- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
válasz
Lord Soth #3512 üzenetére
nevetséges és marginális appstrore-hoz képest
előző romnál még feltettem,de most már nem fogom,alig van vmi értelmes dolog bent,elvileg lehet trükközni h ne csak a magyaroknak elérhető részt lásd,de úgyis netről halászom össze ami kell...van telefonodon egy ikon,rákattintasz és telepíti majd marketplacot..
ott liveID-vel tudsz majd letölteni...azt könnyű szerezni,gmailes címet is elfogad,nekem nem volt vele baj..ott kiválasztasz ami tetszik és letöltöd,fizetés nem tudom h megy,azt nem próbáltam!
-
Dare2Live
félisten
-
Fazer600
csendes tag
válasz
Lord Soth #3028 üzenetére
én is így vettem P-nél: -10e régi készülék és majdnem 10e mínusz bónusz miatt. Szerintem ennyiért teljesen jó
és az IGO 2G-s kártyán van, amire még szintén lehet pakolni pár cuccot.
Persze a filmek, zenék és egyebek kedvéért már gondolkodom a 16 v. 32G-s karibanVan esetleg ötlet az előző IGO-s kérdésemre (3014) ????
-
fairi
őstag
válasz
Lord Soth #3013 üzenetére
teljes office támogatás alapból menne van,írni,olvasni,szerkeszteni...
e-mailezéssel sincs baj,gmailes fiókomal jól együttmükődik...
Még a LiveID-m is gmailes címet adtam meg...zene jól,wowHD, nagyon ütős,füles is elég jó alapból,3.5-ös jack!
Videóval nincs baj,avi-t,xvidet 100%-os elvisz,persze nagyon durva anyag(HD) megakad a torkán,de normál torrentes(upps) videókkal nincs baj..."Számos helyen olvastam, hogy fel kéne tenni rá HTC sense-et, kikapcsolni widgeteket, TW-t, stb... mert hogy így növekszik a kezelhetőség és a sebesség. Ezeket, hogy lehet/érdemes megtenni?"
TW-vel nincs nagy baj,igaz a menü sok ramot zabál,de háttérben fut akkor gyorsan előjön,és gyorsan lehet lapozni..
ha kilépsz mindig belőle,akkor betöltődésére várni kell...
widgetes todayt érdemes kikapcsolni,én helyette samsung omnia pro todayjét használom,elég jó!12 gyorsinditó ikont ki lehet rá rakni,vagyis ritkán kell a menübe menni!
persze van a start menü,alapból gáz,de egy kis trükk és négyoszlopos lesz,egy oldalon 20 elfér,onnantól használható az is!HTC Sense még bugos nem érdemes feltenni,2.5 csak rommal tehető fel,majd talán jövőben aki csinálja elég jóvá gyúrja h érdemes legyen felrakni!
MS 3.5 használják sokan,jól skinelhető,látványos,tényleg gyors a lapozás!
Igazából a widgetes today se annyira gáz,mobilarenás videón látottaknál sokkal gyorsabb már!
IL5 romban már elérte a használható szintet! -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Lord Soth #3013 üzenetére
Felteszel rá egy SPB MS 3.5-öt és máris sokkal kezelhetőbb lesz. Nekem is ez az első PDA-m de mióta feltettem 100* jobb mint a gyári TW Widgetes baromsággal.
Navigációra jó szerintem, én még leginkább zenét hallgatok rajta, arra is klasszisokkal jobb mint az E51-em. illetve én netezni is szoktam. Tegnap nyomkodnom kellett kicsit az E51-emet mert el akarom adni és leszedtem pár dolgot róla. Hát mit ne mondjak rohadt furcsa volt az Omnia II 3 hetes használata után.A maga kategóriájában az egy remek készülék de szegényke az Omnia mellett olyannak hatott mint egy játéktelefon.
-
viewdetails
addikt
válasz
Lord Soth #3011 üzenetére
Nem kötelező a TW-t kikapcsolni, megy azzal is, csak nem annyira gördülékeny. De ha még nem használtál ilyen készüléket, fel sem fog ez tünni.
Nekem egy kedves barátom is vett O2-t, aki be van oltva informatika ellen, és egész hatékonyan bánik már vele, bár azt be kellett állítani neki, hogy hol kapcsolhatja le automatikusan az internet adatforgalmat, mert erre a T nem hívja fel a figyelmet.
Mire lehet használni? Kismillió dologra, mire szeretnéd inkább? -
erdoke
titán
válasz
Lord Soth #664 üzenetére
Hivatalos hazai információ nincs. Tippek vannak, és valószínű, hogy az elődhöz hasonlóképpen kerül itthon piacra. Tehát nem elképzelhetetlen, hogy eleinte csak a Pannonnál és a Samsung márkaboltokban lesz, majd egy hónappal később mindenhol.
Az árra lehet következtetni, kb. 10 %-kal fentebb indul, mint tavaly az Omnia, de ez leginkább a Ft eltérő árfolyamának, és a magasabb ÁFÁ-nak tudható be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest