- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Soth
tag
Hagy kérdezzek valamit, ami lehet, hogy nagy marhaság. WinMo-hoz van hasonló alkalmazásbolt, mint pl. az android market vagy az app store? Mennyire frankó a WM online piactere? Hogy működik telefonon keresztül a software-ek vásárlása/letöltése? Köszi!
-
Lord Soth
tag
Köszi a válaszokat! Mivel ez az első ilyen jellegű telefonom lenne (okostelefon) még annyit szeretnék kérdezni, hogy milyen cuccokat érdemes feltenni rá és ezeket honnan lehet beszerválni? Thx!
-
Lord Soth
tag
Sziasztok!
Pannonnál jelenlegi ára 85k. Van kb 10k bónuszom és 10k használttelefon beszámítás. Így összesen 65k lenne a cucc. Mit szóltok hozzá? Jó vétel lenne? Köszi!
-
Lord Soth
tag
-
Lord Soth
tag
válasz
Napfénysüti #3024 üzenetére
Lényeg a lényeg: 80k-ért, 2 gigás, gyári garanciás omnia2-ről mi a véleményed, igo8-cal?
-
Lord Soth
tag
Thx! Ja, még egy kérdés! Ha felteszek egy ilyen cuccot a gépre, akkor az nem módosítja a garancia feltételeket?
Azt néztem, hogy nagyjából 100k körül van az ára gsm boltokban és a pannonnál is, de ott adnal hozzá IGO8-at. Szerinted megéri így? Mondjuk lenne személyes kedvezményként 20k pluszban, tehát "csak" 80k.
-
Lord Soth
tag
Köszi az infokat. Hogy érdemes megcsinálni? Először PC-re és onnan a telefonra vagy egyből a telefonra? Kicsit problémás lehet nálam a dolog, mert a wi-fi, amit ingyen tudok használni az nem titkosított. Így nem szívesen eszközölnék online átutalást, ha a wi-fi nem biztonságos. Munkahelyen meg nincs admin jogosultságom. Bár letölteni lehet, hogy tudok, csak telepíteni nem.
További kérdés, hogy hogyan lehet kikapcsolni pl a saját samsungos widgeteket és TW-t?
-
Lord Soth
tag
válasz
Napfénysüti #3015 üzenetére
Na igen, erre gondoltam. Ilyen tanácsokra. Honnan tudom beszerezni ezt a bizonyos SPB MS 3.5-öt. Ez tulajdonképpen micsoda? Fizetős cucc? Nehézkes feltenni a készülékre vagy egyszerű halandó is meg tudja tenni, mint pl én?
-
Lord Soth
tag
válasz
viewdetails #3012 üzenetére
Hát ez az! Munkámból adódóan gép mellett ülök napi 6-8 órát. Tehát lényegében a munkámat nem nagyon kell hazavinnem. Ha mégis, akkor nem ritka 8-10 megás xls file-ok használata, egy munkafüzeten belül 5-6 oldal, tele képletezve. Azt hiszem erre azért kevés lenne. Legalábbis kijelzője folytán. Mire szeretném használni? Hát lássuk: pl zene, videó, esetleg navigálás. Féynképezni/kamerázni nem szoktam túl gyakran úgyhogy abba nem mennék bele. Netezni sztem PC-n vagy laptopon neteznék, úgyhogy ez is kilőve. Bár érdemes megemlíteni, hogy ahol lakom van nem levédetett wi-fi
. Innentől gyakorlatilag nem tudom mire lehet még használni.
Számos helyen olvastam, hogy fel kéne tenni rá HTC sense-et, kaikapcsolni widgeteket, TW-t, stb... mert hogy így növekszik a kezelhetőség és a sebesség. Ezeket, hogy lehet/érdemes megtenni?
-
Lord Soth
tag
Sziasztok,
Telefon vásárlás előtt állok, ám eddig még nem volt "okostelefonom", sőt, sem PDA-m, sem semmi egyéb ilyen kütyüm. Viszont nagyon tetszik ez a telefon is. Pár mondatban össze tudnátok foglalni, hogy mik azok a dolgok, amiket feltétlenül meg kell tenni, hogy a maximumot ki lehessen hozni a cuccból (pl. touchwiz kikapcsolása, stb...). Apropó, ez már teljesen més kérdés, ami eléggé szubjektív, tulajdonképpen mire lehet használni egy ilyen cuccot? Most nem arra gondolok, hogy "mindenre". Néhány kézzel fogható dolog kellene, mert, ha én ezeket nem akarom/tudom használni, akkor nincs is értelme ilyen készüléket vennem. Előre is köszi!
-
Lord Soth
tag
Hello,
Sajnos ennyi sok hozzászólást nincs erőm végig böngészni. Meg tudnátok mondani mi a legfrissebb információ a megjelenés dátumával és a készülék árával kapcsolatban? A magyar mobilszolgáltatók vajon fel fogják venni a kínálatukba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- EAFC 25
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest