- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibyke
tag
válasz
tibyke #17940 üzenetére
nos, a keszulek maradt a t-mobile-nal, es valasztottunk helyette egy htc desire 500-at (az xperia m lehetett volna meg, de az gyengebb, az xperia sp pedig csak akciosan kerul kb. ugyanennyibe, a listaara joval magasabb, igy azt nem valaszthattuk sajnos).
egyetlen aggalyom mar csak az, hogy nincs meg az eredeti micro usb kabel + fules. szerintetek ha leadok barmilyen fekete micro usb kabelt es barmilyen ezer eves sonyericson vagy nokia fules, abbol lesz, lehet baj? vagy szarni bele, es ne adjak semmit?
koszi!
t
-
tibyke
tag
válasz
tibyke #17923 üzenetére
elment a keszulek gariba, azt mondtak, hogy eleg sok a baj a ZTE keszulekekkel, viszont alkatreszt nem nagyon kapnak, igy 3x megprobal rendelni, es ha nem jon alkatresz, akkor valaszthat uj keszuleket, de itt is kiemeltek, hogy rafizetes nincs (talan a homaron volt pont a heten valami hasonlo tema).
en viszont azon gondolkodom, hogy esetleg vissza is kerhetnenk a keszulek arat, es rendelnenk egy thl w100-at feleannyiert
mit gondoltok, jogilag ez lehetseges? elvileg galaxy s3 minit vagy galaxy ace3-at lehet valasztani helyette. (ez nem 100%, mert ket emberen keresztul jutott el hozzam az info)
t
-
gonorrea
senior tag
válasz
tibyke #17925 üzenetére
Igen, rá 2 napra szólt rajta minden, és azóta is! Igaz nekem akkor éppen Next V3 volt fenn, először factory reset volt, majd visszaállítottam gyárira (garancia miatt), de a helyzet egyikkel sem változott, majd 2 nap múlva visszajött minden hang
nyomtam is vissza a v3at, és azóta is megelégedéssel használom a telefont (igaz odaadnám asszonykámnak, nekem már egy dual simesre fáj a fogam Kínából), itthonira már nem is nagyon cserélném le, sok nyerészkedő, haszonleső, kihasználó....de inkább hagyjuk csak felhúzom magam
-
gonorrea
senior tag
válasz
tibyke #17923 üzenetére
Valamikor nyár elején írtam én is hasonló problémáról: azt vettem észre hogy van nem fogadott hívás, de nem hallottam, hogy hívtak! Végigzongoráztam minden hangot, és csak a belső hangszóró és a füles szólt!
Vissza is vittem, mondták hogy jelenleg nincs, rendelnek egy cseredarabot (lehet nem lesz akkor adnak másik típust)! Ez egy keddi nap volt, azt mondták péntekre vagy legkésőbb kövi keddre itt lesz! Csütörtökön du hívott a tesóm és először le sem esett, hogy van csengőhangazóta is minden ok a telefonnal, ja és f..sz szolgáltató AZÓTA SEM HÍVOTT, hogy megvan a cseredarab
hát ennyit róluk
-
curtis2
aktív tag
válasz
tibyke #11964 üzenetére
Hello,
Egyszer cseréltem a telot, de a gps hasonlóan gyenge, mint korábbin. Youtube-on van fent egy videó GPS Status-szal, amin pár másodperc alatt beltéren 6/6 műholdat talál a készülék. Az enyém esetleg talál 1 perc alatt műholdat, de azt nem fixálja. Kint általában 2-3 perc alatt fixál..esetleg.
nem tudom, ez általános, vagy cseregyanús a készülék..
-
heidricha
őstag
válasz
tibyke #11964 üzenetére
Gondolom nincs mobil net Nálad sem. Nekem az oldotta meg viszonylag tartósabban (csak egy hete van), hogy lett net - és nem csak azzal, hogy az AGPS adatokat frissíted.. 67 nap az nagyon sok, 5-6 nap a maximum, amíg értelme van!
Nekem net nélkül (de azért engedélyezett mobil adatok mellett) sem volt mindig teljesen használhatatlan, többnyire a 2 percebe belefért a fix ideje - de pár naponta előjött a "sosincs fix", sokszor rebbot megoldotta, volt, hogy csak a kivárás - újrapróbálásokkal.
Viszont a mobilnet mellett olyan, mint másnak: max 20 sec, de inkább kevesebb - és még az A-GPS állpotától sem függ - legalábbis úgy tűnik egyelőre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest