Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kbencee
aktív tag
-
fairi
őstag
válasz
Csabee. #1605 üzenetére
ez az a kérdés ami flamehez vezet ha vki válaszol!
Ki kell mindkét készüléket próbálni,Budapesten speedshopba mindkét készülék ki van állítva..Mondjuk omnia2 melyik romváltozat van jó kérdés,de elég lag-esen viselkedett(touchwiz persze),egy karnyújtásnyira levő szifon körberöhögte sebesség terén... -
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Csabee. #1589 üzenetére
én ma töbször is elővettem az utcán hol napsütésben hol felhős időben és meg kel mondjam hogy napon szinte ugyan olyan volt mint felhős ég alatt, tökéltesen láttam mindent, i900-hoz képest sokkal jobbra sikerült a i8000
E tekintetben sem bántam meg a vételét! Ha meglesz/van rá a mannád akkor rohanj megvenni!
KEGYETLEN jó lett!
-
schumi.. :D
csendes tag
válasz
Csabee. #1431 üzenetére
131eFt-ot nem adnál érte???
Te mennyiért szeretnél ilyen készüléket???
Az Omnia HD 160ért jelent meg, ezeknek ez az ára... Nézd meg az Omnia I most lett 90 körül az ára, ha te vársz 1 évig és utána veszed meg gratula.. akkor azért nem fogod megvenni mert már annyi új jelent meg hogy gagyinak találod.. -
Dyingsoul
veterán
válasz
Csabee. #1427 üzenetére
ujmobilok.hu 131 szállítással együtt. Mertem remélni, hogy a cikket, amit írtam még ma engedélyeik/jóváhagyják, abban aztán lett volna részletes beszámol a vásárlás menetérő!
na de majd talán holnap.
babosmiki: köszi, már keresgetni akartam épp ilyen oldalakat! mondjuk az ottani fórumot ismerem. Egyébként fizetős progik nem nagyon érdekelnek, zsebpénzügyileg most lenulláztam magam egy időre
Egyébként holnap egy 2 és egy háromnegyed órás vonatút át előttem, azt hiszem most kivételesen nem fogok unatkozni az úton.
-
hegyesip
csendes tag
-
Zwiebel
tag
válasz
Csabee. #1318 üzenetére
Köszi
Egyébként az alap romot használom, semmit nem kutyultam a készülékben, ha érted, hogy mire gondolok
Az érintőképernyő felülete nem hogy jobb, hanem inkább tökéletes, sokkal jobban lehet rábökni dolgokra mint az elődön. Nem nagyon lehet mellébökni a készüléken
Egyszóval... na úgy is gondolod
-
Nezz
tag
válasz
Csabee. #1064 üzenetére
Azzal a rohadt JET-el verik mostanság át a jónépet ezek a noname boltok (látszik, hogy jó, mert nem tűnik fel nekik
). Ráadásul még a jet-et is feketén adják. Én csak kb 130.000-ért akarok omnia 2-t ÁFÁ-s számlával
Itt legalább korrekten kiírják, hogy fekete (a színe
):
[link] -
jjc
aktív tag
válasz
Csabee. #1047 üzenetére
szaggatva húzza be a következő képet, ami behúzás után 1-2 mp múlva lesz éles.
s2v gyorsabb, de ott is kb 1mp kell, h tolja a következő képet.
ezek 2megapixeles családi fotók voltak, méretük kb 1 mega.viszont az a helikopteres videó valami eszméletlen.
meg úgy általában a videólejátszó.
youtube-ot simán lejátszik, csak handheld device-ra kell kapcsolni az operát
és akkor a gyári touch playerrel megnyitja.memóriakártya is cserélhető akksibuhera nélkül, de minden a hátlap alatt van (reset, sdhc, sim... akksi :-))
engem zavar, h a zárhangot nem lehet kikapcsolni a kamerában. fényképezés előtt el kell némítani az omniát, h ne csattogjon fotózáskor.
1előre maximálisan meg vagyok vele elégedve. rákészültem ugyan programokkal, de még sosem volt olyan pda-m, amire pár óra buherálás után azt mondom, h kész van.
még egy furcsaság: ha több levelem van a postaládában és 1et mégnézek és után az inboxra bökök, akkor visszajön a mobile shell és újra rá kell nyomni a levelezés ikonra, h lássam az olvasatlan leveleket (lehet, h csak én vagyok a béna)
-
jjc
aktív tag
válasz
Csabee. #1045 üzenetére
simet ki lehet venni akksikivetel nelkul.
elkepesztoen szep a kijelzoje.
minden program felment ra, 1edul az spb finance gyorsbeiro alkalmazasa hal meg hibauzenettel, de az nem veszes.
hihetetlenul gyors, a videolejatszas brilians.
a kepnezegeto viszont elegge szaggat.
tomoren: majdnem tokeletes keszulek.
(ezt is azon irtam) -
Dyingsoul
veterán
Próbáltam beregizni, aktiválás is megvolt de nem tok belépni
küldtem jelszóemlékeztetőt is az emailemre, megjött, hát ugyanazzal próbáltam nem ment, na mondom copy-paste, és azzal sem enged be
érdekes ez a technet...
babosmiki volnál oly kedves és szólnál neki, hogy információéhes emberek várják ezen a fórumon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AliExpress tapasztalatok
- Filmvilág
- Kompakt vízhűtés
- Elden Ring
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest