-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter_Pan
tag
válasz
ASRMartyn #8162 üzenetére
Én osztrák szolgáltatónál vagyok. Hazautazáskor csupán az adatroamingolást kapcsolom ki. Mindkét országban tartózkodva rendben vannak a kimenő/bejövő hívások bármelyik országban is legyen a másik fél.
Szerintem is a szolgáltatónál érdemes rákérdezni.Illetve van egy gyanúm, amely szerint ritkán, de mintha a telefon mintha nem tudná GSM hálózati adatok alapján megállapítani a tartózkodási helyét (sajnos nem tudom reprodukálni a tünetet). Lehet, hogy ilyenkor a roaming hívások sem működnek. Talán épp ilyen fordult elő veled. Sajnos nem értek a GSM technikai részleteihez, így ez csak találgatás részemről. Mindenesetre hasznos lehet ha majd elmondod, hogy a szolgáltató tartotta-e vissza a roaming hívásokat, vagy elvileg mennie kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest