- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Threant
tag
Sziasztok! Mostanában telefonálás közben a fülemhez tartott telefon egyszerűen tartásba kapcsol beszélgetés alatt, a képernyő pedig a jegyzetekre vált. MiUi 9.1 global. Elállíthattam valamit?
-
Threant
tag
válasz
lócitrom #12181 üzenetére
Nem keverem a dolgokat, egyszerűen még nem volt olyan, ha bárki hívott volna, nem csörgött a telefon. Lehet mindenféle ROM-okkal mókolni, aztán lehet segítséget kérni, szerintem a gyári szoftverrel minden működik 4G-n, meg mindenhogy. Mondjuk az a bizonyos led nem színes tényleg, csak fehér.
-
Threant
tag
Ismertem egy nőt, az is azt mondta folyton, hogy hívott, csak nem vettem fel....
Egyébként nekem semmi bajom sincs a legújabb MIUI nem tudom melyikkel, a telefon felajánlotta, (EUSTOCK, B20) megengedtem, jó lett, mint, ahogy jó volt addig is. Nem szabad elfelejteni, hogy ez egy 30-40 eFt-os teló, nem várható el tőle, hogy azt tudja amit a sokkal drágább társai. Pedig majdnem tudja.
-
Threant
tag
Nekem 3 napja van meg a készülék, egy ellopott HONOR8-at váltott, és teljesen rendben van! El is döntöttem: ennél drágább telót soha többé nem veszek
Szinte mindent tud, amit az előd, de negyed áron. Örülök neki. Ezek a ROM dolgok meg abs. nem érdekelnek, majd jön a frissítés amikor akar, nem is értem a sokaságot, akik folyton csak ezt várják. Működik, gyors, van B20, ujjlenyomat érzékelés remek, legtöbbünknek ennyi elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Androidos tablet topic
- Mobil flották
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged