- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Majd beszámolok a tapasztalataimról DLNA ügyben.
Monitornak meg befogom a mostani 94cm LCD-t. Csak HD Ready, de nem baj, sőt. A VGA-nak még jobb is lesz Crysis Wars alatt. Ez az 1920x1200 nagyon szép, nagyon jó, de nem használom ki, mivel gépen csak "only" Crysis, ezt meg még egyetlen mai rendszer se tudja fullon futtatni 1920-ban, vagy csak borzalamas nagy befektetések árán.1360-ban viszont 100-120fps fullon. A jelenlegi LCD technológia hátránya ha nem natívban használod akkor homályos, és életlen lesz a kép.
Filmet se nagyon nézek monitorról, csak kanappéról és tv-n. Szóval a full HD-t egyelőre kilőttem asztali monitornak, bár ez attól is függ, el tudom e megfelelően helyezni a 94cm LCD-t hogy ne legyen túl közel. -
i8000
csendes tag
3310 volt az első rá 1 évre megvettem a 3510-est utána panasonoc, 3250 nokia n73 lg ku990 és jött az omnia2
már kb 8 éve vok T-mobilos ügyfél előfizetéses azért vettem az omnia2 mert a havernak omnia1-e van és elég jól nézett ki és sok jó progikat használt és amikor kijött azelőtt törtem össze a lg.
amugy HTC szerettem volna venni de nem volt a T-nél, Vodás meg nem akartam venni, KP-én meg nem adok annyit 1 telóért. ja és a kinézete alapján vettem
a másik dolog h folyamatosan kérdezek és h miért nem ovasok az az h ha ide beirom valaki ugy is segit vagy dob 1 linket
ha érdekel még valami irj -
animoo
senior tag
Hááát az úgy volt...... Szóval vettem az S200-at, de voltak/vannak vele gondok, telefonnak elég megbízhatatlan a jelenlegi állapotában. Főleg, hogy szervizeltetnem kell, mert kontaktos a jackaljzata, és nincs hangja emiatt. Többször is cserbenhagyott éles szitukban. Eldurrant az agyam, és vettem egy Omnia II-t másnap, Acert meg el akartam adni. Most az van, hogy Acert még nem vittem fel szervízbe, de ettől még használom. Meg lehet utána se adom el, még meglátom.
-
zack
nagyúr
13.ker lakom.
Ami meg lett örökítve az pont a Kassák Lajos u. Csángó u. Klapka u. közötti szakasza. Ha úgy egyszerűbb betájolni, a Klapka u.-ban van a Speedshop.
hegyesidr:
Itt kihallt volt minden, talán 1-2 autót láttam. Jött hozzám egy barátom, pont a legnagyobb havazásban, neki Lexus dzsippje van, de mondta hogy ebben az időben ez is kevés. -
-
zack
nagyúr
Nem is vennék rá mérget hogy maradéktalanul elégedettek lesznek...
A Nokia felhasználók sok mindenhez hozzászoktak már, ami szokássá vált, és más telefonokban / PDA-kban nincs, vagy másképp van benne. Úgy gondolom a szokás hatalma miatt, nehezebb egy Nokia okostelefonról váltani PDA-ra, mint, mint más egyszerűbb tipusról váltani.
-
zack
nagyúr
WinMo 7-re nem is számítok...addigra Win7 ready PDA-m lesz. Ha nem is idén ősszel, de jövő ilyenkorra biztos.
Persze ha lesz értelme váltani.
Igazából ezek a 6.5.3 beta verziói. Beta1,beta2...stb. Csak más a nevük. Ha kész lesz, az lesz majd a 6.5.3, ami ha így folytatódik nagyon nagy ráncfelvarráson fog átesni.bulho:
Muszáj ennyi smiley?
Kevesebbet használva is át fogjuk érezni a problémádat, ami mellesleg szintén nem lehet téma itt a publikus topikban, mert wareznak minősül.
-
zack
nagyúr
animoo délelőtt felhívta rá a figyelmemet, le is töltöttem, de lelkierőm nem volt feltenni 27h fentlét után. Most így ébredés után nekiállok, a képek és a hsz-ek alapján én is be voltam "sózva", de a fáradtság győzött délelőtt.
Komolyan mondom, rá sem isemerek a Samu-ra. Átlagban havi 2 új ROM...úgy gondolom egyik gyártó sem frissít ilyen ütemben. Supportból 5-ös! -
zack
nagyúr
A jelenlegi kriminális garanciális helyzetben, ami itt Magyarországon működik lényegében tök mindegy melyiket veszed..Sőt! Lehet egy PartNero-s gari jobb mint egy magyar Samsung gari, ami azért nonszensz ha jobbban belegondolunk.
Mert ha már magyar gari, és elkérnek 10-15k-val többet, és megteszik azt hogy csak 2Gb verzió érhető el belőle...legalább akkor "nyalják ki a júzer seggét" ha gondja van, és oldják meg a javítást is pár nap alatt. De jelenleg nagyon nem ez a helyzet, mindenhol várni kell az alkatrészekre nem is keveset, főleg ha súlyosabb a gond. Ez most nem kifejezetten a Samu szervíz kritikája, hanem általánosságban írtam a magyarországi helyzetről.
Jelenleg nov. vége óta 3k-t esett az Omnia 2 ára, most 96k bolti garival. Az i8910 HD meg 103k. De mivel egy PDA jobban tartaja az árát általában mint egy telefon, így várható, hogy az O2 alá fog esni az ára rövidesen.
-
zack
nagyúr
Igazából engem nem is érdekel, pont ezért mert nem 3 évre terveztem a használatot... jövő áprilisig ki fog tartani, addig meg lesz jobb, erősebb és szebb Seven OP rendszerrel.
Jövő áprilisban véleményem szerint kb. annyi lesz mint most az O1, hozzáteszek 50-60k-t és megint lesz egy csúcsmodellem. Másképp a mai világban nem lehet sajnos...
Ami pedig a nem mindegy...nézd meg a többi új telefont, PDA-t. Nagyon kevés ami ennyire problémamentes mint az O2. Szóval összetehetjük a 2 kezünket, hogy amíg használni fogjuk, nincs instabil működés, nincs anomália és megoldatlan kérdések, amik a működést befolyásolják negatívan, tehát azt akarom ebből kihozni hogy főzött ROM-ok nélkül is jó ez a kütyü, és ha esetleg lesz valami tuti jól működő ROM esetleg magyar nyelven is, az csak egy nem várt pozitívum lesz. Én így fogom fel.
Ha a Rodrigo féle ROM-ból lesz valami jól működő végleges verzió, az még jó pár hónap.
Kár ezekre várni, ha lesz, akkor lesz, ha nem, nem.pity-putty:
Nem olyan sok az a 3000 hsz...própáld logikusan csinálni.Az eleje felé keveseknek volt O2, tehát logikus, hogy inkább 1500-tól lesz érdemes olvasgatni ill. onnantól, ahonnan már egyre több O2 tulaj csatlakozott a topikhoz. Azt tudom hogy november elején még alig voltak aktív tagok, de amióta a T-nél kapható, felpörgött a topik.
-
zack
nagyúr
Mondjuk ilyen minőséget amit csinálnak...egyelőre tényleg felesleges a főzöttet gyártani, mert senki se fogja használni.
Szerintem lesz majd rá megoldás, eddig alíg volt O2 tulaj. Persze a rommerek adottak voltak, de a tesztelő közönség lehet nem volt akkora. Itt is csak kapkodom a fejem, napi szinten hány új taggal bővülünk. Gondolom egyébként rajta vannak a dolgon, hogy egyszerüsítsék a főzőcskét..
-
animoo
senior tag
A legramtakarékosabb shell, jelentem az SPB pocket plus.. Csak szegénykém olyan csóró, és fapados. Nehogymá' a high-end PDA-mon 6.1-es cucc figyeljen!
De 64 MB RAM marad vele, és kipakolhat az ember mindenféle cuccot az asztalra.
Ebben a ROM-ban elég gyors TW is. Mellesleg a settingset teljesen átszervezték, sokkal logikusabb lett, és több elem van benne, most nem is sírtam vissza a sima Winest.
A widgeteknél annyi a difi, hogy a csíkok helyett az oldalakat számok jelölik. -
zack
nagyúr
ROM frissítés után 76Mb volt a szabad RAM.
Nem..nem azért tettem fel az újat mert beleszerettem a frissítésbe.HR helyett toltam fel az új ROM-ot, amire tök véletlenül egy új Omnia2 tulaj hívta fel a figyelmemet.
Kilétét egyelőre titok övezi.erdoke:
Köszi...Csak egy fellángolás volt, nem gondoltam komolyan.
-
Lord Soth
tag
-
zack
nagyúr
Hogy lett magyar az IL5? Rátöltötted és a magyar benne volt, vagy magyarítani kellett? Most kellene majd lassan HR-t csinálnom, és ha nem nagy macera akkor tök mindegy hogy HR vagy ROM csere, és inkább akkor egy újabb ROM mint a HR. Honnan lehet letöltni pl. a IK5 ill. az IL5 romokat?
Szifont sosem használnék, számomra az egy drága divatmobil gyerekeknek, játékra kihegyezve.
Ha mobil játék lehetőséget keresnék akkor 1000x inkább egy PSP mint egy szifon. De igazából nem értem mi ez a telefonon való játék őrület. Üzletember vagyok. ha itthon vagyok, és játszani akarok, itt a PC és a 24 colos fullHD monitor. Vagy az XBox 360...
Ha elindulok, koncentrálok a feladataimra, minnél gyorsabban és koncentráltabban akarok velük végezni, és eszem ágában sincs játszani. Ha BKV-val közlekednék még ott se nyomkodnám a telefonon a játékokat. Talán ha távolsági busszal jönnék mennék nap mint nap, talán akkor. De mondom...én akkor is inkább PSP-t nyúznék mint egy szifont.
De akkor maradjunk annyiban hogy az Android féle rootolás, és a szifon féle jailbreak túl macerás...így marad a kevésbé bonyolult WinMo és Symbian. Esetleg még a Maemo amibe látok fantáziát...a többi 50-50% hogy fel fog e nőni, vagy megy a sülyesztőbe. -
-
Gaabbaa
aktív tag
nekem is volt gondol a msn első bekapcsolása során! igaz nem a wifi szállt el hanem a start menü teljes tartalma elveszett, a strat menü mappában ott voltak a parancsikonok, de amikor rámentem a starmenüre az üres volt....
semmi nem használt neki, így ment a hard reset.... azóta már másik rom van fent és szerencsére nem jött újra elő a hiba...
-
zack
nagyúr
Nekem is PartNero-s, de normál európai töltővel kaptam. Ne hagyd annyiban, beszélj velük, ki fogják cserélni remélhetőleg. Bár én még ott a helyszínen csekkoltam, tehét én nem szabványos töltővel meg se vettem volna. Nekem is IK5, lényegében tök egyforma a telefonunk. Lődd ki a Samsung Widget Plus-t, és tegyél fel egy SPB Mobile Shell 3.5-öt. Javulni fog a memória helyzet.
-
hegyesidr
tag
Figyusz ! Számomra amint már írtam, jő konstrukció, mert nekem lényegtelen a 2 év, annál is inkább, mert én Mediclubos flottacsomagba vagyok, minimális, nagyon kedvező tarifával, 5 db társkártya jár 1 fő kártyához, mindenkinek jár a családba, egymásközt ingyen társalgunk korlátlanul, plusz kb. 3500 fő az orvoskollegák száma akik ebben a flottában vannak, szintén ingyen társalgunk egymás között. Ergó- mégse olyan gagyi, rossz a konstukció, ráadásul az sem mindegy, hogy mennyi idő alatt pengeted ki az árát. A 2 GB pedig nem igazán tud izgatni, nem szórakozásra, hanem munkára kell a gép, nekem elég. Ha az Igo8-at hozzáadod, az plusz kb. 20 000 Ft, a legfrissebb, novemberi frissítés. Mindent összevetve, nekem bőven megérte !
-
-
Quasi_modo
nagyúr
nokiaspecifikus progik nem fognak gond nélkül samun menni..
99 %-uk megy. (Eddigi tapasztalat)
symbire az IGO-t messiásként minden tulaj várja,majd eccer vmikor kitudja mikor kijön...
Szerintem nem, mert vannak már más igen jó navi progik. Ezek is elnavigálnak jól és a legrövidebb úton oda ahova kell, tehát megfelelőek. -
Ateesh
csendes tag
Igazából amiatt nem tudok dönteni, h a windows vagy a symbian a jobb, ugy értem, h nekem fontos lenne, h minél több programot tudjak rajta futtatni, és nem tudom,h melyik rendszerre lehet több progit kapni, i8910ben tetszik,h szinte minden tud, söt a kamera az fantasztikus benne, omniába meg ugye ott a 800 mhz-es proci, illetve a windows. A másik fontos dolog, h a gps-t sokat használnám és nem tudom, h symbianos verziora mikor jön ki végre. A HTC doamon2-t, ill hero-t kilöttem föként a kamera miatt, szal igazábol a vacera azon megy, h melyik a jobb szoftver, föleg a jövöre nézve melyikre lehet több szoftvert kapni.
Ha ebben tudtok segiteni, az jo lenne!
Köszi amugy a hsz-eket mindenkitöl!
BB!
Atis! -
Impair29
csendes tag
-
oalex
senior tag
Nem értek veled egyet. Tavaly mikor a i900 megjelent, akkor csak úgy özönlöttek a fórumuk (magyar és külföldi egyaránt). És nem azért mert rossz volt, hanem mert sokan meg vették, vagy tervezték, hogy meg veszik. Ugyan ez volt igaz a Diára is.
Az i900-nak olyan fóruma lett (MoDaCo) a semmiből, ami fel vette a versenyt a xda-dev el. Csak úgy repkedtek a tweak-ek és a skin-ek meg persze a rom-ok.
Most tized annyi sincs az érdeklődés sem itt sem a külföldi fórumokon. Valahogy az idén nincs olyan lázban mindenki mint tavaly pont ilyenkor. Lehet, hogy inkább a válságban keresendő az oka. Mert ez nem csak az Omnia 2 re igaz, nézd meg a Touch Pro 2 fórumát, mint ha halott lenne, pedig már több hónapja lehet kapni (hivatalosan) és még azt sem lehet mondani, hogy drága vagy rosszul sikerült volna (mondjuk neki azért az xda-n van mozgása).
Lehet, ha már amcsiban és itthon is lehet hivatalosan kapni az Ominát, akkor majd be izzanak a fórumok, de akkora érdeklődés már most látható, hogy nem lesz mint amilyen pórt kavart tavaly az i900 és a Diamond.
Mennyivel kevesebbet ér most a forint, mégis olcsóbb az Omina II (150 volt az i900as a márka boltban) és még sorbanánlás is volt, persze a házimozi is segített neki, de én pld akkor is megvettem volna ha nem adják hozzá. Omnia II pedig ha jól tudom 120e ért hozzáférhető, sőt ha jók a kapcsolataid, akkor 80e plusz szállításért a tiéd lehet. Ha ismerősöd jár Kínába, akkor még annál is olcsóbban hozzá jutsz.
-
jjc
aktív tag
én csak a today-ból szedtem ki a widgetes baszt, mert egeret szülök. mire történik benne valami. ráadásul zabálja a memóriát.
kocka gombra a touchwizz menü maradt, mert az jól használható.nekem úgy van beállítva, h:
kockagomb - touchwizz menü
kockagomb hosszan - task switcher
telefon letevőre értelemszerűen a mobile shell-t adja vissza
oldalsó gomb - ok/close
oldalsó gomb hosszan - cube menü (még 1xsem használtam)samsung lock screen-t kikapcsoltam (úgyis lassan tölti be ébredés után , kb 1-2 mp)
helyette van a S2U2.egyebet nem tok mondani. kérem kapcsolja ki.
-
babosmiki
addikt
Sajnos nem igen van jó videós Winmo!
Talán az xperia x1 az etalon az nem rossz!
Nekem fontos a videó és fontos a WM is, ezért bízok ebben!
Az ígéret 720x480 30 f/sec!
A felbontás már korábban is biztos volt, csak a 30 f/sec-ben kételkedek.
Azért nagyon reménykedek!
Szerintem ez az utolsó videóbemutató volt az eddigi legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TV antenna és jelerősítés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Gmail
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest