- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerii
addikt
válasz
bododani #6529 üzenetére
Szerintem a Go egy hulladék annyi pénzért. a kijelző egy vicc a felbontásával együtt, a kamera sem egy nagy szám, őszintén szólva én még a Blade III-at is elöbb venném meg, a mostani Blade-emről meg nem is váltanék arra. 2.3-as rendszer 2013-ban???
GXI-t fogok venni én is, csak nyisson ki a T holnap, néztem LG L9-et is, meg Sony-kat de ilyen áron nincs értelmes versenyző. Samsungokról meg nem is beszélve. Vagy olcsó sz@rok vannak, vagy 130 feletti vágódeszkák.
-
gerii
addikt
válasz
Torento #5875 üzenetére
Más topicot nem olvasok (minek ha valószínűleg nem veszek olyat), A Sony-ról halottam pár ilyet, talán pont itt említettétek, és úgy tűnik hogy 100 alatti telóknal (főleg) elég gyatra lett a mindenre kiterjedő minőség, vagy a minőségellenőrzés hiánya (pár szót ez is megérne, hogy spórolnak a gyártók). Az Android gyorsabban változik mint az optimalizálás, ami ciki rá nézve, és ez minden gyártóra igaz.
Nem kell lebeszélni a telóról, csak tudni szeretem mit veszek, mert ha csak úgy bemegyek a boltba venni valamit és másnap kiderül hogy magától fényképez, akkor a falhoz(T-hez) vágnám. Így hogy megkérzedem mik a hibái az adott cuccnak, lelkileg felkészülök, és elfogadom, vagy nézek más után.
Tetszik a GXI, csak teljesen ismerni akarom a vétel elött, esetleg helyben kiszűrni a hibákat.Robertho: köszi neked is az infókat!
-
gerii
addikt
válasz
pakkerpista #5868 üzenetére
Szóval ha kihozom a T-től és nem hackelgetek rajta semmit akkor 1-2 perc alatt talál csak műholdat?
Egyre több minden derül ki (sajnos negatív értelemben) a telóval kapcsolatban.
Amit eddig olvastam:
- híváskor 2 mp csend
- képernyőzár nem reagál
- kijelző érzéketlensége (ez nem tudom pontosan mit takar)
. GPS lassú
. Wifi alatt meghülyülhet a teló
- poros előlapi kamera (egyedi eset)
- recsegő hátlap (egyedi eset)egyéb?
Nem szarkazmusból írom, csak ha ennyi tényező beüthet akkor ott már lehet szitkozódni ha nem működnek funkciók.
Egyelőre még az első számú jelöltem, csak ennyi hiba a Blade-ben sem volt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest