- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz
volandy
üzenetére
Előrébb lennénk ha írtad volna melyik fórumon írtak ilyen okosságokat. A fényképező sima átlag, de mi a gond a zenei hangzással, meg milyen prémium dolgok?? Akkor most ide írom! 2 hete keresem a 4X utódját, és ennyi pénzért határ szarokat lehet venni, a közelében sincsenek se tudásban se minőségben. 60-70k-ért van ami úgymond jobb!! Tehát aki fikázza az virítson.
-
zojjektum
őstag
válasz
volandy
üzenetére
Én azt mondom, hogy nem vagyok egy vájtfülű nekem megfelel a volt p8 lite-omnál jobb. A fényképező is elég. Csináltunk néhány nyaralós képet amit előhívattunk és nem rosszabb, mint öcsémék 60ezres canon fényképezője. Úgyhogy ez is pipa. 8-9 óra sot a régi 3-4 helyett megváltás. Én teljesen megvagyok elégedve vele. Lehet a kákán is csomót keresni, de azt gondolom, nem érdemes. Aki már úgy indul neki, hogy úgyis sz@r annak mondhatsz bármit. Tudja az otg-t, jó a kijelzője, hosszú az üzemideje, tudok filmet nézni, zenét hallgatni, navigálni, telefonálni. Nekem nem kell több, ezt csinálnám egy 250ezres telefonnal is, de annak az árát beleteszem egy újabb autóba. Ismerősömnek iphone8 van, de halvány lila fingja sincs mit tud a telefon. Telefonál meg facebookozik ebben ki is merült, de legalább lehet vele villogni (szerinte).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest