- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
ASRMartyn #8212 üzenetére
Más: A mobilnetes adatforgalomhoz telót kb 3-4 naponta újra kell indítanom, mert egyszer csak elveszik az adatforgalom és nem vált át szürkéről a térerő...fura. Ez hardveres vagy szoftveres hiba lehet?
Nálam is ez a helyzet, annyi különbséggel, hogy nekem átvált ilyenkor is zöldre mintha menne a mobilnet, de netre nem megy ki, semmit nem hoz be. Érdekes hogy ünnepekig nem fordult elő egyszer sem, (én is még a legelsők között vettem) kb karácsony körül kezdte, és azóta már 4* előfordult, és csak az újraindítás hozta rendbe nálam is.
Nálam is kb 3 naponta fordult elő eddig, ill. egyszer volt hogy 1 napig bírta csak.Nem tudom én sem hogy pontosan mi lehet a gond, ezért engem is érdekelne hogy mitől lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest