Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
válasz
zojjektum #25552 üzenetére
Nekem is az van fent, nincs gondom a merüléssel. Be kell állítani normálisan mi futhat és mi nem a háttérben, meg nyilván nem mindegy mekkora fényerővel nyomod, milyen térerőd van, hány sim kártya üzemel, wifi, bt, gps stb. de ez minden romra igaz. Most nem tudok működési időt írni mert épp töltve van, de én alacsony használattal (!) simán 4-5 naponta töltöm, tehát maga a rendszer biztos nem szlopálja. Nem állítom, hogy a legjobb, volt szerintem akksiidőben jobb verzió is, de nem tragikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest