyához.
Most a Super Meat Boy van soron, de azzal játszani nem fogok, mert nekem kontrollerrel is lehetetlen az irányítása, szóval az csak a háttérben fut.
-
Hegasus
senior tag
Sziasztok!
volt már valakinek olyan "problémája", hogy egy játékból szedné ki a kártyákat, de az istenért nem adja őket a steam (vagy valami felsőbb hatalom), persze túl vagyok a 2 órán, meg egyszerre csak egy játék fut, ki is írja hogy bizonyos játékhoz (xenonauts, skullgirls stb) még 2-3 kártya kapható, de már ment vagy 8 órát és nem ad egyet sem.
egy ideig dobálja őket, aztán mintha lefagyna az egész és utána semmi, még 1 hét pihenő után sem 
volt már valakinek hasonló, és mi lett a megoldás?
-
eami
Topikgazda
válasz
freddirty
üzenetére
valahol írtam korábban hogy a batman ak az egyetlen játék ahol gond van az egér emulálással. ha joyként állítod be akkor elvileg megy, de amíg nem javítják ezt addig nem is érdekel. Gyanúsan amúgy nem steam controller hiba, hanem az utolsó patchel rontották el, ha megnézem xboxone controller azóta nem működik vele. Gondolom ebből adódik a hiba.
-
freddirty
senior tag
azért a kompatibilitás érdekes kérdés. A batman arkham city-t kezdtem el játszani steam controllerrel. Míg mondjuk a portal2-ben (fixálták végre a steam linkes hibát) jól működik egyszerre a bal stick és a jobb touchpad, addig a batman-ben ez nem megy. vagy ez vagy az.
Ráadásul kb. 5 óra játék után érkeztem el egy olyan játékrészhez ahol valami security console-on mindkét sticket egyszerre kellene nyomni bizonyos irányba. Na most ugye a steam controllerel csak egy stick van. A tapi meg nem stick... Elakadtam.
Mindegy, nem fordítottam rá több időt, van elég másik játék a könyvtárban de azért azt lássuk, hogy nem fenékig tejfel a controller. -
eami
Topikgazda
igen, lásd lentebb
hw teljesen rendben van, tapipados ötlet is nagyon jó lesz, csak még finomhangolni kell.Egyébként ezt a feedbacket küldtem nekik, hátha érdekel valakit (bocsi a sok hibáért,,, el kellett volna olvasni mielőtt elküldöm).
- Missing vibration / rumble feedback: I start with this, as this is a huge pain point. Many people loves the rumbling given by the controllers, it increase the gaming experience if the game supports it. I understand that developers will able to do more magic with Steam Controllers haptic feedback, but currently there are hundreds of games out there which are not supporting the haptic feedback and there is a good chance most of them never will. I understand it's a different piece of technology, bit I believe you should look into this and see of it can be aid by emulating the xbox controller type of rumble by default where the game have no dedicated support of Steam Controllers haptic feedback. Please!
- Controller settings: I've noticed that controller settings is available only if we start a game in big picture mode. Is there any chance to enable the controller setting outside of big picture? On desktop PCs starting big picture is just making to start the games longer than it should be.
- Rechargeable battery and back cover: Time will tell how durable the back cover, but I'm a bit afraid it will brake if we need to replace the batteries often. Not sure if its even possible now, but charging rechargeable batteries when the USB is connected would be awesome.
- Noise level: using the buttons on the controller generally louder comparing to an xbox 360 controller but is still withing the acceptable range, except the back cover buttons which are quite loud in use.
In overall I think it's very promising and with software tuning it will be a better alternative to other controllers in general.
-
errorcode06
őstag
Remek. Akkor x360 lesz, köszönöm a segítséget.
-
csaba951
veterán
válasz
errorcode06
üzenetére
+1 a eredeti x360-ra!
Egyrészt erre írják a játékokat készítők. Tehát ezzel egészen biztosan működnek. Jó minőségű, és nem kell semmit állítgatnod a rendes működéshez. Az összes többivel minőségi/működési problémáid lehetnek/lesznek. -
kemotox
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
+1, rém olcsó, rém egyszerű kis jószág, csomó alkatrész beszerezhető hozzá javításra/pimpelésre.
-
eami
Topikgazda
válasz
errorcode06
üzenetére
kompatibilis, túlságosan is. sokkal jobban állítható mint az xbox controller, de szoftveresen még gyúrniuk kell rajta erősen. out of the box xbox controllerrel jobban jársz, de ha van türelmed akkor a steam controller jobb választás lehet.
-
Sirandrish
legenda
válasz
errorcode06
üzenetére
Vegyél ezy X360 controllert. Olcsó is(steam controllerhez képest) és minden felismeri és kezeli

-
errorcode06
őstag
Üdv!
Sok játéknál írja a steam hogy kontroller support. A kérdésem az, hogy ha én a jövőben veszek egy steam kontrollert, az visszafelé is kompatibilis lesz minden játékkal? Vagy jobban járok ha veszek inkább egy xboc4pc-t?
-
válasz
kemotox
üzenetére
Igazad van, nem fogalmaztam elég pontosan. Magyarországon eddig mindenki és mindenhol elfogadta, élőben és netes fizetéskor is a kártyát. Külföldről pedig alap, hogy csak paypal-on keresztül vásárolok. Nem találtam még olyat, hogy valami csak paypal nélküli helyen kapható és sehol máshol. És mivel nem szeretem szórni mindenhova a kártya adataimat frutti helyett, ezért részemről ragaszkodok a paypalhoz. Persze ez felhasználói szokások kérdése, de a kártya engem eddig nem akadályozott semmiben.

-
gabor7th
addikt
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt!
-
zseko
veterán
válasz
gabor7th
üzenetére
Hogy egyszer elírod a STEAM nevét még okés. De hogy következetesen szarul írod...

Én két éves állapotról tudok nyilatkozni, akkor elfogadta a Visa Electron kártyámat a Steam, mobilról úgy fizettem, mert akkor a kliens még nem kezelte a Paypalt, és vagy két alkalommal a pc-s verzióban is. Valamint pár alkalommal neten is vásároltam vele közvetlenül, a számát és a cvc kódot használva, simán ment.(#82406) kemotox szintén kb. két éve lehetett mikor lejárt a kártyám, hogy ilyen Maestro-s szemetet adtak, 'mert ez már chipes'. Akkor elfogadta a Paypal, az androidos play! áruházban ellenben nem tudtam vásárolni mert a Google nem, így egy hét után dobtam is vissza a banknak, hogy adjanak nekem normális kártyát, ne ilyen hulladékot.
-
válasz
Assimilator
üzenetére
Nekem Visa Classicot és Mastercardot is mindenhol elfogadtak eddig, külföldön is, meg online is.
-
eami
Topikgazda
válasz
Assimilator
üzenetére
érdekes, mert nekem UKben amexal soha nem volt semmi gondom, és ha úgy jött ki hogy mastercardot használok azzal sem.
-
Assimilator
őstag
Itt UK-ben minden bank dombornyomott VISA kartyat ad. Mast csak kulon keresre adnak.
De nem nagyon szoktak kerni, mert pl. az American E.-t sok helyen nem fogadjak el.
Mastercardot hasznalni nem ingyenes. Maestro sehol nincs.
De en pl. Nemetorszagban is tobb helyen lattam Visat. -
MrTwister
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Sajnos 6500Ft mert egyéni szám kérésnek minősül+új előfizetést kötni arra számra, így kb. 10 ezer Ft lenne. Ez megint nem éri meg.
Várok a google supportra, előbb-utóbb csak válaszolnak, ha nem akkor steam support. -
Sirandrish
legenda
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Azaz...meg is van, köszönöm

-
[Prolixus]
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
A csoportok által kiírt eseményekre gondolsz? Azokat megnézheted az activity fülön. A "mindenes" főfelületen is megjelennek, de dedikáltan is megnézheted: Activity->Jobb oldalt alul upcoming events "doboz"
-
Sirandrish
legenda
Amikor játszom és jobb alul feltünnek ilyen szövegek. Gondolom a csoportok írnak ki valamit amikhez csatlakoztam..de mindegy. Azokat hol tudom visszakeresni? Hiába dobom le tálcára a játékot már nem találom ezeket..
-
-
wjbhbdux
veterán
Én nem mert van kártyám meg paypalom is amivel nincs gond, de látom hogy sokakon segítene. Végülis tehetek egy próbát, jövőre írok hogy mit válaszoltak
szerk: na megírtam hogy még a nemzeti dohányboltban is van paysafecard és milyenjólenne ha fizethetnénk
meglátjuk. Szerintem írjon más is aki nem tud Steamen fizetőképes kártyához jutni hogy legyen PaySafeCard, hátha megengedik, más országokban ugyanis van. -
eami
Topikgazda
válasz
csaba951
üzenetére
Azt azért megjegyezném hogy EUban a Mastercard a dominánsabb, külföldön simán bele lehet futni hogy a VISA kártyádra bolti vásárlásnál azt mondják hogy csak bizonyos összérték fölött fogadják el. Mivel kb ugyanannyiba kerül Mastercardot, azt érdemesebb választani. A szerencsejáték oldalakkal kapcsolatban meg bankfüggő. Magával a Mastercarddal nincs ilyen probléma, de hallottam olyan bankról ahol minden kártyánál alapból tiltanak bizonyos típusú szolgáltatások fizetését.
(#82425) wjbhbdux: írtál már nekik ezzel kapcsolatban?
-
wjbhbdux
veterán
Valahogy a tudtukra kéne adni hogy az itthon választható webmoney helyett, amit csak ukrajnában lehet feltölteni, a paysafecardot engedjék használni a Steamen, mert az van minden újságosnál meg benzinkúton..
-
csaba951
veterán
Hétfő estig akcióban: Jazzpunk;-75%;3,74 €
Nagyon egyedi, rajzfilm típusú látványvilág. Egyedi humora vagy, kb. olyan mintha Hunter S. Thompson Félelem és reszketés Las Vegasban játékváltozatával játszanál. Én Holiday Sale 2014-ben találkoztam vele. Ekkor láttam egy broadcast-on. Fetrengtem a röhögéstől! Egyetlen hátránya, hogy nagyon rövid, 3-4 óra alatt simán végigjátszható.
-
gabor7th
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
OTP Mastercard online - Ha jól látom ez felső korhoz van kötve... Max. 28 évesig lehet használni.
-
csaba951
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mastercard is jó! Mondjuk szerencsejáték és szex oldalakon nem biztos, hogy fog működni.

-
Én a mastercardot ajánlom, az jobban elfogadott európában, meg talán online is.
Nem kell dombornyomott kártya, bár ez lehet bankfüggő is.OTP Mastercard online pl mindenhova jó, pedig nem dombor nyomott.
-
csaba951
veterán
válasz
gabor7th
üzenetére
Mindenhol elfogadják ahol ott van a Visa Electron logo.
Utoljára kb. 2000-ben volt Visa Electron kártyám. Akkor nem fogadták el online boltokban. Meg kacagva dobták vissza az üzletekben is. Akkor váltottam (dombor) Visa-ra. Ennek az elfogadottságával soha sehol nem volt problémám. Nem olcsó, viszont rendesen működik.
Viszont mostanra sokat fejlődött a Visa Electron. Állítólag mára már hasonló elfogadottsága van, mint a (dombor) Visa-nak. Éves díja meg kb. a fele, harmada a Visa-énak.
További információ ebben a fórumban:
Folyó- és bankszámla, online vásárlás, külföldi bankkártya használat -
csaba951
veterán
válasz
gabor7th
üzenetére
Nyilván drágább, különben mi értelme lenne a Maestro-nak?! Pl. nekem a dombor Visa-mnak kb. 7000 Ft/év a tagsági díja. Viszont elfogadják az összes normális online boltban/szerencsejáték oldalon/szexoldalon. Persze a két utolsót egy barátom mondta!

Ha olcsó kell, akkor tényleg a Visa Electron a neked való.
Maestro nagyjából arra jó, hogy pénzt vegyél ki az ATM-ből.
-
gabor7th
addikt
válasz
Assimilator
üzenetére
Nagyon pipa vagyok mert megmondtam nekik mire kell és alig van időm egy kis szórakozásra és ezt elcs@szik nekem. Nekem úgy magyarázták, hogy van dombornyomott és anélküli. A Master és Visa csak dombornyomott, hogy drágább? Ez nekem egy külön számla, csak netes vásárlásra akarom és minél olcsóbban. Lehet dombornyomás nélkülit mondjuk Visa-ban és az mennyivel drágább? Már ha konkrétan tudja valaki...
-
gabor7th
addikt
Köszönöm a válaszokat... Hát nem volt sok tapasztalatom internetes vásárlással és a bankban direkt mondtam, hogy mire használnám és vagy ezt, vagy dombornyomottat ajálottak, de mondták, hogy ezt szinte mindenütt elfogadják és fele annyiba kerül... Hát gondoltam egy Stream csak tudja, de nem. Ezt a kis titkos számlám pedig direkt ilyen internetes vásárlásra akartam. Akkor csak be kell menni a bankba és mondani, hogy adjanak Maostro helyett Visat?
-
gabor7th
addikt
Sziasztok! Van egy Maestro bankkártyám. Azzal nem sikerült vásárolnom a Streamen. A központot felhívtam azt mondták van náluk probléma. Viszont lehet, hogy nem azért nem sikerült. Lehet ilyen kártyával vásárolni a Streamen és ha nem mi a megoldás?
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Ilyen tényleg létezik hogy valakinek az IP-jét le lehet keresni a Steam Felhasználóján keresztül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Gumi és felni topik
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztalos klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ejj de rettenetes játék ez. Unity-s, szóval optimalizáció nélküli, az irányítás borzalom, a kameramozgás is, nem is túl érdekes, 5 centet viszont megért.

Egyes gamer oldalakon már ezt írják hogy jön a következő anyázásos szint, most az fog anyázni akinek eddig ment és sokkal randább lett. Már ps4-en is butítottak rajta amúgy..

hw teljesen rendben van, tapipados ötlet is nagyon jó lesz, csak még finomhangolni kell.

Várok a google supportra, előbb-utóbb csak válaszolnak, ha nem akkor steam support.