- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zojjektum
őstag
válasz
bach66 #17762 üzenetére
Az tényleg lassú. Igen ennél azért gyorsabb usb-n is. Próbáld ki es file explorerrel is ahogy aelod fórumtárs is teszi! "Én nem írkálok be semmit. Wifin meg van osztva a meghajtó a gépben és a telefon látja az es file explorerrer vagy total commanderrel már mehet is a másolgatás."
-
bb71
őstag
válasz
bach66 #16509 üzenetére
Tudom, hogy mindig csak problémát írok...
Nekem semmi nem jön össze mostanság, próbáltam több camera modot a hétvégén, gyakorlatilag 9-es stabil miui-n egyik sem működött, leginkább a camera api2 nem engedélyezhetősége okán.De amire rákérdeztél még 8-as miui alatt volt fent, működött jól, hogy jobb képeket csinált-e - nem tudom... de egyetlen alkalommal kellett volna videózni vele - na akkor lefagyott a camera app - és a vissza nem hozható alkalmat nem tudtuk megörökíteni! Ismétlem - 8-as miui-n.
Háát most a twrp mentésből kellett a systemet visszatölteni, mert a modok leszedése után, még a gyári camera app sem indult el többé jól, illetve elindult, de HDR bekapcsolása után nem tudott képet készíteni... vagy anélkül sem... már nem emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos autók - motorok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Padavan firmware
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő