- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schumi26
csendes tag
miért ennyire rossz, vagy mi???
nem értem, azok is adnak vmilyen garanciát, az miért nem jó semmire, nem tom az országban használni???
tudom már megrendeltem a 220 voltnál is, de azok semmit se tudnak, minden nap mást mondanak, csak gyorsan kiraktákaugusztus 8át mondtak először aztán most 20a lett de még mindig nem tudnak semmi pontosat
Ti mennyire várjátok, és mennyire bírjátok még ezt a várakozást???!!!!! -
Dyingsoul
veterán
Hát én még emlékszem rá
de túl sokat nem érek vele mert nem sokat hallottam felőle, wm7-ről sem volt sok hír, csak a huza-vona megy, a felhasználók meg nem tudnak mit csinálni ha ilyen lassan bővül a piac, be kell érni azzal, amit nyújtanak... Éppen ezért már az LG Arena-n gondolkozok, bár a felbontása és kijelzőmérete kicsi (legalább 3.5"-t elfogadnék), de gyors és multimédiás felhasználásra nagyszerű állítólag...
-
Zwiebel
tag
Olvastad a cikket?
Ahogyan írja, eddig persze, hogy nem volt, hiszen egyik oldalon qualcomm chip > másikon semmi. Ebből nem lehet verseny
Viszont ebből, ha ez megjelenik, már verseny helyzet lesz -> majd árverseny. Na most árversenynél valamelyik biztosan csökkenni fog. Egyébként ha egyszer (bár ezzel nem igazán értek egyet) minden oldal azt írja , hogy az iPhone ilyen gyors, megy olyan gyors, akkor ha még az iPhone alap chipje fejlődik, akkor az vsz, közeledik az atomerőműhöz.
Persze ez magánvélemény.
Más:
Senkinek nem tűnt még fel az , hogy WinMo 7? Itt valamit szerintem elnéztek
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest