- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Styleair
aktív tag
válasz
#87269632 #20798 üzenetére
"Nézzetek bénának nyugodtan, ez van!"
"Remélem, ezek még megengedettek egy fórumon!"
Na az ilyen mondatok feleslegesek, mert nem visz előbbre, és ezekre reagálok "hisztizést".
Nem is ez a lényeg, ugorjunk!
Amit utána a írtam, azon van a hangsúly.
És nem szándékom, hogy téged vagy bárkit megbántsalak. -
Styleair
aktív tag
válasz
#87269632 #20777 üzenetére
Ne csináld már ezt a besértődőst, mert már olyan vagy, mint egy hisztis csaj!
Figyu!
Nekem ugyan olyan "kínai" a romolás, rootolás, bootloader nyitás stb, mint neked.
Nyilván te is és én is meg tudnánk tanulni, de hasonlóan nem akarunk vele bajolni. Lustaságból, sajnáljuk rá az időt, vagy nincs is, stb.
A probléma, hogy visszafelé lépni viszont csak így lehet, még ha nem is tetszik se neked, se nekem, se senkinek.
Ezt én elfogadtam, és használom a frissítéseket, vállalva azt a kockázatot, hogy olyan változás, változtatás is lesz/lehet benne, ami nem fog tetszeni.
Fogadd el te is, vagy tanuld meg azokat a dolgokat, amik segítségével vissza is tudsz lépni, s szakíts rá időt.
Szídhatod a gyártókat, hogy élesben a felhasználókkal / velünk tesztelnek, s igazad is van, de a fene nagy piaci verseny, és a gyenge szabályozás ezt hozta ki belőlük, ezt lehetővé teszi nekik. -
sharp007
tag
válasz
#87269632 #20780 üzenetére
Csak azt tudom mondani, mint Orso: "Ha TÉNYLEG érdekel, akkor foglalkozz vele, olvass utána, tanuld meg.". Minden cinizmus nélkül írom Neked! Mindenki valahol elkezdte a nulláról, én egy S Advance-szel kezdtem a romolást. Ha valami nem sikerül, akkor a fórumtagok segítenek.
-
orso0355
őstag
válasz
#87269632 #20777 üzenetére
Ha nem érted, akkor valóban lehet, hogy nem javasolt nekiállni, csak akkor lécci fogadd ezt el :-) kérdéseidre mindig sok válasz érkezett, de egyik se tetszett igazán, itt is írják a kollégák, hogy szívesen segítenek, lefordítják, ami kell, de a folyamat ettől még nem lesz egyszerűbb.
Senki nem guruként kezdte. Ha TÉNYLEG érdekel, akkor foglalkozz vele, olvass utána, tanuld meg. Ha meg nem éri meg az időt, akkor hagyd így, használd így a telefont, és fogadd el, hogy ez ilyen. Annál alaposabb, jobb tanácsokat, mint az összefoglaló és a kollégák leírásai, nem fogsz kapni sehol, senkitől. Döntsd el, mit szeretnél :-) bármi lehetséges. -
-
-
enzahobi
aktív tag
válasz
#87269632 #20769 üzenetére
Ha valami nem világos, azt bátran kérdezd meg. Pl a SOT a screen on time-nak a rövidítése, amit meg már az is megért aki amugy nem tud angolul, mondhatni alapfokú műveltség/tájékozottság része. Magyarul: bekapcsolt kijelző ideje. Ha pl azt irtam volna higy BKI azt meg tutira nem értené senki... el kell fogadni az angol a világnyelv nem a magyar. Hozzáteném még azt is, hogy biztosan vagyunk egy páran, akik xda-n is aktívak, ott ugye angol az alap, és emiatt már reflexből angolul írunk itt is adott kifejezéseket. A magyar nagyszerű nyelv, mindent le lehet fordítani, a kérdés, hogy megéri-e?
-
enzahobi
aktív tag
válasz
#87269632 #20655 üzenetére
Egy bootloader nyitást mindenképp meg kell ejts, máskülönben nem fogsz tudni downgradelni eddigi tudásom szerint. Ha megvan a nyitás, akkor több lehetőséged is van: TWRP-ből telepítesz (itt ugye a TWRP-t fel kell tenni nyitás után) vagy MiFlasherrel installálsz, ez a gyrátó "hivatalos" programja, PC-ről méghozzá csak Win alól megy. Kell hozzá még egy kis driver telepítés, ill maga a szoftver is amit a telóra szeretnél. Bővebben erről volt egy linkem, (most nem találom, ha meglesz írok), amin nagyon szépen elmagyarázza lépésről lépésre. Ami én tennék a helyedben: először túllépnék a mókolástól való félelmemen, majd újból átértékelném megéri e a régebbi szoft a rászánt időt, ha nem elmennék bringázni, szép az idő kint
Ha igen, elovasnám alaposan az összefoglalót felettünk, és az alapján nekiállnék a BL nyitásnak, közbenremegő kézzelírnám meg felmerülő kérdéseimet a fórumtársaimnak. Mivel a Bl nyitás 72+óra várakozással indul (ha még nem volt öszekapcsolva a teló, javítsatok ki ha tévedek), így ezt a gondolatmenetet is akkor folytatnámill azt nemtudom lehete valahogy bl nyitás nélkül downgradelni
-
enzahobi
aktív tag
válasz
#87269632 #20634 üzenetére
Szia, pár gondoltat tőlem is
:
Akinek az aksi merüléssel problémái vannak, az jó ha lecsekkolja alszik-e a teló rendesen. Wakelock Detector -ral meg lehet nézni mi tartja ébren, nálam pl a Xiaomi keretrendszer akadt be, ha megvan akkor az AppOps nevű progival meg lehet vonni az alkalmazás jogait a teló felébresztéséhez és ébrentartásához. ROOT kell a progikhoz! Nálam 9.5.2 XiaomiEu van fent + calrity 3.2NOC-el, és tökéletes az akkuidő. Pontos időt nem írok mert én csak 90%ig töltöm (írtam egy Taskerhez egy mini-scriptet), 90-nél lekapcsol a töltés, és csak 80nál indul el újra. Kb 20%-30% szokott maradni estére. Ezzel a módszerrel meg lehet növelni az akku várható élettartamát (tehát 1-1.5 év után sem kezd jelentősen csökkeni a max kapacitása). Ha mégis teljes töltés kellene, akkor csak megnyomok egy gombot (asztalra is ki lehet tenni, ill értesítésekbe is)és 100ig tölt -
DeFranco
nagyúr
válasz
#87269632 #20604 üzenetére
és nem ezzel világítasz este meg nem használod akciókamerának? hát minek neked okostelefon?
az addig ok, hogy mindenkinek mások a felhasználói szokásai de azért ne osszuk már ki hogy mi a kötelező minimum telefonhasználat.
amúgy meg megvan az akku kapacitása, megvan a chipset, megvan a kijelző mindenki ki tudja sakkozni hogy ez mennyi sot 100% 50% 20% és 5% kijelzőidővel, 10%-nál többet nem fog tévedni.
felesleges ez az amperméregetés mint a kocsiknál, hogy hú a tiéd azért eszik ennyit, mert behajtott tükrökkel leszerelt ablaktörlővel túlfújt gumikkal vitorlázol a ifa keltette légörvényben.
-
grafnet
veterán
válasz
#87269632 #20590 üzenetére
Downgrade-et nem tudsz csinálni gyári rendszeren, app-val.
MiFlash kell hozzá - de, ezt majd megerősítik, aki csinálnak ilyesmit.Miért szeretnél vissza lépni? Gyorsabb merülés miatt?
A frissítéskor 8 --> 9-re volt Factory Reset? Ha nem volt, akkor tedd meg minél hamarabb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest