- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
volandy
senior tag
válasz
Black_Raven #17570 üzenetére
És a Z5 az milyen? Nekem az egyik kiszemeltem a XZ1 Compact. De még nem döntöttem.
-
volandy
senior tag
válasz
Black_Raven #17567 üzenetére
Mi a végcél ha szabad kérdeznem?
-
volandy
senior tag
válasz
Black_Raven #17563 üzenetére
Tehát akkor ez az utód!
-
volandy
senior tag
válasz
trebrona #17504 üzenetére
A "csapongás" nem viccből van vagy mert annyira ráérek! Hanem mert keresem a telefont amit használni akarok egy darabig. Volt már okostelefonom 3 napig. De olyan szar volt hogy eladtam gyorsan Samsung akármilyen, már nem tudom! Flagshipet, de melyiket? Lehet az akár a Xiaomi is!
Ja és Köszi az infókat! Mindenhol tanulok egy kicsit! -
volandy
senior tag
-
volandy
senior tag
válasz
Black_Raven #17489 üzenetére
Majd azért szólj ha megtaláltad a 4X utódját!
-
volandy
senior tag
válasz
Black_Raven #17489 üzenetére
Melyik okostelefont vegyem a fórum neve!
......."Most akkor hol a lélektani határ?
Mert sokszor azt olvastam a fórumokon, hogy kb 100ezer alatt nem "szabad" telefont venni mert lefagy, akad stb. Van hogy az egyiket-másikat kb 40 ezerért is meg lehet venni? Lehet ajánlani olyan telefont ami nem nagynevű gyártótól van, de jól működik és érdemes megvenni? És most nem arra a bűvös ár-értékarányra gondolok!......"
ez volt a kérdés a fórumon és erre jött a válasz:......"Minden kategóriában van jó készülék.
Hiba akkor van, mikor valaki nem a kategóriájában kezeli az adott készüléket, pl. irreális elvárás a kamerával, gyorsasággal, stb.-vel kapcsolatban. Legtöbb a fotózáson, játék sebesség, QC2, NFC és Infra hiánya miatt bukik el.
Ha ez nem kitételek, akkor már 40K-ért nagyon jót lehet kapni.
70-75K-nál már csak a fotó képességről kell lemondani.
27K alatt nincsen jó telefon.
100ezer alatt nincsen igazán jól fényképező mobil
igaz 100ezer felett sem olyan sok, de már van stabilizátor és jobb objektív.
Szuper! Akkor ha nem kell fotózni, nem kell játszani sőt zene sem kell és infra sem!
Akkor? Milyen telefont érdemes? A lehetőleg 5" max 5,5" kijelzővel, de ha nagyon tutti a készülék akkor esetleg lehet nagyobb egy picivel!
Xiaomi Redmi 4X 3/32 Frissíti magát Android 7 Nougat + MIUI9 -re
Xiaomi Redmi Note 5A Prime 3/32.
Xiaomi Redmi 4X 3/32 meddig van a frissítés?
Ez elsősorban a Snapdragon 435-ös procin múlik, nem a xiaomi-n. Ők nem szarják le a frissítést.
-az android 8-at megkapja nemsokára (bejelentették),
-az android 9-et ha tudja majd futtatni a proci, akkor a xiaomi frissíti arra is
-2019 után már csak szerencse kérdése!
Hát kb ennyi! Nem akartam ilyen sok mindent leírni! Szerintem minden kérdésedre válaszoltam! -
volandy
senior tag
válasz
zojjektum #17475 üzenetére
Nekem azt írták egy másik fórumon, hogy akinek nem fontos extrák a fényképezés,jó zenei hangzás meg az ilyen olyan prémium dolgok amit talán az életbe nem fogok használni, "csak" egy jó telefont akar ami nem akad, nem fagy le akkor a 4X-t vagy a Note 5A Prime-t vegye a jelenlegi felhozatalnál!
-
volandy
senior tag
Szerintetek meddig lesz támogatva a 4X?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest