- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2651 üzenetére
Nem hinném hogy szoftveres jellegű hiba, bár semmi sincs kizárva. Fórumon keresztül nem lehet beazonosítani, csak tippelni. Kíváncsi leszek a fejleményekre. Azt nem tudjuk hogy T-s vagy GSM boltos...
Nekem a bolt nem adott egyértelmű választ telefonba a 3 napos cseregarira. Személyesen megváltozott a helyzet, mert tovább firtattam a dolgot.Gondolom a pacekom "varázsa" meggyőzte őket, így inkább egyértelműsítették, hogy működik náluk a 3 napon belüli csere.
-
szabochris
aktív tag
válasz
Quasi_modo #2651 üzenetére
Na gyerekek,ezt nem fogjátok elhinni.Szóval azután hogy kihuztam a töltőt 11(!!!!) óra töltés után,ugy hogy még mozgott a jel,hogy tölt,bekapcsoltam,é 1-esen van az akksim!!Amikor este elkezdtem tölteni 3-ason volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tapasztalt már vki ilyet? Az eszem megáll.... -
zack
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2210 üzenetére
Elkezdtem lapozgatni, de sosem érnék a végére...
Még mindig nem tudtam dönteni egyébként.
Talán kicsit a HD felé billen a mérleg nyelve. Egyszerűbb használat lenne egy okostelefon, mint egy PDA+telefon. A mindennapokban talán kicsit nehézkesebb lenne az Omnia2, ha elsődlegesen telefonálásra használnám. Nem vagyok a mobilnet híve, sokat vagyok itthon, igazából nincs is szükségem a telón internetre, ha mégis kimerül a levelek letöltésében, és a hírek olvasásában. Szóval elképzelhető hogy sok lenne nekem, egy WinMo a hétköznapokra, attól függetlenül hogy üzletember vagyok, és fontos a sokat tudó kütyü.
Rövidesen kiderül mi lesz a döntésem... -
Dyingsoul
veterán
válasz
Quasi_modo #1564 üzenetére
jó, de úgy értem nem akarok egy 2560*1950-es képet odatenni, mert az nagy, de nem tudom mi az optimális méret, ami a leghelytakarékosabb, valamint jól nézki és nincs eltorzítva....
-
Dare2Live
félisten
válasz
Quasi_modo #1461 üzenetére
MOon két használható navi van: Garmin és IGO. IGO nüanszokkal de sztem is jobb.
Ettől még a Garminival sincs semmi baj, sött ha vki épp Garminihez szokott annak lehet az IGO a rosszabb. -
fairi
őstag
válasz
Quasi_modo #1461 üzenetére
http://mobilarena.hu/teszt/igo_8_menj_tovabb_egyenesen/osszegzes.html
meg avn oka miért közkedvelt! -
fairi
őstag
válasz
Quasi_modo #1459 üzenetére
Én garmint használok a Nokiámon nincs vele sok baj,de azért IGO mégis IGO
-
Zwiebel
tag
válasz
Quasi_modo #1120 üzenetére
Ugyanazt írjátok le, ha jobban belegondolunk
-
Zwiebel
tag
válasz
Quasi_modo #899 üzenetére
Erőmű biztosan kell, mert az már kiderült , hogy mi kell bele minimum. De ez a "based on WM6" mondat nagyon nem tetszik
Aztán attól még remélem, hogy jó lesz
-
Zolexx
aktív tag
válasz
Quasi_modo #859 üzenetére
Viszont az Acer F1 sztem elég gyorsnak tünik
[link]
-
ROBOTER
addikt
válasz
Quasi_modo #758 üzenetére
Ez nem tesz boldoggá sem engem, sem mást. Azért, mert van egy őrült divat, ami arról szól, hogy csillogjon a telefon és így jobban el lehessen adni, de használhatatlan legyen a hétköznapokban, még egyik gyártónak sem kell hülyének lenni, senkinek nem kell követni.
Notebook fronton ugyanez a helyzet. Csak azoknak tetszik, akik nem használatra veszik, hanem mutogatni.
-
WiZARD
addikt
válasz
Quasi_modo #758 üzenetére
jaja ezzel egyetértek.
mindenki odavan hogy szifon kijelzője milyen király. rég volt kezembe szifon, ma kollégám ideadta, hogy beszéljek rajta, aztán amikor letettem nyomtam rajta még kettőt. meglepett hogy milyen szar lowres az a kijelző, nagyon megszoktam már htc diamond, majd htc hd felbontását...
-
ROBOTER
addikt
válasz
Quasi_modo #720 üzenetére
Nem, nem a válaszodat kritizáltam, hanem a mai telefonok megoldását. A traszflektívek jellemzően kevésbé tükröződnek, és attól, mert a Nap látszik, a maradék rész olvasható marad.
A Nap visszaverődésével eltalálni a szemedet pedig csak szándékosan lehet, magadtól nem tartod így eleve.
Ezt most készítettem illusztrációként. A Napot szándékosan beletükröztem a vacak mobiltelefon optikájába (5 éves PDA):
(most nem akartam csalni egy kis kontrasztemeléssel, de tény, hogy szabad szemmel még látszik a rajz)
-
ROBOTER
addikt
válasz
Quasi_modo #718 üzenetére
Kivéve ugye ha transzflektív lenne, mint jópár évig az összes PDA. Közepes fénynél rossz, de beltérben és erős napfényben nagyon jó.
Bár lehet, egy picit rosszabb hatásfokkal hasznosul a háttérvilágítás...
-
legiaap
félisten
válasz
Quasi_modo #198 üzenetére
Na látod az is, hogy mit keres ott
-
legiaap
félisten
válasz
Quasi_modo #196 üzenetére
A videóban csak windows mobile készülékek vannak, akkor minek oda Symbianos...
-
oalex
senior tag
válasz
Quasi_modo #183 üzenetére
Ja: a topic címében 8 Mpx-es kamera szerepel. Khmm. Nem 5Mpx?
Ez viszont valóban homályosabb. Egyenlőre úgy néz ki, hogy amiciba lesz 5mp (a gyengébb vetélytársaknak köszönhetően)
EU + Ázsia meg 8Mp (itt ügye komolyabban dübörög a megapixel háború)
amúgy ez a kérdés már fentebb meg volt vitatva, youtubon is látsz bőven 5mp és 8mp-s készülékeket. Nagy ezüstös betűvel rá van írva a hátlapjára a telcsinek. -
zack
nagyúr
válasz
Quasi_modo #164 üzenetére
Az nem gond, hogy sokan istenítik a WinMo-t, csak a többiek, mert nem erre esküsznek, még nem hülyék. Ez itt a gond. Többen itt úgy gondolják aki nem WinMo-t használ az már nem is ember.
Nem baj, majd jó nagy iPhone "fan" leszek, és majd jövök flamelni...hogy a MAC OSX mekkora császár!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest